Σελίδα 2 από 20 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 291

Θέμα: Αξίζει η ζωή σου για μιά μηχανή

Αρχικά δημιουργήθηκε από tsoukas77
    .

Οπως ειχε πει και ο Woody Allen "αν για να φτασουμε στα 80 μας πρεπει να κοψουμε ο,τι μας ευχαριστει,τοτε γιατι να φτασουμε στα 80;" [/B]

Μαζί σου και εγώ !!! όμως πρέπει να καταλάβουμε και εμείς ότι οι δρόμοι δεν είναι πιστeς που μπορούμε να μπαίνουμε με όσα χλμ θέλουμε σε τυφλά σημεία.. Κάτι βέβαια που όσο και αν έχω προσπαθήσει δεν έχω καταφέρει να καταλάβω ακόμα και εγώ ο ίδιος στα 35μου.ποσο μάλλον ο 20αρης 25αρης.Δυστυχώς πιστεύω ότι αυτό το συμβάν είναι ένα έργο που όλοι μας κάπου έχουμε δει και πιθανότατα θα βλέπουμε όσο ζούμε..Ελπίζωντας ότι δεν θα το ζήσουμε ποτέ εμείς .

Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ

Re: Αξίζει η ζωή σου για μιά μηχανή

Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR

Όλη αυτή την ιστορία την γράφω για σκέψεις που μου περνάνε πολλές φορές απο το μυαλό, εντάξει εχω λόξα με τις μηχανές προσέχω όσο μπορώ, το μαλάκα η την κάθε κακοτοπιά που θα βρώ στο δρόμο, είσαι όμως εκτεθημενος στο παραμικρό, ενα μικρό τρακάρισμα να γίνει ένα ακούμπημα απο κάποιον και αυτο το κάτι μπορεί να σου αφήσει μόνιμο κουσούρι(όπως έχω στο χέρι μου) η να σκοτωθεις όπως παρολίγο το παιδί.

Μια στιγμή ρε Τίγκα, ΕΣΥ προσέχεις όσο μπορείς;;; Με συγχωρείς και χωρίς παρεξήγηση, αλλά δεν τα λές καλά.

Εσύ δεν καλείς κόσμο σε "σβέλτη βόλτα", εννοώντας σφαιράτη βόλτα;

Εσύ δεν καλείς κόσμο "αν μπορεί να ακολουθήσει";

Εσύ πριν λίγους μήνες δεν είπες σε κάποιον "όχι εσύ δεν πας αρκετά γρήγορα, μην έρθεις"΄ (δεν θυμάμαι ποιός ήταν, αλλά απλά είχες λόγο να πιστεύεις πως δεν θα μπορούσε να σε ακολουθήσει).

Πόσες βόλτες έχεις πάει στις οποίες να μην περάσεις τα 200 (και πολύ λίγα λέω);

Όχι ρε φίλε, φιλικά στο λέω, αλλά έτσι δεν "προσέχεις όσο μπορείς". Αντίθετα, ρισκάρεις και μάλιστα πολύ. Ίσως μάλιστα αυτό που σε περιγράφει καλύτερα είναι το "ρισκάρεις όσο μπορείς", με την έννοια ότι ζορίζεις την τύχη σου.

Κι αν κάνω λάθος στα παραπάνω που σε ρωτώ, διόρθωσέ με.

