H αληθεια βρισκεται οπως παντα στη μεση![]()
H αληθεια βρισκεται οπως παντα στη μεση![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
Αρχικά δημιουργήθηκε από 7-cubed
Ας με βοηθήσει κάποιος να καταλάβω, μήπως και δεν αντιλήφθηκα σωστά. Το ότι ξεκίνησαν με συνοδεία οχημάτων, με σούπερ ντουπερ εξοπλισμό, και το ότι είναι φραγκάτοι, αυτό αναιρεί την αξία του ταξιδιού; Αυτό τους υποβιβάζει σε κατηγορία εκφυλισμένων μοτοσικλετιστών;
................................................
Εγώ ξέρω ότι βλέποντας το dvd ένιωσα ντροπή που δεν έχω τολμήσει ακόμα, όχι αυτό το ταξίδι, αλλά έστω και ένα κατά πολύ πολύ μικρότερο. Ένιωσα να θέλω να φύγω και να μην ξαναγυρίσω. Ένιωσα να ταξιδεύω … Και όταν το είδαν 2-3 φιλαράκια που δεν έχουν καμία επαφή με μοτο, …σάλεψε το μυαλό τους. Αυτό είναι προώθηση, προβολή, πείτε το όπως θέλετε, για την ιδέα του μοτοσυκλετισμού και του ταξιδιού.
πάντα φιλικά, συνφορουμίτες
Οπα ρε πατριωτη ... Φρενο ...![]()
Εσυ τωρα επιασες το εντελως αααλλο ακρο ...
Ειπα και πιο πανω το οτι ηταν (γιατι ηταν και πολυ κερδοφορος μαλιστα) εμπορικη παραγωγη, ΔΕΝ μειωνει την αξια ενος τετοιου ταξιδιου !!!
Πολλυ περισσοτερο οταν περναει ενα τοοοσο ομορφο μηνυμα ... :smilea:
Απο 'κει και μετα (κι αν θελουμε να κρινουμε αντικειμενικα) ηταν πολυ πιο "ευκολο" απο αλλα ταξιδια "αγνωστων" (που πολλα πιθανον δεν θα μαθουμε και ποτε) και μοναχικων τις περισσοτερες φορες ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ (ναι με ΟΛΑ τα γραμματα κεφαλαια), που μαλλον ΔΕΝ τους φτανουν ουτε στο μικρο τους δαχτυλακι ...![]()
Σαν συμπερασμα λοιπον (για μενα και μονο μιλαω) εχει ΠΟΛΥ μεγαλυτερη αξια το μηνυμα που περναει ("ξεσηκωμος", "καλεσμα στα οπλα", "ονειροποληση" κι οτι αλλο θετε ...), απο το "οργανωμενο" τους ταξιδι αυτο καθεαυτο ...![]()
Και παντα φιλικα μιλαμε ...![]()
Καλά ταξίδια σε όλους
![]()
Αυτο ξανα και ξανα και ξαναπες το ...![]()
![]()
![]()
![]()
προσφέρομαι εγώ, αλλα από εκει που το πήρα δεν έχει ελληνικούς υπότιτλους. Αν σου κανουν οι αγγλικοί...
Σε ευχαριστώ πολύ για την προσφορά!
Τα Αγγλικά τα καταλαβαινω απλώς με κουράζουν λίγο....
Θέλω με Ελληνικούς υπότιτλους οπότε....
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Σε ευχαριστώ πολύ για την προσφορά!
Τα Αγγλικά τα καταλαβαινω απλώς με κουράζουν λίγο....
Θέλω με Ελληνικούς υπότιτλους οπότε....
![]()
![]()
![]()
![]()
Μητσο δεν ξερω αν υπαρχει με Ελληνικους υποτιτλους![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
ΤΙ???????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΤΟΥΣ ΜΛΚΕΣ, Μ@Λ@ΚΙ@ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΝΑΝΕ!!!
![]()
![]()
![]()
Οχι ρε π@υστη μου, σοβαρα?![]()
Δεν υπάρχει...Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
όντως το πήγα στο άλλο άκρο! αλλά αυτό ήθελα να ξεκαθαρίσω, τώρα συμφωνούμε!Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Οπα ρε πατριωτη ... Φρενο ...![]()
Εσυ τωρα επιασες το εντελως αααλλο ακρο ...
Ειπα και πιο πανω το οτι ηταν (γιατι ηταν και πολυ κερδοφορος μαλιστα) εμπορικη παραγωγη, ΔΕΝ μειωνει την αξια ενος τετοιου ταξιδιου !!!
