Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 31

Θέμα: Το πάθημα που έγινε μάθημα(Κινέζικα μηχανάκια)

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71

Re: Re: Το πάθημα που έγινε μάθημα(Κινέζικα μηχανάκια)

Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
    Σε παρακαλω να μου πεις ΕΝΑ , μονο ΕΝΑ.

Τα κινεζικα ειναι "κινεζικα" απο καρφιτσα μεχρι πλοια. Το προβλημα ειναι οτι εγιναν κινεζοι και οι εμποροι απ'οτι βλεπω.
    Σχετικα με την καταγγελια πολυ καλα εκανες.

Μην εισαι βιαστικος!Αν ψαξεις πανω σου και γυρω σου θα βρεις ενα σωρο κινεζικης κατασκευης τα οποια ειναι και πολυ καλα.Πχ το laptop Αcer απο το οποιο σου γραφω τωρα ειναι μια χαρα και τερας αντοχης.Οποτε μην γενικοποιουμε,υπαρχουν και καλα και κακα κινεζικα προϊοντα φιλτατε
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Re: Re: Re: Το πάθημα που έγινε μάθημα(Κινέζικα μηχανάκια)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
    Μην εισαι βιαστικος!Αν ψαξεις πανω σου και γυρω σου θα βρεις ενα σωρο κινεζικης κατασκευης τα οποια ειναι και πολυ καλα.Πχ το laptop Αcer απο το οποιο σου γραφω τωρα ειναι μια χαρα και τερας αντοχης.Οποτε μην γενικοποιουμε,υπαρχουν και καλα και κακα κινεζικα προϊοντα φιλτατε
    Θες να πεις φίλε Vstrommer πως ΟΛΑ είναι κινέζικα γύρω μας!!! οι τύποι είναι οι Ιάπωνες των δεκαετιών του '70 κα '80 που αντιγράφαν οτιδήποτε καλό παράγονταν. Ετσι και οι κινέζοι βασιζόμενοι στην άμισθη ή χαμηλόμισθη εργασία φτιάχνουν φασόν για όλες μα όλες τις μεγάλες εταιρίες. Είχα ακούσει παλιά σχετικά με τα εργαλεία τους πως προτημούν να τα αντικαθηστούν εάν χαλάσουν παρά να τα περνούν όλα απο ποιοτικό έλεγχο... τους έρχεται πιο φθηνά.

old school gixxer Το avatar του/της alex14

Re: Re: Re: Το πάθημα που έγινε μάθημα(Κινέζικα μηχανάκια)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
    Μαλλον εσυ βιαζεσαι λιγακι. Acer εχω και εγω, αν θυμαμαι καλα η εταιρια ειναι Αμερικανικη και πραγματι τα φτιαχνει στην Κινα οπως παρα πολυ κατασκευαστες πλεον πχ sony, canon κτλ.
    Εγω μιλαω για τα original κινεζικα προιοντα για τα οποια επιμενω στην αποψη μου οτι ειναι μπαζα.

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Νέο μέλος
    Εγώ δε θα σχολιάσω αλλα σίγουρα δε θα ξανααγοράσω προΐόν κίνας.Τώρα εαν μιλάμε για εταιρία ξένη που κατασκευάζει στη κίνα αλλα με δικές της προδιαγραφές δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα εφόσον το όνομα της εταιρίας βάζει την "σφραγίδα" του.
    Α ρε V-strommer...ti έπαθε η μοτό σου σε εκείνη την εκδρομούλα....
    Εγώ αν είχα πάρει τη strom και την έβλεπα έτσι κάτω θα είχα πανικοβληθεί .
    Αν και άσχετο...απάντησε μου...
    Η V-strom αν την φορτόσεις με 2 άτομα απο 85κιλά ας πουμε..και έχεις και καρίνα.Τι ύψος να περιμένω απο το έδαφος?Έχουν οι αναρτήσεις προφόρτιση(ετσι λέγεται?)?

Re: Re: Το πάθημα που έγινε μάθημα(Κινέζικα μηχανάκια)

Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
    Σε παρακαλω να μου πεις ΕΝΑ , μονο ΕΝΑ.

Τα κινεζικα ειναι "κινεζικα" απο καρφιτσα μεχρι πλοια. Το προβλημα ειναι οτι εγιναν κινεζοι και οι εμποροι απ'οτι βλεπω.
    Σχετικα με την καταγγελια πολυ καλα εκανες.

Oυτε 1 φιλε.Ειμαι παθων και ξερω.
    Socudo Fortune 110cc.Μεγαλο μπ.....λο!
    Παιδια σερνοτανεεεεε.Και οχι μονο.
    Εγω δουλευω εξωτερικος και αναγκαστηκα να παρω παπι,αντι να βαλω τη μηχανη μου στη δουλεια.Του αλλουνου του ειχε φυγει το stand στο φαναρι!Πατιναρει επει μονιμου βασεως.
    ΜΑΚΡΙΑ.Ευτηχως βρηκα ατομο να το πουλησω(κανεις δεν το επαιρνε).Οσο οσο φυσικα.
    Τελικα πηρα ενα MODENAS 115cc του 2000 και βρηκα την υγεια μου.
    http://www.myspace.com/fliptopboxxx

Νέο μέλος
    Καλημέρα!Πήρα τηλέφωνο το δικηγόρο και μου είπε οτι θα πάρει 2 ίσως και 3 εβδδομάδες απο το Υπουργείο η υπόθεση.Ευτυχώς παιδιά που το ποσό είναι σχετικά μικρό αλλα άλλος ένας τομέας που υστερούμε είναι η γραφειοκρατία σε αυτή τη χώρα....Απο εδώ και πέρα το μόνο που θα κάνω είναι να ενημερώνω όποιον ξέρω να μη πάρει μηχανάκι απο τέτοια μαγαζιά ή αν πάρει να ξέρει τι αγοράζει..
    Αν είναι δυνατόν!Να το διαφημίζουν 12 άλογα και να είναι 6.4!!!Είμαι σχεδόν πεπεισμένος οτι άκρη δε θα βγάλω!!Προσοχή λοιπόν σε όλους!!
    Θα το αφήσω να δω πως θα εξελιχτεί και παράλληλα θα μαζεύω λεφτα να πάω κατα την άνοιξη να κάνω κάτι σωστό (να πάρω επιτέλους την V-strom )

Παλαιό μέλος
    Καμια ενημέρωση?

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Μισό λεπτό κύριοι ... δεν είναι όλα τα προϊόντα ίδια...

Στο notebook δεν ρισκάρεις τίποτα άλλο πέρα απο τα χρήματα σου. Σε ενα όχημα την ζωή σου. Το ίδιο είναι;

Επίσης , μπορεί το 70-80% των προϊόντων να κατασκευάζονται στην Κίνα, όμως όταν κάποιο είναι trademark under US-EU , τότε και τα standards είναι πιο αυστηρά. Δεν είναι το ίδιο όπως όταν είναι trademark under China.

Θυμηθείτε το BAN που έφαγαν στα Jeep τους μετά το κλασσικό crash test. Δεν είναι λογικό; Σαφώς και θα είναι φθηνότερο, αλλά αν αυτό επιφέρει μείωση στην ποιότητα... sorry guys... προτιμώ να το πληρώσω λίγο παραπάνω και να είμαι ΟΚ.

Για να καταλάβετε τι λέω... φίλος συντάκτης περιοδικού πληροφορικής πήγε στην Κίνα πρόσφατα και εντυπωσιάστηκε όταν είδε MP3 players που κόστιζαν 5-15$!! Ταυτόχρονα πήρε και ενα Samsung νομίζω που έκανε περίπου 40$ (περίπου 30?). Το πρώτο απεβίωσε μετά την πρώτη χρήση του (δεν έπαιζε το LCD Display, χάλια ήχος , δύσκολο transfer mp3 κτλ.)

Γεγονός είναι πως ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ, ΠΑΙΡΝΕΙΣ... και αυτό είναι ενας κανόνας της αγοράς. Υπάρχουν βέβαια πάντα εξαιρέσεις... αλλά είναι ακριβώς αυτό. Εξαιρέσεις!

