Με μια μικρη επιφυλαξη, εαν τα καταφερω, υπολογιστε με για σαββατο.
Με μια μικρη επιφυλαξη, εαν τα καταφερω, υπολογιστε με για σαββατο.
Ευχαριστώ και Συγνώμη... Λέξεις ζωής. Πρέπει να έχεις δύναμη καρδιάς για να τις πεις.
K εγώ με μια μικρη επιφυλαξη για το Σάββατο.
Μήπως κ γνωριστούμε επιτέλους!!!
Φεύγωωωωωωωω
img]http://www.moto.gr/forums/images/vBulletin_logo.jpg[/img]
τι επιπτωσεις μπορει να εχουμε ρε παιδες![]()
ψηνομαι για σαββατο παντως!
αν τα καταφερω να ξυπνισω:ZZZ:
αντε καληνυχτα![]()
no one will judge me..
Μ.Γ.Δ
Καμια επιπτωση δε θα εχεις αδερφε.Αρχικά δημιουργήθηκε από nic mor
τι επιπτωσεις μπορει να εχουμε ρε παιδες![]()
ψηνομαι για σαββατο παντως!
αν τα καταφερω να ξυπνισω:ZZZ:
αντε καληνυχτα![]()
Απλα διαμαρτυρεσαι και δεν πληρωνεις εκει που δεν πρεπει.
![]()
Τουλαχιστον βλεπω μαζευομαστε σιγα σιγα για το Σαββατο.
Μετα το Ζευγολατιο και τη διελευση θα παιξει και καφεδακι σε Ξυλοκαστρο ετσι?
- Θα κανω κι ενα Update στον καιρο σε κανενα 2-ωρο που θα ενημερωσουν το meteo για να ξερουμε τι θα γινεται αυριο.
![]()
συγχαρητήρια σε όλους που θα παρεται μερος.....
![]()
:a36::a36: http://www.lariseos.webs.com
:a36:
www.husaberg450fe.blogspot.com
www.fightcolesterol.blogspot.com
Ο καιρος για αυριο λεει αραιη συννεφια μεχρι το μεσημερι στις 2 οπου μετα δινει πιθανοτητα βροχης για Κορινθο. Ο καιρος ερχεται απο Δυτικα οποτε φιλοι πατρινοι μπορει σε σας να βρεχει το πρωι.
http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=56
Πιστευω οτι εαν ξεκινησουμε κατα τις 10 απο διοδια Ελευσινας θα ειμαστε γυρω στις 11 παρα στο Ζευγολατιο.
Διαμαρτυρομαστε- κοινως δεν πληρωνουμε- πινουμε κι ενα καφεδακι οπου αποφασισει η ομαδα κι οποιος μπορει, και μετα πισω.
![]()
αν ειναι να παμε μονο 10 ατομα σιγα τα ωα.....![]()
Συγχωρήστε με αν θα είμαι λίγο σκληρός...
Σε ένα χώρο όμως που έχει υποτίθεται χιλιάδες μέλη να μαζεύονται 10-15 άτομα...
Οι λέσχες στα παπάρια τους...
Η ΜΟΤΟΕ στα παπάρια της...
αυτοί που δεν πληρώνουν στα συγκεκριμένα διόδια να είναι ελάχιστοι αναλογικά (εγώ δεν πληρώνω συνειδητά από τον περασμένο Απρίλιο)...
Ο σταρχιδισμός σε όλο του το μεγαλείο.Εχουμε αυτό που μας αξίζει σαν μοτοσυκλετιστές και σαν ενεργοί πολίτες...κρίμα.Είμαστε λίγοι...
ΥΓ.Βάλτε με μέσα και τις δυό μέρες και Σάββατο και Κυριακή...![]()
Οντως ειματε λιγοι... αλλα οπως ειπε ο Zephyr ειναι μια πρωτη αναγνωριστικη για τις επομενες.
Ελπιζω να μην γινουμε λιγοτεροι αυτοι που θα ερθουν στα διοδια και στο τελος παμε ΜΟΝΟ για καφε. (γιατι τον πιναμε και αλλου και δε θα χρειαζοταν να παμε στην Ελευσινα)
Αν ειναι και παιζουν ακυρωσεις απο καποιους, πειτε το εδω μεχρι το βραδυ σημερα για να ξερουμε τι θα παιξει τελικα αυριο το πρωι.
![]()
+1000Αρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian
Συγχωρήστε με αν θα είμαι λίγο σκληρός...
Σε ένα χώρο όμως που έχει υποτίθεται χιλιάδες μέλη να μαζεύονται 10-15 άτομα...
Οι λέσχες στα παπάρια τους...
Η ΜΟΤΟΕ στα παπάρια της...
αυτοί που δεν πληρώνουν στα συγκεκριμένα διόδια να είναι ελάχιστοι αναλογικά (εγώ δεν πληρώνω συνειδητά από τον περασμένο Απρίλιο)...
Ο σταρχιδισμός σε όλο του το μεγαλείο.Εχουμε αυτό που μας αξίζει σαν μοτοσυκλετιστές και σαν ενεργοί πολίτες...κρίμα.Είμαστε λίγοι...
ΥΓ.Βάλτε με μέσα και τις δυό μέρες και Σάββατο και Κυριακή...![]()
![]()
![]()
![]()
Παιδιά εγώ θα ξεκινήσω αύριο κατά τις 9.30 από Πάτρα για τα διόδια Κορίνθου. Δεν θα έρθω Ελευσίνα. Υπολογίζω 10.30 με 11 να είστε εκεί. Η μόνη περίπτωση να μην έρθω είναι να ρίχνει καρέκλες εδώ στην Πάτρα. Επειδή θα ξεκινήσω μόνος, θα το εκτιμούσα αν ακυρωθεί η όλη φάση να το γράψετε εδώ ώστε να μην έρθω τσάμπα.
Επίσης θα ξεκινήσουν και κάποια παιδιά (4-5) από το φόρουμ Bikerspirit από Αθήνα. Δεν ξέρω αν θα έρθουν να σας συναντήσουν στην Ελευσίνα ή αν θα έρθουν κατεθυείαν στα διόδια Κορίνθου, θα προσπαθήσω να το μάθω και θα σας πω.
![]()
Chris
cartman τελικά δεν πήγα αθήνα για το λόγο της βροχής.
Οπως είχα πει στο αρχικό μου ποστ, δεν θα ερθω λόγω βροχής.
Περίμενα μεχρι τωρα μπας και αλλάξει κάτι στις προγνώσεις αλλά επειδή και το poseidon και το meteo μιλάει για βροχές δυστυχώς δεν θα μπορέσω να είμαι εκει.
Πάντα θελω να ειμαι συνεπής στα ραντεβού μου και γι αυτο το ειχα δηλώσει απο την αρχή, οτι ειδικα υπό βροχη σε αυτο το δρόμο(πάτρα-κορινθο) δεν θελω να ταξιδευω.
Συγνώμη κι ευχαριστώ οσους πανε παντως...![]()
κάποιος μαλάκας μου σβήνει τα ποστ.
δυστυχως και για μενα ακυρο,δουλευω πρωι το Σ-Κ,προσπαθησα να το αποφυγω μεχρι τελευταια στιγμη αλλα τελικα δεν μπορεσα.. χιλια συγγνωμη παιδες -Παναγιωτη...![]()
Δουλεια και παλι δουλεια....Ελπιζω να βγει κατι καλο απο την κινηση αυτη....Καλη συνεχεια.
Ευχαριστώ και Συγνώμη... Λέξεις ζωής. Πρέπει να έχεις δύναμη καρδιάς για να τις πεις.
κι εγω δεν μπορω...δουλευω να βγαλω τα διοδια μου![]()
Accipere quam facere praestat injuriam