Σελίδα 25 από 125 ΠρώτοΠρώτο ... 1520212223242526272829303575 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 361 έως 375 από 1864

Θέμα: Αλυσίδα αυτός ο άγνωστος !!

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
    Ηδη πολυ λεπτορευστο δεν ειναι το λαδι ? Γιατι να το αραιωσω περαιτερω δηλαδη.
    Για λάδι αυτοκινήτου δεν μιλάς..??

Το 40άρι είναι πολύ πιο "λεπτό" από το γράσσο αλλά δύσκολα μπαίνει κατω από τους εξωτερικούς κρίκους χωρίς αραίωση ..

Η όλη ιστορία με την αλυσίδα είναι ότι ενώ χρειαζόμαστε "χοντρό" λιπαντικό για να μην φεύγει πρέπει να το "λεπτύνουμε" ώστε να καταφέρει να μπει εκεί που όταν "ξαναχοντρύνει" δεν θα φύγει ..

(κοινώς, λαδάκι easy in έχει και εasy out..)
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
    η βενζινη δηλαδη κανει για τις τσιμουχες ?
    Όχι ρε μάστορα, δεν κάνει λέμεεεεεεεεεεεε ...

Σου είπα να βάλεις λίγη βενζίνη για 2 λόγους:

Ο ένας γιατί θα εξατμιστεί γρήγορα και εύκολα χωρίς να τις "ξεράνει" επί μακρόν και ο δεύτερος γιατί είναι δικές σου οι τσιμούχες ..!!!

Motul C5

Αυτο το φερνει κανεις Ελλαδα;

http://www.cbrfans.gr/attachment.php...7&d=1323988680

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo

Re: Motul C5

Αρχικά δημιουργήθηκε από ioannou_b
    Αυτο το φερνει κανεις Ελλαδα;

http://www.cbrfans.gr/attachment.php...7&d=1323988680
    Καλή περίπτωση φαίνεται αρκεί να μην πετάει και να μη μαζεύει τη σάρα και τη μάρα. Δεν το έχω δει κάπου πάντως. Δες και το motorex το πράσινο (road) για το οποίο ο παλιAνθρωπας διερήγνυε τα ιμάτια του παλιότερα περί της αποτελεσματικότητας του . Το δοκιμάζω κι εγώ τώρα και είμαι ευχαριστημένος. Ενώ η υφή του σου δίνει την εντύπωση ότι θα πετάξει παρ όλα αυτά δεν πετάει σταγόνα στη ζάντα, μένει για πολύ περισσότερα χμ στην αλυσίδα και η αλυσίδα δεν ακούγεται καθόλου καθώς επίσης δε μαζεύει πολύ σκόνη και μαυρίλα. Με το HHS dry lube που δοκίμαζα παλιότερα ήθελα κάθε τρεις και λίγο ψέκασμα
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Απο σπρει τα εχω φαει ολα στη μαπα. Ψαχνωμαι για κατι σε στυλ γρασου οπως της Motul. Πηρα τηλεφωνο στον αντιπρωσοπο και δεν το ηξερε καν. Τι να πω. Το βρηκα εξωτερικο αλλα δεν το στελνουν λογω του οτι ειναι χημικο.

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Απο σπρει τα εχω φαει ολα στη μαπα. Ψαχνωμαι για κατι σε στυλ γρασου οπως της Motul. Πηρα τηλεφωνο στον αντιπρωσοπο και δεν το ηξερε καν. Τι να πω. Το βρηκα εξωτερικο αλλα δεν το στελνουν λογω του οτι ειναι χημικο.
    Γιατι δεν χρησιμοποιεις το ''motul road''?
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    'Eνα είναι το γράσσο μοτοσυκλέτας και το λέει και το όνομα του...AFAM... από τον ίδιο κατασκευαστή αλυσίδων και γραναζιών.Πληροφορίες στον Τασούλη.
    Keep spamming!!!:a13:

Αρχικά δημιουργήθηκε από pektis
    Γιατι δεν χρησιμοποιεις το ''motul road''?
    Θελω κατι σε στυλ γρασου. Μονο η Motul βγαζει και η ELF. Το Motul μου φαινετα του χρονου θα το φερουν εδω

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Θελω κατι σε στυλ γρασου. Μονο η Motul βγαζει και η ELF. Το Motul μου φαινετα του χρονου θα το φερουν εδω
    Το συγκεκριμενο σπρεϊ γρασου-λιπανσης αλυσιδας ειναι...
    Το μονο μειονεκτημα ειναι οτι κολαει υπερβολικα...(αλλα κανει δουλεια!)

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	motul-chain-lube-road-225x300[1].jpg 
Προβολές:	397 
Μέγεθος:	23,3 KB 
ID:	244890
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Μεχρι να βρω το Motul την λαδωσα με το σπρει της Honda.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	08209-004hp_large.jpg 
Προβολές:	371 
Μέγεθος:	6,7 KB 
ID:	244939

Παλαιό μέλος
    Παιδιά θα ήθελα τη γνώμη σας για το σφίξιμο της αλυσίδας μου. Γράφει στη σελ 76 του βιβλίου της μηχανής ότι η αλυσίδα πρέπει να έχει τζόγο 5-7mm
    Δεν είμαι βέβαιος όμως για το αν μιλάει για το συνηθισμένο τρόπο μέτρησης του τζόγου της αλυσίδας ή για το κενό μεταξύ ψαλιδιού και αλυσίδας όπως φαίνεται στην πρώτη εικόνα της σελίδας.
    Ρίξτε μια ματιά: http://www.ktm.com/uploads/tx_ktmpro..._OM_827cb5.pdf (σελ 76 στο έντυπο ή σελ 78 όπως το βλέπει ο acrobat reader).
    Τελευταία τροποποίηση από fonzareli; 11/04/2012 στις 23:03.

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fonzareli Προβολή μηνύματος
    Παιδιά θα ήθελα τη γνώμη σας για το σφίξιμο της αλυσίδας μου. Γράφει στη σελ 76 του βιβλίου της μηχανής ότι η αλυσίδα πρέπει να έχει τζόγο 5-7mm
    Δεν είμαι βέβαιος όμως για το αν μιλάει για το συνηθισμένο τρόπο μέτρησης του τζόγου της αλυσίδας ή για το κενό μεταξύ ψαλιδιού και αλυσίδας όπως φαίνεται στην πρώτη εικόνα της σελίδας.
    Ρίξτε μια ματιά: http://www.ktm.com/uploads/tx_ktmpro..._OM_827cb5.pdf (σελ 76 στο έντυπο ή σελ 78 όπως το βλέπει ο acrobat reader).
    Υπαρχει ενας και μοναδικος τροπος να ξερεις στα σιγουρα πια ειναι η σωστη ρυθμιση. Στηριζεις την μηχανη ειτε απο κατω ειτε στο κεντρικο σταντ αν εχει, ξεμονταρεις το αμορτισερ και σηκωνεις το ψαλιδι ωστε τα τρια σημεια (1) αξονας μπρος γραναζιου, (2) αξονας εδρασης ψαλιδιου και (3) αξονας τροχου να ειναι συνευθειακα. Εκει η αλυσιδα σου ειναι στα πιο τεντωμενα της. Ρυθμιζεις εκει την αλυσιδα ωστε να μην εχει τζογο, αλλα να μην ειναι και τελατινι. Μονταρεις το αμορτισερ και βλεπεις ποιος ειναι τωρα ο τζογος της, το σημειωνεις και εκτοτε χρησιμοποιεις αυτην την μετρηση. Βολευει να μετρησεις στο μεσο της αποστασης μπρος γραναζι-αξονας τροχου, το τζογο της απο το κατω μερος του ψαλιδιου.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Moderator

Ντόκτωρ μην τον τρελαίνεις τον άνθρωπο...

Ας βάλει κανενα χοντρό παλικάρι να καθίσει πισω στην σέλα να έρθουν τα 3 σημεία σε ευθεία..

Παρόμοια θέματα

1. SuperMoto, αυτος ο άγνωστος τρόπος
    από GOGOS2612 στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 17/04/2013, 15:10
  2. Αλυσίδα αυτός ο άγνωστος!
    από derd στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 07/07/2006, 11:27
  3. Ξέρει αυτός...
    από NLS στο forum Αντιπαραθέσεις