Υ.Γ. τώρα το είδα... περσινό thread... πάμε για ανακύκλωση μου φαίνεται.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Περσινό θρέντ φίλε Gandalf όμως χτές στα χέρια μου έπεσε ενα φιλάδιο του συγκεκριμένου καταστήματος με ενα παρόμοιο μηχανάκι σε προσφορά, ΠΑΛΙ!

Μόνο οι ίπποι σας πείραξαν ρε παιδιά;Τα 2.5kg.m σας φαίνονται λογικό νούμερο για κινέζικο 125αράκι;
    Fortis Fortuna Adiuvat

Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
    4,7kW είναι 6,39 μετρικοί ίπποι ή 6,30HP ή 6,39PS.
    Να ρωτήσεις να σου πουν τεκμηριωμένα (χαχα) από που προκύπτουν οι 12HP.

Μηπως επειδη ειναι τοσο φτηνα, προσθετεις αλλο ενα οποτε 6+6= 12 ιππους?

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    :rotflmao: :rotflmao:

Το έχω κάνει τοστ ράιντ

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	cheetah rr.jpg 
Προβολές:	1156 
Μέγεθος:	21,1 KB 
ID:	96202
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Η διαφορά ιπποδύναμης είναι ΚΑΘΑΡΑ ζήτημα παραπλάνησης του καταναλωτή (και βαρύνει Νομικά το κατάστημα που πουλάει το μηχανάκι - εκτός αν αποδειχτεί ότι τα τεχνικά χαρακτηριστικά που ανακοινώνει τα παίρνει από άλλον, οπότε μεταβιβάζεται η ευθύνη...).

Anyway, εφόσον πρόκειται για προϊόν που εμπίπτει σε καθεστώς σήμανσης CE (τροχαφόρο όχημα για χρήση από τον τελικό καταναλωτή...) υπάρχουν ομολογκαρισμένα τα τεχικά του χαρακτηριστικά, τα οποία βρίσκονται στον Τεχνικό φάκελο του Κοινοποιημένου Φορέα Πιστοποίησης όπως αντίστοιχα και στον Εντολοδόχο (Authorized Representative) του Κατασκευαστή (εφόσον βρίσκεται εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης). !!!

Η δημοσια αναγραφή τεχνικών χαρακτηριστικών (ή επιδόσεων) διαφορετικών από αυτά που έχουν ομολογκαριστεί αποτελεί ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ της σήμανσης CE και επιφέρει ΑΠΟΣΥΡΣΗ του προϊόντος (και επιβολή προστίμου) καθώς και εγείρει αυτόματα απαίτηση χρηματικής ικανοποίησης του "παραπλανηθέντα" καταναλωτή !!!

Υ.Γ.
    Αν θέλει ο δικηγόρος σου, μπορώ να του στείλω τα Φ.Ε.Κ με τις αντίστοιχες Εναρμονίσεις της Ελληνικής Νομοθεσίας στο Κοινοτικό Δίκαιο ...
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

ΤΟ ΦΤΗΝΟ ΚΡΕΑΣ ΤΟ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Γεγονός είναι πως ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ, ΠΑΙΡΝΕΙΣ... και αυτό είναι ενας κανόνας της αγοράς. Υπάρχουν βέβαια πάντα εξαιρέσεις... αλλά είναι ακριβώς αυτό. Εξαιρέσεις!

Gandalf
    Έτσι είναι... το πιο φτηνό είναι το πιο φτηνό πραγματικά... γιατί θα χρειαστεί να το αντικαταστήσεις και θα πάνε πεταμένα τα λεφτά σου.

Και αν πρόκειται για κάτι αναλώσιμο μικρό το κακό, όταν πρόκειται για όχημα μπορεί να μην έχεις δε΄ύτερη ευκαιρία να διαπιστώσεις το λάθος σου

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 18/08/2018, 20:10
  2. Bmw 1200 Lt Το όνειρο που έγινε εφιάλτης
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 69
    Τελευταίο μήνυμα: 22/09/2007, 15:47
  3. Δε μπορώ να το πιστέψω αυτό που έγινε.
    από bonepeeler στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2005, 13:12
  4. Για το 3ήμερο που έρχεται...
    από kapeos στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 27/05/2004, 06:37
  5. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 12/03/2004, 19:49

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε