Εννοείται μαν, Ζευγολατιο και Ριο ούτε εγω πληρώνω έτσι κι αλλιωςΑρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
Ηλία αν σου στείλουν τίποτα εξώδικα επειδή δεν πλήρωσες διόδια την περίοδο των Χριστουγέννων
δεν σε ξέρω-δεν με ξέρεις
δεν υποφέρω-υποφέρεις![]()
Εννοείται μαν, Ζευγολατιο και Ριο ούτε εγω πληρώνω έτσι κι αλλιωςΑρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
Ηλία αν σου στείλουν τίποτα εξώδικα επειδή δεν πλήρωσες διόδια την περίοδο των Χριστουγέννων
δεν σε ξέρω-δεν με ξέρεις
δεν υποφέρω-υποφέρεις![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Σε προηγούμενο post είχαμε πει κάτι παρόμοιο.Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
Ωραία θα ήταν,
όμως, έτσι το αποτέλεσμα θα είναι να πληρώνουν ΟΛΟΙ για κάτι που χρησιμοποιούν ΜΕΡΙΚΟΙ,
ορισμένοι μάλιστα ποτέ.
Αυτό είναι δίκαιο;;;;
Προφανώς όχι.
Το σωστό κατά τη γνώμη μου ζήτημα είναι το ΠΟΥ και ΠΟΣΟ πρέπει να πληρώνουμε.
![]()
Όπως ο Α δε χρησιμοποιεί τους δρόμους γιατί δε βγαίνει από το σπίτι ποτέ, έτσι ο Β δεν αρρωσταίνει ποτέ και δε χρειάζεται σύστημα υγείας και πάει λέγοντας για αστυνομία, στρατό κτλ.
Για τις βασικές υποδομές του κράτους πληρώνουν όλοι και είναι Δημόσια αγαθά.
Με το σκεπτικό αυτό, του πληρώνω ότι χρησιμοποιώ και όσο το χρησιμοποιώ, που ακούγεται τόσο δίκαιο, θα χαθεί η βάση και το αυτονόητο.
Κάτι αντίστοιχο έγινε κ με τους μισθούς κ χαιρετήσαμετο βασικό μισθό....
Χάθηκε η βάση (ο βασικός μισθός, για το καλό μας) αλλά άνοιξε ο μονόλογος με τους εργοδότες .... ο διάλογος ήθελα να πω!
Θες να αφήσεις το στάνταρ και να ανοίξεις "διάλογο" με τους διοδιάδες?
Με το σύστημα αυτό τελικά θα καταλήξεις να μην μπορείς να χρησιμοποιήσεις τίποτα και δεν αναφέρομαι μόνο στους δρόμους!
![]()
εγω δεν πληρώνω γενικά, γι'αυτό στο λέωΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Εννοείται μαν, Ζευγολατιο και Ριο ούτε εγω πληρώνω έτσι κι αλλιως![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
Οι "δεν πληρώνω" ας μας πουν αν η ΑΟ και η γέφυρα θα είχαν ολοκληρωθεί ποτέ αν τα έφτιαχνε το κράτος.
Επίσης να μας πούν, γιατί, αφού δεν τους αρέσουν τα διόδια:
α) δεν χρησιμοποιούν τους δρόμους που χρησιμοποιούσαν πριν την ΑΟ
και
β) δεν χρησιμοποιούν τα καραβάκια;
α) Ποιός σου είπε ότι ενίοτε δεν χρησιμοποιούμε και την παλια εθνική? και τσάμπα είναι και ωραία διαδρομή έχει...
β) Και το καραβάκι στο Ρίο είναι υπέροχο όταν περνάω με το κουτί... με τα μισά λεφτά, ούτως ή άλλως θα σταματούσα κάπου για τσισάκια.....
![]()
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
Αφου πήγες μονο κατω απ' το αυλακι, ετσι;Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
εγω δεν πληρώνω γενικά, γι'αυτό στο λέω![]()
Ε;![]()
Ε;![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
να σου πω...το κολπάκι πως να γυρνάς τα χιλιόμετρα σε ηλεκτρονικό κοντέρ τι ξέρεις ή θες να στο δείξω? :a13:Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Αφου πήγες μονο κατω απ' το αυλακι, ετσι;
Ε;![]()
Ε;![]()
ΑΟ =Αττικη ΟδοςΑρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
α) Ποιός σου είπε ότι ενίοτε δεν χρησιμοποιούμε και την παλια εθνική? και τσάμπα είναι και ωραία διαδρομή έχει...
β) Και το καραβάκι στο Ρίο είναι υπέροχο όταν περνάω με το κουτί... με τα μισά λεφτά, ούτως ή άλλως θα σταματούσα κάπου για τσισάκια.....
![]()
Το ξέρει.... έχει πάρει το blanco και ζωγραφίζειΑρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
να σου πω...το κολπάκι πως να γυρνάς τα χιλιόμετρα σε ηλεκτρονικό κοντέρ τι ξέρεις ή θες να στο δείξω? :a13:
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
το καραβάκι αρνήθηκες ποτέ να το πληρώσεις;;Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
γιατί αρνείσαι να πληρώσεις τη γέφυρα;
![]()
Δεν πάω από τη γέφυρα... επειδή θεωρώ ότι είναι εξωπραγματικό το ποσό που ζητάει για να περάσεις με το αυτοκίνητο.. θέλει ένα μεροκάματο για μια διελεύση και πίσω...Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
το καραβάκι αρνήθηκες ποτέ να το πληρώσεις;;
![]()
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΙΔΙΑ?
