Σελίδα 34 από 92 ΠρώτοΠρώτο ... 2429303132333435363738394484 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 496 έως 510 από 1374

Θέμα: Διοδια πληρωνετε???

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Πάντως αν αναλογιστεί κανείς ότι το κίνημα κατά των διοδίων ξεκίνησε από την Αττική (δλδ Αφίδνες και περίχωρα) αν αύριο οι κοινοπραξίες καταργούσαν τα διόδια στις περιοχές αυτές μήπως το θέμα θα ξεχνιώταν μια και καλή; Αναλογιστείτε πόσοι μόνιμοι κάτοικοι μένουν εκεί. Δε θα έπρεπε πχ να εστιάσουν όλοι αυτοί σε δρόμους καρμανιόλες (πχ Κορίνθου Πατρών) που είναι πραγματικό πρόβλημα; Λέω εγώ τώρα...
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    80000 λέξεις για να πούμε ότι το παράνομο είναι παράνομο.

ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΔΙΟΔΙΩΝ ΓΙΑ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΥΝ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΔΟΙ.

Και η Πατρών Αθηνών είναι ακριβώς αυτό όπως και πολλές άλλες. Το τι έκαναν μεταξύ τους κουφός και λοιποί δεν μας απασχολεί. Το αν έχουν υπογράψει κυρωμένες συμβάσεις επίσης δεν μας νοιάζει. Ορισμένες από τις συμβάσεις που υπογράφτηκαν είναι παράνομες και δεν μπορούν να σταθούν στα διοικητικά δικαστήρια. Δεν υπάρχει δικαστήριο στην Ελλάδα που θα επιδικάσει πρόστιμο γιατί δεν πλήρωσες το αντίτιμο που παρανόμως σου ζητούν οι μεγαλοεργολάβοι ή όποιοι άλλοι. Και δεν είναι η δικιά μου η άποψη που δεν έχω σχέση με τα νομικά, είναι η άποψη ΕΦΕΤΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ που έκανα μια κουβέντα μαζί του προχθές επί του θέματος. Είτε το θέλουμε είτε όχι είμαστε Ευρώπη και υπάρχει σχετική νομοθεσία που διευκρινίζει πότε ένας δρόμος χαρακτηρίζεται ή όχι Ε.Ο.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    80000 λέξεις για να πούμε ότι το παράνομο είναι παράνομο.

ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΔΙΟΔΙΩΝ ΓΙΑ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΥΝ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΔΟΙ.

Και η Πατρών Αθηνών είναι ακριβώς αυτό όπως και πολλές άλλες. Το τι έκαναν μεταξύ τους κουφός και λοιποί δεν μας απασχολεί. Το αν έχουν υπογράψει κυρωμένες συμβάσεις επίσης δεν μας νοιάζει. Ορισμένες από τις συμβάσεις που υπογράφτηκαν είναι παράνομες και δεν μπορούν να σταθούν στα διοικητικά δικαστήρια. Δεν υπάρχει δικαστήριο στην Ελλάδα που θα επιδικάσει πρόστιμο γιατί δεν πλήρωσες το αντίτιμο που παρανόμως σου ζητούν οι μεγαλοεργολάβοι ή όποιοι άλλοι. Και δεν είναι η δικιά μου η άποψη που δεν έχω σχέση με τα νομικά, είναι η άποψη ΕΦΕΤΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ που έκανα μια κουβέντα μαζί του προχθές επί του θέματος. Είτε το θέλουμε είτε όχι είμαστε Ευρώπη και υπάρχει σχετική νομοθεσία που διευκρινίζει πότε ένας δρόμος χαρακτηρίζεται ή όχι Ε.Ο.
    Σωστό, αλλά κατά την αποψή μου, δε χρειάζεται τόση πολλή ανάλυση, το έγραψα κ σε προηγούμενη σελίδα αλλά επειδή είναι πολλές οι σελίδες κ τι να πρωτοδιαβάσει κανένας, το ξαναπαραθέτω. Νομίζω δε χρειάζεται να είναι κάποιος ειδικός για να καταλάβει τι λεει:

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ /ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ/Ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα/ΑΡΘΡΟ 5 /Παράγραφος 4 (2008)

"Απαγορεύονται ατομικά διοικητικά μέτρα που περιορίζουν σε οποιονδήποτε Έλληνα την ελεύθερη κίνηση ή εγκατάσταση στη Χώρα, καθώς και την ελεύθερη έξοδο και είσοδο σ' αυτήν. Τέτοιου περιεχομένου περιοριστικά μέτρα είναι δυνατόν να επιβληθούν μόνο ως παρεπόμενη ποινή με απόφαση ποινικού δικαστηρίου, σε εξαιρετικές περιπτώσεις ανάγκης και μόνο για την πρόληψη αξιόποινων πράξεων, όπως νόμος ορίζει."

Αφού το Ευρωσύνταγμα καταψηφίστηκε από τα κράτη μέλη πριν κάποια χρόνια, ισχύει το δικό μας και υπερισχύει οποιασδήποτε Ευρωπαϊκής οδηγίας κ νόμου.
    Αυτό σημαίνει ότι όλα τα διόδια παντού είναι παράνομα, γι'αυτό από τη αρχή του "δεν πληρώνω" μέχρι σήμερα δεν έχουν κάνει σε κανένα τίποτα, αν είχαν το νόμο με το μέρος τους σιγά μην έμεναν στις φοβέρες.

KAΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.............ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΠΕΜΨΕ Ο ΚΑΠΤΑΙΝ..??

Τελικά πέστε μου είμαι νόμιμος ή δέν είμαι γιατί έχω μιά πρεμούρα.....
    Νά τά περνάω δηλαδή μέ πινακίδα ή χωρίς.....??

Κατι εγινε σημερα στα Μαλγαρα

http://www.youtube.com/watch?v=1UHJOk6x0NI

Και συμμετοχη απο μοτοσυκλετιστες!!!

Μπραβο!!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΔΙΟΔΙΩΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΓΕΝΑΡΗ 2011 [50%] [50%].jpg 
Προβολές:	285 
Μέγεθος:	65,1 KB 
ID:	220488
    Ο γύρος του κόσμου με Vespa

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από HORNET600F
    Σωστό, αλλά κατά την αποψή μου, δε χρειάζεται τόση πολλή ανάλυση, το έγραψα κ σε προηγούμενη σελίδα αλλά επειδή είναι πολλές οι σελίδες κ τι να πρωτοδιαβάσει κανένας, το ξαναπαραθέτω. Νομίζω δε χρειάζεται να είναι κάποιος ειδικός για να καταλάβει τι λεει:

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ /ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ/Ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα/ΑΡΘΡΟ 5 /Παράγραφος 4 (2008)

"Απαγορεύονται ατομικά διοικητικά μέτρα που περιορίζουν σε οποιονδήποτε Έλληνα την ελεύθερη κίνηση ή εγκατάσταση στη Χώρα, καθώς και την ελεύθερη έξοδο και είσοδο σ' αυτήν. Τέτοιου περιεχομένου περιοριστικά μέτρα είναι δυνατόν να επιβληθούν μόνο ως παρεπόμενη ποινή με απόφαση ποινικού δικαστηρίου, σε εξαιρετικές περιπτώσεις ανάγκης και μόνο για την πρόληψη αξιόποινων πράξεων, όπως νόμος ορίζει."

Αφού το Ευρωσύνταγμα καταψηφίστηκε από τα κράτη μέλη πριν κάποια χρόνια, ισχύει το δικό μας και υπερισχύει οποιασδήποτε Ευρωπαϊκής οδηγίας κ νόμου.
    Αυτό σημαίνει ότι όλα τα διόδια παντού είναι παράνομα, γι'αυτό από τη αρχή του "δεν πληρώνω" μέχρι σήμερα δεν έχουν κάνει σε κανένα τίποτα, αν είχαν το νόμο με το μέρος τους σιγά μην έμεναν στις φοβέρες.

sorry ρε φίλε

αλλά τα έχεις μπερδέψει λίγο

Μέλος προς δωρεά Το avatar του/της Vagelis Gar
    Είμαι ο μόνος που βλέπω πολλούς να κατέχουν πολλά θέματα του forum και κάποιους να τα ξέρουν όλα.......

ή το στροφιλίκι σήμερα μου έκανε σούπα το μυαλό?

(Fuck it, πάω να δω Big Brother)
    Το blog μου:
    http://northcape2010.blogspot.com/

Βάση Δεδομένων:
    http://www.earthexplorer.weebly.com/

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Roufianos
    Είμαι ο μόνος που βλέπω πολλούς να κατέχουν πολλά θέματα του forum και κάποιους να τα ξέρουν όλα.......

ή το στροφιλίκι σήμερα μου έκανε σούπα το μυαλό?

(Fuck it, πάω να δω Big Brother)

Αυτοι που νομιζουν οτι τα ξερουν ολα , εκνευριζουν εμας που τα ξερουμε....
    Keep on rocking in a free world !!!

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Νέες αυξημένες τιμές ισχύουν από τα μεσάνυχτα της Κυριακής προς Δευτέρα στα διόδια Πελασγίας, Μοσχοχωρίου, Μακρυχωρίου, Πυργετού και...

Λεπτοκαρυάς που διαχειρίζεται η κοινοπραξία "Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου".

Τα ΙΧ θα καταβάλλουν στην Πελασγία 2,60 ευρώ, στο Μοσχοχώρι 2,90 ευρώ, στο Μακρυχώρι 1 ευρώ, στον Πυργετό 2,30 και στη Λεπτοκαρυά 3,10.

Στα μεσαία φορτηγά οι τιμές ξεκινούν από 6,40 μέχρι 7,60 και στα μεγάλα φορτηγά από 8,90 μέχρι 10,70 ευρώ...
    parapolitika.gr

:wacko: :wacko: :wacko: :wacko:
    Accipere quam facere praestat injuriam

"Στα 4 ευρω εντος του 2011 η τιμη των διοδιων"

Στα 4 Ευρώ θα φτάσουν εντός του 2011 τα διόδια ... της Λεπτοκαρυάς. Να περιμένουμε μια αύξηση της τάξης του 30% και άνω!

Όχι, δεν είναι αστείο! Το είπε χθες ... η εκπρόσωπος της εταιρείας στην τηλεόραση!
    Πηγή
    I would rather make history than read about it.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm

sorry ρε φίλε

αλλά τα έχεις μπερδέψει λίγο
    Βοήθησε με να ξεμπερδευτώ λίγο αν θες ...

Οι κάμερες στα διόδια ξέρει κανείς αν φωτογραφίζουν;
    Γιατί άκουσα πως πήραν το ΟΚ από την αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων...

τα @@ τους πηρανε

Καμμένο μέλος Το avatar του/της ERRIKA
    Αρχικά δημιουργήθηκε από HORNET600F
    Βοήθησε με να ξεμπερδευτώ λίγο αν θες ...
    @sergiosm: να σε δω να παραδίδεις μαθήματα συνταγματικού δικαίου κι ας πεθάνω...
    Dura lex, sed lex.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
    @sergiosm: να σε δω να παραδίδεις μαθήματα συνταγματικού δικαίου κι ας πεθάνω...

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF