Σελίδα 19 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 914151617181920 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 271 έως 285 από 291

Θέμα: Αξίζει η ζωή σου για μιά μηχανή

Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira

Έτσι, έτσι!!! Ειδικά στην Πάτρα τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα!!!! 4 χρόνια φοιτίτρια!!!! Θέλει μεγάλη προσοχή εκεί γιατί και οι δρόμοι είναι χάλια και οι οδηγοί πολύ άσχετοι!!!!

καβαλάς σαν αναβάτρια ή σαν συνεπιβάτιδα?
    ''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
    It'll find you hiding no matter where you stand.
    It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
    When the blues comes calling with it's calling card.''

R o r y G a l l a g h e r

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Jo.Da.
    καβαλάς σαν αναβάτρια ή σαν συνεπιβάτιδα?
    Σαν αναβάτρια!!!

Και να σου πω ότι με χαλάει κιόλας όταν ανεβάζω άλλον ή ανεβαίνω στην πίσω θέση!!!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

na pw kai egw tis skepseis mou.
    Loipon klasika otan itan na agorasw moto elega oti eimai synetos kai den tha kanw malakies kai kai kai.
    Ela mou omws pou exontas to agrimi anamesa sta podia mou me epiasa na kanw tis MEGISTES malakies(egw o synetos kai o-o-o(vlakas)).
    Sto kainourgio moto episis, diavasa gia ena paidi pou apeviwse meta apo atyxima me moto(synergatis tou periodikou nomizw) megalos kai ektimw pws kai arketa empeiros.
    Kai anarwtiemai twra...
    Mipws, enw mathaineis perissotera gia moto anevainei i autopepoithisi sou kai nomizeis pws eisai kalyteros enw stin pragmatikotita apla piezeis tin tyxi sou.
    Alla na mou peis, etsi einai i anthrwpini fysi.
    In Thrust We Trust

Turn To Burn

Σαν αναβάτρια!!!

Και να σου πω ότι με χαλάει κιόλας όταν ανεβάζω άλλον ή ανεβαίνω στην πίσω θέση!!!

έτσι!και προσοχή στα κλουβιά. :a19:
    ''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
    It'll find you hiding no matter where you stand.
    It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
    When the blues comes calling with it's calling card.''

R o r y G a l l a g h e r

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kinhsh
    Μπορουμε να οδηγαμε μηχανη χωρις να προκαλουμε μονοι μας κινδυνους ; Aν δεν μπορουμε δεν αξιζει να εχουμε μηχανη.

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros

Re: Αξίζει η ζωή σου για μιά μηχανή

Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
    Εχθές είχα πάει σε ένα φανοποίο με το cbr και ήταν και ένα νεαρό παληκάρι με ένα σχεδόν ολοκαίνουργιο R1.
    Πιάσαμε την κουβέντα για τα μηχανάκια και μου λέει οτι το πουλάει το μηχανάκι με 4000!!! χλμ.
    Όση ώρα μιλάγαμε είχα δει κατι ράμματα κοντά στο λαιμό του.
    Τέλως πάντων, μόνος του μου είπε οτι έξυνε στο αρτεμίσιο με 160km(όχι υπερβολική ταχύτητα για ένα ss) και πήγε να περάσει αυτοκίνητο απο τη δεξιά λωρίδα, ενώ αυτό βρισκόταν στην αριστερή.
    Το αποτέλεσμα ήταν όπως συνήθως ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν υπολόγισε οτι η μηχανή μπορεί να περάσει και να αλλαξει πορεία γρήγορα, με αποτέλεσμα να χτυπήσει το R1 στην ουρά του, να διπλώσει η μηχανή στέλνωντας τον αναβάτη της να σκάσει με το στήθος στις μπαριέρες.
    Ο οδηγός βέβαια του αυτοκινήτου σηκώθηκε και έφυγε.
    Το παιδί ειναι κομμένο απο το λαιμό μέχρι την κοιλία του μετά από 4 επεμβάσεις.

Όλη αυτή την ιστορία την γράφω για σκέψεις που μου περνάνε πολλές φορές απο το μυαλό, εντάξει εχω λόξα με τις μηχανές προσέχω όσο μπορώ, το μαλάκα η την κάθε κακοτοπιά που θα βρώ στο δρόμο, είσαι όμως εκτεθημενος στο παραμικρό, ενα μικρό τρακάρισμα να γίνει ένα ακούμπημα απο κάποιον και αυτο το κάτι μπορεί να σου αφήσει μόνιμο κουσούρι(όπως έχω στο χέρι μου) η να σκοτωθεις όπως παρολίγο το παιδί.

Τελικά αξίζει η ζωή σου για να βολτάρεις με μιά μηχανή εστω και αν αυτή είναι κατι το ιδιαίτερο για εμάς και δεν την βλέπουμε μόνο σαν μεταφορικό μέσο και στο κατω κατω οι περισσότεροι απο εμάς εχουμε και τουτου που αραχνιάζει στο παρκιν

για τα αμαξια οτι λεει ο ΚΟΚ...:η πολυ μπροστα τους η πολυ πισω τους...
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84

Re: Re: Αξίζει η ζωή σου για μιά μηχανή

Αρχικά δημιουργήθηκε από nassosxlvbros
    για τα αμαξια οτι λεει ο ΚΟΚ...:η πολυ μπροστα τους η πολυ πισω τους...

Άρα πάμε τάπα για να τους ξεφύγουμε!!!!!!!!
    4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
    The MRT will be back soon!!!

Re: Re: Re: Αξίζει η ζωή σου για μιά μηχανή

Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
    Άρα πάμε τάπα για να τους ξεφύγουμε!!!!!!!!
    εεετσι εεετσιιι

τεζεεεεες!!!!!!!

(απολαυστε υπευθυνα)

Εχθές είχα πάει σε ένα φανοποίο με το cbr και ήταν και ένα νεαρό παληκάρι με ένα σχεδόν ολοκαίνουργιο R1.
    Πιάσαμε την κουβέντα για τα μηχανάκια και μου λέει οτι το πουλάει το μηχανάκι με 4000!!! χλμ.
    Τέλως πάντων, μόνος του μου είπε οτι έξυνε στο αρτεμίσιο με 160km(όχι υπερβολική ταχύτητα για ένα ss) και πήγε να περάσει αυτοκίνητο απο τη δεξιά λωρίδα, ενώ αυτό βρισκόταν στην αριστερή.
    Το αποτέλεσμα ήταν όπως συνήθως ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν υπολόγισε οτι η μηχανή μπορεί να περάσει και να αλλαξει πορεία γρήγορα, με αποτέλεσμα να χτυπήσει το R1 στην ουρά του, να διπλώσει η μηχανή στέλνωντας τον αναβάτη της να σκάσει με το στήθος στις μπαριέρες.

Όλη αυτή την ιστορία την γράφω για σκέψεις που μου περνάνε πολλές φορές απο το μυαλό, εντάξει εχω λόξα με τις μηχανές προσέχω όσο μπορώ, το μαλάκα η την κάθε κακοτοπιά που θα βρώ στο δρόμο, είσαι όμως εκτεθημενος στο παραμικρό, ενα μικρό τρακάρισμα να γίνει ένα ακούμπημα απο κάποιον και αυτο το κάτι μπορεί να σου αφήσει μόνιμο κουσούρι(όπως έχω στο χέρι μου) η να σκοτωθεις όπως παρολίγο το παιδί.

Τελικά αξίζει η ζωή σου για να βολτάρεις με μιά μηχανή εστω και αν αυτή είναι κατι το ιδιαίτερο για εμάς και δεν την βλέπουμε μόνο σαν μεταφορικό μέσο και στο κατω κατω οι περισσότεροι απο εμάς εχουμε και τουτου που αραχνιάζει στο παρκιν

Να κάνω μια ερώτηση?????

Εκεί που λέει για την προσπέραση....μήπως θα έπρεπε κι αυτός να μην έχει προσπεράσει από δεξιά????

Σίγουρα φταίει ο οδηγός του αυτοκινήτου, μα μήπως θα έπρεπε κι εμείς να τηρούμε που και που τον ΚΟΚ????

Αν θέλουμε κάποια στιγμή να μας θεωρήσουν οχήματα και όχι ιπτάμενα αντικείμενα!!!

Όλοι για εκεί είμαστε Το avatar του/της sairous
    Η απλή και ταπεινή άποψη του άσχετου...Στατιστικά έχω καταλάβει ότι ατύχημα με μηχανή όπου δεν έφτεγε καθόλου μα καθόλου μα καθόλου ο μοτορίστας είναι 1%...

Όχι θα έτρεχε με 60 και όχι 40 μέσα στην κίνηση και άνοιξε μια πόρτα και τον τσάκισε

Όχι θα το παίξω John Travolta και πυρετός το σαββατόβραδο και έτσι και για να μην χαλάσει το μαλλί θα αφήσω το κράνος σπίτι

Όχι θα κάνω προσπέραση από δεξιά

Κάτι τέτοιες ψιλομαλακίες απλά πληρώνονται στην μηχανή...
    Και εδώ είναι η διαφορά με το αυτοκίνητο ότι κάτι τέτοια προκαλούν πόνον συνήθως μόνο στην τσέπη.

Καλά και εύκολο να φταίει ο άλλος με το αυτοκίνητο, αλλά μήπως έβαλα και εγώ λίγο το χεράκι μου???

Πόσες φορές βγήκες χωρίς κράνος???
    Μία είναι αρκετή για όλη σου τη ζωή.

Πόσες φορές πήγες όχι πολύ, με 20 χλμ παραπάνω???

Όταν κάνεις μία επιλογή, δέξου τα ρίσκα της.

Μια απλή άποψη διατύπωσα, την άποψη μου τίποτα παραπάνω...

Καλά χιλιόμετρα σε όλους

Αρχικά δημιουργήθηκε από sairous
    Η απλή και ταπεινή άποψη του άσχετου...Στατιστικά έχω καταλάβει ότι ατύχημα με μηχανή όπου δεν έφτεγε καθόλου μα καθόλου μα καθόλου ο μοτορίστας είναι 1%...

Όχι θα έτρεχε με 60 και όχι 40 μέσα στην κίνηση και άνοιξε μια πόρτα και τον τσάκισε

Όχι θα το παίξω John Travolta και πυρετός το σαββατόβραδο και έτσι και για να μην χαλάσει το μαλλί θα αφήσω το κράνος σπίτι

Όχι θα κάνω προσπέραση από δεξιά

Κάτι τέτοιες ψιλομαλακίες απλά πληρώνονται στην μηχανή...
    Και εδώ είναι η διαφορά με το αυτοκίνητο ότι κάτι τέτοια προκαλούν πόνον συνήθως μόνο στην τσέπη.

Καλά και εύκολο να φταίει ο άλλος με το αυτοκίνητο, αλλά μήπως έβαλα και εγώ λίγο το χεράκι μου???

Πόσες φορές βγήκες χωρίς κράνος???
    Μία είναι αρκετή για όλη σου τη ζωή.

Πόσες φορές πήγες όχι πολύ, με 20 χλμ παραπάνω???

Όταν κάνεις μία επιλογή, δέξου τα ρίσκα της.

Μια απλή άποψη διατύπωσα, την άποψη μου τίποτα παραπάνω...

Καλά χιλιόμετρα σε όλους

Σωστός!!!!!!!

Σωστός!!!!!!!