και έδω σύμφωνοι!Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Απο 'κει και μετα (κι αν θελουμε να κρινουμε αντικειμενικα) ηταν πολυ πιο "ευκολο" απο αλλα ταξιδια "αγνωστων" (που πολλα πιθανον δεν θα μαθουμε και ποτε) και μοναχικων τις περισσοτερες φορες ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ (ναι με ΟΛΑ τα γραμματα κεφαλαια), που μαλλον ΔΕΝ τους φτανουν ουτε στο μικρο τους δαχτυλακι ...![]()
![]()
Το παρήγγειλα![]()
Σκεύτηκα βέβεα να περημένω το " Ο Μήτσος γυρνάει το κόσμο με χαλασμένο MZ" αλά θα αργίσει η παραγωγή καθώς ο Μήτσος καρφόθικε στον περηφεριακό (Θεσ/νίκης) προσπαθόντας να βηντεοσκοπίσει τον εαυτό του![]()
Κρίμα κ θα ήταν πολύ ηρωική παραγωγή![]()
" Θέλεις ξανά ν' αποτελειώσεις μοναχός
Ενα ταξίδι που ποτέ δεν τελειώνει"
Για ταξιδευτές: www.cars4rent.gr/
Έχοντας δει τα πρώτα 2 dvd (έχουν φτάσει Αλάσκα) έχω τα εξείς σχόλια. Όντος στην αρχή σκεύτηκα και εγώ ότι η προετημασία κ το suport group ήταν υπερβολικά, άλαξα γνώμη όμως όταν είδα τι χρειάστηκε να κάνουν στην Mογγολία και στην Σηβιρία.Έτσι που τα γράφατε ρε παιδιά (κάπιοι τουλάχηστον) υποβαθμίζετε πολύ αυτό που κατάφεραν κ εγώ περήμενα να είναι πολύ πιό κυριλέ τα πράγματα. Πολύ καλό μέχρη τώρα. Μέχρη κ η γυνέκα μου δεν ξεκολάει...χμμμ μήπος της αρέσει ο Macgregor![]()
" Θέλεις ξανά ν' αποτελειώσεις μοναχός
Ενα ταξίδι που ποτέ δεν τελειώνει"
Για ταξιδευτές: www.cars4rent.gr/
Δεν νομίζω το υποβάθμησε κανείς με τα λεγόμενα του, απλά η γενική εντύπωση είναι ότι, ναι μεν είναι ένα μεγάλο, περιπετειώδες, ενδιαφέρον, και μακρύ ταξίδι, πολυέξοδο δε, για τις "κοινές θνητές τσέπες".Αρχικά δημιουργήθηκε από gregorgeous89
Έχοντας δει τα πρώτα 2 dvd (έχουν φτάσει Αλάσκα) έχω τα εξείς σχόλια. Όντος στην αρχή σκεύτηκα και εγώ ότι η προετημασία κ το suport group ήταν υπερβολικά, άλαξα γνώμη όμως όταν είδα τι χρειάστηκε να κάνουν στην Mογγολία και στην Σηβιρία.Έτσι που τα γράφατε ρε παιδιά (κάπιοι τουλάχηστον) υποβαθμίζετε πολύ αυτό που κατάφεραν κ εγώ περήμενα να είναι πολύ πιό κυριλέ τα πράγματα. Πολύ καλό μέχρη τώρα. Μέχρη κ η γυνέκα μου δεν ξεκολάει...χμμμ μήπος της αρέσει ο Macgregor![]()
![]()
Κι αυτό νομίζω το καταλαβαίνεις κανείς κατα την διάρκεια της προετοιμασίας τους, ότι δηλαδή......"μόνο στα όνειρα"......όπως λέει και το τραγούδι!![]()
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
Εγω παντως καπου στη μεση και λιγο μετα το παρατησα.![]()
Κι ο λόγος?Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
![]()
![]()
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Υπερβολικό σε βρίσκω φίλε μου!!!![]()
![]()
![]()
Καλα,συγνωμη θα κατσω να το δω!Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Υπερβολικό σε βρίσκω φίλε μου!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Καλα,συγνωμη θα κατσω να το δω!![]()
![]()
![]()
Μη με παρεξηγείς βρε!![]()
Φαντάζομαι ξέρεις "πώς" στο λέω!
Είναι υπερβολή να το έχεις στα χέρια σου και να μήν το δεις!
Γνώμη μου ετσι?![]()
![]()
![]()
![]()