Θα μου μουσκέψει τον καταρράκτη!![]()
Θα μου μουσκέψει τον καταρράκτη!![]()
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
Αν μιλάγαμε για ένα σχήμα 5 μηχανών , δεν θα με ενδιέφερε και εμένα αν βρέχει ή χιονίζει.
Επειδή μιλάμε για περίπου 20 μηχανές , θεωρώ ότι δεν είναι έξυπνο να ξεκινήσει η βόλτα γνωρίζοντας ότι θα φάμε σοβαρή βροχή.
Με την μέχρι τώρα πρόβλεψη , φαίνεται να υπάρχουν προβλήματα στα Μέγαρα και στο Ναύπλιο.
Θεωρητικά ίσως θα πρέπει να ακυρώσουμε το Ναύπλιο και να κινηθούμε Ανατολικότερα.
Το αφήνω στην συλλογική κρίση αυτό.
Εγώ θα ήθελα να μην πλησιάσω σημεία με σίγουρη βροχή . Ειδικά από παλιό εθνικό δίκτυο και με κονβόι 20 μηχανών.
Πρόγνωση 15:00
Πρόγνωση 18:00
![]()
The Dirty Harry
Καλά μωρέ, αυτό δεν είναι πρόβλημα...
Μπορούμε να αλλάξουμε τη διαδρομή στο καφέ ή στο φαΐ...
Δεν μιλάνε για εκείνη τη περιοχή.
Βόρια θα γίνει χαμός...
Δυστηχως η δουλειά δε μου το επιτρέπει τελικά...next time ρε παίδες
Καλα να περάσετε..![]()
Throttle that mysterious friend of ours
Πάμε μέχρι το στορκ και βλέπουμε.
Αμα συνεχίσει να είναι έτσι η πρόβλεψη μέχρι και εκείνη την ώρα, γυρνάμε από το στορκ...
δλδ για να καταλαβω, αυτο που τελικα προτεινεται ειναι να παμε για ενα καφε στο στορκ και πισω?
ο καιρος παντως, μετα τις 18.00 δειχνει οτι χαλαει, αν ακυρωθει το ναυπλιο και γυρισουμε πισω κατευθειαν απ'τη ταβερνα,
νομιζω προλαβαινουμε..
εν το μεταξυ, στις εκλογες που πηγα στο χωριο, αναγκαστηκα να παω με το αμαξι επειδη στην
επιστροφη τη δευτερα εδινε κακο χαμο με εκτακτα ανακοινωθεντα κτλ, και τελικα εκανε χαρα θεου...
Τελευταία τροποποίηση από mikes; 10/06/2023 στις 17:23.
Δυστυχώς τείνω ν' αποσυρθώ αν και ανυπομονούσα. Νομίζω στην καλύτερη να είμαστε πίσω στον Σταθμό 14 κατα τις 3 παρά και είναι πολύ τσίμα τσίμα. Μπορώ να έχω μαζί μου αδιάβροχο για την επιστροφή μπας και αλλά αυτό σημαίνει επίσης αδιάβροχα μποτάκια και γάντια που με αυτή την θερμοκρασία είναι λίγο ζεστά. Corpse η ιδεα σου φοβερη, σ' ευχαριστω απο την πλευρα μου και ελπιζω να κανονιστει παλι πολυ συντομα και να μας κανει την χαρη ο καιρος. Θα τσεκαρω παλι το βραδυ μηπως εχει αλλαξει κατι και αν ειναι καλυτερα τα πραγματα θα ερθω.
Από τις 15:00 θα αρχίσει να βρέχει (Ψιλόβροχο) και θα κλιμακωθεί στις 18:00.
Το Στορκ και πίσω είναι κάτι που θα προλάβουμε να το κάνουμε χωρίς να βραχούμε στα σίγουρα.
Ο Μπατζάβαλης όμως θα είναι μεγάλο ρίσκο.
The Dirty Harry
Και εγώ δεν πιστεύω ότι παίζει θέμα...
Αλλα επιμένω. Δεν έχουμε να χάσουμε κάτι... πάμε stork και από εκεί βλέπουμε...