Σελίδα 6 από 17 ΠρώτοΠρώτο 123456789101116 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 252

Θέμα: ΔΙΟΔΙΑ (συγχωνευμένα θέματα) Αφιδνων-Χαλκίδας

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    χμμμ.. μισό λεπτό...δεν το βρίσκω στην εύρεση .. μάλλον έχει γίνει archiving. Τέλος πάντων , όταν είχαν βγεί τότε οι πρώτες πινακίδες ΕυρωπαΙκών προδιαγραφών για τα μηχανάκια, που ήταν σαν ταψιά απο μπακλαβά , είχα ξεκινήσει επώνυμα μια διαδικασία ερώτηση προς όλους τους πολιτικούς με απευθείας επαφές, εντοπίζοντας στα νομικά κείμενα και στο ΦΕΚ τότε , τα περίφημα "λάθος" σημεία σε σχέση με την Ε.Ε.

Μέρος του κειμένου αυτού το είχα πάει και στην Βουλή , όπου με δέχτηκε μια συμπαθέστατη γραμματέας/βοηθός του τότε Υπουργού (ο Λιάπης ήταν τότε) και μου είχε πεί , ανεπίσημα , οτι ήμουν ο 5ος ( !!!! ) πολίτης που είχε κάνει κάτι τέτοιο και κανείς φορέας δεν το είχε κάνει. Μάλιστα σκόπευαν να το ξανακοιτάξουν σύντομα βάση αυτών των σημείων που τους είχαμε πάει. Η συνέχεια γνωστή... αλλάξαν με τις μικρότερες πινακίδες. Σίγουρα δεν ξέρω αν έγινε απο την δική μας όχληση, αλλά δεν παύει ακόμα και αυτό να έπαιξε ρόλο. Α.. και οι ανακοινώσεις με υπογραφές που βάζεις στον πίνακα της Βουλής, κατόπιν αίτησης και ελέγχου παίρνει αριθμό πρωτοκόλλου και δεν το πετάει κανείς... όλο και κάποιος θα το διαβάσει εκεί και όλο και κάποιος θα το περιλάβει σε μια επερώτηση του. Το κάνουν πάρα πολλοί φορείς αυτό το πράγμα.

Τώρα...

Να μην στρεψοδικείς... εκείνο που λέω είναι οτι όποιος κάνει κάτι , το κάνει πρώτα για τον εαυτό του και μετά για τους άλλους. Αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία να αφαιρείς το δικαίωμα κριτικής απο τους άλλους. Είναι σαν να έλεγα οτι δεν δικαιούταν κανείς να γκρινιάζει για τις πινακίδες, καθώς κανείς δεν με βοήθησε σε αυτό που έκανα τότε... καταλαβαίνεις νομίζω πόσο αυταρχικό είναι αυτό. Το κουπί λοιπόν το τραβάς πρώτα επειδή το θέλεις εσύ και μετά για τους υπόλοιπους.

Αλλά αυτό δεν σε κάνει βασιλικότερο του βασιλέως έτσι ώστε να κρίνεις οτι οι υπόλοιποι δεν έχουν δικαίωμα κρίσης , επειδή δεν κουνήθηκαν.. .όπως είπα και πιο πάνω, ο καθένας πράττει σε διάφορα κομμάτια ανά διαστήματα. Δεν μπορεί να είναι πάντα παρών σε όλα. Τόσο επειδή θα αχολείται με κάτι άλλο, όσο και βασισμένος στην κρίση αξιολόγησης του για αυτό το γεγονός.

Για την ιστορία το παράβολο Ευρωπαικού δικαστηρίου δεν το γνωρίζω , μιας και ποτέ δεν έχω φτάσει ώς εκεί. Δεν χρειάστηκε. Αλλά θα με ενδιέφερε να μάθω το ποσό... έχω ακούσει κάτι περί 5000? ή ίσως και περισσότερα ... ισχύει;

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

FZS600 Fazer Το avatar του/της schumacher_
    McTalas, ρίξε μια ενημέρωση μόλις ανέβεις, για την κατάσταση.

Θα κάνω δρομολόγιο για Βόλο την Παρασκευή το πρωί

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    χμμμ.. μισό λεπτό...δεν το βρίσκω στην εύρεση .. μάλλον έχει γίνει archiving. Τέλος πάντων , όταν είχαν βγεί τότε οι πρώτες πινακίδες ΕυρωπαΙκών προδιαγραφών για τα μηχανάκια, που ήταν σαν ταψιά απο μπακλαβά , είχα ξεκινήσει επώνυμα μια διαδικασία ερώτηση προς όλους τους πολιτικούς με απευθείας επαφές, εντοπίζοντας στα νομικά κείμενα και στο ΦΕΚ τότε , τα περίφημα "λάθος" σημεία σε σχέση με την Ε.Ε.

Μέρος του κειμένου αυτού το είχα πάει και στην Βουλή , όπου με δέχτηκε μια συμπαθέστατη γραμματέας/βοηθός του τότε Υπουργού (ο Λιάπης ήταν τότε) και μου είχε πεί , ανεπίσημα , οτι ήμουν ο 5ος ( !!!! ) πολίτης που είχε κάνει κάτι τέτοιο και κανείς φορέας δεν το είχε κάνει. Μάλιστα σκόπευαν να το ξανακοιτάξουν σύντομα βάση αυτών των σημείων που τους είχαμε πάει. Η συνέχεια γνωστή... αλλάξαν με τις μικρότερες πινακίδες. Σίγουρα δεν ξέρω αν έγινε απο την δική μας όχληση, αλλά δεν παύει ακόμα και αυτό να έπαιξε ρόλο. Α.. και οι ανακοινώσεις με υπογραφές που βάζεις στον πίνακα της Βουλής, κατόπιν αίτησης και ελέγχου παίρνει αριθμό πρωτοκόλλου και δεν το πετάει κανείς... όλο και κάποιος θα το διαβάσει εκεί και όλο και κάποιος θα το περιλάβει σε μια επερώτηση του. Το κάνουν πάρα πολλοί φορείς αυτό το πράγμα.

ασχολιαστο

Τώρα...

Να μην στρεψοδικείς... εκείνο που λέω είναι οτι όποιος κάνει κάτι , το κάνει πρώτα για τον εαυτό του και μετά για τους άλλους. Αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία να αφαιρείς το δικαίωμα κριτικής απο τους άλλους. Είναι σαν να έλεγα οτι δεν δικαιούταν κανείς να γκρινιάζει για τις πινακίδες, καθώς κανείς δεν με βοήθησε σε αυτό που έκανα τότε... καταλαβαίνεις νομίζω πόσο αυταρχικό είναι αυτό. Το κουπί λοιπόν το τραβάς πρώτα επειδή το θέλεις εσύ και μετά για τους υπόλοιπους.

Αλλά αυτό δεν σε κάνει βασιλικότερο του βασιλέως έτσι ώστε να κρίνεις οτι οι υπόλοιποι δεν έχουν δικαίωμα κρίσης , επειδή δεν κουνήθηκαν.. .όπως είπα και πιο πάνω, ο καθένας πράττει σε διάφορα κομμάτια ανά διαστήματα. Δεν μπορεί να είναι πάντα παρών σε όλα. Τόσο επειδή θα αχολείται με κάτι άλλο, όσο και βασισμένος στην κρίση αξιολόγησης του για αυτό το γεγονός.
    δεν στρεψοδικω.απλα μιλαω με βαση αυτα που εσυ λες.τωρα...αν ειναι ετσι...πες μου σε παρακαλω θεωρεις οτι πρεπει καποιος να ψηφιζει?ειναι υποχρεωση?δικαιωμα?τι?στο μονο που συμφωνω ειναι οτι δε μπορεις να γινεις 1000 κοματια και να συμμετεχεις παντου.αλλα εδω μεσα δε μιλαμε για 1000 κομματια αλλα για τη μοτοσυκλετα μας και τα συν αυτω.οποτε...
    Για την ιστορία το παράβολο Ευρωπαικού δικαστηρίου δεν το γνωρίζω , μιας και ποτέ δεν έχω φτάσει ώς εκεί. Δεν χρειάστηκε. Αλλά θα με ενδιέφερε να μάθω το ποσό... έχω ακούσει κάτι περί 5000? ή ίσως και περισσότερα ... ισχύει;ενημερωτικα 15000 για ευρωπαικο και 2500 για αρειο παγο.υ.γ.τις τιμες τις εμαθα απο τον τροπεα ο οποιος εξοντωθηκε λογω οικονομικων δυνατοτητων απο τη σουζουκι και γι αυτο δεν μπορεσε να φτασει στο ευρωπαικο δικαστηριο

Gandalf
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Γιώργο.. ευχαριστώ για την απάντηση στα παράβολα... 15000;...μάλιστα. Δεν το ηξερα ειλικρινά.

