Σελίδα 85 από 92 ΠρώτοΠρώτο ... 35758081828384858687888990 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.261 έως 1.275 από 1374

Θέμα: Διοδια πληρωνετε???

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostas777 Προβολή μηνύματος
    και τι, νομίζεις ότι δεν πληρώνω εφορία; και διόδια; αλλά δεν έχει να κάνει, δεν μου πάει να μην πληρώνω τη στιγμή που αυτό δεν μπορεί να ισχύει για όλους. είναι ηθικό το ζήτημα, δεν με έπιασε ο πόνος για τα έσοδα του κράτους ξαφνικά. απλώς πες μου τι ακριβώς πετυχαίνεις με κάτι τέτοιο, ποιό το αποτέλεσμα. εκτός του να γλυτώσεις μερικά ευρώ, τα οποία θα στα ζητήσουν έτσι κι αλλιώς.
    νομίζεις ότι επειδή είσαι εσύ φοροφυγάς, οι υπόλοιποι δεν πληρώνουμε φόρους; ή ότι η άρνησή σου θα οδηγήσει στην κατάργησή τους;

είναι αδικα λέει.. και άμα είσαι μαλάκας πλήρωνε (και για τους άλλους). όχι πες μου έναν φόρο που είναι δίκαιος. έναν μόνο. ξέρουμε τι πάει να πει ΦΠΑ και πως μας προέκυψε; και το πως τώρα το θεωρούμε αυτό το τερατούργημα ως κάτι φυσικό κι επόμενο;

την άλλη φορά σταματάω να πληρώσω το διόδιο, ανοίγει η μπάρα και έρχεται ένας «μοτοσυκλετιστής» από πίσω γκαζωμένος και περνάει τζάμπα. οπότε είσαι σε μια γωνιά και δείχνεις εμένα λέγοντας «κύττα τον μαλάκα» και τον άλλο που πέρασε τον χειροκροτείς. «μπράβο μεγάλε! καλά τους έκανες! κάτω το σύστημα, ζήτω η δημοκρατία, ζήτω το έθνος! άσε τους μαλάκες να πληρώνουν και για μας»
    σκεφτηκες οτι πολλοι δεν μπορουν να πληρωσουν πλεον; κ οτι δεν το κανουν απο μαγκια και αλητεια;

στο θεμα μας τωρα...........

http://www.newsbeast.gr/greece/arthr...-stin-egnatia/

Οι οδηγοί θα πληρώνουν 2,4 ευρώ

Με Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργείων Υποδομών και Οικονομικών που υπεγράφη στα τέλη Μαΐου αυξάνονται από την Τρίτη 17 Ιουλίου τα διόδια σε πέντε σταθμούς της Εγνατίας Οδού.

Έτσι λοιπόν οι οδηγοί θα πληρώνουν αντίτιμο 2,40 ευρώ στους σταθμούς Πολύμυλου Κοζάνης, Τύριων, Μαλακασίου, Ανάληψης (περιοχή Λαγκαδά) και Ιάσμου Κομοτηνής.

Με βάση την ίδια απόφαση από την 1η Οκτωβρίου θα τεθεί σε λειτουργία ο έκτος σταθμός διοδίων κατά μήκος του αυτοκινητοδρόμου στο ύψος της Μουσθένης στην Καβάλα.
    Accipere quam facere praestat injuriam

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nathair Προβολή μηνύματος
    Η μεγαλύτερή μας δύναμη, αυτή του καταναλωτή, και ποτέ δεν την εκμεταλλευτήκαμε και ούτε πρόκειται. Για αυτό έφτασαν όλες οι τιμές υπηρεσιών και αγαθών εκεί που έφτασαν, σε σχέση με το εισόδημά μας...

Μόνο μικρή δεν είναι βέβαια, εγώ τοκογλυφική θα την έλεγα...
    Αυτό δε σημαίνει ότι όταν έχω ανάγκη να πάω κάπου γρήγορα (και εννοώ θέμα υγείας) δεν θα χρησιμοποιήσω
    τελικά το δρόμο που έχω ΗΔΗ πληρώσει χωρίς να πληρώσω διόδια.
    Αέρα πατέρα και βλέπουμε.
    Ειλικρινά (και ισχύει για όλες τις ανάλογες περιπτώσεις) εφόσον "αυτοί" νομοθετούν όπως τους συμφέρει
    και εγώ εξαναγκάζομαι να συμπεριφερθώ ανάλογα.
    Και μλκς τύπου του να δείξω ανωτερότητα και "γύρνα και το άλλο μάγουλο" δε τις λαμβάνω υπόψιν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SVX Προβολή μηνύματος
    […]στο θεμα μας τωρα...........
    […]
    Τρομπες ρπστμ

Εισοδήματα μειωμένα, τιμη βενζινης αυξημενη, τεκμηρια στα ΙΧ, μειώνεται η κινηση (αρα και τα εσοδα) στους δρομους και πώς απαντας εσυ ως παροχος υπηρεσιών; Με αυξησεις :a31:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Τρομπες ρπστμ

Εισοδήματα μειωμένα, τιμη βενζινης αυξημενη, τεκμηρια στα ΙΧ, μειώνεται η κινηση (αρα και τα εσοδα) στους δρομους και πώς απαντας εσυ ως παροχος υπηρεσιών; Με αυξησεις :a31:
    οχι ρε φιλε....... υπαρχει λογικη.... πες οτι εχεις καντινα και παλια πουλουσες 45 χοτ ντογκια με 2 ευρω. επεσε η κινηση στα 30 χοτ ντογκια ? το ανεβαζεις στα 2μιση ευρω το κομματι , να ζεις κι εσυ σαν ανθρωπος
    Accipere quam facere praestat injuriam

Τρομπες ρπστμ

Το ανέκδοτο με το Χότζα, το βασιλιά και τη βασίλισσα το ξέρετε;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    μεχρι στιγμης πληρωνα ΜΟΝΟ στα διοδια της Αττικης Οδου (και ας μην εχω πινακιδα πανω) γιατι το θεωρουσα σωστο να καταβαλω αντιτιμο για εναν τετοιο δρομο που περιλαμβανει την υλοποιηση του και μετεπειτα την συντηρηση του...
    σε κανενα αλλο διοδιο ποτε...
    μετα το παρακατω περιστατικο, το οποιο αφορα υπαλληλο των διοδιων, δεν θα ξαναπληρωσω Αττικη Οδο...

περιστατικο:
    επιστρεφω απο Πορτο Ραφη προς Αθηνα και κλασικα σταματαω διοδια να πληρωσω...
    με το που σταματαω βλεπω κατω 2 διευρα...
    ειμαι δικαβαλος με το gixxer και κανω υπεροπροσπαθεια να σκυψω να τα μαζεψω..
    ακουω τοτε την υπαλληλο να μου λεει:
    -ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΑΥΤΑ.
    και ακολουθει ο παρακατω διαλογος:
    -ποια τα διευρα?
    -ναι τα χρηματα ειναι δικα μου και απλα δεν προλαβα να βγω εξω να τα παρω...
    -δεν νομιζω οτι ειναι δικα σας απο την στιγμη που ειναι κατω στον δρομο...
    -οχι ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ και να μου τα δωσετε...(με υφος επιτακτικο και απολυτο)

ενω η κοπελια μου εχει πληρωσει ηδη βλεπω την μπαρα και ειναι ακομα κατεβασμενη...
    δεν ανοιγε την μπαρα η καργι0λα μεχρι να της δωσω τα διευρα ενω ειχε ηδη πληρωθει το αντιτιμο για την μηχανη...:a29:

της δινω τα λεφτα και εξαφανιζομαι...

ξερω, και πιστευω ξερετε ολοι, οτι απο την στιγμη που πεσουν λεφτα κατω στα διοδια και δεν βγει ο οδηγος να τα μαζεψει και να τα δωσει στην υπαλληλο, μπαρα δεν ανοιγει γιατι θεωρειται οτι δεν πληρωσε...
    ΑΡΑ για να ανοιξει η μπαρα πρεπει ο οδηγος να δωσει ΝΕΑ λεφτα...
    δεν μπορω να πιστεψω οτι επεσαν λεφτα και η αλλη τους αφησε να περασουν με την δικαιολογια οτι "κατω ειναι θα βγω στο τελος της βαρδυας να τα μαζεψω και να κλεισω ταμειο"...
    στο κατω κατω της γραφης που ηξερε οτι επροκειτο για 2ευρω ή 1ευρω ή ακομα και 50λεπτο ετσι ωστε να τους αφησει να περασουν πληρωνοντας το υπολοιπο ποσο...??

συμπερασματικα: ηθελε να βγαλει το χαρτζιλικι της. και ενα 4€ την ημερα δεν ειναι καθολου ασχημα...

γι'αυτο εφαγε Χ η Αττικη Οδο απο τοτε και πλεον περναω ΚΑΙ εκει χωρις να πληρωσω...
    αρκετα το 1,40 για τους 4 ποντους λαστιχο συνολικα που παταει το μηχανακι κατω...και να μου σκαει το πορσικο με το 1 μετρο λαστιχο και τις τετραπιστονες και να δινει 2,80...

Τσίπη...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Τσίπη...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VASOS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    ...δεν μπορω να πιστεψω οτι επεσαν λεφτα και η αλλη τους αφησε να περασουν με την δικαιολογια οτι "κατω ειναι θα βγω στο τελος της βαρδυας να τα μαζεψω και να κλεισω ταμειο"...
    Σταύρο μου έχει συμβεί ακριβώς αυτό που δεν πιστεύεις, οπότε μην κατηγορείς την υπάλληλο γιατί ενδεχομένως στην παράδοση να έπρεπε να βάλει τη διαφορά από την τσέπη της.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της trelf
    οπως και να χει....πιστολι στα διοδια...δεν θα επρεπε να υπαρχουν ΚΑΝ!!!!

δε καταλαβαινω τι προσπαθουν μερικοι εδω μεσα να αποδειξουν και αναφερονται σε ηθος και μ$#%$#%ς.....

οι δρομοι θα ΕΠΡΕΠΕ να ειναι ΗΔΗ τελειωμενοι και να ανοικουν στους πολιτες ....στο κρατος (το ανυπαρκτο).....

και η συντηρηση τους φτανει να πληρωνεται απο τα τελη κυκλοφοριας....δεν καταλαβα....κτεο,τελη,διοδια,παραδιοδια.....και εχεις και μερικους που προσπαθουν να μας πεισουν οτι το μαυρο ειναι ασπρο...

ΑΛΛΟΥ!!!!!!!!!!

υ.γ.:και γι αυτους που δουλευουν στα διοδια και λενε....."το ψωμι μου βγαζω...δε φταιω εγω αν δεν επρεπε να υπαρχουν,πληρωνε λοιπον αλλιως δεν ανοιγω μπαρα!".....οκ!και εγω θα παω να κλεψω και να σκοτωσω....το ψωμι μου θα βγαζω...σορρυ απλα ΕΣΥ ετυχες να εισαι μπροστα μου...
    ABS στην μηχανη σου.....ισον DUREX στο π***ι σου ! ! !

http://img5.imageshack.us/img5/9361/urlx.gif

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από VASOS Προβολή μηνύματος
    Σταύρο μου έχει συμβεί ακριβώς αυτό που δεν πιστεύεις, οπότε μην κατηγορείς την υπάλληλο γιατί ενδεχομένως στην παράδοση να έπρεπε να βάλει τη διαφορά από την τσέπη της.
    και πως ηξερε ρε Βασιλακο οτι το κερμα που επεσε κατω ηταν 2€, 1€ ή 50c?? εσκυψε και το ειδε? και αν εχουν πεσει και απο αλλους??
    στην τελικη δεν υπαρχει καποιος εποπτης που βοηθαει σε τετοιες περιπτωσεις? να μαζευει τα χρηματα που πεφτουν και να τα δινει στο ταμειο?

οπως και να εχει ο τροπος της ηταν απαραδεκτος και καθολου ευγενικος.
    και το γεγονος οτι δεν ανοιγε την μπαρα ενω ειχε ηδη πληρωθει, την κανει απεριγραπτη...

οπως και να εχει πλεον ΠΙΣΤΟΛΑ και στην Αττικη...
    δε πα'να γ@μηθουν...:a015:

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    μωρέ καλά τα λες, αλλά επειδή προπληρώνω ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ άλλες 200 βλακείες που μου χώσανε με το έτσι θέλω,
    για να "βγω" πρέπει να "κόψω" από όπου μπορώ.
    - όπως όλοι μας, ή οι περισσότεροι αυτόν τον καιρό
    Όταν είναι εφικτό (που συνήθως είναι) προτιμώ να δείξω την δυσαρέσκειά μου με άλλον τρόπο, νόμιμο.
    Δεν χρησιμοποιώ τον δρόμο που έχει διόδια, πάω από αλλού.
    Επίσης, ο νόμος μου δίνει το περιθώριο να καθυστερήσω τη πληρωμή κάποιων χαρατσιών με μια μικρή επιβάρυνση.
    Μήπως να μη το εκμεταλευτώ και αυτό;
    καλά το σκέφτεσαι, αλλά εγώ αναφέρομαι στο «δεν πληρώνω» και σε εκείνους που περνάνε αέρα δίπλα μου από την ανοιχτή μπάρα επειδή έχω πληρώσει. και συγγνώμη αλλά αν είσαι με χαγιαμπούζα και με εκμεταλλεύεσαι για να περάσεις χωρίς να πληρώσεις, δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι πραγματικά τα χρειάζεσαι τα 1,40 ευρώ. θα μπορούσες να τα γλυτώσεις αν πήγαινες με 80 χ.α.ω. αντί να πας με 180 για παράδειγμα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tthodor
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    και πως ηξερε ρε Βασιλακο οτι το κερμα που επεσε κατω ηταν 2€, 1€ ή 50c?? εσκυψε και το ειδε? και αν εχουν πεσει και απο αλλους??
    στην τελικη δεν υπαρχει καποιος εποπτης που βοηθαει σε τετοιες περιπτωσεις? να μαζευει τα χρηματα που πεφτουν και να τα δινει στο ταμειο?
    Συμβαίνει αυτό πάντως.... σε έμενα το τελευταίο χρόνο έχει συμβει κανά δυο φορές..... με ρωτάνε απλά τι έπεσε και με πιστεύουν ότι και αν πω . . . (αν τους έχεις δώσει ας πούμε στο χέρι 6 20λεπτα, και ακούσει ένα κέρμα να κάνει γκέλα, και της πείς ότι σου έπεσε το ένα..... ε σε πιστεύει.....να κάνεις τόσο θέατρο για να "κλέψεις" ένα 20-λεπτο..... τρατζικ....)

Ηρεμα με τα κουμπούρια κορίτσια, το μπαρούτι χαλάει το μανικιούρ
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostas777 Προβολή μηνύματος
    - όπως όλοι μας, ή οι περισσότεροι αυτόν τον καιρό

καλά το σκέφτεσαι, αλλά εγώ αναφέρομαι στο «δεν πληρώνω» και σε εκείνους που περνάνε αέρα δίπλα μου από την ανοιχτή μπάρα επειδή έχω πληρώσει. και συγγνώμη αλλά αν είσαι με χαγιαμπούζα και με εκμεταλλεύεσαι για να περάσεις χωρίς να πληρώσεις, δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι πραγματικά τα χρειάζεσαι τα 1,40 ευρώ. θα μπορούσες να τα γλυτώσεις αν πήγαινες με 80 χ.α.ω. αντί να πας με 180 για παράδειγμα.
    Μπορεί αλλά και ο χαγιαμπούζας έχει (ξανά)πληρώσει δυο τρεις φορές τον δρόμο.

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF