Παιδες που χαθηκατε εσεις ωρε???ακομα βρεχει επανω???αντε να φτιαξει ο καιρος να ανεβουμε να σας γνωρισουμε !!!
![]()
![]()
Παιδες που χαθηκατε εσεις ωρε???ακομα βρεχει επανω???αντε να φτιαξει ο καιρος να ανεβουμε να σας γνωρισουμε !!!
![]()
![]()
Now people keep asking if we're going to change
I look'em in the eye
Tell'em no fucking way !!!
ακόμα βρέχει... σαν τα σαλιγκάρια θα βγούμε οι λυσσασμένοι μόλις κάνει καλό καιρό...
![]()
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
χαχα αντε να δειτε και εσεις μια στεγνη μερα !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
ακόμα βρέχει... σαν τα σαλιγκάρια θα βγούμε οι λυσσασμένοι μόλις κάνει καλό καιρό...
![]()
![]()
Now people keep asking if we're going to change
I look'em in the eye
Tell'em no fucking way !!!
καλησπερα πατριωτες και εγω απο Αρτα αλλα διαμονη Αθηνα .Εχω ξεκινησει 2 φορες να ερθω με την μηχανη τον τελευταιο μηνα και το ανεβαλα λογω .................τι αλλο Βροχης.Υπομονη σε ολους κριμα ειναι ωραι διαδρομη
vp
Άσε ρε Φάνη, χτές κατάφερα να κάνω μια 2ωρη βόλτα μετά από 1 μήνα και σήμερα που είχαμε κανονίσει για κάτι κοντινό μας έπιασε............... ΧΑΛΑΖΙ!!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
![]()
Και από αύριο που χαλάει πάλι ο καιρός![]()
Αυτό το μονοπάτι που να οδηγεί
καλημερα σε ολη την ηπειρο!!!!!πρεβεζα καταγωγη...καρδια κ μυαλο........κατοικια θεσσαλονικη.......ρουφιανα ξενιτια!!!!!υπομονη αδερφια οντως σε ολη την ηπειρο βρεχει μια φορα το χρονο για 6 μηνες αλλα οι υπολοιποι 6 ειναι απλα οργασμος της φυσης![]()
![]()
![]()
![]()
Πρέβεζα πότε θα πάμε ρε γμτ.!
Ξεμείναμε στην Αθήνα.
Έρχεται το πάσχα.Για να δούμε.
ελα οι πρεβεζανοι!Αρχικά δημιουργήθηκε από billanti
Πρέβεζα πότε θα πάμε ρε γμτ.!
Ξεμείναμε στην Αθήνα.
Έρχεται το πάσχα.Για να δούμε.
καλυτερα ομορφος και πλουσιος
παρα φτωχος και ασχημος
Καιρού επιτρέποντος την Κυριακή λέμε με τον Φάνη και φυσικά όποιον ενδιαφέρεται μία κοντινή μέχρι.....Δελφούς που θα μαζευτούν κάτι παλιο Ducati :wacko:
Φίλε miraze πολύ θα ήθελα να έρθω (το είπα και στον Φάνη) αλλά νομίζω είναι πολλά τα χιλιόμετρα για ημερήσια βόλτα λόγω της χειμερινής απραξίας.
Ο καιρός μάλλον θα είναι υπέροχος (να μην τον ματιάσω).
Εγώ μάλλον θα την κάνω μέχρι Λευκάδα και μετά γύρω Αμβρακικού.
Πάντως καλά να περάσουμε όλοι όπου και να πάμε.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από pepes1gr
Πάντως καλά να περάσουμε όλοι όπου και να πάμε.![]()
....και για μένα δύσκολο !!! θα σας τρενάρω με το xt και δε λέει , μιας και είναι αρκετά τα χλμ.
...μάλλον θα κόψω αζυμούθιο σε χαλαρούς ρυθμούς μέχρι τη γέφυρα ταρτάνας και πάλι πίσω!!!
καλά να πέρασετε - περάσουμε όλοι !!!!
![]()
.....εκτός αν ο καιρός έχει άλλα σχέδια και περάσουμε όλοι το ίδιο ....βιδωμένοι στους καναπέδες μας!!!![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από teneres
....και για μένα δύσκολο !!! θα σας τρενάρω με το xt και δε λέει , ......................
Τί να τρενάρεις, ο Φάνης έχει motoguzzi, πόσο πιο αργά να πάμε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από miraze
Τί να τρενάρεις, ο Φάνης έχει motoguzzi, πόσο πιο αργά να πάμε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
...όχι ρε σύ....το εργαλείο είναι πύραυλος ....!!!
...αν δε χαλάσει στη διαδρομή ...σαν γνήσιο Ιταλικό προιον!!!:rotflmao: :rotflmao:
χιουμοράκι μωρέ για να περνάει η ώρα !!!!![]()
![]()
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧ!!!!!αν κ δε γνωριζομαστε πολυ θα ηθελα να ειμαι εκει στην πατριδα!!!!!!μια βολτιτσα μεχρι λευκαδα πιστευω καπου εκει στον αγιο νικητα για λιγο τσιπουρακι κ κανενα ψαρακι θα ηταν οτι πρεπει....αλλα.....δε πειραζει καλη καρδια...καλα να περασετε κ οι μεν κ οι δε![]()