Σελίδα 28 από 92 ΠρώτοΠρώτο ... 1823242526272829303132333878 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 406 έως 420 από 1374

Θέμα: Διοδια πληρωνετε???

Αρχικά δημιουργήθηκε από africanos31
    ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ.......ΤΟΤΕ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΠΙΤΑΓΗ Η ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΗ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ?? ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
    και επειδη δεν καταλαβα αυτο που λες αλλα φανταζομαι...αν εχει καποιος ακαλυπτη επιταγη και χρωσταει σε καποιον ιδιωτη στα παπαρια του...οσπου να γινει το δικαστηριο (εξοδα-χρονος-κλπ) ζησε μαη μου να φας τριφυλη...αν ομως καποιος χρωσταει στο δημσιο μεσω της εφοριας δεν μπορει να παρει φορολογικη ενημεροτητα...αρα εχει κομμενα ποδια αν θελει να κανει κατι...συν οτι αν σε σταματησουν σε κανα μπλοκο και δουν οτι χρωστας πας μεσα οσπου να ξεχρεωσεις...τα λεω σωστα κυρα δικηγορινα μας???

Άσπρα μούρα μαύρα μούρα Το avatar του/της Ilief
    Mεχρι να απαντησει η κυρια δικηγορινα, ερωτω και θετω:

Απο τη στιγμη που δημοσιο-ιδιωτικη εταιρια (βλεπε διοδια και αλλες τετοιες π@π@ρ-yes) λειτουργουν υπογειως με αποικιακες συμβασεις και ειναι γεματες τρυπες (πηγαδια καλυτερα) νομικα, τοτε αυτο το 20-30% (περιπου) που δεν πληρωνει διοδια θα επρεπε να ειναι μεσα τωρα. (Μιλωντας παντα για τα ιδιωτικα διοδια και οχι για τα κρατικα)

Αφου ουτε καν οι μπατσοι δεν μπορουν να σου κανουν κατι, και μπροστα τους να εισαι και να περασεις απληρωτί
    :smilea:
    Πολέμιον ανθρώποις αυτοί εαυτοίς
    -Ανάχαρσις
    ------------------- - - - - - - - - - - - - -
    Ειμαι κορυφαιος εραστης, γιατι εξασκουμαι πολυ μονος μου :a31:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ilief
    Mεχρι να απαντησει η κυρια δικηγορινα, ερωτω και θετω:

Απο τη στιγμη που δημοσιο-ιδιωτικη εταιρια (βλεπε διοδια και αλλες τετοιες π@π@ρ-yes) λειτουργουν υπογειως με αποικιακες συμβασεις και ειναι γεματες τρυπες (πηγαδια καλυτερα) νομικα, τοτε αυτο το 20-30% (περιπου) που δεν πληρωνει διοδια θα επρεπε να ειναι μεσα τωρα. (Μιλωντας παντα για τα ιδιωτικα διοδια και οχι για τα κρατικα)

Αφου ουτε καν οι μπατσοι δεν μπορουν να σου κανουν κατι, και μπροστα τους να εισαι και να περασεις απληρωτί
    :smilea:
    αν χρωστας σε ιδιωτη δεν πας μεσα...απλα σου κανουν κατασχεση σε περουσιακα στοιχεια σου για να αποπληρωθει το ποσο που χρωστας...βεβαια μετα απο δικαστηρια και αν βγει υπερ τις εταιριας...

Racefit Growler...τελος!!
    ΔΙΟΔΙΑ

καθε μερα βγαινει στην επιφανεια κ μια καινουρια λαμογιά

+Arxiereas+

μήπως ήταν βράδυ όταν ήσουν σχηματάρι στα διόδια? χρονικά μπορείς να το προσδιρίσεις το σκηνικό? ευχαριστώ
    flying equals riding

Αρχικά δημιουργήθηκε από kyko
    ΔΙΟΔΙΑ

καθε μερα βγαινει στην επιφανεια κ μια καινουρια λαμογιά

Κανενα προβλημα... πριονι

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    βεβαια μετα απο δικαστηρια και αν βγει υπερ τις εταιριας...