Μ'αρεσει η πιστα για εξερευνηση των οριων και της ταχυτητας, στον δρομο προσπαθω να αποφευγω υπερβολες με μεγαλες ταχυτητες... και στροφιλικια και ξυσιματα τα προτιμω με ταχυτητες κατω των 120-130km/h... δεν κοβω αυτο που μου αρεσει να κανω μιας και δεν εχω την δυνατοτητα να επισκεπτομαι την πιστα τακτικα, αλλα με πολυ μικροτερες ταχυτητες στον δρομο...............
    οχι οτι σε στροφιλικι και με γονατα κατω με ταχυτητες 80-100 δεν παιζουν κινδυνοι, αρκετοι, αλλα εαν κανει καποιος τις επιλογες του στα σημεια (καπως μακρια απο μπαριερες, κινηση στο αντιθετο κλπ) εχει μεγαλυτερο ποσοστο και ανακτησης ενος λαθους και καπως λιγοτερα ποσοστα να παει αδιαβαστος, η να χτυπησει πολυ πολυ σοβαρα, το χτυπημα ομως παντα ειναι εκει εστω και με λιγοτερες πιθανοτητες πολυ σοβαρου ατυχηματος......................
    ειναι και πως θα κατσει βεβαια, γιατι στον δρομο ολα τα παραπανω ειναι και λιγο θεωρητικα, και τα εχω αναιρεσει και γω μερικες φορες............................
    εαν βρεθει καποιος σε λαθος ωρα, λαθος θεση, λαθος εκτιμηση....
    αλλα και οταν δεν καβαλαμε μοτοσυκλετα αρρωσταινουμε παλι... ζουμε με την μοτοσυκλετα λοιπον και με επιλογες και προσοχη οσο αυτο ειναι δυνατον............
    γενικως παντως καλα ειναι η οποια αδρεναλινη και ταχυτητα να γινεται σε περιβαλον πιστας...

..Βασικά πάντα ήθελα και αγαπούσα της μηχανές.....

Εως ότου,15-09-2004,απέκτησα την κόρη....γιαυτό και πλέον δεν ξεπερνώ.....τα 180....

Προσέχεται.....παιδία.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	all together.jpg 
Προβολές:	720 
Μέγεθος:	46,8 KB 
ID:	21710
    Φοράτε παντα κράνος αδέρφια!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Θα συμφωνήσω με τον gdevelek γενικεύοντας την παρατήρηση του για όλους τους "γρήγορους" που κατά καιρούς θέλοντας να δείξουν τις ικανότητες τους μας έχουν γεμίσει με περιγραφές και φωτογραφίες που τα ξύνουν όλα κάτω στο δημόσιο δρόμο...

Για όλους αυτούς λοιπόν δεν υπάρχει καμμία δικαιολογία και δεν χρειάζεται να μπει ο καθένας εδώ να μας πει πώς έχει καταφέρει να πηγαίνει τέζα χωρίς κίνδυνο...

Ο δρόμος είναι για να μας μεταφέρει. Όλα τα υπόλοιπα είναι υπερβάσεις που θα πρέπει να ξέρουμε ότι τις κάνουμε με ρίσκο χωρίς να μας φταίει ούτε ο "μαλάκας" που άλλαξε λωρίδα ξαφνικά, ούτε ο ηλικιωμένος και κατά ορισμένους "κωλόγερος" που έχει το θράσος να ζει ακόμα και να μη μας αδειάζει τη γωνιά για να πηγαίνουμε εμείς με 200. Αυτό σημαίνει μη ελεγχόμενο περιβάλλον...

Ας αφήσουμε λοιπόν τους άστοχους προβληματισμούς. Κανείς δεν είπε να παρατήσουμε ή να πουλήσουμε τις μηχανές. Μπορούμε να τις χαιρόμαστε στο χαλαρό έχοντας ως κανόνα ότι τα όρια ταχύτητας στο δρόμο δεν τα βάζουμε εμείς, αλλά ο ίδιος ο δρόμος.

Όποιος θέλει ξεκαύλωμα... τουλάχιστον μια φορά το μήνα η πίστα είναι ανοιχτή...
    Θάνος..

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84
    Συμφωνώ. Δυστυχώς οι ελληνικοί δρόμοι δεν είναι για πολλά πολλά(Σε αυτό βοηθάνε και οι γύρω οδηγοί). Προσέχουμε λοιπόν για να έχουμε και μια στο τόσο παμε μια βόλτα στην πιστούλα να ξεδώσουμε. Γιατί να ρισκάρουμε εκεί που δε μας παίρνει? δε λέω, έχει την φάση του, αλλά...
    Απο την άλλη η λύση παράτα τη μηχανή δεν παίζει. Στοιχηματίζω οτι οι περισσότεροι θα πάθαιναν κατάθλιψη αν τους στερούσαν το δικαίωμα να καβαλούν την καλή τους. Εδω ο father μου έχει πρόβλημα στον καρπό του και πονάει όταν ανοιγοκλείνει την παλάμη του και πήγε και ξαναπήρε μηχανή. άν έχει κανείς το μικρόβιο δεν ξεκολάει...

Προσοχή και πάντα κράνος.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Ας πάρουμε τα πράγματα απο την αρχή....

Κανείς από εμάς δεν είναι επαγγελματίας οδηγός αγώνων... Όλοι μας τρέχουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ για το ψωμί μας (ή το παντεσπάνι)....

Θεωρητικά σε όλους μας αρέσει να είμαστε πάνω σε μία μηχανή και γι αυτό άλλωστε τις έχουμε. Δεν μας υποχρέωσε κανείς να τις καβαλάμε....

Άλλοι πάνε στο χώμα.... άλλοι στην άσφαλτο... όλοι έχουμε τα όριά μας και όλοι είμαστε μεγάλα παιδιά (και πολλοί από εμάς έχουμε και μικρά παιδιά).....

Το να οδηγείς στην πίστα γιατί θες να δεις τα όριά σου, της μηχανής σου ή σαν μανιακός είναι κάτι που είναι θεμιτό, επιτρεπτό και σοφό αλλά και πάλι ο καθένας βάζει τα δικά του όρια σε αυτό που κάνει βάση των προτεραιοτήτων που έχει στην ζωή του.

Το να οδηγείς στον δρόμο σαν να είσαι στην πίστα (και πολλοί από εμάς το έχουμε κάνει ή το κάνουμε ακόμα) είναι τουλάχιστον εγκληματικό. Όπως λέει και ο Θάνος είναι μη ελεγχόμενο περιβάλλον. Τι σημαίνει ξέρω τον δρόμο; Κι αν ξαφνικά στην παρατεταμένη στροφή που δεν βλέπεις την έξοδο τρώει ένα κουνέλι; Ποιος φταίει τότε; Ο δρόμος, η μηχανή, το κουνέλι, εμείς;

Οι δρόμοι είναι αυτοί που είναι. Αντιλαμβάνομαι ότι πολλοί λόγω του νεαρού της ηλικίας (περάσαμε κι εμείς από εκεί) θέλουν να ρίξουν γροθιά στο μαχαίρι.... αλλά τα αποτελέσματα είναι γνωστά....

Όλα λοιπόν Σταύρε είναι θέμα μυαλού και ορίων..... Αν δεν θες να κινδυνεύεις καθημερινά στην πόλη οδηγείς συντηρητικά και πολύ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ή παίρνεις το κουτί. Στις βόλτες έξω αν θες να πάς τάπα τότε ή πας στην πίστα ή δεν πας τάπα στον επαρχιακό δρόμο ή είσαι προετοιμασμένος για τις συνέπειες μιας πτώσεις με πολλά ή λίγα.....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    Εγώ δεν θα κάτσω να το αναλύσω τόσο όσο οι περισσότεροι.

Το γεγονός ότι έχω μηχανή και ότι περνάω απίστευτες ώρες στην οθόνη του υπολογιστή μιλώντας για τις μηχανές νομίζω πως τα λέει όλα.

Καλούς δρόμους να έχουμε.

kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kinhsh
    Τιγκα απ οτι καταλαβα καποιο ατυχημα σου εχει αφησει προβλημα στο χερι; η καταλαβα λαθος; Γιατι αν ειναι ετσι επειδη εχω δει τις φωτογραφιες σου και τις εχω θαυμασει μεν αλλα και απορησει δε πως και το πιεζεις τοσο το πραγμα.Αν λοιπον εχεις παθει ατυχημα απο τη μηχανη αυτο σημαινει οτι το παζλ ολων των γρηγορων δυστυχως γεμιζει με ιστοριες ατυχηματων.
    Εγω εδω στην Πρεβεζα στους γνωστους που παμε βολτα παρεα και ειναι στα απο τα 27 εως 35 (εγω ειμαι στα 43)τους γεματοι ορεξη να απολαυσουν τα αγαθα της σουπερσπορ οδηγησης προσπαθω να τους κοψω τον γρηγορο ρυθμο τρομαζοντας τους με λογια για να μη γινουν παθοντες.

Οσο για το θεμα αν αξιζει η μηχανη λογω του κινδυνου που σε βαζει με την εμφυτη ταχυτητα της , η απαντηση μου ειναι οτι αν μπορει καποιος καλυτερα ας μεινει μακρια απο τις μηχανες, αν ομως τις εχει γνωρισει και εχει παθει εξαρτηση οπως εγω πχ ο κανονας ειναι ΤΡΕΧΩ ΟΠΟΥ ΕΧΩ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ και φυσικα και 15 χλμ πιο κατω απο αυτο που θεωρω οτι σηκωνουν οι συνθηκες ,μηπως κατι μου εχει ξεφυγει απο την οραση. Και κυνηγαω αν θελω να παιξω σε μια διαδρομη πχ 60 χλμ τις 10 στροφες που εχω επιλεξει οχι ολες.

Νέο μέλος
    Ειμαστε παρεα 5 φιλαρακια πολλα χρονια...Πηρε ο ενας μηχανη και ακολουθησαν οι υπολοιποι...

Τον Γενναρη ειχε ατυχημα ο ενας, την εβγαλε 2 μηνες στο νοσοκομειο και μεχρι πριν 2 βδομαδες ηταν με πατεριτσες....
    Μετα απο αυτο αρχισα να το βλεπω αλλιως το θεμα μηχανη...Ειπα να μαζευτω λιγο γιατι πολλες μαλακιες εκανα...
    Μεσα Ιουνιου σκαει τηλεφωνημα... μου κοβοντε τα ποδια..."ο Γιαννης σκοτωθηκε"...

Οδηγαω μηχανες 9 χρονια περιπου..Εχω πεσει πολλες φορες χωρις τιποτα σοβαρο...Ομως ποτε δεν το ειχα παρει σοβαρα το θεμα, λεω ενταξει του πουστη...σε μας θα συμβει...?
    Ειχα σκοπο να παρω gixeri τελος του καλοκαιριου...Μετα απο αυτο πουλησα και το ΧΤ που ειχα.

Βασικα μου ειναι δυσκολο να ζω χωρις μηχανη χωρις να θελω να φανω υπερβολικος.... Αλλα απο την αλλη με οποιον γνωστο μου μηχανοβιο να καθησω εχει να μου πει μια ιστορια η να μου δειξει κανα ενθυμιο πολεμου απο καποιο πεσιμο...

Μετα απο αρκετη σκεψη αποφασισα να την κοψω την μηχανη για καθημερινη χρηση στην πολη....Και πιστευω ειναι η καλυτερη λυση...Βεβαια ειναι μεγαλη κουβεντα και δεν ξερω για ποσο ειναι εφικτη...Προς το παρον θα παρω κανα SM/ΜΧ να ξεδινω στις πιστες...

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas

Re: Re: Αξίζει η ζωή σου για μιά μηχανή

Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    Μια στιγμή ρε Τίγκα, ΕΣΥ προσέχεις όσο μπορείς;;; Με συγχωρείς και χωρίς παρεξήγηση, αλλά δεν τα λές καλά.
    Εσύ δεν καλείς κόσμο σε "σβέλτη βόλτα", εννοώντας σφαιράτη βόλτα;
    Εσύ δεν καλείς κόσμο "αν μπορεί να ακολουθήσει";
    Εσύ πριν λίγους μήνες δεν είπες σε κάποιον "όχι εσύ δεν πας αρκετά γρήγορα, μην έρθεις"΄ (δεν θυμάμαι ποιός ήταν, αλλά απλά είχες λόγο να πιστεύεις πως δεν θα μπορούσε να σε ακολουθήσει).
    Πόσες βόλτες έχεις πάει στις οποίες να μην περάσεις τα 200 (και πολύ λίγα λέω);
    Όχι ρε φίλε, φιλικά στο λέω, αλλά έτσι δεν "προσέχεις όσο μπορείς". Αντίθετα, ρισκάρεις και μάλιστα πολύ. Ίσως μάλιστα αυτό που σε περιγράφει καλύτερα είναι το "ρισκάρεις όσο μπορείς", με την έννοια ότι ζορίζεις την τύχη σου.
    Κι αν κάνω λάθος στα παραπάνω που σε ρωτώ, διόρθωσέ με.
    ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΟΣΟ ΠΙΟ ΚΟΦΤΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΚΑΝΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ .

ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΡΟΣΕΧΩ , ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΛΑΧΤΑΡΑ.
    ΔΕΝ ΚΑΛΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΒΟΛΤΑ(ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ) ΕΙΜΑΣΤΕ 4-5 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.
    ΟΤΑΝ ΠΑΜΕ ΓΡΗΓΟΡΗ ΒΟΛΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΒΕΛΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΠΙΟ ΠΙΣΩ, ΔΕΝ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙΣ Η ΝΑ ΧΩΘΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ.
    ΤΕΛΟΣ 200 ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΝΑ ΞΥΝΕΙΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ 60km, ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΒΟΛΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΙΚΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ.

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΤΟ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΕΝΩ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΛΑΧΤΑΡΑ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΠΩΣ ΠΑΩ ΕΓΩ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝ ΠΩΣ ΟΔΗΓΩ ΕΓΩ Η ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΒΟΛΤΑ.
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑΝΑΊΚΟΙ ΟΥΤΕ ΞΕΡΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΠΟΥ ΠΑΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΤΕΜΗΣΙΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΗΤΑΝ ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΑΛΛΟΣΤΕ ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ.

ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ SS ΣΑΦΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΓΙΑ ΜΟΣΤΡΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΓΕΝΙΚΩΣ ΤΗΣ ΒΟΛΤΕΣ.
    ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΝΤΟΥΠΕΡ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ.
    ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ SS ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ 10000ε ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΜΑΛΑΚΙΑ.
    ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΟΔΗΓΟΥΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΙΣΤΑ ΟΔΗΓΩ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ,
    ΔΕΝ ΠΙΕΖΩ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙ Α ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ.
    ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΠΑΧΙΑ ΛΟΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΙ, ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑ.

Re: Re: Re: Αξίζει η ζωή σου για μιά μηχανή

Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR

ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΟΔΗΓΟΥΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΙΣΤΑ ΟΔΗΓΩ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ,
    Αυτή και μόνο η φράση σου αποδεικνύει πέραν πάσης αμφιβολίας ότι ΔΕΝ προσέχεις ΚΑΘΟΛΟΥ φίλε.

Σου τη λέω λίγο μήπως και καταλάβεις πόσο ρισκάρεις, και συ και ο KINHSH που πριν λίγους μήνες έγραφε (στο bikenet) για στροφή που πήρε με 270.

Τώρα αν θέλεις να με ακούσεις καλό θα σου κάνει, αν και είναι πολύ δύσκολο αφού ούτε καν με ξέρεις. Τώρα αν αυτή την προσπάθεια που κάνω την ερμηνεύεις ως "παχιά λόγια"...

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas

Re: Re: Re: Re: Αξίζει η ζωή σου για μιά μηχανή

Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    Αυτή και μόνο η φράση σου αποδεικνύει πέραν πάσης αμφιβολίας ότι ΔΕΝ προσέχεις ΚΑΘΟΛΟΥ φίλε.

Σου τη λέω λίγο μήπως και καταλάβεις πόσο ρισκάρεις, και συ και ο KINHSH που πριν λίγους μήνες έγραφε (στο bikenet) για στροφή που πήρε με 270.

Τώρα αν θέλεις να με ακούσεις καλό θα σου κάνει, αν και είναι πολύ δύσκολο αφού ούτε καν με ξέρεις. Τώρα αν αυτή την προσπάθεια που κάνω την ερμηνεύεις ως "παχιά λόγια"...
    THN ΑΠΟΜΟΝΩΣΕΣ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΞΗΓΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΓΧΩΘΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΗ .

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ 270 ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΤΟ BIKENET ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ, ΜΕ ΤΟ CBR 1-2 ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΕΧΩ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΕΙΑ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΜΟΥ ΤΟ ΤΕΡΜΑ ΓΚΑΖΙ ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΕΥΘΕΙΕΣ.
    ΕΙΠΑΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ, ΔΕΝ ΡΙΣΚΑΡΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΄΄ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΄΄ ΠΟΥ ΛΕΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΟΔΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΡΙΒΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΑ 200 Η ΣΤΑ 300χλμ

Μα όταν στρίβεις και ξύνεις δεν χρειάζεται να πηγαίνεις με 200 ούτε καν με 120 για να ρισκάρεις τη ζωή σου, και με 80 να πηγαίνεις ρισκάρεις πολύ, ακριβώς γιατί είσαι πλαγιασμένος και η δυνατότητα αντίδρασης στη "στραβή" είναι πολύ ελαττωμένη...

Τεσπα, κάνε ό,τι νομίζεις, δεν επιμένω άλλο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από asimas
    Μεσα Ιουνιου σκαει τηλεφωνημα... μου κοβοντε τα ποδια..."ο Γιαννης σκοτωθηκε"...
    Το διαβάζει κάνεις και σοκάρεται. Τι χειρότερο μπορεί να συμβεί από τον χαμό;

Κι όμως δεν περνάνε όλα με τον χρόνο, αλλά υπάρχουν περιπτώσεις που τα σημάδια παραμένουν ανεξίτηλα...

Αδερφός αδερφικού μου φίλου, έπεσε ένα καλοκαίρι σε νησί με ένα Harley, με ελάχιστα χιλιόμετρα ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΣ.

Το αποτέλεσμα, πειράχτηκε νεύρο στον εγκέφαλο το οποίο τον άφησε ανάπηρο στα άκρα από την μια πλευρά του σώματος (χέρι πόδι) και με προβλήματα στην ομιλία. Μετά από 5 χρόνια φυσιοθεραπείας ίσα που μπορεί να περπατάει μόνος, η ζωή του όμως έχει αλλάξει ανεπιστρεπτί.

Στα λόγια του που με δυσκολία γίνονται κατανοητά, σου μένει καρφωμένη η θέληση του αν και έχει μετανιώσει για την απερισκεψία, αν μπορούσε θα ξανανέβαινε σε μηχανή με την πρώτη ευκαιρία.

Συνοψίζοντας, πιστεύω προσωπικά ότι δεν υπάρχει να ασχολείσαι καν με τις μηχανές αν δεν είσαι ερωτευμένος με αυτήν που καβαλάς.

Οι κακές στιγμές θα φύγουν σαν τις πόλεις που αφήνουμε πίσω μας στα ταξίδια. Και αν το ματάκι βουρκώνει καμιά φορά στα ταξίδια για μένα τουλάχιστον μπορεί να μην είναι από σκουπιδάκι...

Πάνω απ όλα η μηχανή δεν έχει σχέση μόνο με ταχύτητα και στροφηλικια. Βλέπεις καμιά φορά κάτι τύπους με φορτωμένες με μπαγκάζια βέσπες η πανάρχαια 250αρια και αναρωτιέσαι πόσα χιλιόμετρα έχουν δει τα μάτια τους.

Για κάποιους λοιπόν η απάντηση ίσως είναι ΝΑΙ αξίζει να πεθάνεις ΜΕ αυτή και όχι ΓΙΑ αυτή αφού αντίθετα από κάθε άλλη ερωμένη είσαι ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ για το που και πως σε πάει.

Ένα στιχάκι των Στερεο Νοβα λεει:

” Ταξίδεψέ με όπου εσύ πιστεύεις
    είμαι τυφλός και μόνο εσύ το ξέρεις
    τα πιο όμορφα πράγματα χάνονται γρήγορα
    άνθρωποι, σύννεφα, το μελάνι στα ποιήματα”

Οι Στερεο Νοβα δεν υπάρχουν πια... Οι στοίχοι υπάρχουν
    Τα ταξίδια θα υπάρχουν

Και εμείς μπορεί να φτάσουμε γέροι να διηγούμαστε στα εγγονάκια μας τα όμορφα πράγματα που είδαμε και να ευχαριστούμε τον παντοδύναμο, οποίος και αν είναι αυτός, που είμαστε καλά, ΖΗΣΑΜΕ στ αλήθεια και περάσαμε ανέγγιχτοι...

Σελίδα 2 από 20 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 11/09/2010, 16:37
  2. Για πρώτη μηχανή μια Svουρίτσα...
    από Scandal στο forum Suzuki V2's
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2008, 07:42
  3. Λινκς για μια ζωη
    από gcrook στο forum Suzuki V2's
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 21/08/2007, 02:42