Η πρόταση για την Κυριακή, 2 Μαϊου.. εδώ.
Η πρόταση για την Κυριακή, 2 Μαϊου.. εδώ.
safety doesn't happen by accident
τι εγινε με αυτο το μπουλουκι,μαζευεται για καμμια βολτα;ειμαι Γιαννενα για κανα διημερο,εχει φοβερο καιρο,πολλες μηχανες κ κοιταω μπας κ διακρινω κανα moto-φορουμιτη....που μαζευεστε στα Γιαννενα ρε παιδια μπας κ πιουμε κανα καφε να σας γνωρισω!![]()
![]()
Don't follow me I'm lost too
Εαν δείς ενα ασπρο Tenere (1 υπάρχει !!!) εγώ είμαι!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Το απογευματακι πριν φυγω θα κανω μια βολτα απο μωλο.Αν πετυχω το Tenere θα σταματησω για καφεδακι.Που αραζεις συνηθως?![]()
![]()
Το γραφείο μου είναι στην Πυρσινέλλα. ( ο δρόμος πίσω απο την νομαρχία) οπότε για καφέ πάω στο Κάρμα!!!!
οεο που ειναι τα αδερφια ηπειρωτες???!!!!απο τον μαιο εχουμε να γραψουμε εστω κ μια καλημερα εδω μεσα....βρε ουστ ειμαστε ολοι απαραδεκτοι...ελα να ξυπναμε λιγο!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εδώ είμαι και εγώ!
κάρμα?? ποίος είναι αυτός ο νεανίας που αράζει στο στέκι μου?![]()
τενερές έ? θα σε εντοπίσω αν είσαι πυρσινέλα![]()
κατα τα άλλα καλά περνάμε και εμείς εδώ στα γιάννενα.βολτίτσες ένα σωρό.
stay tuned![]()
Βλέπω το ΚΑΡΜΑ είναι στέκι.Τώρα ξέρω που θα πιω τον επόμενο καφέ μου μόλις ανέβω Γιάννενα.
![]()
![]()
σε όλους τους Γιαννιώτες συνοδοιπόρους και κατ'επέκταση όλους τους Ηπειρώτες.
Χαχαχ νεανιας?? Ωραία..Με τον Σωτηράκι στο Bar ήμασταν συμμαθητές!!!! (Στο Δημοτικό!!!!)Αρχικά δημιουργήθηκε από tsompanis
εδώ είμαι και εγώ!
κάρμα?? ποίος είναι αυτός ο νεανίας που αράζει στο στέκι μου?![]()
τενερές έ? θα σε εντοπίσω αν είσαι πυρσινέλα![]()
κατα τα άλλα καλά περνάμε και εμείς εδώ στα γιάννενα.βολτίτσες ένα σωρό.
stay tuned![]()
Tenere Ασπρο, είμαι επί της Πυρσινέλλα, και πέριξ αυτής!!!
ωρεεεεε παλικάριαααααα........που είστε ??
για δώστε σημεία ζωής μπας και τώρα που θα μαι άνεργος πάμε καμιά βόλτα να περνάει η ώρα !!
![]()
![]()
Κοντεύει η εποχή που θα αρχίσουν να δακρύζουν τα ρακοκάζανα, τότε να δείς για πότε θα ξυπνήσουμε απότομα όλοι![]()
Μας έφαγαν οι γάμοι, οι εγκυμοσύνες
και η δουλειά
Έφτασα και στο σημείο να δίνω την μηχανή να την κάνει κανα φιλαράκι βόλτα για να μην κάθεται![]()
Σάββατο πρωί κάτι θα κανονίσουμε ΕΛΠΙΖΩ οι Γιαννιώτες![]()
Αυτό το μονοπάτι που να οδηγεί
Γιώργο πότε θα κάνεις το καθιερωμένο ταξιδάκι?Αρχικά δημιουργήθηκε από George20vt
Κοντεύει η εποχή που θα αρχίσουν να δακρύζουν τα ρακοκάζανα, τότε να δείς για πότε θα ξυπνήσουμε απότομα όλοι![]()
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.