Σελίδα 7 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 252

Θέμα: ΔΙΟΔΙΑ (συγχωνευμένα θέματα) Αφιδνων-Χαλκίδας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dim40
    τα διοδια της θηβας που ειναι;; μετα τη εξοδο απο θηβα ανεβαινοντας για λαμια;;; μετα το 90 δηλαδη;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mako
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lc8ergr1
    Τι ακριβώς κάνω όταν θέλω να μην πληρώσω?

Σταματάτε στο Γκισέ των διοδίων.

Αναφέρεται στον υπάλληλο πολύ ευγενικά ότι «Σαν ευρωπαίος πολίτης αρνούμαι να πληρώσω γι’ αυτό δρόμο διόδια.

Ο αριθμός κυκλοφορίας μου είναι ……………. . Γεια σας !!!!!

Και απομακρυνόμαστ ε από το Γκισέ!!!!!

(Αρνουμαστε να δώσουμε οποιοδήποτε άλλο προσωπικό στοιχειό. Αν θέλουν ας μας βρουν από το αρ. Κυκλοφορίας. Άλλωστε είναι μια ιδιωτική εταιρία!!!

——————————————————————————————

Ο υπάλληλος με ενημερώνει ότι πρέπει να έρθει ο υπεύθυνος για να συμπληρώσουμε ένα έντυπο.

Αρνούμαστε (πάντα ευγενικά) να μιλήσουμε με κανέναν και να δώσουμε οποιοδήποτε άλλο στοιχείο εκτός από τον αρ. Κυκλοφορίας. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΖΗΤΗΣΕΙ

Συμβουλή : Μην ανοίγετε κανένα διάλογο. Δώστε τον αρ. Κυκλοφορίας και φύγετε. Απλά!!!!!!
    Αν και δεν ειχα διαθεση να μπω σε λεπτομερειες ....... σε γενικες γραμμες ακολουθουσα αυτο που λες, προσφατα ομως τα πραγματα ειδα να εχουν αλλαξει καπως .... τη μια φορα υπηρχαν καποιοι υπαλληλοι που περιμεναν διπλα απο το γκισε ..... την επομενη η υπαλληλος "ψαρωμενη" επαιρνε τηλεφωνο την εποπτρια ... την τελευταια ημουν ατυχος αρκετα .... διπλα μου σταματησε μοτοσυκλετα της αστυνομιας .... υπαρχει καποιο προβλημα παιδια .... ρωτησε. Ηρθε η εποπτρια που εδωσε τα δυο χαρτια .... στο πρωτο αρνηθηκα να γραψω γιατι ουσιαστικα τα στοιχεια μου θα επαιρναν (εντυπο αξιολογησης) ... στο δευτερο (που εχεις βαλει) γραφει οτι .... χρωστας το τελος και εντος 30 ημερων εισαι υποχρεωμενος να το καταβαλεις (και σε αυτο ομως συμπληρωνεις τα στοιχεια σου (πραγμα που ΔΕΝ εκανα). Συμφωνα με την εποπτρια οσοι αρνουνται γραφουν διπλα στην υπογραφη τους .... αρνουμαι να πληρωσω. Αυτο δεν ξερω ποσο ειναι παγιδα. Με καποιους που το συζητησα μου ειπαν οτι θα πρεπει να εχω ετοιμο εντυπο (παλια δηλωση του νομου 105) με αυτα που θελω να γραψω και οχι με αυτη τη φραση που ισως να με μπλεξει. Αν δεν ειχα πινακιδα ισως να το ρισκαρα αλλα με καμερες να καταγραφουν και αλλο ατομο με μηχανη παρεα ......... το απεφυγα. Πηρα ομως την καρτα της εταιριας για να διαμαρτυρηθω τηλεφωνικα, δεν πιστευω ομως οτι θα βγαλω καποια ακρη. Αν καποιος ξερει τι συνεπειες και ΑΝ υπαρχουν ας τις γραψει, για να ανοιξουν και τα δικα μας ματια. Στη ζωη μου 90 % αυξηση δεν πηρα ποτε, ουτε και οι υπαλληλοι που δουλευουν σε αυτους θα παρουν, ομως δεν μου φταινε σε τιποτα γι'αυτο ειμαι φιλικοτατος απεναντι τους. Οπως ορθα γραφτηκε πιο πανω, κανενας δρομος στην Ελλαδα εκτος ισως απο την Αττικη οδο και τη γεφυρα Ριου-Αντιριου δεν πληρει τις προδιαγραφες .... τα κοροιδα ομως πληρωνουν ακομα και εκει που οι "αλλοι" Ευρωπαιοι πολιτες δεν το κανουν.-

SUPERMARIONATIONjoe90
    Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
    σπαω το φιδισιο μου κορμι και την κανω απο το πλαι της μπαρας (χωραει άνετα)

χα χα χα !!

σε παω ρε φιλε!!!! κακουρογαμοΣΑΥΡΑ

ετσι ετσι !!!!!

παντως τερμα δεξια υπαρχει τεραστιο κενο απο την μπαρα

περναει και subaru 600

SUPERMARIONATIONjoe90
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mako
    Αν και δεν ειχα διαθεση να μπω σε λεπτομερειες ....... σε γενικες γραμμες ακολουθουσα αυτο που λες, προσφατα ομως τα πραγματα ειδα να εχουν αλλαξει καπως .... τη μια φορα υπηρχαν καποιοι υπαλληλοι που περιμεναν διπλα απο το γκισε ..... την επομενη η υπαλληλος "ψαρωμενη" επαιρνε τηλεφωνο την εποπτρια ... την τελευταια ημουν ατυχος αρκετα .... διπλα μου σταματησε μοτοσυκλετα της αστυνομιας .... υπαρχει καποιο προβλημα παιδια .... ρωτησε. Ηρθε η εποπτρια που εδωσε τα δυο χαρτια .... στο πρωτο αρνηθηκα να γραψω γιατι ουσιαστικα τα στοιχεια μου θα επαιρναν (εντυπο αξιολογησης) ... στο δευτερο (που εχεις βαλει) γραφει οτι .... χρωστας το τελος και εντος 30 ημερων εισαι υποχρεωμενος να το καταβαλεις (και σε αυτο ομως συμπληρωνεις τα στοιχεια σου (πραγμα που ΔΕΝ εκανα). Συμφωνα με την εποπτρια οσοι αρνουνται γραφουν διπλα στην υπογραφη τους .... αρνουμαι να πληρωσω. Αυτο δεν ξερω ποσο ειναι παγιδα. Με καποιους που το συζητησα μου ειπαν οτι θα πρεπει να εχω ετοιμο εντυπο (παλια δηλωση του νομου 105) με αυτα που θελω να γραψω και οχι με αυτη τη φραση που ισως να με μπλεξει. Αν δεν ειχα πινακιδα ισως να το ρισκαρα αλλα με καμερες να καταγραφουν και αλλο ατομο με μηχανη παρεα ......... το απεφυγα. Πηρα ομως την καρτα της εταιριας για να διαμαρτυρηθω τηλεφωνικα, δεν πιστευω ομως οτι θα βγαλω καποια ακρη. Αν καποιος ξερει τι συνεπειες και ΑΝ υπαρχουν ας τις γραψει, για να ανοιξουν και τα δικα μας ματια. Στη ζωη μου 90 % αυξηση δεν πηρα ποτε, ουτε και οι υπαλληλοι που δουλευουν σε αυτους θα παρουν, ομως δεν μου φταινε σε τιποτα γι'αυτο ειμαι φιλικοτατος απεναντι τους. Οπως ορθα γραφτηκε πιο πανω, κανενας δρομος στην Ελλαδα εκτος ισως απο την Αττικη οδο και τη γεφυρα Ριου-Αντιριου δεν πληρει τις προδιαγραφες .... τα κοροιδα ομως πληρωνουν ακομα και εκει που οι "αλλοι" Ευρωπαιοι πολιτες δεν το κανουν.-

ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΙΤΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘ ΟΛΑ ΝΟΜΙΜΩΣ

ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΛΑΚΟΥΒΑΚΙ Η ΜΙΑ ΣΤΡΑΒΗ Η ΛΕΡΩΜΕΝΗ ΠΙΝΑΚΙΔΑ Η ΤΟ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΕΝΟ ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΔΙΟΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΤΙΑ ΑΡΝΗΣΗΣ ΔΙΟΔΙΩΝ
    ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΕΛΕΙΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΕΙ ΩΣ ΕΛΛΑΤΩΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ

ΑΝ ΞΕΚΙΝΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΦΙΔΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ MC donalds ΘΑ ΣΟΥ ΒΡΩ 100 ΛΟΓΟΥΣ ΜΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΔΙΟΔΙΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΛΥΠΤΟΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΕΣ

1 - ειναι ιδιωτικη εταιρεια πλεον και οχι ΤΕΟ κρατικη

2 - δεν θα διεκδικισουν δικαστικα ποτε 1 ή 2 ευρω γιατι ξερουν οτι θα χασουν χρονο αρα χρήμα και το ξερουν αυτο

3- δεν εισαι υποχρεωμενος να γραψεις τιποτα στο χαρτι ΕΙΔΙΚΑ ΜΗΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΠΟΤΕ Α.Φ.Μ
    ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΑ γραφε τα στοιχεια ενος γειτονα που μισεις - η της πεθερας καλύτερα

ΚΑΝΕΙΣ ΙΔΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
    4 - ΑΝ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΡΑ ΟΧΙ ΤΟΝ ΚΟΚ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΙΔΙΩΤΩΝ
    ΤΕΣ ΠΑ
    ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΟΒΕΙ ΚΛΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ - ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΒΑΡΔΕΙΑΣ
    ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ Ο ΙΔΙΩΤΗΣ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ???? ΤΙΠΟΤΑ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ!! Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΧΑΝΕΙ ΧΡΟΝΟ ΕΤΣΙ ΑΡΑ ΧΡΗΜΑ
    ΑΠΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΣ ΕΝΑ ERROR ΣΤΟ BUSINESS PLAN TA GOLDΕΝ ΒΟΥΖ TOY TO EXOYN ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ
    ΑΠΛΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΟΝΤΡΗ ΣΤΟ ΓΚΙΣΕ ΝΑ ΣΕ ΨΑΡΩΣΕΙ
    εμενα στη αρχη μου ειπε θα διωχτειτε ποινικα
    ισα μωρη ψαρουκλα
    σε ΤΑ μας??
    μολις ειδε οτι δε μασαω απλα με αφησε να περασω ουτε δηλωση ουτε τιποτα χαρτι μου ζητησε να γραψω

ΤΗΝ ΣΕΒΟΜΑΙ ΣΑΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΤΟ ΣΤΕΛΝΩ ΣΤΟ ΜΠΟΜΠΟΛΑ
    ΔΡΑΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ

ΜΕ ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΣΑΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

ΑΛΛΑ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ διοδιων μια ιδιωτική κινηση που βλαπτει οικονομικα ολους του ελληνες

ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ ΚΡΥΦΑ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ

ΛΕΕΙ ....ενταξει τους υπνωτισαμε - θα το συνιθίσουν

και ο lc8ergr1 απλα μια αμελητεα στατιστικη αποκληση απο το δειγμα

5- ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ - ΦΙΛΕ -
    ΤΗΝ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΑΝ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ -
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΟΜΙΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ
    ΑΥΤΟ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΡΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΜΟΝΟ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ Ι/Χ
    ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ
    6 - ΕΡΩΤΗΜΑ - ΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΑΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ? ΤΙΠΟΤΑ
    7- ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΟΤΙ ΛΕΩ

ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΞΟΔΟ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΣΥΝΕΝΟΗΜΕΝΑ 15 ΜΟΤΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΔΙΟΔΙΑ?

ΘΑ ΚΟΜΠΛΑΡΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ

ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΜΕ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΒΛΑΠΤΕΙ
    ΕΙΤΕ ΜΕ ΨΗΦΟ ΕΙΤΕ ΜΕ ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΟΡΟΥΜΙΤΗ ΑΡΚΟΥΔΟ

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Καλημερα.

1 ευρω ειναι η χρεωση στης αιφιδνες και 1,40 για αμαξι.

Μεχρι εξοδος Χαλκιδα κανενα αλλο διοδιο.