ειπαμε:
    "απολαυστε υπευθυνα"

Πολλοί φίλοι και συγγενείς μου πέρασαν από νοσοκομεία όπως και εγώ.
    Τούμπες με τα πόδια, πατίνια, μηχανές, αυτοκίνητα έχω φάει -πάντα από μαλακία μου.
    Πάντα όμως σε ερημιές και συνήθως επειδή δοκίμαζα πράγματα, και αυτός είναι και ο μόνος λόγος που δε βρέθηκα κάτω από ένα κουτί, ακόμα.

Η τελευταία φορά που κυκλοφόρησα χωρίς κράνος ήταν δεκαπέντε χρόνια πριν.

Που θέλω να καταλήξω;
    Η αντίληψη ότι η μηχανή σκοτώνει είναι σαν τη θρησκεία. Υπάρχει επειδή κάποιος είπε για δικούς του λόγους ότι αυτό ισχύει -κατι σαν το Evil exists only in the eye of the beholder.

Να πάρω τώρα κάνα αρχαίο ΥΖ και να την δώ Evel Knievel στη Πατησίων;
    Και πού θα βάλω τα στρώματα για τη προσγείωση; (Άσε που δεν έχω χιλιάρικο για φακελάκι.)

Τώρα βλέπω πως διαφημίζεται η ασφάλεια του αναβάτη στο αμέρικα και στο γιουρόπα, και ενώ στα φόρουμς συζητάνε για αντοχές υλικών, αποσβέσεις, αποστάσεις, περιφερειακή όραση, προστατευτικά αυχένα, αερόσακους μηχανών, υπάρχουν μερικά πράματα που δεν αλλάζουν.

Βγαίνω έξω ο εξωγήινος και αντί να μου τη λένε που φοράω μαύρο πέτσινο (δε διακρίνεται εύκολα), βλέπω ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥΣΤΗΣ να μη φοράει κράνος, ένας πιτσιρικάς με FMX 2 ημερών -ευτυχώς με κράνος ο ίδιος αλλά όχι η κοπελιά του-, να τρώει τούμπα με λίγα (highside παρακαλώ) επειδή κανένας καργιόλης δέν του είπε να χρησιμοποιεί το μπροστινό φρένο αντί για το πίσω που συνήθισε στο παπί. Και ο καργιόλης που του έδωσε το δίπλωμα πήρε το 300άρι βάσει νόμου, ενώ ο πιτσιρικάς έμαθε αυτά που έφταναν για να πάρει το δίπλωμα και ένα καρούμπαλο. Άν η Αθήνα είναι 20 χρόνια πίσω η επαρχεία είναι 40.

Επιβάλλεται ο αναβάτης να είναι στη πρίζα πάντα, ενώ ο κουτάκιας όχι. Πόσο πιο αυστηρά θα έπρεπε να τιμωρείται μια γούβα σε ένα κουτί από μηχανόβιο σε σχέση με ένα κλείσιμο που οδηγεί ένα αναβάτη σε πτώση;

Πιστεύω ακράδαντα ότι είμαι πιό ασφαλής οδηγώντας μηχανή παρά κουτί αλλά όχι στη πόλη σε ώρες αιχμής.
    Στο πανικό που σε κάνει να δοκιμάσεις να προσπεράσεις το κάθε παπάρα, χωρίς να του κορνάρεις, σε κάθε στιγμή που πρέπει να ελέγχεις 360 μοίρες τη κίνηση, στη καθημερινή τριβή που σε κάνει να μισείς την οδήγηση, και σε άλλα, κρύβεται ο πραγματικός δαίμονας που ξέρω ότι θα με κάνει να χαλαρώσω και στη καλύτερη να στολίσω ( πάλι; ) κάνα ταξιτζή.

Η μηχανή δέν είναι εκτόνωση, το I-Ninja στο κομπιούτερ είναι -το MotoGP3 είναι παπαριά όπως και τα προηγούμενα καθότι σε ωθεί να κάνεις παντιλίκι για να μπείς με περισσότερα σε στροφές, μέγιστο λάθος- το MX vs ATV Unleashed είναι πιο κοντά στη πραγματικότητα.

Η μηχανή δέν είναι άσκοπη σπατάλη αδρεναλίνης, θέλει πειθαρχεία και αυτοέλεγχο, και η ικανοποίηση που σου δίνει έιναι να ξέρεις ότι βγήκες σωστά από τη στροφή στο σημείο και με τα χιλιόμετρα που ήθελες, είναι πολύ πιθανό να πρέπει να την επαναλάβεις (τη στροφή) καμιά χιλιαδίτσα φορές μέχρι να πείς ΟΚ την έχω, και μετά θα πρέπει να βελτιώσεις την επόμενη -και μάλλον έχει και τρίτη στροφή μετά.

Το να τρέχεις μες στη πόλη με το πχ ΚΤΜ, και την ακράπα είναι σαν να κατουράς στο χιόνι και να δοκιμάζεις μετά το κίτρινο παγωτό -έχω αποφύγει τουλάχιστον 4 γάτες, και 3 παιδάκια που αποφάσισαν να περάσουν απέναντι μόλις πέρναγα τα τελευταία 2 χρόνια -και δε μένω καν εκεί.

Αυτά από μένα, τώρα που ανοίγει ο καιρός κάντε και καμμιά βόλτα παραπάνω.
    (Θα πάρω σπρέι ρόζ μεταλλικό, και όποιον ξεκράνωτο βλέπω θα του ρίχνω, έχετε το νου σας.)

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
    (Θα πάρω σπρέι ρόζ μεταλλικό, και όποιον ξεκράνωτο βλέπω θα του ρίχνω, έχετε το νου σας.)

:rotflmao: :rotflmao:

Φίλε μου, σωστά τα λές, αλλά δεν αλλάζει έτσι ο άνθρωπος. Πραγματικά, πρέπει κανείς να δει χυμένα μυαλά στο δρόμο για να καταλάβει ότι το ριμάδι το κράνος δεν είναι μόνο για να μας ζεσταίνει και να το κουβαλάμε;
    Δε ξέρω... Τα έχουμε πεί πολλές μα πολλές φορές.

Πάντα όρθιοι. ΑΜΗΝ!!!!
    4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
    The MRT will be back soon!!!

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71

H μηχανη ειναι σαν το τσεκουρι μπορεις
    να κοψεις δεντρο,μπορει ομως και να κοπεις ο ιδιος,εξαρταται πως το χρησιμοποιεις...
    Παμε παρακατω,η ιδεα οτι πηρα καινουργιο R1 που γ@@μει και δερνει,παω σφαιρα στην Τριπολη,στριβω
    με 160 και επειδη με εμποδιζει ενα αμαξι
    απο αριστερα εγω το περναω απο ΔΕΞΙΑ
    με πολλα χλμ δεν σου φαινεται λιγακι ρισκο?
    Λυπαμαι που το λεω,να'ναι καλα το παλικαρακι αλλα αυτα ειναι καβλες με ρισκο που συνηθως πληρωνονται.Καπου το λες κι εσυ οτι αν εχεις τη μηχανη στο γκαραζ και την οδηγεις αραια και που,λογικο ειναι οταν βγεις βολτα να πας σαν μουρλος!
    Προσπαθηστε να οδηγατε τα μηχανακια σας συνεχεια,σε καλες αλλα και κακες καιρικες συνθηκες ετσι ωστε να καταλαβετε οτι το ρημαδι το διτροχο
    που οδηγειτε θελει να εχουμε ΜΥΑΛΟ στο κεφαλι.Κουλαρετε σουπερσπορταδες!!!!
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Σελίδα 19 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 914151617181920 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 11/09/2010, 16:37
  2. Για πρώτη μηχανή μια Svουρίτσα...
    από Scandal στο forum Suzuki V2's
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2008, 07:42
  3. Λινκς για μια ζωη
    από gcrook στο forum Suzuki V2's
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 21/08/2007, 02:42