Κυριακη 11/6 για εμενα, αλλά θα γνωριζω τελευταια στιγμη...
Θα βολευε το πολυ μεχρι τις 9.30 το αργοτερο...
Παρακολουθω και οτι κατσει!
Κυριακη 11/6 για εμενα, αλλά θα γνωριζω τελευταια στιγμη...
Θα βολευε το πολυ μεχρι τις 9.30 το αργοτερο...
Παρακολουθω και οτι κατσει!
προσέχουμε για να έχουμε!...
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
Αν τελικά καταλήξουμε στον Μπατζαβαλη, η διαδρομή πρέπει να αλλάξει .
Προτείνω 2 επιλογές:
1. Σταθμός 14-Επίδαυρος-Ναύπλιο για καφέ, Μπατζάβαλη φαγητό και επιστροφή μετά από Ν. Εθνική (ή παλαιά σε τουριστικούς ρυθμούς)
2. Σταθμός 14-Επίδαυρο - Μπατζάβαλη -Ναύπλιο για καφέ και επιστροφή από Ν Εθνική. |
Το πρώτο προφανώς έχει έξτρα χλμ.
The Dirty Harry
Κοίτα, εγώ είμαι απο Ερμιόνη... Ξέρω οτι το Καρακάσι (Ηλιόκαστρο) έχει καλά κρέατα, αλλα δεν ξέρω τέτοια εποχή τι παίζει. Μόνο καλοκαίρι και Πάσχα έχω πάει εκεί για φαί...
Η λογικότερη κίνηση είναι να πάμε ανάποδα όπως στην 2η πρότασή μου.
Δεν αλλάζουν τα χιλιόμετρα ιδιέταιρα, και κάνουμε ουσιαστικά την ίδια διαδρομή του αρχικού πόστ, αλλα ανάποδα σύν την προσθήκη του Μπατζαβάλη..
Ρε παιδιά στον γυρισμό πάμε από εθνικη που θα είμαστε σκασμένοι από το φαΐ και το πρωί από την παλιά εθνικη... Το ανάποδο θα είναι κουραστικό
προσέχουμε για να έχουμε!...
Εγω αν καταφερω να ερθω θα ερθω για τον καφεδακο στορκ και μετα σπιτι οποτε βολευει καλυτερα παλια εθνικη καφες και μετα μασα κλπ και οτι λεει ο πεκτης...μετα το φαι η παλια θα ναι τραβηγμα αλλα οτι θελετε..![]()
Throttle that mysterious friend of ours
Ωραία.
Αρα λοιπόν προτείνετε
σταθμός 14 -> stork (από παλιά εθνικη), με στάση για καφέ.
Μετά
Stork -> μπατζαβαλης στάση για φαΐ.
Μετά
Μπατζαβαλης -> Ναύπλιο -> επιστροφή από νέα εθνική.
Σωστα?
Αλήθεια ο παλιός πως είναι αυτές τις περιόδους?
Εγώ πάντα καλοκαίρι τον απέφευγα λόγω κόσμου κ με τον φόβο μην πεταχτεί κανένας παππούς/έχω βγει για ψώνια/βόλτες κλπ κλπ.
Το δικό μου σενάριο μάλλον θα είναι μέχρι Στορκ για τον καφέ κ πίσω...
Είναι δύσκολο το αδειοχαρτο για πολλές ώρες.
Πάντως αν έχει καλή μέρα χωρίς τρελή ζέστη στο κομμάτι των στροφών έχετε το νου σας κ στους καθρέπτες αρκετά.
Ride(s) the wind of change...
Δεν έχω περάσει πρόσφατα από την παλιά εθνική όπως και επίσης αυτή θα είναι η πρώτη μου μεγάλη βόλτα με την μηχανή αλλά σκέφτομαι ότι πήγαινε-ελα από εκει είναι καλύτερη ιδέα. Εκτός βέβαια αν σαν ποιότητα είναι επικίνδυνα κακή.
Έχουν πλέον φτιάξει την παλιά εθνική σχεδόν παντού ειδικά Επίδαυρο...το νου μας τον έχουμε πάντα...όσο έχει σχολεία ανοιχτά δεν έχει τόσο κίνηση...τώρα όσο μπαίνουμε στο καλοκαίρι θέλει προσοχή όπως παντού τις Κυριακές![]()
Throttle that mysterious friend of ours