Ετσι ισως, αλλιως ενα γνωστο μου ατομο που εχει αρκετες εκκρεμοτητες με τραπεζες κλπ θα επρεπε να μην ειχε βρακι να φορεσει, ουτε αμαξι, αλλα δεν του εχουν κανει τιποτα, γιατι δεν εχει κατι στο ονομα του. Οσο για τα διοδια...τι να πω, μολις νομιμοποιηθουν και καλυφθουν καλυτερα τα νομικα κενα που υπαρχουν τοτε ισως να αρχισουν να χαρατσωνουν εξτρα οποιον δεν υπακουει. Αλλα και παλι πιστευω λυσεις θα βρουμε, πολυμηχανος λαος ειμαστε :rotflmao: :rotflmao:
    -Ανάχαρσις

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ilief
    Ετσι ισως, αλλιως ενα γνωστο μου ατομο που εχει αρκετες εκκρεμοτητες με τραπεζες κλπ θα επρεπε να μην ειχε βρακι να φορεσει, ουτε αμαξι, αλλα δεν του εχουν κανει τιποτα, γιατι δεν εχει κατι στο ονομα του. Οσο για τα διοδια...τι να πω, μολις νομιμοποιηθουν και καλυφθουν καλυτερα τα νομικα κενα που υπαρχουν τοτε ισως να αρχισουν να χαρατσωνουν εξτρα οποιον δεν υπακουει. Αλλα και παλι πιστευω λυσεις θα βρουμε, πολυμηχανος λαος ειμαστε :rotflmao: :rotflmao:
    να διαβαζεις ξερεις???
    απλα σου κανουν κατασχεση σε περουσιακα στοιχεια σου ....

να διαβαζεις ξερεις???

Τι σε κανει να πιστευεις οτι δεν ξερω;
    -Ανάχαρσις

Racefit Growler...τελος!!

Σήμερα άκουσα ότι πλέον όποιος δεν πληρώνει θα βγαίνει φωτογραφία και θα του στέλνεται μια κλίση στο σπίτι με το εικοσαπλάσιο του ποσού που έπρεπε να πληρώσει.

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Προσπάθεια για ομαλή λειτουργία των διοδίων

Με το «ελεύθερο» από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων να κάνουν χρήση των φωτογραφιών των οχημάτων όσων οδηγών αρνούνται να πληρώσουν διόδια και τη δυνατότητα να εκδώσουν εναντίον τους διαταγή πληρωμής από το πρωτοδικείο, προσπαθούν οι κοινοπραξίες να αναχαιτίσουν το κίνημα εναντίον των διοδίων.

Στο μεταξύ ανακοινώθηκαν αυξήσεις και στα διόδια της Εθνικής Οδού Ελευσίνας - Πατρών. Εξάλλου, η Νέα Δημοκρατία κάλεσε χθες την κυβέρνηση να αναλάβει δράση προκειμένου να μη διακυβευθεί η τύχη των έργων στους μεγάλους αυτοκινητοδρόμους.

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_...01/2011_427642

Όχι που δε θα έβρισκαν λύση

Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Για ελάτε την Κυριακή 9/01/2011 στα διόδια Αφιδνων κατά τις 15:00 (και στα κοντινά διόδια του καθενός) να μας τραβήξουν μια …αναμνηστική φωτο ….

Αμετανόητος Κριός... Το avatar του/της Manalishi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Δεν υπάρχει σωτηρία, όλο και κάτι θα έβρισκαν.....Ένα απο τα πατήματα των επιτροπών ήταν οτι η Αρχή(δι) Προστασίας δεν έδινε τα δεδομένα των οδηγών, τώρα τί παίζει όμως??

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    εγω περναω δυο χρονια καθημερινως απο διοδια αφιδνων. τιποτα δεν μου εχουν κανει. και την πινακιδα κανονικα την εχω και την εχουν γραψει.

αυτο που φοβουνται ειναι οι μαζικες συγεντρωσεις. αν δειτε στα δελτια ειδησεων ποτε δεν αναφερουν αυτες τις συγκεντρωσεις οι δημοσιογραφοι. πολυ σπανια κι επιλεκτικα.

για οσους δεν γνωριζουν ας ερθουν μια φορα να δουν. και μην νομιζετε οτι γινονται φασαριες.

πλεον η δυναμη μας ειναι οι μαζικες συγκεντρωσεις.

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF