Σελίδα 57 από 92 ΠρώτοΠρώτο ... 747525354555657585960616267 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 841 έως 855 από 1374

Θέμα: Διοδια πληρωνετε???

Αρχικά δημιουργήθηκε από DrEvil
    Σαφώς και δεν φταίνε οι εργολάβοι για την τιμή του καυσίμου. Όμως το κόστος είναι πολλαπλάσιο σε σχέση με παλαιότερα.

Παρανόησα κι εγώ, δεν κατάλαβα ότι αναφέρεσαι στην ΑΟ (στην οποία, ίσως βλακωδώς) πληρώνω διόδια και τα χαίρομαι, γιατί υπάρχει σέρβις και εξυπηρέτηση και έχω και εναλλακτικες διαδρομές να ακολουθήσω.

Στην ΕΟ Αθηνων-Σχηματαρίου, στην οποία και κινούμαι καθημερινά, δεν έχω εναλλακτική. Ο παράδρομος είναι σαφώς πιο επικίνδυνος κι από την αυτοκτονία (σχήμα λόγου). Μόνο ημέρα και αυτό εαν δεν έχει βρέξει, υπάρχει περίπτωση να την βγάλεις καθαρή με μοτ/τα.
    τα ιδια λεμε...απλα το κοστος της βενζινας δεν εχει καμμια σχεση με αυτο το θρεντ...και εχοντας παρει και εγω καποιες φορες τον παραδρομο οντως εχω δει την επικινδυνοτητα του...σε αυτο μαζι σου...

απλα μου φαινετε γελιο καποιοι να κανουν θεμα ΑΟ και Ριο/Αντιρριο...

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DrEvil
    Φθηνότερα.
    την επιπλέον βενζίνη που έκαιγαν την υπολογίζει κανείς;

την επιπλέον φθορά στη μηχανή / αυτοκίνητο;

τον επιπλέον χρόνο;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    [...]
    απλα μου φαινετε γελιο καποιοι να κανουν θεμα ΑΟ και Ριο/Αντιρριο...
    [...]
    Βάσει του παραπάνω κειμένου πάντα, αν έχουν βγάλει πολλαπλάσια το κέρδος που προβλεπόταν γιατί να μην φύγουν; Δε φεύγουν χρήματα στο εξωτερικό όσο τη διαχειρίζονται ξένοι και προφανώς αυτοί παίρνουν τα κέρδη; Επειδή είναι καλή η Αττική Οδός (το ότι είναι το θεωρώ δεδομένο);
    Δηλαδή θεωρούμε εαυτούς ανίκανους να τη διαχειριστουμε από εδώ και πέρα;
    "Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
    την επιπλέον βενζίνη που έκαιγαν την υπολογίζει κανείς;

την επιπλέον φθορά στη μηχανή / αυτοκίνητο;

τον επιπλέον χρόνο;
    Προσωπικά πιστεύω ότι τίποτα από αυτά που ανέφερες δεν αποσβένουν το επιπλέον κόστος.

Άλλωστε το "βλέπω" και στην τσέπη μου.
    Εδώ και 3 χρόνια δεν έχω πάρει αύξηση, έχω πιο σύγχρονο όχημα, θέλω πάνω-κάτω τον ίδιο χρόνο (+-10 λεπτά) και μου μένουν πολύ λιγότερα χρήματα στην τσέπη.

Αναφέρομαι πάντα στην ΕΟ.
    Την οποία πρόσφατα την έστρωσαν καινούρια άσφαλτο και όταν βρέχει η υδρολίσθηση είναι μόνιμο και σύνηθες φαινόμενο.
    Μέχρι πρότινος και μετά την ασφαλτόστρωση, για να βγείς σε πάργκινγκ έπρεπε να "αφήσεις" κάτω το κάρτερ (διότι το σκαλοπάτι που δημιουργήθηκε, φτιάχτηκε 7 μήνες αργότερα).
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Ως πότε σ' αυτη τη χώρα θα λυντσάρουμε το επιχειρείν και θα ενοχοποιούμε το κέρδος;

Το σκατα, όλοι υπάλληλοι θελετε να είστε; Οσοι έχετε επιχείρηση το κανετε για φιλανθρωπικους λόγους και όχι για να ζήσετε;

Οι μισθοι των υπαλληλων της ΑΟ και της Γεφυρα ΑΕ, φευγουν έξω; Εδω δεν φορολογούνται; Εδω δεν πληρώνουν ΙΚΑ?

Γιατί τόσο διαστρεβλωμένη σκέψη ρε πστμ....
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
    Βάσει του παραπάνω κειμένου πάντα, αν έχουν βγάλει πολλαπλάσια το κέρδος που προβλεπόταν γιατί να μην φύγουν; Δε φεύγουν χρήματα στο εξωτερικό όσο τη διαχειρίζονται ξένοι και προφανώς αυτοί παίρνουν τα κέρδη; Επειδή είναι καλή η Αττική Οδός (το ότι είναι το θεωρώ δεδομένο);
    Απαντώντας στο τελευταίο ερώτημα, προφανώς δεν είμαστε (ελπίζω ήμασταν) σε θέση, σε άλλη περίπτωση δεν θα είχαμε τις καρμανιόλες των ΕΟ για τις οποίες πληρώναμε διόδια και καλά για την συντήρηση και εξέλιξή τους (όπως η ΤΕΟ διαφήμιζε).

Ναι, θέλω τα χρήματα να μένουν στην Ελλάδα για τους υπηκόους της.
    Ναι, με ενοχλεί που ο κάθε ξενοεπιχηρηματίας τα τσεπώνει.
    Δεν εμπιστεύομαι το Ελληνικό κράτος και Δημόσιο.
    Με λυπεί που ότι αξιόλογο έχουμε φτιάξει, το έχουν φτιάξει άλλοι για εμάς.
    Θέλω να γίνουμε καλύτεροι.

Και σταματώ εδώ, γιατί θλίβομαι.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Ως πότε σ' αυτη τη χώρα θα λυντσάρουμε το επιχειρείν και θα ενοχοποιούμε το κέρδος;

Το σκατα, όλοι υπάλληλοι θελετε να είστε; Οσοι έχετε επιχείρηση το κανετε για φιλανθρωπικους λόγους και όχι για να ζήσετε;

Οι μισθοι των υπαλληλων της ΑΟ και της Γεφυρα ΑΕ, φευγουν έξω; Εδω δεν φορολογούνται; Εδω δεν πληρώνουν ΙΚΑ?
    Απλά θα ήταν καλύτερα, εαν ήταν Ελληνικές επιχειρήσεις.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

εσυ πως το κοβεις???ειναι ικανοι???εγω εχω σαν παραδειγμα την Μαλακασα πριν καποια χρονια που εγινε καθηζηση του δρομου μετα απο ενα 6μηνο...ελληνες εργολαβοι βεβαια...η πιο απλο παραδειγμα φρεσκοασφαλτομενη ΕΟ μεταξη Σχηματαριου και Χαλκιδας οπου πηγαινες 9και πηγαινεις νομιζω ακομα)σαν φραππες....

η πιο απλο παραδειγμα φρεσκοασφαλτομενη ΕΟ μεταξη Σχηματαριου και Χαλκιδας οπου πηγαινες (και πηγαινεις νομιζω ακομα)σαν φραππες....
    μεγάλη πληγή αυτό...
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

Γιατί τόσο διαστρεβλωμένη σκέψη ρε πστμ....
    Ναι αλλά το κέρδος της εταιρείας δεν φεύγει έξω; Ή μήπως θα το επενδύσουν στην Ελλάδα;

Καλό θα ήταν, γενικώς, οι ελληνικές εταιρείες να έχουν κέρδος στην Ελλάδα, οι γεμρανικές στη Γερμανία, οι γαλλικές στη Γαλλία κ.ο.κ.
    Μιχάλης Δερτούζος

Ναι αλλά το κέρδος της εταιρείας δεν φεύγει έξω; Ή μήπως θα το επενδύσουν στην Ελλάδα;

Καλό θα ήταν, γενικώς, οι ελληνικές εταιρείες να έχουν κέρδος στην Ελλάδα, οι γεμρανικές στη Γερμανία, οι γαλλικές στη Γαλλία κ.ο.κ.
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

δηλαδη η ελλαδα...κατασκευαζει μηχανηματα....παραγει τα υλικα για την κατασκευη των δρομων...κ.ο.κ. ωστε να μενουν ολα τα κερδη στην ελλαδα....οκ...

εσυ πως το κοβεις???ειναι ικανοι???εγω εχω σαν παραδειγμα την Μαλακασα πριν καποια χρονια που εγινε καθηζηση του δρομου μετα απο ενα 6μηνο...ελληνες εργολαβοι βεβαια...η πιο απλο παραδειγμα φρεσκοασφαλτομενη ΕΟ μεταξη Σχηματαριου και Χαλκιδας οπου πηγαινες 9και πηγαινεις νομιζω ακομα)σαν φραππες....
    Ε, τότε ας το αφήσουμε άμα δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Τι ανεξάρτητο και αυτόνομο κράτος, Έλληνες κλπ; Μην κοροϊδευόμαστε, ας το βάλουμε και επίσημα ότι είμαστε επαρχία της Γερμανίας πχ.

Άμα δεν μπορούμε να διαχειριστούμε αυτά που έχουμε ας έρθουν Τούρκοι, Αλβανοί, Σκοπιανοί, όποιος να 'ναι.
    Μιχάλης Δερτούζος

Ε, τότε ας το αφήσουμε άμα δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Τι ανεξάρτητο και αυτόνομο κράτος, Έλληνες κλπ; Μην κοροϊδευόμαστε, ας το βάλουμε και επίσημα ότι είμαστε επαρχία της Γερμανίας πχ.

Άμα δεν μπορούμε να διαχειριστούμε αυτά που έχουμε ας έρθουν Τούρκοι, Αλβανοί, Σκοπιανοί, όποιος να 'ναι.
    δηλαδη εσυ το ΔΝΤ νομιζεις οτι ειναι ελληνες????

δεν υπαρχουν αυτονομα κρατη...ουτε καν η Αμερικη δεν ειναι σημερα...νομιζω ποτε δεν πρεπει να υπηρξαν...

Ενα μερος φευγει εξω στη μητρική. Ειναι κατι που γινεται διεθνως. Αντιστοιχα και τα εργοστασια της Χαλυβουργικής έξω, στέλνουν λεφτα εδω, όπως και της S&B

Τεσπα, το θεμα δεν ειναι εκει. Θέλουμε επενδυσεις; Θέλουμε μεγάλες εταιρίες του εξωτερικου να ανοιξουν εδω θυγατρικές, να δωσουν δουλειες και να παρει τα πανω της η οικονομία; Ή θέλουμε όλα να τα πάρει το κρατος-πατερούλης, να τους κάνουμε όλους δημοσίους υπαλλήλους;

Όπως έκανε ο Ανδρεας το 81 και είδαμε τα αποτελέσματα....

Ειπαμε και πολλά ποστ πιο πριν. Ειναι πολιτικό το ζήτημα και μονο. Τι είδους οικονομία θέλουμε; Γιατί άλλα λεμε και κανουμε στα ενδιάμεσα και άλλα ψηφίζουμε στις εκλογές
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF