:rotflmao: :rotflmao:
FUCK MICKY MOUSE!!!
Only A Biker Knows Why A Dog Sticks Its Head Out Of A Car Window
να του πάρεις ένα κράνος και να του φοράς, μη σε γράψει η Τροχαία...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao:![]()
καλα καλα, γάλα εσυ....αν σε γράψει όμως έλα να μου πεις !![]()
Drive It Like You Stole It
Αυτο το thread πρεπει να το βαλουμε στα ανεκδοτα!!!!!!!:rotflmao: :rotflmao:
Τωρα περαν της πλακας,,εχει τυχει στου πεθερου μου το αγροτικο αλλα ποτε δεν περιμενα να το ακουσω σε μοτοσυκλετα!!!!!
απλα απιστευτο!!!!!
Παντως εγω στην θεση σου τον ποντικο θα του εκανα Κινεζικα βασανιστηρια!!!!!:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από bodiless
Τα βράδια βλέπω εφιάλτες όπου ποντίκια και άλλα παράξενα τέρατα κατασπαράζουν την μηχανή μου.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί. έπρεπε να του αγόραζες κ ένα μαντίλι "Live to ride - ride to live" και να τον έχεις μαζί σου σε κάθε βόλτα.![]()
4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
The MRT will be back soon!!!
Η ΒΛΑΒΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ!!!!
![]()
![]()
Παιδιά μία είναι η λύση:
COURATER.
Απλά το ανακατέβεις με λίγο σκυλοκονσέρβα, και εξαφανίζεις ότι περπατά και ότι πετά σε απόσταση 1km.
Προσωπικά έχω να δώ ποντικό 1 χρόνο και ας μένω σε αγροτική περιοχή.
ΛΗΛΑΣ ΟΛΕ πέρσι . Λήλας Καπούτ ΦΕΤΟΣ.
Δηλητηριο;Αρχικά δημιουργήθηκε από dvavoul
Παιδιά μία είναι η λύση:
COURATER.
Απλά το ανακατέβεις με λίγο σκυλοκονσέρβα, και εξαφανίζεις ότι περπατά και ότι πετά σε απόσταση 1km.
Προσωπικά έχω να δώ ποντικό 1 χρόνο και ας μένω σε αγροτική περιοχή.
![]()
![]()
![]()
Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..
Τι έγινε ρε παιδιά; Επιδημία έπεσε; Και το παιδί με το fazer για ποντίκια παραπονιέται...Αρχικά δημιουργήθηκε από bodiless
Γεια χαρά σε όλους!.
Αν και σας παρακολουθώ αρκετό καιρό μόλις τώρα μου δίνεται η ευκαιρία να σας γράψω για μια φοβερή εμπειρία που μου έτυχε με το καινούργιο μου (4άρων μηνών) V-Strom 650.
......
και άλλα παράξενα τέρατα κατασπαράζουν την μηχανή μου.
Φιλικά … ένας ποντικοχτυπημένος!
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=26175
Τώρα κι εσύ! Μετά κάνω λάθος που λέω ότι επιλέγουν μοτοσυκλέτες που μοιάζουν με ποντικοπαγίδες και αναρωτιούνται που πήγε το δόλωμα (μεζεδάκι) ;
(Κάνε, κάνε εσύ πλάκα με τον καημό των παιδιών! Πριν μια βδομάδα βρήκα μια συστοιχεία ποντικόσκ@#ων επάνω στο corsaκι μου κι ακόμη δεν τα καθάρισα και τα καμαρώνω κάθε φορά που μπαίνω! Αν εμφανιστεί κανένα ποντίκι στο παράθυρο για να αγναντεψει τη θάλασσα καμμιά μέρα, εκεί με θέλω)