Σελίδα 11 από 25 ΠρώτοΠρώτο ... 67891011121314151621 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 366

Θέμα: Μονοήμερη Βόλτα. (ΟΧΙ Ετήσια)

Συντονιστής Το avatar του/της Volpad
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mikes Προβολή μηνύματος
    ρε σεις παρεξηγησατε...
    ειμαστε και μερικοι εδω μεσα, που επειδη δεν εχουμε ανατομικη σελα, οταν κατεβαινουμε
    απ'τη μηχανη μετα απο πολυωρη οδηγηση, σα να καναμε σεξ νιωθουμε εκει πισω..
    Τα λες διφορουμενα, μας φτιάχνεις και μετά μας ξενερώνεις...

Να πα να φτιάξεις τη σέλα σου κύριε μου...

Στα σοβαρά θέματα τώρα...
    Θα πάμε μέχρι Κόρινθο από παλιά? Αν ναι, γράψτο ρε Χάρη στο ποστ σου παραπάνω για να είναι τελείως ξεκάθαρα τα πράματα.
    Γενικά, όσο πιο αναλυτικά και κατανοητά είναι διατυπωμένη η διαδρομή και οι προγραμματισμένες στάσεις, τόσο πιο εύκολα κάποιος που αμφιταλαντευεται, αποφασίζει.

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Volpad Προβολή μηνύματος
    Τα λες διφορουμενα, μας φτιάχνεις και μετά μας ξενερώνεις...

Να πα να φτιάξεις τη σέλα σου κύριε μου...

Στα σοβαρά θέματα τώρα...
    Θα πάμε μέχρι Κόρινθο από παλιά? Αν ναι, γράψτο ρε Χάρη στο ποστ σου παραπάνω για να είναι τελείως ξεκάθαρα τα πράματα.
    Γενικά, όσο πιο αναλυτικά και κατανοητά είναι διατυπωμένη η διαδρομή και οι προγραμματισμένες στάσεις, τόσο πιο εύκολα κάποιος που αμφιταλαντευεται, αποφασίζει.
    Αφού στον Χάρτη που έχω ανεβάσει γράφει επιλογή ''αποφυγή διοδίων''.

Ολόκληρη η διαδρομή στο πήγαινε θα γίνει από το παλαιό εθνικό δίκτυο. Έχω μια μικρή σκέψη μήπως το πάμε και παραλιακά από κρανίδι για Καρατζά αλλά το βλέπουμε αυτό.
    Ουσιαστικά θα περάσουμε από την παλιά γέφυρα στα Ισθμια και θα προχωρήσουμε προς Λουτρά και Επίδαυρο.
    Η εθνική ως επιλογή θα τεθεί μόνο για γυρισμό και αυτό σε περίπτωση που τα κωλαράκια μας πονάνε όπως του Μαικ μετά από την βόλτα.

Btw όπως είμαστε τώρα είμαστε πάνω από 18 μηχανές . Χωρίς να υπολογίσω τους ''δυνητικούς επισκέπτες''
    Τελευταία τροποποίηση από CorpseAlive; 06/06/2023 στις 21:43.
    The Dirty Harry

Moderator
    Τι δουλειά έχει το Κρανίδι με το Καρατζά ρε συ?

Moderator
    Τι δουλειά έχει το Κρανίδι με το Καρατζά ρε συ?
    Ναι μαλακίες λέω από Παναγιά και Νησίδα εννοώ. (είμαι μετά από 15ώρο σήμερα.. μην με παρεξηγείς)

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Στιγμιότυπο οθόνης (77).jpg 
Προβολές:	213 
Μέγεθος:	69,9 KB 
ID:	443865
    The Dirty Harry

Moderator
    Καλή φάση είναι αυτό, για να μην κάνουμε και 2 φορές το ίδιο κομμάτι...

Moderator
    Καλή φάση είναι αυτό, για να μην κάνουμε και 2 φορές το ίδιο κομμάτι...
    Ναι για αυτό το σκέφτηκα.
    The Dirty Harry

μπου Το avatar του/της giorgosb
    Moderator
    Τελικά κατάφερα να ρυθμίσω το κόλλημα της Κυριακής, οπότε θα μπορέσω να δώσω το παρών

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από giorgosb Προβολή μηνύματος
    Τελικά κατάφερα να ρυθμίσω το κόλλημα της Κυριακής, οπότε θα μπορέσω να δώσω το παρών
    Τέλεια. Το μόνο που μένει είναι να μας κάνει και την χάρη ο καιρός!
    The Dirty Harry

Moderator
    Στο poseidon πάντως δεν φαίνεται ίχνος βροχής..

νέος SOS Το avatar του/της νεοσσός
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CorpseAlive Προβολή μηνύματος
    Τέλεια. Το μόνο που μένει είναι να μας κάνει και την χάρη ο καιρός!
    Άμποτε Χάρη να σας κάνει τη χάρη.
    Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Θα τιμήσω και εγώ μάσα εάν παίξει

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από νεοσσός Προβολή μηνύματος
    Άμποτε Χάρη να σας κάνει τη χάρη.
    Θα έρθεις τελικά ή θα μου ρίξεις το άκυρο που αξίζω για τα 2 πιστόλια που έριξα (λόγω δουλειάς βέβαια) ?
    The Dirty Harry

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CorpseAlive Προβολή μηνύματος
    Θα έρθεις τελικά ή θα μου ρίξεις το άκυρο που αξίζω για τα 2 πιστόλια που έριξα (λόγω δουλειάς βέβαια) ?
    Εννοείται ότι δεν κρατάω κακία. Βόλτα είναι για να πηγαίνουμε χαλαροί, όποτε κι αν μπορούμε. Αν προκύψει δουλειά ή παντόφλα, εννοείται ότι προηγούνται οι υποχρεώσεις.

Μάλλον δεν θα έρθω, αφενός διότι έχω κανονίσει εκδρομή με βουτιά σε καταρράκτη την Κυριακή και δεν θέλω να τη χάσω. Αφε...δύο δεν πολυψήνομαι για βόλτες 400 χιλιομέτρων σαν αυτή. Ξέρω ότι η φάση είναι να ευχαριστιέσαι το πρώτο μισό και μετά το φαγητό στην επιστροφή μπαίνεις σε mood "Άντε να τελειώνουμε να πάμε σπίτι", αλλά είσαι 200 χιλιόμετρα μακριά, τα οποία κάνεις διεκπεραιωτικά, συνήθως μέσω αυτοκινητοδρόμων. Έχω ζήσει το σκηνικό με βόλτες 300-500 χιλιομέτρων, το έχω απολαύσει κάποιες φορές, αλλά πλέον ξέρω καλύτερα τι μου αρέσει και προσπαθώ να το κυνηγάω με τον τρόπο μου. Δεν εννοώ ότι δεν θα έρθω σε καμία τέτοια, αλλά αν είναι βόλτα κάτω από 200 χιλιόμετρα, θα ψηθώ πολύ περισσότερο.

Θεωρώ ότι μεγάλες αποστάσεις είναι ωραίο να τις βιώνεις παρεΐστικα, είτε με road trip σε αμάξι με άλλα άτομα, είτε με λεωφορείο. Κάνεις πλάκα, περνάνε ωραία οι ώρες, ενώ διασχίζεις και 800 χιλιόμετρα σε μία μέρα χωρίς να το καταλάβεις. Ενώ στο μοτοσακό, αν δεν υπάρχει ενδοεπικοινωνία, δεν είναι αντίστοιχα όμορφη η οδήγηση τόσων ωρών. Δεν απαξιώνω συνολικά τη φάση, αφού είναι γνωστό ότι σε άλλους αρέσει να κάνουν τόσα και περισσότερα χιλιόμετρα με μοτοσυκλέτα και το κάνουν επί χρόνια. Γούστα...

Εύγε πάντως για την οργάνωση!

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από νεοσσός Προβολή μηνύματος
    Εννοείται ότι δεν κρατάω κακία. Βόλτα είναι για να πηγαίνουμε χαλαροί, όποτε κι αν μπορούμε. Αν προκύψει δουλειά ή παντόφλα, εννοείται ότι προηγούνται οι υποχρεώσεις.

Μάλλον δεν θα έρθω, αφενός διότι έχω κανονίσει εκδρομή με βουτιά σε καταρράκτη την Κυριακή και δεν θέλω να τη χάσω. Αφε...δύο δεν πολυψήνομαι για βόλτες 400 χιλιομέτρων σαν αυτή. Ξέρω ότι η φάση είναι να ευχαριστιέσαι το πρώτο μισό και μετά το φαγητό στην επιστροφή μπαίνεις σε mood "Άντε να τελειώνουμε να πάμε σπίτι", αλλά είσαι 200 χιλιόμετρα μακριά, τα οποία κάνεις διεκπεραιωτικά, συνήθως μέσω αυτοκινητοδρόμων. Έχω ζήσει το σκηνικό μερικές φορές με βόλτες 300-500 χιλιόμετρα, το έχω απολαύσει κάποιες φορές, αλλά πλέον ξέρω καλύτερα τι μου αρέσει και προσπαθώ να το κυνηγάω με τον τρόπο μου. Δεν εννοώ ότι δεν θα έρθω σε καμία τέτοια, αλλά αν είναι βόλτα κάτω από 200 χιλιόμετρα, θα ψηθώ πολύ περισσότερο.

Θεωρώ ότι μεγάλες αποστάσεις είναι ωραίο να τις βιώνεις παρεΐστικα, είτε με road trip σε αμάξι με άλλα άτομα, είτε με λεωφορείο. Κάνεις πλάκα, περνάνε ωραία οι ώρες και βγάζεις και 800 χιλιόμετρα σε μία μέρα χωρίς να το καταλάβεις. Ενώ στο μοτοσακό, αν δεν υπάρχει ενδοεπικοινωνία, δεν είναι αντίστοιχα όμορφη η οδήγηση τόσων ωρών. Δεν απαξιώνω συνολικά τη φάση, αφού είναι γνωστό ότι σε άλλους αρέσει να κάνουν τόσα και περισσότερα χιλιόμετρα και το κάνουν επί χρόνια. Γούστα...

Εύγε πάντως για την οργάνωση!
    Θα κανονιστεί σίγουρα σύντομη βόλτα 2η μέσα στον Ιούνιο ! Εκεί θα οργανώσεις εσύ όμως γιατί έχεις μεγαλύτερες γνώσεις από εμένα στην Πεντέλη!
    The Dirty Harry

Παίζει να ξαναπάω στην παραλία Βαρνάβα μία από τις επόμενες εβδομάδες, διότι μου άρεσε πολύ. Σκέψου το.

Ξέχασα επίσης να πω ότι μερικά χρόνια πριν, είχα την πολυτέλεια με τη δουλειά μου, να με στέλνουν σε πελάτες στην επαρχία. Έβλεπα τον καιρό, ακόμα και τον χειμώνα, κανόνιζα το πρόγραμμα σε ηλιόλουστες μέρες και πήγαινα με τη μοτοσυκλέτα, σε αποστάσεις 100άδων χιλιομέτρων. Έβγαινε το 8ωρο σαν διακοπές. Σκεφτόμουν "Καλά, σήμερα πληρώνομαι για να πάω βόλτα με τη μοτοσυκλέτα την Επίδαυρο;".

Σελίδα 11 από 25 ΠρώτοΠρώτο ... 67891011121314151621 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Βόλτα Κυριακάτικα!!!! Γιατί όχι????
    από periklisk στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 325
    Τελευταίο μήνυμα: 15/11/2011, 21:33
  2. Απαντήσεις: 52
    Τελευταίο μήνυμα: 31/05/2010, 14:25
  3. Βολτα Stork(κι οχι μόνο) 3/4/2006
    από Vstrommer71 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 03/04/2006, 23:19