Σελίδα 14 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 4910111213141516171819 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 291

Θέμα: Αξίζει η ζωή σου για μιά μηχανή

Παλαιό μέλος Το avatar του/της madtank
    ΓΙΑ ΤΟΝ GERODIM... ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ:Σιγουρα τρέχω ,αλλα προσπαθώ να κρατάω εγω ο ιδιος
    την ζωή μου στα χέρια μου. Δεν θέλω στο δρόμο να ρισκάρω την
    ζωή μου ούτε και λίγο..........ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΦΙΛΤΑΤΕ ΡΙΣΚΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ.
    ΕΑΝ ΣΤΟΥΚΑΡΕΙΣ Η ΠΕΣΕΙΣ ΜΕ 200ΧΙΛ. ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΛΟΙΦΗ ( ΚΟΥΦΙΑ Η ΩΡΑ ΜΑΚΡΙΑ ΣΤΑ ΟΡΗ ΣΤΑ ΑΓΡΙΑ ΒΟΥΝΑ ) ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ.... ΤΟ ΠΑΩ ΑΡΓΑ ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΖΟΜΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΗ;
    Μηχανίστα μου - Riding is a way of thinking...
    Yamaha XT500 '80, Kawasaki Z1R 1000 '81
    BMW R100GS '87, BMW F650 Funduro '94
    BMW R1150GS '99, BMW R1150GS Adv '03
    BMW R1200GS '05, BMW K1200GT SE '08

Παρά ένα... Το avatar του/της gerodim
    Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι δεν πρέπει να τρέχεις όταν αυτό ξεφεύγει από τον έλεγχο σου. Δεν θα κάτέβαινα ποτέ τη Συγγρού για παράδειγμα με 200 και κίνηση (είτε με μηχανή ή με αμάξι). Αλλά αν σε κανα ταξίδι πάω στην εγνατία οδό και τη βρω άδεια, ναι , θα τρέξω...
    Η ταχύτητα που πιστεύω ότι πρέπει να έχει κάποιος δεν είναι ούτε το αργά, ούτε το γρήγορα. Αυτό εξαρτάται από τις συνθήκες. Δεν θεωρώ για παράδειγμα ότι στην Ε.Ο. είναι ασφαλές το να πηγαίνεις με κάτω από 100 (εκτός από τα παλιά κομάτια).

Αρχικά δημιουργήθηκε από gerodim
    Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι δεν πρέπει να τρέχεις όταν αυτό ξεφεύγει από τον έλεγχο σου. Δεν θα κάτέβαινα ποτέ τη Συγγρού για παράδειγμα με 200 και κίνηση (είτε με μηχανή ή με αμάξι). Αλλά αν σε κανα ταξίδι πάω στην εγνατία οδό και τη βρω άδεια, ναι , θα τρέξω...
    Η ταχύτητα που πιστεύω ότι πρέπει να έχει κάποιος δεν είναι ούτε το αργά, ούτε το γρήγορα. Αυτό εξαρτάται από τις συνθήκες. Δεν θεωρώ για παράδειγμα ότι στην Ε.Ο. είναι ασφαλές το να πηγαίνεις με κάτω από 100 (εκτός από τα παλιά κομάτια).
    ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ο, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 100ΧΙΛ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΜΟΥΝΑ 5 ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΙΔΑΚΙ.... ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΛΟΥΡΙΔΑ - ΟΧΙ ΣΤΗΝ Λ.Ε.Α - ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΟ MINIMUM ΤΩΝ ΧΙΛ. ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ. ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ PARKING

Εδω θα σε ενημερώσω ότι στους αυτοκινητόδρομους υπάρχει ελάχιστο όριο που ορίζεται στα 40χμω αν θυμάμαι

Αρχικά δημιουργήθηκε από gerodim
    Εδω θα σε ενημερώσω ότι στους αυτοκινητόδρομους υπάρχει ελάχιστο όριο που ορίζεται στα 40χμω αν θυμάμαι

ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΡΓΑ.

Παλαιό μέλος
    για να συμβει η στραβη εμπλεκονται δυο αιτιες α) η τυχη ειναι
    το συνολο των ενεργειων που γινονται απο αλλους ασταθμητους παραγοντες και εχουν επιπτωση σε σενα,πχ το περιστερι που επαθε καρδιακη προσβολη στα 500μ στον αερα και σου'ρθε σαν οβιδα στο κεφαλι. β) η μαλακια που κουβαλα ο καθενας μας.
    Για το δευτερο αρκει να την παιζουμε συχνοτερα και να μην το κανουμε συνεχεια στον δρομο. Για το πρωτο ακουστε το παρακατω. Στο μαγαζι μου επειδη ειναι ψηλοταβανο το μπαλκονι του πρωτου οροφου ειναι περιπου 5 μετρα υψος και ο δευτερος οροφος της πλαινης πολυκατοικιας στα 6.30,στον οποιο οροφο καθετε μια παντρεμενη με φατσα για σακουλα,αλλα με την φημη οτι αν στον πιασει στο στομα της,βγαζεις το σεντονι απο τον κωλο σου. Καλοκαιρακι γυρω στης 6 πριν αρκετα χρονια, παρκαρει μπρος το μαγαζι μια Ντουκατι πισω απο ενα αμαξι μονο αυτα ηταν παρκαρισμενα. Ο τυπακος με κρανος μπουφαν και ολα τ'αξεσουαρ,τα εβγαλε τ'αβαλε σε μια τσαντα και εφυγε. Αφου περιεργαστηκα την μηχανη μπηκα μεσα να δουλεψω. Μιαμιση ωρα αργοτερα βλεπω μια τσαντα να πεφτει,και αμεσως μετα ενας ανθρωπος ο πρωαναφερθεις μηχανοβιος. 20λεπτα αργοτερα το ασθενοφορο τον επαιρνε ασχημα χτυπημενο γιατι 3 μερες αργοτερα που πηραν την μηχανη ακομα ηταν σε κωμα και δεν ξερανε τις βλαβες του. Τι εγινε? ο ανδρας της τυπησας (αυτη με το σεντονι) γυρισε νωριτερα, ο ηρωας την εκανε μισοντυμενος,απο τον δευτερο στον πρωτο απο εκει στην οροφη του παρκαρισμενου, αλλα το ποδι του γλυστρησε και γυρισε το σωμα και ο λαιμος του ηταν σαν να εσπασε οταν χτυπουσε πανω στο παρκαρισμενο Ντουκατι του το οποιο επεσε και ο τυπος αιμοραγουσε πλαι στην μηχανη,φυσικα ολοι νομιζανε οτι επεσε με το μηχανακι και οι σχετικες φιλοσοφιες των ειδημονων πεφταν βροχη. Δεν ξερεις απο που θα σου'ρθει τι να κανεις να μην οδηγας 'η να μην γαμας. Τα κανεις και τα δυο και ελπιζεις να μην την παθεις.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ

Δεν ξερεις απο που θα σου'ρθει τι να κανεις να μην οδηγας 'η να μην γαμας. Τα κανεις και τα δυο και ελπιζεις να μην την παθεις. [/B][/QUOTE]

-----------------------------------------------------------------------------------

Να μη γ@μάς παντρεμένες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag

Kalimera

Kalimera ,

Einai h protes ores pou exo eggrafei sto moto.gr , kai to brisko arketa endiaferon..kai epesa pano stin periptosara , san thema se forum.

Loipon ego den exo mhxanh , ton iounio 05 pira diploma aytokinitou kai oute kan exo akoma toutou, einai elaxistes eos 1-2 fores na exo anevei se mixani kaiautes ...me arketi duskolia.

M aresei h taxythta , kai goustaro arketa tis mixanes...den xero giati ..isos tha eprepe na tis miso..exo xasei ton aderfo mou apo motopodilato , 10 metra exo apoto spiti mou ,me sxedon miden taxitita, kaiautos goustare tis mixanes trella.

Ego omos tis goustaro kai taytoxrona tis fobamai kai lupamai gia oti akouo gia ta atiximata..

Kai gia na min sas rixo me to kalispera mou sto forum , apla skeftomai pos sti zoi prepei na kaneis auta pou goustareis , giati den exei nohma na zeis mia aposteiromeni zoi .

kai telos , tha simfoniso me ton filo pou eipe ( den thymamai to onoma sou sorry ..) oti olous tous motosikletistes tous denoun merika xiliometra , mia bolta , kai mesa apo auti kai alles diadikasies , ginontai telika kaliteroi anthropoi.

Na pernate panta kala!
    Maria
    Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

...νύχτα θα φύγω...
    Στην ερώτηση "Αξίζει η ζωή σου για μιά μηχανή?",η απάντησή μου είναι "Όχι!Δεν αξίζει"

...αλλά...

στην ερώτηση "Αξίζει μια ζωή χωρίς μηχανή,για τους όποιους λόγους...?",η απάντησή μου είναι η ίδια.

...η δική σου?

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Για τον κάθε ένα που οδηγεί μηχανή, για τους δικούς του λόγους ο καθένας, αξίζει λιγότερο ή περισσότερο!

Όσο πιο τρελαμένος είσαι με τις ΔΥΟ ρόδες (οχι με την ταχύτητα) τόσο πιο πολύ αξίζει η μηχανή!!!

Πολλοί πιστεύουν ότι η μηχανή είναι μαγκιά, είναι για σούζες, είναι για τέρμα γκάζια, για να χώνεσαι στις στροφές, για να πηγαίνεις με το κεφάλι κάτω και τα πόδια πάνω, και πολλά άλλα.

Η μηχανή είναι ελευθερία και τίποτε άλλο. Αν θες να κάνεις φυγούρα μόνο και μόνο γιατί είσαι σε δύο ρόδες, το πιο πιθανό είναι να φας το κεφάλι σου. Ναι αξίζει η ζωή μου πιο πολύ από την μηχανή!!!

Μα χωρίς μηχανή δεν μπορώ να ζήσω, οπότε προτιμώ να πηγαινω χαλαρά!!
    ....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Για τον κάθε ένα που οδηγεί μηχανή, για τους δικούς του λόγους ο καθένας, αξίζει λιγότερο ή περισσότερο!

Όσο πιο τρελαμένος είσαι με τις ΔΥΟ ρόδες (οχι με την ταχύτητα) τόσο πιο πολύ αξίζει η μηχανή!!!

Πολλοί πιστεύουν ότι η μηχανή είναι μαγκιά, είναι για σούζες, είναι για τέρμα γκάζια, για να χώνεσαι στις στροφές, για να πηγαίνεις με το κεφάλι κάτω και τα πόδια πάνω, και πολλά άλλα.

Η μηχανή είναι ελευθερία και τίποτε άλλο. Αν θες να κάνεις φυγούρα μόνο και μόνο γιατί είσαι σε δύο ρόδες, το πιο πιθανό είναι να φας το κεφάλι σου. Ναι αξίζει η ζωή μου πιο πολύ από την μηχανή!!!

:a19: :a19:
    4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
    The MRT will be back soon!!!

Oσο για αν αξιζει η ζωη σου για μια μηχανη,ενα εχω να πω παιδες!

Τα μηχανακια και τα σιδερα ξαναγινοντε απο τα ιδια καλουπια!

Οσο για εμας το καλουπι εσπασε για παντα οταν γινομασταν,δεν ξαναγινομαστε παιδες!

Γιαυτο να προσεχετε για να εχετε!!
    :rotflmao: :rotflmao:
    Μην υπογραφετε εκει μπορει να χαθει....εδω υπογραψτε στο μπλουζακι μου...θα κανετε φρρρρρρρ να σας ακουσω..φανταστικε τροχονομε.....

Παιδια τη ζωη μας δεν την αξιζουν μηχανες και τιποτα υλικο...
    Το μονο που αξιζει τη ζωη μας ειναι η οικογενεια μας και η ελευθερια...

Μην κλεβεις την υπογραφη μου!
    Μην υπογραφετε εκει μπορει να χαθει....εδω υπογραψτε στο μπλουζακι μου...θα κανετε φρρρρρρρ να σας ακουσω..φανταστικε τροχονομε.....

Σελίδα 14 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 4910111213141516171819 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 11/09/2010, 16:37
  2. Για πρώτη μηχανή μια Svουρίτσα...
    από Scandal στο forum Suzuki V2's
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2008, 07:42
  3. Λινκς για μια ζωη
    από gcrook στο forum Suzuki V2's
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 21/08/2007, 02:42