Πρόσφατα παρακολούθησα το Long Way Round. Το ταξίδι που έκανε ο Ewan McGregor με τον Charley Boorman ξεκινώντας από το Λονδίνο και καταλήγωντας στη Νέα Υόρκη.
Πολύ ωραίο (αλλά λίγο7 επεισόδια μόνο
)
Αξίζει τον κόπο να το δείτε!
Σε λίγο καιρό ετοιμάζουν και νέο ταξίδι (Long Way Down αυτή τη φορά). Θα ξεκινήσουν από τη Σκωτία και θα ταξιδέψουν ....κάθετα, μέχρι το Cape Town...
Παραθέτω το trailer για όσους δεν το έχουν δει:
http://www.youtube.com/watch?v=Yk_Qkz_5ti8
Cheers
![]()
ΥΓ: Αν κάποιος έχει το "Race to Dakar" με τον Charley Boorman, ας με ΠροσωπικοΜηνυματίσει.
![]()
SARCASM / because beating the shit out of people is illegal
Το έχω δει και είναι τέλειο.. και σκέφτομαι οτι όταν θα γίνω διάσημος αστέρας με άπειρο χρόνο και λεφτά θα το κάνω και γω.. θα ψάξω να βρώ κανά άλλο αστέρα για παρέα.. (κανά somer ξέρω γω) και βουρ..
αααχχ.. ok ώρα να ξυπνάμε.. καλά τα όνειρα.. αλλά τρέχουν και οι δόσεις..
![]()
![]()
πάντως αυτοί εδώ ήταν ποιό τρελαμένοι και δεν είχαν και συνοδεία 3 jeep.. http://www.tokyotolondon.com/
(για την ακρίβεια ούτε μηχανές δεν είχαν όταν ξεκίνησαν..)
FAMOUS LAST WORDS:
"Helmet? I don need no steenking helmet!"
Αρχικά δημιουργήθηκε από Trickster
Το έχω δει και είναι τέλειο.. και σκέφτομαι οτι όταν θα γίνω διάσημος αστέρας με άπειρο χρόνο και λεφτά θα το κάνω και γω.. θα ψάξω να βρώ κανά άλλο αστέρα για παρέα.. (κανά somer ξέρω γω) και βουρ..
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Trickster
παρε τον Νυκτα ,εμαθα εχει μηχανη![]()
Πάντως έμεινα μα....βλάκας (με τον ίδιο τρόπο που έμειναν και αυτοί) όταν είδα ότι η ΚΤΜ απέρριψε τη πρότασή τους, γιατί θεώρησε πως δε θα τα καταφέρουν (...οι μοτοσικλέτες μάλλον))
(Είδαμε φυσικά και κάτι σπασμένα πλαίσια-υποπλαίσια στις BMW, αλλά προς το τέλος)
Κουκλί ευχαριστούμε... δεν το είχα δει...
πάντως κυκλοφορεί σε βιβλίο. Όποιος θέλει να το διαβάσει...
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
Ok then!![]()
Θα αλλάξω τον τίτλο και θα το κάνω "Race to Dakar" (ή μήπως έχει παίξει και αυτό?)
Sorry, δε συνηθίζω να ψάχνω και πολύ. Σβήστε το ή αφήστε το να πάει εκεί που είναι και τα υπόλοιπα!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Electra
Ok then!![]()
Θα αλλάξω τον τίτλο και θα το κάνω "Race to Dakar" (ή μήπως έχει παίξει και αυτό?)
Sorry, δε συνηθίζω να ψάχνω και πολύ. Σβήστε το ή αφήστε το να πάει εκεί που είναι και τα υπόλοιπα!
![]()
Μην αλλαξεις τιτπτις!
Μολις παρει χαμαπαρι καποιος Γενικος θα τα μαζεψω και θα τα συνενωσω σε ενα ολα και καθαριζουμε ...![]()
Eγω γιατι δεν μπορω να δω το βιντεο με τιποτα?????
Πουθενα αλλου παιζει?
Υπαρχει στα βιδεο κλαμπ να το γραψω απο κει????