Σελίδα 16 από 22 ΠρώτοΠρώτο ... 61112131415161718192021 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 226 έως 240 από 322

Θέμα: Long Way Round

Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
    .........
    ρεεεε, όλοι λαθρέμποροι είστε εκεί πάνω; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
    για το original dvd λετε ?

γιατι παιζει και σε clopy divx :a13: :a13:

Μη βιάζεσαι εσύ!

Θα το διαθέσω μέσω δικτύου Νιγηριανών στη Θεσσαλονίκη...

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
    Μόλις μίλησα με το παραπάνω βιβλιοπωλείο. Σε 2 μήνες θα το φέρουν.

Αν ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω, ας με ενημερώσει. Αν το πουλάει κάποιος το ίδιο. Ευπρόσδεκτο μέχρι και μαϊμού version!

Έ ρε τι τραβάμε στην πρωτεύουσα των Βαλκανίων, τη φτωχομάνα, την ερωτική πόλη...άντε μη γ@μήσω!
    Πριν 3 ημερες το πειρα απο το ΚΟΑΝ 19 euro. Κατι λαθος εχει γινει δεν μπορει να μην το εχει. Για ξαναπαρτους
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Η συζητησε σχετικα με το cLopywright μεταφερθηκε ...
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
    Πριν 3 ημερες το πειρα απο το ΚΟΑΝ 19 euro. Κατι λαθος εχει γινει δεν μπορει να μην το εχει. Για ξαναπαρτους
    το εχω παραγγειλει απο το play.com , 19 ευρω στη πόρτα μου τα 3 δισκακια (special edition, με τα 10 επισοδεια)

ρακόμελος Το avatar του/της naxiotis
    http://osc.off-road.gr/catalog/produ...roducts_id=497

τώρα το είδα.η τιμή όμως μου φαίνεται ολίγον αλμυρή
    ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΝΩΡΙΣ

λοιπόν, το παράγγειλα στο play.com την Πέμπτη 27 και μου ήρθε χτες! 19 ευρω για παραπάνω από 9 ώρες υλικό είναι πολύ καλα νομίζω.
    Και είδα το πρώτο δισκάκι (επισόδια 1-4). Ταξίδεψα μαζί τους! εκπληκτικό!

To εχω ολοκληρο και σημερα ειδα και το τελευταιο μερος (ειναι χωρισμενο σε 7 επεισοδια).

Παιδια, ειναι συγκλονιστικο... Στο τελος της διαδρομης πραγματικα εβαλα τα κλαμματα...
    Βλεποντας το ΥΠΕΡΟΧΟ ντοκιμαντερ αυτο, εκανα μια πολυ βαθια συνειδητοποιηση: απο τη στιγμη που καποιος ανεβαινει σε μηχανη και κανει το πρωτο του ταξιδι, δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑΣ γυρισμος.

Για εμενα πραγματικα η μηχανη ηταν αυτο που λεμε "περνας στην αλλη οχθη"... Εκεινη την στιγμη που εισαι σε ενα ταξιδι με καποιο φιλο και αδελφο μοτοσυκλετιστη, και τον βλεπεις μπροστα να πηγαινει ενω γυρω τα τοπια εναλλασονται, και συνειδητοποιεις οτι δυο ανθρωποι νοιωθετε τα ιδια συναισθηματα εκεινη την ωρα, οτι εισαστε μονο ΕΣΕΙΣ και οι μηχανες σας, εκει ειναι που πραγματικα αλλαζουν ολα μεσα σου...

Για αυτο παντα με γεμιζει απεραντη χαρα ο χαιρετισμος του αδελφου μοτοσυκλετιστη απο απεναντι σε μια διαδρομη η ενα ταξιδι... Οπως τοτε ερχομενος απο Καλαματα μεσα σε καταιγιδα, και στον δρομο ενα ζευγαρι Γερμανων σε μια BMW με χαιρετησαν εγκαρδια και ταξιδεψαμε μαζι μεχρι Αθηνα...
    Γινεσαι μια μεγαλη παρεα με ανθρωπους που δεν γνωριζεις, αλλα σας συνδεει αυτη η μεγαλη αγαπη που λεγεται μοτοσυκλετα....

Ο κοσμος μου δεν θα ειναι ποτε ο ιδιος... Μεχρι να κλεισω τα ματια μου και να φυγω απο αυτη τη ζωη η μηχανη θα ειναι αναποσπαστο κομματι μου...

Αυτος ειναι και ο λογος που ονειρο ζωης ειναι το ταξιδι στο Nord Kapp καποτε.....
    Νίκος
    Open Horizons

Εμενα παντως το βιβλιο δεν μου αρεσε. Πολυ στημενο ρε παιδακι μου Μυριζομαι κονομα. Το dvd δεν το εχω δει. Θα το δω και αυτο και θα διαμορφωσω καλυτερη αποψη. Αν και δεν θυμαμαι να εχω δει ταινια που να μου αρεσε περισσοτερο απο το βιβλιο (Ας επλισουμε λογο της φυσης του dvd να διαψευθω)

Μαριε, εχε υποψιν σου οτι την ολη παραγωγη την επιμεληθηκε ενας Αγγλος παραγωγος παρεα με εναν Αμερικανο, και ειδικα οι δευτεροι εχουν μεγαλη εφεση στα reality και στο να ψαχνουν για "δραμα" που θα συγκινησει κλπ.

Το DVD ειναι ντοκιμαντερ και οχι εργο. Εχει καποιες στιγμες που "ενοχλουν" λιγο, οπου σε διαφορα προβληματα που συναντανε μπροστα τους ο Αμερικανος παραγωγος βγαινει και αρχιζει τα "oh no!! this could be the end of the journey!!" με ταρατατζουμ να παιζουν κλπ αλλα σε γενικες γραμμες ειναι τιμια περιγραφη του αθλου αυτου.

Και ας μην ξεχναμε και την ουσια που ειναι αυτο που ειπα και πιο πριν... Η φυση του μοτοσυκλετισμου, η αγαπη για το ταξιδι, οι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ανθρωποι και χωρες που βλεπεις με αυτο το ταξιδι... Αληθινα συγκλονιστικο! Εδω πρεπει να δεις τις εικονες για να καταλαβεις πραγματικα για τι μιλαμε....
    Νίκος
    Open Horizons

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Θα ήθελα να ζητήσω από τους αγαπητούς συμφορουμίτες μια χάρη!

Επειδή δεν έχω το χρόνο να κάτσω να διαβάσω όλο το θρέντ και μιας που πήρε το μάτι μου ότι κάποιοι το έχουν παραγγειλει από νετ...

Το έχω δεί όλο και πραγματικά μου άρεσε πολύ, το έχω κιόλας αλλά χωρίς υπότιτλους και... ξέρετε....αντιγε...

ΤΟ ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΓΝΗΣΙΟ, ΜΕ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΤΡΑ!!!

Επανέρχομαι λοιπόν...θα είχε κάποιος από εσάς την ευγενη καλοσύνη να το παραγγείλει ξανά για μένα, τον άσχετο από παραγγελείες μέσω νέτ και να του το πληρώσω? Ε φανταστικοί???
    Κάτι διάβασα για 19-20 ευρώ...

Όποιος από Αθήνα θέλει και μπορεί ας με ενημερώσει, του δίνω και τα λεφτά μπροστά και ό,τι άλλο μου ζητήσει! (Όχι πονηρές προτάσεις σας παρακαλώ!!! )

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    Μαριε, εχε υποψιν σου οτι την ολη παραγωγη την επιμεληθηκε ενας Αγγλος παραγωγος παρεα με εναν Αμερικανο, και ειδικα οι δευτεροι εχουν μεγαλη εφεση στα reality και στο να ψαχνουν για "δραμα" που θα συγκινησει κλπ.

Το DVD ειναι ντοκιμαντερ και οχι εργο. Εχει καποιες στιγμες που "ενοχλουν" λιγο, οπου σε διαφορα προβληματα που συναντανε μπροστα τους ο Αμερικανος παραγωγος βγαινει και αρχιζει τα "oh no!! this could be the end of the journey!!" με ταρατατζουμ να παιζουν κλπ αλλα σε γενικες γραμμες ειναι τιμια περιγραφη του αθλου αυτου.

Και ας μην ξεχναμε και την ουσια που ειναι αυτο που ειπα και πιο πριν... Η φυση του μοτοσυκλετισμου, η αγαπη για το ταξιδι, οι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ανθρωποι και χωρες που βλεπεις με αυτο το ταξιδι... Αληθινα συγκλονιστικο! Εδω πρεπει να δεις τις εικονες για να καταλαβεις πραγματικα για τι μιλαμε....

Mακαρι να ειναι ετσι οπως τα λες

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios

Όποιος από Αθήνα θέλει και μπορεί ας με ενημερώσει, του δίνω και τα λεφτά μπροστά και ό,τι άλλο μου ζητήσει! (Όχι πονηρές προτάσεις σας παρακαλώ!!! )

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!

προσεχε οταν δινεις τα λεφτα μπροστα, μπορει να την πατησεις απο εκει που ΔΕΝ το περιμενες στην καμμια των περιπτωσεων. στο λεω εκ πειρας με πολυ περισσοτερα χρηματα...
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

εμένα μπορείτε να μΕ πείτε σε ποιον έχω δανείσει τα dvd και δεν θυμάμαι;

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
    προσεχε οταν δινεις τα λεφτα μπροστα, μπορει να την πατησεις απο εκει που ΔΕΝ το περιμενες στην καμμια των περιπτωσεων. στο λεω εκ πειρας με πολυ περισσοτερα χρηματα...

Σε ευχαριστώ για τη συμβουλή και σε καταλαβαίνω...

αλλά ας βρεθεί αυτός ο κάποιος να μου ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΧΑΡΗ και βλέπουμε....

Σιγα ρε παιδιά, ένας-ένας, μη ζζζζμπρώχνεστε!!!

Σελίδα 16 από 22 ΠρώτοΠρώτο ... 61112131415161718192021 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Long Way Round Europe 2010: Κυνηγώντας όνειρα σε 13 χώρες...
    από Ταξιδευτής στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 619
    Τελευταίο μήνυμα: 27/11/2011, 11:25
  2. Long way round - Long way down
    από ziggΥ στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 17/05/2010, 14:36
  3. Long Way Round to Pigiana
    από Vstrommer71 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 23/04/2008, 16:56
  4. Απαντήσεις: 87