Για το θέμα της ψήφου. Δικαίωμα είναι, οχι υποχρέωση. Υποχρέωση γίνεται μόνο όταν θες απο τον ίδιο σου τον εαυτό να πράξεις για το κοινό καλό. Παρόλα αυτά το οτι κάποιος δεν θα ψηφίσει , τουλάχιστον για εμένα , δεν του αφαιρεί το δικαίωμα λόγου, καθώς αν μη τι άλλο φορολογείται κανονικά. Αυτό πάει σε προηγούμενη συζήτηση που είχαμε πολύ παλιότερα.

Τώρα... σωστά εδώ μιλάμε για την μοτοσυκλέτα... αλλά φίλε μου όταν μιλάς για δραστηριότητες αγγίζει και τον πραγματικό χρόνο και χώρο. Και εκεί η μοτοσυκλέτα για μένα τουλάχιστον , είναι δευτερεύων αντικείμενο σε σχέση με κάποια άλλα που τα θεωρώ σημαντικότερα.. οπότε το 1000 κομμάτια ισχύει κανονικότατα.

Αυτά....ευχαριστώ για τον αντίλογο όπως πάντα και για την πληροφορία παραπάνω που ήταν πολύ χρήσιμη.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Kazolinos
    Ασφαλως οχι...μονο εμας μπορουν να κρινουν οχι να κρινουμε και εμεις ε;

Φιλαράκι, γουστάρεις να κάνεις ότι δε καταλαβαίνεις? Έχει πλάκα? Γουστάρεις να ξεσπάς εδώ?
    Οποιοσδήποτε προσβάλλει συμφορουμίτη πάει στα τάρταρα. Μαζέψου λίγο.

Άμα γουστάρεις προσωπική αντιπαράθεση με κάποιον, στείλτου πμ, πηγαίντε για μπύρες να τσακωθείτε, βγάλτε τις να τις μετρήσετε, ΑΛΛΑ, όχι εδώ μέσα.

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από harris_x
    Το...

ήταν απορία βασισμένη στο παρακάτω...

Εννοείτε ότι πρέπει να κάνουμε χαμό αν υπάρχει αύξηση στο ήδη μεγάλο ποσό για μια απόσταση 70km.
    το τσεκαπα και ειχα δικιο. τελικα πληρώνεις λιγοτερα για να πας και να ερθεις στην Χαλκίδα αφου πληρώνεις μια φορα στο πήγαινε και μια φορα στο ελα.

αλλα συνολικα αυξήθηκαν τα διοδια σε ολους τους σταθμους εκει ειναι το προβλημα.... πχ αν πας και ερθεις Λαμια πληρωνεις παραπανω. αλλωστε ηταν γελοίο οτι πληρώναμε 2 φορες ως τη χαλκιδα και γιαυτο το κατήργησαν μαλλον ακουνε χρονια τη γκρινια των καταστηματαρχων της χαλκιδας...

αυτο που με ενοχλεί περισσότερο ειναι το οτι η διαφορα στο ποσο που πληρωνουν τα αυτοκινητα με το αντίστοιχο των μοτοσυκλετών ειναι ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ!!!

δε μπορουμε εμεις να συμβάλουμε στη "και καλα" συντήρηση του δρομου με πανω απο τα 2/3 της τιμης που πληρώνουν πχ τα μεγαλα τζιπ οταν η φθορα που δημιουργούμε στο οδόστρωμα δεν ειναι ουτε στο 1/10 σε σχεση με αυτη που προκαλουν τα αμαξια!!! και στη τελικη το αμαξι μπορει να εχει μεσα 5 ατομα ενω εγω θα μοιραστώ τη καλυτερη το αντίτιμο με αλλον 1 ..... αυτο με ενοχλεί!!! αδικια!!!

πεμπτη βραδυ περιμενε το report...!!!
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

SUPERMARIONATIONjoe90
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    το τσεκαπα και ειχα δικιο. τελικα πληρώνεις λιγοτερα για να πας και να ερθεις στην Χαλκίδα αφου πληρώνεις μια φορα στο πήγαινε και μια φορα στο ελα.

αυτο που με ενοχλεί περισσότερο ειναι το οτι η διαφορα στο ποσο που πληρωνουν τα αυτοκινητα με το αντίστοιχο των μοτοσυκλετών ειναι ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ!!!

η αυξηση στα Moto - ειναι 74%

ενω στα auto 53%

σκανδαλιστικη ΔΟΛΙΑ
    και ακρως ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ενεργεια
    του ΜΠΟΜΠΟΛΑ με τα ευχολογια του ΣΟΥΦΛΙΑ

μας ΞΕΣΚΙΣΑΝΕ σε σχεση με τους ΚΟΥΤΑΚΗΔΕΣ

ΑΔΙΚΟ ΑΔΙΚΟ ΑΔΙΚΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Δυστυχως η μόνη περίπτωση δίκαιων διοδίων μοτοσυκλέτας σε σχέση με τα αυτοκίνητα ειναι στην γεφυρα Ριου Αντιρρίου.
    Σε ολα τα άλλα μας σκιζουν κανονικά ενω θα έπρεπε να είναι παμφθηνα για τις μοτοσυκλέτες!
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

SUPERMARIONATIONjoe90
    Αυξημένα διόδια από 52% έως και 73% πληρώνουν από χτες οι οδηγοί που διανύουν την απόσταση Αθήνα - Λαμία, με «όχημα» τη χιλιομετροχρέωση που αποφάσισε να εφαρμόσει η ιδιωτική κοινοπραξία της Ιόνιας Οδού, όπως της επιτρέπει η ληστρική σύμβαση παραχώρησης που ψήφισαν από κοινού η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.

Θυμίζουμε ότι πέρσι είχαμε ένα ακόμη μπαράζ αυξήσεων στα χαράτσια του εθνικού οδικού δικτύου που κυμάνθηκαν από 35% έως και 180%! Αποτέλεσμα των αλλεπάλληλων αυξήσεων είναι ένα ταξίδι με επιστροφή Αθήνα - Θεσσαλονίκη να στοιχίζει πλέον 34,40 ευρώ, μόνο για διόδια, έναντι 11,40 ευρώ που στοίχιζε το 2005,

δηλαδή έχουμε αύξηση πάνω από 200%!

Σύμφωνα με τη νέα τιμολόγηση, για έναν οδηγό ΙΧ που θα θέλει να διανύσει την απόσταση Αθηνών - Λαμίας με επιστροφή θα πληρώνει 12,60 ευρώ, από 8,25 ευρώ που πλήρωνε μέχρι τώρα (αύξηση 52,70%).

Αντίστοιχα, οι οδηγοί των άλλων οχημάτων και για την ίδια διαδρομή θα πληρώνουν:

Το ποσό των 9,90 ευρώ οι οδηγοί δίκυκλων, από 5,70 ευρώ (αύξηση 73,70%).

Το ποσό των 31,90 ευρώ οι οδηγοί διαξονικών και τριαξονικών φορτηγών, από 20,70 ευρώ (αύξηση 54,10%). Το ποσό των 44,70 ευρώ οι οδηγοί τετραξονικών φορτηγών και άνω, από 28,80 ευρώ (αύξηση 55,20%).

Δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος του χρόνου να εφαρμόσουν το σύστημα της χιλιομετροχρέωσης και οι άλλες ιδιωτικές κοινοπραξίες που εκμεταλλεύονται τα υπόλοιπα τμήματα του εθνικού οδικού δικτύου.

Τα υπέρογκα διόδια που πληρώνουν οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα είναι το αποτέλεσμα της πολιτικής παράδοσης στο μεγάλο κεφάλαιο και των οδικών αξόνων της χώρας που εφαρμόζεται από τις κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ με τις περιβόητες «συμβάσεις παραχώρησης» τύπου ΣΔΙΤ.

Ο λαός είναι εκείνος που χρηματοδοτεί την κατασκευή των έργων - μέσω της άγριας φορολόγησης - και επιπλέον αναγκάζεται να τα χρυσοπληρώνει και για τη χρήση τους.

SUPERMARIONATIONjoe90
    Τι ακριβώς κάνω όταν θέλω να μην πληρώσω?

Σταματάτε στο Γκισέ των διοδίων.

Αναφέρεται στον υπάλληλο πολύ ευγενικά ότι «Σαν ευρωπαίος πολίτης αρνούμαι να πληρώσω γι’ αυτό δρόμο διόδια.

Ο αριθμός κυκλοφορίας μου είναι ……………. . Γεια σας !!!!!

Και απομακρυνόμαστ ε από το Γκισέ!!!!!

(Αρνουμαστε να δώσουμε οποιοδήποτε άλλο προσωπικό στοιχειό. Αν θέλουν ας μας βρουν από το αρ. Κυκλοφορίας. Άλλωστε είναι μια ιδιωτική εταιρία!!!

——————————————————————————————

Ο υπάλληλος με ενημερώνει ότι πρέπει να έρθει ο υπεύθυνος για να συμπληρώσουμε ένα έντυπο.

Αρνούμαστε (πάντα ευγενικά) να μιλήσουμε με κανέναν και να δώσουμε οποιοδήποτε άλλο στοιχείο εκτός από τον αρ. Κυκλοφορίας. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΖΗΤΗΣΕΙ

Συμβουλή : Μην ανοίγετε κανένα διάλογο. Δώστε τον αρ. Κυκλοφορίας και φύγετε. Απλά!!!!!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	diodia.jpg 
Προβολές:	321 
Μέγεθος:	47,4 KB 
ID:	175908

FZS600 Fazer Το avatar του/της schumacher_
    Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
    πεμπτη βραδυ περιμενε το report...!!!
    Δεν κάθεσαι, να ανεβούμε παρέα Παρασκευή πρωί...?

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Παω μια Αι Γιαννη Ροσσι, τι να κανω?

Να παω με το αβαταρ?

Να παω με το fazer?

Να φαω την πινακιδα?

Να πληρωσω?

Να μην πληρωσω ,να γινω διασημος?

Να βαλω μια πρωτη και να πω παρτα μωρη χοντρη?

Αρχικά δημιουργήθηκε από schumacher_
    Δεν κάθεσαι, να ανεβούμε παρέα Παρασκευή πρωί...?
    το λοιπον!!

πρωτα διοδια στις Αφιδνες,
    Σκαω μυτη στις 05:30 και παω ο βλακας να περασω απο την λωριδα ΤΕΟ (ε! δεν το ειδα ρε παιδια!!) κοιταω τον γκισε κλειστος και σκοτεινος (τι περιμενες δηλαδης!!) κοιταω πισω ενα φορτιγακι περιμενε να περασει ο μαλακας (σημ. εγω) παραδιπλα ενας υπευθυνος των διοδιον ΟΥΤΕ που με κοιταξε!! έτσι ειστε λεω? σπαω το φιδισιο μου κορμι και την κανω απο το πλαι της μπαρας (χωραει άνετα)
    Ενα περιπολικο στην ακρη κοιμοταν (παιζει να ηταν και αδειο).
    Επομενα διοδια Σχηματαρι (ανοιχτα κανενα προβλημα)
    Επομενα Θηβα(τα καινουργια ντε):
    ΕΔω λεω ειναι καινουργια οποτε ας σταματησω να κανω σεφτε.
    πλερωνο 1,60? στην χαριτομενη υπαλληλο (που κωβω το λιλιμου πως ηταν μια πρωην, τρελη ομοιοτης).
    Γκαζια τσιτα και σε μια περιοχη πριν τον Αγιο Κων/νο που αυτην την στιγμη μου διαφευγει βλεπω το χαριτομενο σημα των toll !!
    Λεω "ειχε εδω διοδια?"
    Εδω ειμαι αποφασισμενος να περασω τσαμπα.
    βλεπω απο τις μπαρες να ειναι μεγαλες (πιο μεγαλες απο αυτες των Αφιδνων) και να πιανουν ολο το δρομο και να βγαινουν και επεξω.
    Ωρε λεω τωρα θα πληρωσουμε... κοιταω ομως την τερμα δεξια λοριδα και δεν βλεπω τιποτα, ξανα κοιταω να δω μηπως την εχει σηκωμενη (την μπαρα ετσι?) δεν βλεπω τιποτα. κανω πως παω να σταματησω (μην την εχει ορθια και κατεβει ξαφνικα και μου μπει σε κανα ματι) γκαζι και δρομο!!!!
    επομενα διοδια ειναι μετα την Λαμια, τα οποια παλια δεν ειχαν μπαρες, τωρα ομως εχουν και μαλιστα απο της μακριες.
    Μπροστα μου εχω 2 τρακτορες που μεταφερουν αυτοκινιτα περιμανω απο πισω τους κανονικα σαν να θελω να σταματισω,
    μολις περναει ο μπροστινος μου και εχω φτασει στο ταμειο, γκαζι και δρομο!!!!
    αυτα τα ολιγα παιδια.
    Α! να πω πως την πινακιδα την ειχα ξεχασει μεσα στην τσαντα μου ρε γαμωτο...
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Αρχικά δημιουργήθηκε από lc8ergr1
    ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΖΗΤΗΣΕΙ
    Τι γινεται τοτε στην περιπτωση που σου πει να περιμενεις να καλεσει τους μπατσους?
    money cant buy me love !!!

Σελίδα 6 από 17 ΠρώτοΠρώτο 123456789101116 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΔΙΟΔΙΑ ΑΦΙΔΝΩΝ 17/01/2010
    από trelf στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 65
    Τελευταίο μήνυμα: 27/01/2010, 21:48
  2. Απαντήσεις: 283
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2009, 00:08
  3. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2004, 08:32
  4. διοδια