Ολα εχουν τα ορια τους, ετσι? Ο καθενας να κανει οτι θελει με τα διοδια, αλλα αν ξανακουσω κακια για το Σουλεϊμαν θα γινει χαμος!!![]()
Ολα εχουν τα ορια τους, ετσι? Ο καθενας να κανει οτι θελει με τα διοδια, αλλα αν ξανακουσω κακια για το Σουλεϊμαν θα γινει χαμος!!![]()
Ναι μαν. Αστειευομουν. ( σε μετρητο πληρωνω κι εγω στα διοδια οχι σε ειδος)
Τωρα σ'αυτο που λες πιθανη απαντηση ισως να ειναι το οτι εσυ θες να τα κανεις και τα 500χλμ, δηλαδη να περασεις απο ολους τους σταθμους διοδιων και να πληρωσεις και για τα 500, ενω καποιος αλλος μπορει να θελει να κανει 100 και να βγει στην πρωτη εξοδο. Θα πληρωσει κι αυτος ολο το πακετο των 500ων χιλομετρων?
είμαστε πολύ πίσω για να γίνει κάτι τέτοιο, που δεν γίνεται πουθενά στον κόσμο έτσι κι αλλιώς. επίσης ο λαός δεν θα το δεχόταν με τίποτα. να χρεώνεσαι αυτόματα στην πιστωτική σου χωρίς να σταματάς πουθενά, χωρίς ψιλά, χωρίς χαρτάκια. ούτε άρνηση πληρωμής, ούτε τίποτα, όποιος περνάει χρεώνεται.
Σε αλλα κρατη σταματας στην εισοδο της εθνικης, παιρνεις χαρτακι απο αυτοματο μηχανημα και ανοιγει η μπαρα. Στην εξοδο εχει ταμειο και πληρωνεις την διαδρομη που εκανες. Πανευκολα εφαρμοζεται, αλλά δεν θελουν.
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
αυτό θα ταν και το πιο λογικό, αλλά μιλάμε για τη χώρα που μέχρι και στο που στήνονται τα διόδια παίζει πουστιά (κλασσικό παράδειγμα τα διόδια της Νεστάνης)
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
φανταζομαι οτι εχει χιλιοεπωθει αλλα ειναι διαφορετικο να μην θελεις να πληρωνεις διοδια στην Κορινθου Πατρων (εγω δεν πληρωνω) και διαφορετικο να μην θελεις να πληρωνεις διοδια στην Αττικη οδο (πληρωνω παντα). Για μενα εχει να κανει με την παρεχομενη υπηρεσια.
oso plirwnete san koroida , toso den prokeitai na allaxei kati
ta alla einai gai na exete na lete....
ειναι αστειο και μονο που συζητατε ακομα για τα διοδια..
Ποια διόδια κ ποιούς δρόμους ρε μλκς, πλάκα κάνετε; τριμπούρδελα έχουν γίνει. το οδηγικό δίκτυο της χώρας είναι on-off κατάσταση.
http://www.youtube.com/watch?v=GO0pxaHKjWU&feature=channel
http://www.youtube.com/watch?v=iQ3JLDhsMaM&feature=digest