Ναι θα εξελίξουν ψεκασμό απευθείας στο εμπρός γρανάζι....Αρχικά δημιουργήθηκε από mankam
.... αλλα πρωτα να βελτιωθουν σαν μηχανισμοι και αλλο,δηλαδη αν ειχαν ενα τροπο να ριχνουν σταγονα μετρωντας τις περιστροφες του τροχου θα ηταν τελειο!
![]()
![]()
![]()
Ναι θα εξελίξουν ψεκασμό απευθείας στο εμπρός γρανάζι....Αρχικά δημιουργήθηκε από mankam
.... αλλα πρωτα να βελτιωθουν σαν μηχανισμοι και αλλο,δηλαδη αν ειχαν ενα τροπο να ριχνουν σταγονα μετρωντας τις περιστροφες του τροχου θα ηταν τελειο!
![]()
![]()
![]()
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Ναι θα εξελίξουν ψεκασμό απευθείας στο εμπρός γρανάζι....
![]()
![]()
![]()
![]()
Πλάκα πλάκα πιο πιθανόν είναι να εξελιχθεί ιμάντας που να αντέχει 150-200Hp και χώμα παρά να ασχοληθούν με την λίπανση...
![]()
![]()
![]()
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
που εισαι και περηφανο με τη παπρια σουΑρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Τι γελά ρε βλαμένο;;;![]()
![]()
![]()
ο ορισμος του λεβεντομαλακα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Όξω ρε σεις ...!!!![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Εσεις που ασχολείστε με την λίπανση της αλυσίδας τόσο ενδελεχώς, αυτό ξερετε τί είναι?
O Vandas πάντως το ξέρει.![]()
http://www.moto.gr/forums/showthread...pagenumber=105
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Και γιατί δεν τραβούσαν το σωληνάκι αναθυμιάσεων πάνω στο μπροστινό γρανάζι ..??![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αυτα τα έκαναν οι Εγγλέζοι.Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Και γιατί δεν τραβούσαν το σωληνάκι αναθυμιάσεων πάνω στο μπροστινό γρανάζι ..??![]()
Οι Ιάπωνες εχουν αλλη πιο επιστημονική αντίληψη, ασε που αυτα τα μοτέρια εβγαζαν λαδια απο τις αναθυμιάσεις μόνο στο σκίσιμο.![]()
Ισως επαιζε και κανα χαρακίρι αν εβγαζε λάδια το Kawasaki στις χαμηλές.![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Παιδες ενα λιπαντικο ασπρο της Valvoline ειναι καλο λιπαντικό;
Για αλυσιδα παντα..
Πετρέλαιο ειναι καλο για καθάρισμα;
Πρίν μία εβδομάδα πήγα και πήρα wd40 . Έπιασα και την σήκωσα σε διπλό στάντ ,έστρωσα κάτω εφημερίδες , έβαλα και λίγες μέσα εσωτερικά για να μην κάνω χάλια και ξεκίνισα το ψέκασμα . Έριξα πολύ .Αρχικά δημιουργήθηκε από Parhs
Παιδες ενα λιπαντικο ασπρο της Valvoline ειναι καλο λιπαντικό;
Για αλυσιδα παντα..
Πετρέλαιο ειναι καλο για καθάρισμα;
Μετά τρίψιμο με πανί να φύγει η μαυρίλα και μετά με οδοντόβουρτσα εσωτερικά και ...παντού .
Φύσημα με αέρα και τελείωμα πάλι με καθαρό πανί και καθάρισμα και στο γρανάζι .
Χρόνος μία μιση ώρα . Η αλυσίδα έγινε όπως την είχα πάρει .
Λυπαντικό βάζω belray .Πολύ καλό .Το Valvoline δεν ξέρω .
Αυτό που έχω πάντως να πω είναι ότι η μηχανή το κατάλαβε.
Μηδέν ήχος στην κύλιση σβηστή . Αθόρυβες αλλαγές (δεν ενοώ σαζμάν). Ένεση ζωής στην αλυσίδα . Αξίζει .
Αρα καλύτερα να πάρω wd-40 αντι πετρελαίου και με μια βουρτσα-πινελο να καθαρίσω;
Αλλα πως εφυγε μετα το wd40; Αφου και αυτο λάδι ειναι..
Ψαχνομαι για πιο λάδι ειναι καλό... Πήρα ένα επειδη δεν ειχα αλλη επιλογή της CBM δε ξέρω αν ειναι καλό....
Επισης το μηχανακι εχει 7500 χιλιομετρα οι μαστορες που την ειδαν λένε πως θελει αλλαγη η αλυσίδα και το νιώθω πως οταν γκαζώνω κάνει γκουπ κάπως.μου ειπαν πως εχει χαλαρώσει αρκετά.
Ισως επειδη το πήρα μεταχείρισμένο παίζει να μην την ειχε λαδώσει ποτέ για να έγινε έτσι....
Δε ξέρω παίδες...
και δε ξέρω αν πρέπει να αλλάξω και γρανάζια μπρος πισω οπως μου ειπε ο μαστορας..
Δεν ξέρω αν είναι το πιο σωστό αυτό που έκανα εγά ,αλλά πιστεύω πως ήταν Οκ . Εγώ σου λέω τι έκανα εγώ .
οδοντόβουρτσα...Να φύγουν ΟΛΑΑρχικά δημιουργήθηκε από Parhs
με μια βουρτσα-πινελο να καθαρίσω;
Τρίψιμο καλό με βαμβακερό πανί (φανέλα) και φύσημα με αέρα (κομπρεσέρ).Μετά λάδι για αλυσίδα ,αλλά έβαλα λίγο λιγότερο .Αρχικά δημιουργήθηκε από Parhs
Αλλα πως εφυγε μετα το wd40; Αφου και αυτο λάδι ειναι..
Το wd40 μπορεί να είναι λάδι αλλά δεν πάει να πει ότι κάνει ζημιά .Απλά δεν είναι ικανό να λυπάνει την αλυσίδα .
Άμα κάνει και γκούπ... Άλαξέ τα όλα (αλυσογράναζα)
...Μην πιάσεις να την καθαρίσεις ...Για πέταμα είναι (αν όπως λες ανοίγεις το γκάζι και ακούς γκουπ)
Για να το καταλάβεις και μόνος σου πήγαινε και βρες μία μηχανή έκθεσης(καινούρια) και δες τα δόντια του γραναζιού .Μετά στα καπάκια ,δες τα δικά σου . Θα απογοητευτείς .Ελάχιστη διαφορά ,κάνει τη διαφορά . Κούνησέ τη και πάνω στο γρανάζι να δεις ότι ¨χορεύει¨.
τη κουνησε ο τεχνικος και κουνιόταν.. αλλα σιγουρα ειναι και γρανάζι λες...
μπρος πίσω; ι μονο το πίσω γρανάζι να αλλάξω;
Αλλα πως γινεται να εσκισε τα γραναζια και την αλυσίδα τοσο γρήγορα;
Στο ξεκίνημα ειναι ενταξει και οταν ανεβαζω.. αν κλεισω το γκαζι και το ανοιξω τοτε ακουγεται..
Πιάνει αποτομα κάπως και ακουγεται αυτο το γκουπ σαν να τεντωνει η αλυσίδα...
Παπάκι ειναι modenas kriss το καινουργιο.
Ποσο κοστίζουν τα γρανάζια του άραγε;;;
Δε ξέρω αν αξίζει να αλλάξω και γρανάζια και αλυσίδα ή μονο αλυσίδα μιας και το μηχανάκι δεν ειναι τόσο παλαιό...
Να δοκιμάσω αλυσίδα και αν υπάρχει ακομη προβλημα να παω και σε γρανάζια;
Βρηκα μια αλυσιδα με 15 ευρώ DID..
δε θυμάμαι μοντέλο..
Ειναι φτηνή μήπως; Γιατι ακουω κατι για 100 ευρώ κτλ...
Αλλα ειναι για παπί 120 κυβικά
100-120 κάνουν οι καλές για μεγάλες μοτό .Μερικές και παραπάνω .
Άλαξέτα όλα .Θα στρωθούν μαζί και είναι καλύτερα . Αν έχουν φθαρεί πολύ τα γρανάζια θα σου φάνε και την κανούρια αλυσίδα .
Μπορείς επίσης αν θέλεις να το συζητήσεις με κάποιο μάστορα για το τι ακριβώς θέλεις και να αλλάξεις και το γρανάζωμα . Ένα δόντι παραπάνω (ή και πιο πολλά) ,ένα παρρακάτω .
Θα αλλάξει η μετάδωση ας το πούμε και θα είναι καλύετρο χαμηλά ή ψηλά .