΄
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
Η διέλευση από γέφυρα κοστίζει 12,30 και λένε δε θα ανέβει άλλο (στάνταρ!). Φτιάχτηκε για να περνάει ποιος? Αυτός με το μεροκάματο των 30Ε?Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
το καραβάκι αρνήθηκες ποτέ να το πληρώσεις;;
![]()
Έχει καθίσει κανείς να υπολογίσει πόσα χρήματα θα εισπράξει η Γέφυρα στα χρόνια που θα την εκμεταλλεύονται οι Γάλλοι, να τα συγκρίνει με το πόσο κόστισε η κατασκευή κ να κρίνει κατά πόσο το κέρδος της είναι μέσα στα πλαίσια του νόμου?
Μήπως αν τα διόδια ήταν χαμηλότερα θα περνούσε περισσότερος κόσμος, που θα εξυπηρετούταν και θα ευγνωμονούσε για το έργο, ενώ δε θα έχανε σε έσοδα και η εταιρεία?
(Ρωτώ κ ταυτόχρονα αναρωτιέμαι, αν κ έχω μια απάντηση στο μυαλό μου)
Για πες, πόσο κόστισε και πόσα θα εισπράξει; Επίσης πες μας τα λειτουργικά της έξοδα και τα κόστη συντήρησης.Αρχικά δημιουργήθηκε από HORNET600F
Η διέλευση από γέφυρα κοστίζει 12,30 και λένε δε θα ανέβει άλλο (στάνταρ!). Φτιάχτηκε για να περνάει ποιος? Αυτός με το μεροκάματο των 30Ε?
Έχει καθίσει κανείς να υπολογίσει πόσα χρήματα θα εισπράξει η Γέφυρα στα χρόνια που θα την εκμεταλλεύονται οι Γάλλοι, να τα συγκρίνει με το πόσο κόστισε η κατασκευή κ να κρίνει κατά πόσο το κέρδος της είναι μέσα στα πλαίσια του νόμου?
(Ρωτώ κ ταυτόχρονα αναρωτιέμαι, αν κ έχω μια απάντηση στο μυαλό μου)
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αν είχα μια έγκυρη απάντηση θα στην έδινα φίλε sniper.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Για πες, πόσο κόστισε και πόσα θα εισπράξει; Επίσης πες μας τα λειτουργικά της έξοδα και τα κόστη συντήρησης.
Αλλά το μυαλό μου βλέπεις φαντάζεται πράγματα και τακτικές που δε συνηθίζονται γενικά .... Και που φυσικά διαψεύδονται από την πλήρη διαφάνεια που επικρατεί.
Κατα τ' άλλα θέλουν να δημοσιοποιήσουν τα δικά μας οικονομικά ... για να ελέγχω εγώ εσένα κ εσύ εμένα.
edit: Κάπου είχα διαβάσει ένα άρθρο ότι πρόσφατα άρχισε να γίνεται αυτός ο έλεγχος στα έσοδα-έξοδα των εταιριών που είχαν αναλάβει με συμβάσεις τους δρόμους της Γερμανίας, διαπιστώθηκαν υπερκέρδη, καταγγέλθηκαν, κρίθηκαν παράνομες οι συμβάσεις και οι εταιρείες άρχισαν να αποχωρούν γιατί τα νόμιμα κέρδη τους ήταν λίγα.
Αν το βρω θα το αναρτήσω.
οτι ναναι παλι...μπερδευουμε τις βουρτσες να μην πω με τι...η γεφυρα του Ριου ειναι κατι τελειως διαφορετικο...και βεβαια για να μην πουμε την ευρωπαικη αντιμετωπιση εχουμε προς τους πελατες...μηχανες 1,8...αυτοκινητα βεβαια 12,30....αλλα για καποιον που την χρησιμοποιει καθημερινα δεν του κοστιζει 12,30 αλλα μπορει να του βγει στα 6? για καθε διελευση...οσο δηλαδη κανει (κοστιζε?)και με το καραβι....χωρις να χανει μια ωρα....και χωρις να παρακαλαει τον θεο Ποσειδωνα....μην λετε οτι ναναι...
έτσι ακριβώςΑρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
οτι ναναι παλι...μπερδευουμε τις βουρτσες να μην πω με τι...η γεφυρα του Ριου ειναι κατι τελειως διαφορετικο...και βεβαια για να μην πουμε την ευρωπαικη αντιμετωπιση εχουμε προς τους πελατες...μηχανες 1,8...αυτοκινητα βεβαια 12,30....αλλα για καποιον που την χρησιμοποιει καθημερινα δεν του κοστιζει 12,30 αλλα μπορει να του βγει στα 6? για καθε διελευση...οσο δηλαδη κανει (κοστιζε?)και με το καραβι....χωρις να χανει μια ωρα....και χωρις να παρακαλαει τον θεο Ποσειδωνα....μην λετε οτι ναναι...
http://www.gefyra.gr/%CF%84%CE%B9%CE...%CE%B1/e-pass/
![]()