Το πιο απιστευτο οτι με το που βγαινεις απο εθνικη για Χαλκιδα ,ο δρομος ειναι ετοιμος,3 λωριδες ανα κατευθηνση και μονο καμια 200αρια μετρα πριν την γεφυρα ειναι μια λωριδα που λογικα σε λιγο καιρο θα εχει τελειωσει.

Το μελανο σημειο?
    Παλιες κλασσικες μπαριερες προστασιας καθ'όλη την διαδρομη,σε ενα δρομο στον οποιο μπορεις να αναπτυξεις ταχυτητες ανω των 200 χλμ.για πλακα.

Μακαρι να βγω ψευτης αλλα μυριζω πολυ διαμελισμο αναβατων, μπαριερες μαχαιρια εν ετη 2010.:a24:

Ουτε εγω πληρωνω.

Εδω και ενα χρονο περιπου, απο Αθηνα για Πατρα ΑΡΝΟΥΜΑΙ να πληρωσω. Οχι γκαφερ και τετοια. Ετσι δεν παιρνουν μηνυμα. Ετσι σε λενε και παρανομο, ενω οι παρανομοι απατεωνες-κλεφτες-λαμογια-μπασταρδοι ειναι αυτοι και οι διαφοροι υπουργοι.

Σταματαω κανονικα και δηλωνω ευγενεστατα οτι αρνουμαι να πληρωσω. Οι αντιδρασεις ποικιλουν απο υπαλληλο σε υπαλληλο.

Απο συνηθισμενους σε αρνησεις που απλα σημειωνουν την πινακιδα μεχρι δηθεν ψαρωτικους που σου λενε ειναι ποινικο αδικημα (!!!).

Οι περισσοτεροι λενε κατι για υπογραφη και εγω εκει λεω οτι δεν προκειται να υπογραψω τιποτα αλλα μπορουν αν θελουν να γραψουν τον αριθμο μου και γρηγορα παρακαλω γιατι εχουμε και δουλειες. Ανοιγουν και περναω.

Μονο τις προαλλες δεν κρατηθηκα: στην εμβροντητη κοπελιτσα που οταν ειπα αρνουμαι να πληρωσω μου ειπε "πλακα μου κανετε ε;" απαντησα "εσεις μου κανετε πλακα που θελετε διοδια για την καρμανιολα.

Κανενα χαρτι και ΤΙΠΟΤΑ δεν εχει ερθει στο σπιτι. Και νομιζω οτι ο lc8erg1 εχει δικιο και τιποτα δεν προκειται να ερθει.

Αυτα.
    Οι πολιτικοί στην Ελλάδα παρενοχλούν τον πολίτη. Αν εξαιρέσεις ελάχιστους, οι υπόλοιποι είναι ασήμαντες προσωπικότητες με σκανδαλώδη έλλειψη παιδείας. Είναι απλώς στοργικοί μπαμπάδες που νοιάζονται να κάνουν τα παιδιά τους υπουργούς και αρχηγούς. Μεγάλη μάστιγα.

SUPERMARIONATIONjoe90

Re: Ουτε εγω πληρωνω.

Αρχικά δημιουργήθηκε από urban
    Εδω και ενα χρονο περιπου, απο Αθηνα για Πατρα ΑΡΝΟΥΜΑΙ να πληρωσω. Οχι γκαφερ και τετοια. Ετσι δεν παιρνουν μηνυμα. Ετσι σε λενε και παρανομο, ενω οι παρανομοι απατεωνες-κλεφτες-λαμογια-μπασταρδοι ειναι αυτοι και οι διαφοροι υπουργοι.

Σταματαω κανονικα και δηλωνω ευγενεστατα οτι αρνουμαι να πληρωσω. Οι αντιδρασεις ποικιλουν απο υπαλληλο σε υπαλληλο.

Απο συνηθισμενους σε αρνησεις που απλα σημειωνουν την πινακιδα μεχρι δηθεν ψαρωτικους που σου λενε ειναι ποινικο αδικημα (!!!).

Οι περισσοτεροι λενε κατι για υπογραφη και εγω εκει λεω οτι δεν προκειται να υπογραψω τιποτα αλλα μπορουν αν θελουν να γραψουν τον αριθμο μου και γρηγορα παρακαλω γιατι εχουμε και δουλειες. Ανοιγουν και περναω.

Μονο τις προαλλες δεν κρατηθηκα: στην εμβροντητη κοπελιτσα που οταν ειπα αρνουμαι να πληρωσω μου ειπε "πλακα μου κανετε ε;" απαντησα "εσεις μου κανετε πλακα που θελετε διοδια για την καρμανιολα.

Κανενα χαρτι και ΤΙΠΟΤΑ δεν εχει ερθει στο σπιτι. Και νομιζω οτι ο lc8erg1 εχει δικιο και τιποτα δεν προκειται να ερθει.

Αυτα.

ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΟΥ

ΠΡΟΣΚΥΝΩ

Διορθωση

Απο ΚΟΡΙΝΘΟ προς Πατρα και το αντιστροφο, αρνουμαι να πληρωσω.

Στα πρωτα διοδια προς Κορινθο πληρωνω κανονικα. Νομιζω οτι ο δρομος ειναι περα απο καθε προσδοκια καλος (για Ελλαδα καλος, μην τρελαθουμε κιολας...). Και τουνελ αληθινα εχει και φαρδυς ειναι και μπαριερα παντου εχει, να μη σου ερθει κανενας μαλακας απο απεναντι και σε στειλει αγκαλια με τον παππου σου τον μακεδονομαχο.
    Εκει δεν νιωθω οτι με κλεβουν.

Και την Κορινθου Πατρων, οταν την τελειωσουν :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: θα την πληρωνω.

Προς Βορρα εχω μπερδευτει και δεν ξερω ποια κομματια ειναι της ντροπης, αρα δικαιουμαι να αρνηθω και ποια ειναι ΟΚ, αρα δεν με κλεβουν. Ας πουμε τα τουνελ στον Αγ. Κων/νο ειναι αληθινο εργο, απολαμβανω την υπηρεσια και την πληρωνω. Αλλα νομιζω οτι μεχρι εκει, που σε στελνουν απο την παλια εθνικη της θηβας για παραδειγμα, ειναι κλοπη.

Προς βορρα εχω μπερδευτει. Δεν πηγαινω συχνα και δεν τα ξερω καλα. Και τα πληρωνω ολα σα μαλακας...

Αυτα.
    Χαιρετω και παλι αλλα μια και ερχονται εκλογες θα ηθελα να πω κατι ακομα: ΡΕ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝΕ ΠΟΙΟΝ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΤΕΡΑ!! Αμα τους γυρισω και τους 300 αναποδα και τους τιναξω, ποσα ενσημα θα πεσουν? Ποσα?
    Οι πολιτικοί στην Ελλάδα παρενοχλούν τον πολίτη. Αν εξαιρέσεις ελάχιστους, οι υπόλοιποι είναι ασήμαντες προσωπικότητες με σκανδαλώδη έλλειψη παιδείας. Είναι απλώς στοργικοί μπαμπάδες που νοιάζονται να κάνουν τα παιδιά τους υπουργούς και αρχηγούς. Μεγάλη μάστιγα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mako
    Μπορει εν μερει να συμφωνησω αλλα ............. ξαναθετω ενα ερωτημα ........... παλιοτερα ηταν 1 ευρω μεχρι που αναλαβε ο ιδιωτης και το πηγε 1,90 !!!! Εγω θα βγω στην δευτερη εξοδο .... γιατι θα πρεπει να πληρωσω αυτο το 90% που δεν το βρισκω λογικο ουτε για μεχρι την Τριπολη;

Αρχικά δημιουργήθηκε από lc8ergr1
    ...

οι καινουργιες πλεον ειναι μεγαλυτερες απο το πλατος του δρομου και δεν μπορεις να περασεις.
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

SUPERMARIONATIONjoe90
    r1der

Σκ πήγα Μεσολόγγι για τις εκλογές. Στο δρόμο θυμήθηκα αυτό το ποστ και λέω να μην πληρώσω. Σταματάω στο γκισέ και ακολουθεί ο εξής διάλογος:

Εγώ: λυπάμαι αλλά δεν πληρώνω, η πινακίδα μου είναι...

Υπάλληλος: υπάρχει μια διαδικασία, πρέπει να συμπληρώσετε ένα έντυπο

Ε: δε συμπληρώνω τίποτα, είναι προσωπικά δεδομένα και δεν σας τα δίνω.

Υ: μπορώ να φωνάξω την τροχαία να σας τα ζητήσει

Ε: είστε ιδιωτική εταιρία και η τροχαία δεν έχει καμία σχέση

Υ: ναι αλλά διαπράττετε παράβαση

Ε: δεν διαπράττω καμία παράβαση, εσείς είστε παράνομοι που εισπράττετε διόδια σε δρόμο που δεν πληρεί προδιαγραφές.

Κάπου εκεί πήρε χαμπάρι ότι δεν θα με έπιανε κορόιδο και άνοιξε την μπάρα. Εννοείται πως ούτε στην επιστροφή πλήρωσα στην Πάτρα, απλώς η τύπισσα που πέτυχα ήταν πιο χαλαρή. Με το που της είπα ότι δεν πληρώνω και δεν δίνω άλλο στοιχείο πλην της πινακίδας μου άνοιξε.

Λάστιχαααααα! Το avatar του/της lice13
    Για την εθνική Αθηνών-Λαμίας ισχύουν τα ίδια? Νταξει στρώσανε τον δρόμο είναι σούπερ αλλά δε νομίζω να πληρεί τις ευρωπαικές προδιαγραφές (προς το παρόν τουλάχιστον).
    Αν έχει δοκιμάσει κανένας ας πει. Πάντως νιώθω πολύ μακακας που πληρώνω τοσα χρόνια...
    Reggae will save us...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dim40
    νομιζω οτι ειναι πια η κατασταση σα μαγκια οτι ""εγω δε πληρωνω ενω εσεις πληρωνετε"".
    και φυσικα οσοι λενε οτι δε πληρωνουν κανεις δε ξερει αν το κανει η απλα το παιζει ανετος στο φορουμ.
    ολα τα χρονια γκρινιαζαμε για τους δρομους που ηταν χαλια . τωρα που γινανε σωστοι λεμε οτι ειναι ακριβα τα διοδια. οσοι εχουν βγει εξωτερικο ξερουν οτι εκει ειναι πιο ακριβα και πληρωνεις αναλογα με τη αποσταση που διανιεις. και οι δρομοι για να παραμεινουν καλοι χρειαζονται συντηρηση και αυτο σημαινει χρηματα.
    να σταματησουμε τη γκρινια και να πληρωσουμε αυτο που πρεπει για να εχουμε καλυτερους δρομους και λιγοτερους νεκρους και τρυματιες.

για το μονο δρομο που συμφωνω να μη πληρωνουμε διοδια ειναι κορινθο-πατρα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    lc8ergr1
    Δεν διαφωνω σε καμια περιπτωση με αυτα που λες.
    Αλλα ετσι οπως το παρουσιαζεις ειναι σα να εινει τελειως παρανομα τα διοδια.
    Δλδ. το κρατος ανεχεται καποιον ιδιωτη να κλεβει του υπολοιπους πολιτες ?
    Καταλαβαινεις φανταζομαι με τι υφος το λεω.
    Δεν μπορει...καποιο νομικο πατημα (επισημο) θα εχει η ιδιωτικη εταιρια και λειτουργει τα διοδια.
    Αλλιως θα το ανακοινωναν σε ολο τον κοσμο και δεν θα πληρωνε κανεις.
    Απλα δεν ασχολουνται με 5-6 ατομα που αρνουνται να πληρωσουν.

Δλδ. οταν σου ειπε θα καλεσω την τροχαια να σου παρει τον αριθμο πινακιδας...αν την καλουσε...με ποια αιτιολογια θα ερχοταν εκει ?

Σιγουρα υπαρχει καποιο νομικο υποβαθρο μεταξυ κρατους και ιδιωτικης εταιριας.

SUPERMARIONATIONjoe90
    O γαζουλης που ειναι και δηκιγορος απο την ΜΟΤΟΕ ΜΟΤΕΚ τι λεει? αραγες??

ενας ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ? ΜΟΤΟ.GR?

Σελίδα 7 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΔΙΟΔΙΑ ΑΦΙΔΝΩΝ 17/01/2010
    από trelf στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 65
    Τελευταίο μήνυμα: 27/01/2010, 21:48
  2. Απαντήσεις: 283
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2009, 00:08
  3. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2004, 08:32
  4. διοδια