ρεεεε, όλοι λαθρέμποροι είστε εκεί πάνω; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
.........
ρεεεε, όλοι λαθρέμποροι είστε εκεί πάνω; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
.........
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
για το original dvd λετε ?
γιατι παιζει και σε clopy divx :a13: :a13:
Μη βιάζεσαι εσύ!
Θα το διαθέσω μέσω δικτύου Νιγηριανών στη Θεσσαλονίκη...![]()
![]()
![]()
![]()
Πριν 3 ημερες το πειρα απο το ΚΟΑΝ 19 euro. Κατι λαθος εχει γινει δεν μπορει να μην το εχει. Για ξαναπαρτουςΑρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
Μόλις μίλησα με το παραπάνω βιβλιοπωλείο. Σε 2 μήνες θα το φέρουν.
Αν ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω, ας με ενημερώσει. Αν το πουλάει κάποιος το ίδιο. Ευπρόσδεκτο μέχρι και μαϊμού version!
Έ ρε τι τραβάμε στην πρωτεύουσα των Βαλκανίων, τη φτωχομάνα, την ερωτική πόλη...άντε μη γ@μήσω!![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
Η συζητησε σχετικα με το cLopywright μεταφερθηκε ...![]()
το εχω παραγγειλει απο το play.com , 19 ευρω στη πόρτα μου τα 3 δισκακια (special edition, με τα 10 επισοδεια)Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Πριν 3 ημερες το πειρα απο το ΚΟΑΝ 19 euro. Κατι λαθος εχει γινει δεν μπορει να μην το εχει. Για ξαναπαρτους![]()
http://osc.off-road.gr/catalog/produ...roducts_id=497
τώρα το είδα.η τιμή όμως μου φαίνεται ολίγον αλμυρή![]()
ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΝΩΡΙΣ
λοιπόν, το παράγγειλα στο play.com την Πέμπτη 27 και μου ήρθε χτες! 19 ευρω για παραπάνω από 9 ώρες υλικό είναι πολύ καλα νομίζω.
Και είδα το πρώτο δισκάκι (επισόδια 1-4). Ταξίδεψα μαζί τους! εκπληκτικό!
To εχω ολοκληρο και σημερα ειδα και το τελευταιο μερος (ειναι χωρισμενο σε 7 επεισοδια).
Παιδια, ειναι συγκλονιστικο... Στο τελος της διαδρομης πραγματικα εβαλα τα κλαμματα...
Βλεποντας το ΥΠΕΡΟΧΟ ντοκιμαντερ αυτο, εκανα μια πολυ βαθια συνειδητοποιηση: απο τη στιγμη που καποιος ανεβαινει σε μηχανη και κανει το πρωτο του ταξιδι, δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑΣ γυρισμος.
Για εμενα πραγματικα η μηχανη ηταν αυτο που λεμε "περνας στην αλλη οχθη"... Εκεινη την στιγμη που εισαι σε ενα ταξιδι με καποιο φιλο και αδελφο μοτοσυκλετιστη, και τον βλεπεις μπροστα να πηγαινει ενω γυρω τα τοπια εναλλασονται, και συνειδητοποιεις οτι δυο ανθρωποι νοιωθετε τα ιδια συναισθηματα εκεινη την ωρα, οτι εισαστε μονο ΕΣΕΙΣ και οι μηχανες σας, εκει ειναι που πραγματικα αλλαζουν ολα μεσα σου...
Για αυτο παντα με γεμιζει απεραντη χαρα ο χαιρετισμος του αδελφου μοτοσυκλετιστη απο απεναντι σε μια διαδρομη η ενα ταξιδι... Οπως τοτε ερχομενος απο Καλαματα μεσα σε καταιγιδα, και στον δρομο ενα ζευγαρι Γερμανων σε μια BMW με χαιρετησαν εγκαρδια και ταξιδεψαμε μαζι μεχρι Αθηνα...
Γινεσαι μια μεγαλη παρεα με ανθρωπους που δεν γνωριζεις, αλλα σας συνδεει αυτη η μεγαλη αγαπη που λεγεται μοτοσυκλετα....
Ο κοσμος μου δεν θα ειναι ποτε ο ιδιος... Μεχρι να κλεισω τα ματια μου και να φυγω απο αυτη τη ζωη η μηχανη θα ειναι αναποσπαστο κομματι μου...
Αυτος ειναι και ο λογος που ονειρο ζωης ειναι το ταξιδι στο Nord Kapp καποτε.....
Νίκος
Open Horizons
Εμενα παντως το βιβλιο δεν μου αρεσε. Πολυ στημενο ρε παιδακι μουΜυριζομαι κονομα. Το dvd δεν το εχω δει. Θα το δω και αυτο και θα διαμορφωσω καλυτερη αποψη. Αν και δεν θυμαμαι να εχω δει ταινια που να μου αρεσε περισσοτερο απο το βιβλιο (Ας επλισουμε λογο της φυσης του dvd να διαψευθω)
![]()
Μαριε, εχε υποψιν σου οτι την ολη παραγωγη την επιμεληθηκε ενας Αγγλος παραγωγος παρεα με εναν Αμερικανο, και ειδικα οι δευτεροι εχουν μεγαλη εφεση στα reality και στο να ψαχνουν για "δραμα" που θα συγκινησει κλπ.
Το DVD ειναι ντοκιμαντερ και οχι εργο. Εχει καποιες στιγμες που "ενοχλουν" λιγο, οπου σε διαφορα προβληματα που συναντανε μπροστα τους ο Αμερικανος παραγωγος βγαινει και αρχιζει τα "oh no!! this could be the end of the journey!!" με ταρατατζουμ να παιζουν κλπαλλα σε γενικες γραμμες ειναι τιμια περιγραφη του αθλου αυτου.
Και ας μην ξεχναμε και την ουσια που ειναι αυτο που ειπα και πιο πριν... Η φυση του μοτοσυκλετισμου, η αγαπη για το ταξιδι, οι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ανθρωποι και χωρες που βλεπεις με αυτο το ταξιδι... Αληθινα συγκλονιστικο! Εδω πρεπει να δεις τις εικονες για να καταλαβεις πραγματικα για τι μιλαμε....
Νίκος
Open Horizons
Θα ήθελα να ζητήσω από τους αγαπητούς συμφορουμίτες μια χάρη!![]()
![]()
Επειδή δεν έχω το χρόνο να κάτσω να διαβάσω όλο το θρέντ και μιας που πήρε το μάτι μου ότι κάποιοι το έχουν παραγγειλει από νετ...
Το έχω δεί όλο και πραγματικά μου άρεσε πολύ, το έχω κιόλας αλλά χωρίς υπότιτλους και... ξέρετε....αντιγε...![]()
ΤΟ ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΓΝΗΣΙΟ, ΜΕ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΤΡΑ!!!![]()
![]()
Επανέρχομαι λοιπόν...θα είχε κάποιος από εσάς την ευγενη καλοσύνη να το παραγγείλει ξανά για μένα, τον άσχετο από παραγγελείες μέσω νέτ και να του το πληρώσω? Ε φανταστικοί???![]()
Κάτι διάβασα για 19-20 ευρώ...
Όποιος από Αθήνα θέλει και μπορεί ας με ενημερώσει, του δίνω και τα λεφτά μπροστά και ό,τι άλλο μου ζητήσει! (Όχι πονηρές προτάσεις σας παρακαλώ!!!![]()
![]()
)
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Μαριε, εχε υποψιν σου οτι την ολη παραγωγη την επιμεληθηκε ενας Αγγλος παραγωγος παρεα με εναν Αμερικανο, και ειδικα οι δευτεροι εχουν μεγαλη εφεση στα reality και στο να ψαχνουν για "δραμα" που θα συγκινησει κλπ.
Το DVD ειναι ντοκιμαντερ και οχι εργο. Εχει καποιες στιγμες που "ενοχλουν" λιγο, οπου σε διαφορα προβληματα που συναντανε μπροστα τους ο Αμερικανος παραγωγος βγαινει και αρχιζει τα "oh no!! this could be the end of the journey!!" με ταρατατζουμ να παιζουν κλπαλλα σε γενικες γραμμες ειναι τιμια περιγραφη του αθλου αυτου.
Και ας μην ξεχναμε και την ουσια που ειναι αυτο που ειπα και πιο πριν... Η φυση του μοτοσυκλετισμου, η αγαπη για το ταξιδι, οι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ανθρωποι και χωρες που βλεπεις με αυτο το ταξιδι... Αληθινα συγκλονιστικο! Εδω πρεπει να δεις τις εικονες για να καταλαβεις πραγματικα για τι μιλαμε....
Mακαρι να ειναι ετσι οπως τα λες![]()
προσεχε οταν δινεις τα λεφτα μπροστα, μπορει να την πατησεις απο εκει που ΔΕΝ το περιμενες στην καμμια των περιπτωσεων. στο λεω εκ πειρας με πολυ περισσοτερα χρηματα...Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Όποιος από Αθήνα θέλει και μπορεί ας με ενημερώσει, του δίνω και τα λεφτά μπροστά και ό,τι άλλο μου ζητήσει! (Όχι πονηρές προτάσεις σας παρακαλώ!!!![]()
![]()
)
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!
![]()
![]()
![]()
εμένα μπορείτε να μΕ πείτε σε ποιον έχω δανείσει τα dvd και δεν θυμάμαι;
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
προσεχε οταν δινεις τα λεφτα μπροστα, μπορει να την πατησεις απο εκει που ΔΕΝ το περιμενες στην καμμια των περιπτωσεων. στο λεω εκ πειρας με πολυ περισσοτερα χρηματα...![]()
Σε ευχαριστώ για τη συμβουλή και σε καταλαβαίνω...
αλλά ας βρεθεί αυτός ο κάποιος να μου ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΧΑΡΗ και βλέπουμε....![]()
Σιγα ρε παιδιά, ένας-ένας, μη ζζζζμπρώχνεστε!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()