Οκει καπτεν!
Σορι!
![]()
Οκει καπτεν!
Σορι!
![]()
::Τάσος::
παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...
κακουληΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Για τελευταία φορα.
Υπάρχει θρεντ για τα διόδια, ότι θελετε να το ποστάρετε εκει. Το συγκεκριμένο συγχωνεύεται, αλλα τα επόμενα θα αφήνουν το ματαιο τουτο κόσμο αμα τη εμφανιση τους..
![]()
![]()
Αλλιώς θα αυξηθεί κι άλλο το κόμιστρο!
Αυστηρή προειδοποίηση προς όσους δεν πληρώνουν εισιτήρια ή διόδια έστειλε από τη Βουλή ο Δημήτρης Ρέππας διαμηνύοντας ότι αν συνεχιστεί η στάση αυτή θα αυξηθούν και άλλο τα κόμιστρα. «Οι τζαμπατζήδες υπονομεύουν και στρέφονται εναντίον των εργαζομένων στις εταιρίες συγκοινωνιών, συνιστά δολιοφθορά η στάση ενός τζαμπατζή» είπε ο υπουργός και πρόσθεσε ότι από αυτή τη στάση είτε θα αυξηθούν τα ελλείμματα και θα πρέπει να τα πληρώνουν όλοι οι Έλληνες ή θα αυξηθεί και άλλο το κόμιστρο. Ο Δημήτρης Ρέππας χαρακτήρισε επίσης αντικοινωνική συμπεριφορά το να μην πληρώνει κάποιος το εισιτήριο ή τα διόδια και προανήγγειλε ότι σύντομα η κυβέρνηση θα πάρει πρωτοβουλίες για αυτό το ζήτημα. «Όταν κάποιος έχει τέτοια συμπεριφορά είναι σα να λέει, δεν πληρώνω εγώ ώστε για μέν\α να πληρώσει κάθε άλλος Έλληνας» κατέληξε Νewsbeast.gr
gogogo!!!
Κ@ριολ@(#@(*@#.... εσύ τα πληρώνεις όλα από την τσέπη σου ρε @@....??? Η στα πληρώνει άλλος?Αρχικά δημιουργήθηκε από laryfz1
Αυστηρή προειδοποίηση προς όσους δεν πληρώνουν εισιτήρια ή διόδια έστειλε από τη Βουλή ο Δημήτρης Ρέππας διαμηνύοντας ότι αν συνεχιστεί η στάση αυτή θα αυξηθούν και άλλο τα κόμιστρα. «Οι τζαμπατζήδες υπονομεύουν και στρέφονται εναντίον των εργαζομένων στις εταιρίες συγκοινωνιών, συνιστά δολιοφθορά η στάση ενός τζαμπατζή» είπε ο υπουργός και πρόσθεσε ότι από αυτή τη στάση είτε θα αυξηθούν τα ελλείμματα και θα πρέπει να τα πληρώνουν όλοι οι Έλληνες ή θα αυξηθεί και άλλο το κόμιστρο. Ο Δημήτρης Ρέππας χαρακτήρισε επίσης αντικοινωνική συμπεριφορά το να μην πληρώνει κάποιος το εισιτήριο ή τα διόδια και προανήγγειλε ότι σύντομα η κυβέρνηση θα πάρει πρωτοβουλίες για αυτό το ζήτημα. «Όταν κάποιος έχει τέτοια συμπεριφορά είναι σα να λέει, δεν πληρώνω εγώ ώστε για μέν\α να πληρώσει κάθε άλλος Έλληνας» κατέληξε Νewsbeast.gr
Ας όψονται αυτοί που βολέψατε 2 δεκαετίας και σας ψηφίζουν.....
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
Διαίρει και βασίλευε! Αυτά είναι!
Λες σε αυτούς που θέλουν να διαμαρτυρηθούν αλλά φοβούνται και σε αυτούς που ακόμα πιστεύουν ότι πρέπει να πληρώνουν διόδια σε τέτοιες τιμές για να έχουν δρόμο ότι θα αυξηθούν γιατί οι άλλοι που διαμαρτύρονται δεν πληρώνουν. Το ίδιο και στα εισιτήρια στα ΜΜΜ. Καλή φάση.
Πως διάολο υπάρχει ακόμα κόσμος που πιστεύει το παραμικρό από αυτά που λένε τα δυο μεγάλα κόμματα. Κανονικά καλημέρα έπρεπε να σου λένε και να το διπλοτσεκάρεις.
"Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
Μιχάλης Δερτούζος
"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"
Ήθελα να 'ξερα στις εταιρίες διαχείρισης αυτοκινητοδρόμων, δεν έχουν κανενα τμημα μαρκετινγκ?
Να τους εξηγήσει οτι σε τετοιες εποχες που ο κόσμος δεν έχει λεφτα ή/και δε θελει να πληρώνει δε μπορεί να απαντας με αυξήσεις;
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
εδω δεν εχουν δρομους ρε....το μαρκετινγκ μας χαλασε?Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ήθελα να 'ξερα στις εταιρίες διαχείρισης αυτοκινητοδρόμων, δεν έχουν κανενα τμημα μαρκετινγκ?
Να τους εξηγήσει οτι σε τετοιες εποχες που ο κόσμος δεν έχει λεφτα ή/και δε θελει να πληρώνει δε μπορεί να απαντας με αυξήσεις;
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Γιατί πότε είδες ρε συ να μειώνουν τις τιμές ώστε με την αύξηση των πωλήσεων (στην προκειμένη ατόμων που πληρώνουν διόδια) μακροπρόθεσμα να αυξήσουν τον τζίρο τους;
Εγώ πιστεύω και δέκα ευρώ να βάζανε τα διόδια και να βρίσκανε ορισμένα κορόιδα να πληρώνουν, αν ήταν στα έσοδα που θέλανε ποσώς θα τους ένοιαζε για τους άλλους που δεν πληρώνουν.
Μιχάλης Δερτούζος
Εδώ ακριβώς ταιριαζει το ποστ του Στεφανου λιγες σελιδες πρινΑρχικά δημιουργήθηκε από georgio
Γιατί πότε είδες ρε συ να μειώνουν τις τιμές ώστε με την αύξηση των πωλήσεων (στην προκειμένη ατόμων που πληρώνουν διόδια) μακροπρόθεσμα να αυξήσουν τον τζίρο τους;
Εγώ πιστεύω και δέκα ευρώ να βάζανε τα διόδια και να βρίσκανε ορισμένα κορόιδα να πληρώνουν, αν ήταν στα έσοδα που θέλανε ποσώς θα τους ένοιαζε για τους άλλους που δεν πληρώνουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
[...]Κατάσταση για γέλια κράτος για γέλια επιχειρηματίες που δεν θα άντεχαν ένα δευτερόλεπτο σε πραγματικά ΕΛΕΥΘΕΡΗ οικονομία.![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Δεν είμαι σίγουρος ότι σε πιάνω τι εννοείς.
Πάντως και εγώ υπέρ της ελεύθερης οικονομίας είμαι. Το κράτος θέτει τους όρους, που χοντρικά είναι εργαζόμενοι, διαχείριση αποβλήτων της επιχείρησης και έλεγχος να μην υπάρχει καρτέλ μεταξύ των ανταγωνιστών, και κατά τα άλλα pick up your weapons and fight.
Αλλά θα τηρηθούν οι κανόνες ή θα αρχίσουμε να συννενοούμαστε μεταξύ μας και να πηδάμε τους εργαζόμενους;![]()
Μιχάλης Δερτούζος
Κι εγω υπερ της ελευθερης ειμαι, αλλα εδω δεν έχουμε. Ειναι μια ελευθερη οικονομια που ζει στη σκια των επιδοτήσεων, των αγκυλώσεων και της ανικανοτητας του κρατους.Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
Δεν είμαι σίγουρος ότι σε πιάνω τι εννοείς.
Πάντως και εγώ υπέρ της ελεύθερης οικονομίας είμαι. Το κράτος θέτει τους όρους, που χοντρικά είναι εργαζόμενοι, διαχείριση αποβλήτων της επιχείρησης και έλεγχος να μην υπάρχει καρτέλ μεταξύ των ανταγωνιστών, και κατά τα άλλα pick up your weapons and fight.
Αλλά θα τηρηθούν οι κανόνες ή θα αρχίσουμε να συννενοούμαστε μεταξύ μας και να πηδάμε τους εργαζόμενους;![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Συμφωνούμε!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Κι εγω υπερ της ελευθερης ειμαι, αλλα εδω δεν έχουμε. Ειναι μια ελευθερη οικονομια που ζει στη σκια των επιδοτήσεων, των αγκυλώσεων και της ανικανοτητας του κρατους.![]()
Μιχάλης Δερτούζος
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Σε ποιά διόδια πληρώνουμε; Μόνο στα κρατικά!
Σε ποια Διόδια η άρνηση πληρωμής μπορεί να μας «στείλει» πρόστιμο (ακόμα και μέσω της εφορίας)?
Τα διόδια αυτά είναι τα Δημόσια, δηλαδή των Μαλγάρων (Θεσσαλονίκη), του Πολύμυλου (Εγν. Οδός-Κοζάνη) και του Ακτίου (Πρέβεζα), στα οποία δυστυχώς αναγκαζόμαστε να πληρώνουμε.
Σε όλα τα άλλα διόδια, που έχουν παραχωρηθεί σε ιδιωτικές εταιρείες εκμετάλλευσης, αρνούμαστε την πληρωμή!
Δεν έχουν κανένα δικαίωμα να μας στείλουν το οτιδήποτε μέσω του κράτους. Είναι μόνο μία ιδιωτική εταιρεία!
Μην οδηγησεις ποτε πιο γρηγορα απο τον φυλακα αγγελο σου!
http://www.youtube.com/watch?v=nliOB4U0UyU&feature=kp
Αρχικά δημιουργήθηκε από laryfz1
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μην οδηγησεις ποτε πιο γρηγορα απο τον φυλακα αγγελο σου!
http://www.youtube.com/watch?v=nliOB4U0UyU&feature=kp
Δηλαδή εαν τα διόδια Κορινθου-Πατρών ξαναγίνουν κρατικά θα πληρώνετε;Αρχικά δημιουργήθηκε από blackrose
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Σε ποιά διόδια πληρώνουμε; Μόνο στα κρατικά!![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais