οποις δε θέλει να του κολάνε ταμπέλες,μπορεί να μας πει τι ακριβώς τον εκφράζει κ τι προτάσεις έχει για το πως θα αντιμετωπίσει την κατάσταση ο λαός,ώστε να μη γίνονται κ παρεξηγήσεις....
οποις δε θέλει να του κολάνε ταμπέλες,μπορεί να μας πει τι ακριβώς τον εκφράζει κ τι προτάσεις έχει για το πως θα αντιμετωπίσει την κατάσταση ο λαός,ώστε να μη γίνονται κ παρεξηγήσεις....
ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!!
Αλλιώς είναι αναπόφευκτη η ταμπέλα, ε;
Ξέρεις τι είπε νωρίτερα ο stako που ο σύντροφός σου τον ρωτούσε αν είναι χουντικός;
Είπε ναι! Φταίμε! Ποιος από σας το λέει αυτό; Όλοι βλέπετε συνομωσίες, πως οι ξένοι, το κεφάλαιο και οι βιομήχανοι θέλουν το τομάρι μας για να σκουπίζουν τα πόδια τους!
Κι όποιος πει ότι "ναι ρε μαλάκες! Τόσον καιρό δουλέψατε ποτέ κάφροι στο δημόσιο, που περάσατε μια ζωή στα πεζοδρόμια με τα πλακάτ και τα ηλίθια συνθήματά σας, που ξεπεράστηκαν πριν μερικές δεκαετίες και θεωρείτε τα πάντα δεδομένα; Πως όλα σας ανήκουν;" είναι χούντα!
Πάντα περισσότερα! Ε τώρα ήρθε ο λογαριασμός!
Η πρότασή μου;
Ο καθένας από μας να ψάξει να βρει βαθιά μέσα του όλα τα σφάλματά του, για να μην πω εγκλήματα γιατί τότε δε θα είναι ρεαλιστική η σκέψη μου, που έχει κάνει στον εργασιακό του βίο! Όλα τα κονέ που έκανε, όλες τις "προτεραιότητες" που παραβίασε, όλα τα ρουσφέτια που έκανε και του έκαναν, όλες τις παρατυπίες και τις παρανομίες του, να κάνει αυστηρότατη αυτοκριτική για το τι ήταν και τι έγινε, για το αν άξιζε όλα αυτά που κατέχει, αν τα άξιζε περισσότερο από άλλους που τον κοιτάζουν με μισό μάτι και αν θεωρεί πως δεν οφείλει να παραιτηθεί και να δώσει τη σειρά του σε μια αμερόληπτη και αδιάλειπτη κοινωνία, τουλάχιστον να στρώσει τον κώλο του και να δουλέψει σκληρά! Πολύ σκληρά! Να δουλέυει περισσότερο και να να μιλάει λιγότερο!
Βλέπεις καμμιά πιθανότητα να γίνει; Όλοι μας φταίνε! Η Μέρκελ, ο Ομπάμα, όλοι οι ξένοι, δεν ξέρω και ούτε θέλω να ξέρω!
Αυτοκριτική! Αυτή είναι η θέση μου! Δεν έχω ταμπέλα και ούτε τη χρειάζομαι. Πηγαίνετε να κρυφτείτε πίσω απ' τις ταμπέλες σας και να κατηγορείτε οι μεν τους δε, θεωρώντας τους εαυτούς σας άγια παιδάκια! Άντε κόλα μου τώρα ταμπέλα! Τι είμαι; Για το δαφνί; Πράσινος, κίτρινος ή μπλε ρουά;
Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί
Άντε γεια... Blog
Αφου σ'αρέσει η αυτοκριτική σκέψου αν βάζεις ταμπέλες εσύ πρώτα κ μετά μίλα....συνέχισε να δουλεύεις σκληρά(ότι δουλειά κ αν κάνεις)κ άμα δεις να αλλάζει τίποτα πάρε με κ κανένα τηλέφωνο...πρόσεχε όμως γιατί το ps3 που ονειρεύεσαι θα σου στερήσει πολύ χρόνο από την δουλειά σου κ είναι κρίμα....Αρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock*
Αλλιώς είναι αναπόφευκτη η ταμπέλα, ε;
Ξέρεις τι είπε νωρίτερα ο stako που ο σύντροφός σου τον ρωτούσε αν είναι χουντικός;
Είπε ναι! Φταίμε! Ποιος από σας το λέει αυτό; Όλοι βλέπετε συνομωσίες, πως οι ξένοι, το κεφάλαιο και οι βιομήχανοι θέλουν το τομάρι μας για να σκουπίζουν τα πόδια τους!
Κι όποιος πει ότι "ναι ρε μαλάκες! Τόσον καιρό δουλέψατε ποτέ κάφροι στο δημόσιο, που περάσατε μια ζωή στα πεζοδρόμια με τα πλακάτ και τα ηλίθια συνθήματά σας, που ξεπεράστηκαν πριν μερικές δεκαετίες και θεωρείτε τα πάντα δεδομένα; Πως όλα σας ανήκουν;" είναι χούντα!
Πάντα περισσότερα! Ε τώρα ήρθε ο λογαριασμός!
Η πρότασή μου;
Ο καθένας από μας να ψάξει να βρει βαθιά μέσα του όλα τα σφάλματά του, για να μην πω εγκλήματα γιατί τότε δε θα είναι ρεαλιστική η σκέψη μου, που έχει κάνει στον εργασιακό του βίο! Όλα τα κονέ που έκανε, όλες τις "προτεραιότητες" που παραβίασε, όλα τα ρουσφέτια που έκανε και του έκαναν, όλες τις παρατυπίες και τις παρανομίες του, να κάνει αυστηρότατη αυτοκριτική για το τι ήταν και τι έγινε, για τον αν άξιζε όλα αυτά που κατέχει, αν τα άξιζε περισσότερο από άλλους που τον κοιτάζουν με μισό μάτι και αν θεωρεί πως δεν οφείλει να παραιτηθεί και να δώσει τη σειρά του σε μια αμερόληπτη και αδιάλειπτη κοινωνία, τουλάχιστον να στρώσει τον κώλο του και να δουλέψει σκληρά! Πολύ σκληρά! Να δουλέυει περισσότερο και να να μιλάει λιγότερο!
Βλέπεις καμμιά πιθανότητα να γίνει; Όλοι μας φταίνε! Η Μέρκελ, ο Ομπάμα, όλοι οι ξένοι, δεν ξέρω και ούτε θέλω να ξέρω!
Αυτοκριτική! Αυτή είναι η θέση μου! Δεν έχω ταμπέλα και ούτε τη χρειάζομαι. Πηγαίνετε να κρυφτείτε πίσω απ' τις ταμπέλες σας και να κατηγορείτε οι μεν τους δε, θεωρώντας τους εαυτούς σας άγια παιδάκια! Άντε κόλα μου τώρα ταμπέλα! Τι είμαι; Για το δαφνί; Πράσινος, κίτρινος ή μπλε ρουά;![]()
![]()
ααα,μη ξεχάσω,καλή δουλειά αύριο μιας κ εσύ δε τα ασπάζεσαι αυτά απ'ότι καταλάβα,άσε εμάς τα κοπρόσκυλα-κουκουεδες-αριστεροι(δεν είναι ταμπέλα αυτο....ΟΧΙ),να τιμήσουμε την ημέρα με την απεργία μας!!![]()
![]()
![]()
H πρόταση μου είναι η εξής :
να ενωθούμε διοικητικά , οικονομικά και πολιτικά με τη Γερμανία . Βασικά δε καταλαβαίνω γιατί τους διώξαμε αρχικά όταν οι άνθρωποι ήρθαν στη χώρα μας το 40.
Ετσι θα έχουμε αξιόπιστη γερμανική κυβέρνηση , και όχι τα λαμόγια που λυμαίνονται δημόσιες περιουσίες ,
εργοστάσια γερμανικής βιομηχανίας λόγο χαμηλού κόστους εργατικών , άρα πολλές νέες θέσεις εργασίας ,
επιτέλους πολλύ συνάνθρωποι μας θα μπορέσουν να αποκτήσουν bmw adventure , που τόσο καιρό θέλουν αλλά επειδή δεν έχουν λεφτά το κράζουν,
διεθνής γερμανικό κύρος , και όχι όπως είμαστε τώρα οι Αλβανοί της Ευρώπης,
φοβερά οπλικά συστήματα με αποτέλεσμα η Τουρκία να παίρνει οριστικά το μπούλο και έτσι να κάνουμε και την επέκταση στα 12 ν.μ και να τους πετάμε έξω από τη Κύπρο,
γερμανικούς νόμους που θα εφαρμόζονται .
Πιστευω πολύ σε αυτή τη λύση και νομίζω πως ελιναι η καλύτερη δυνατή.
Εντάξει καταλαβαίνω πως μπορεί να τρίζουν λίγο τα κόκκαλα των παππούδων μας στα Καλαβρυτα...κτλ ,
αλλά δε γμτ έτσι και αλλιώς θα τρίξουν με αυτά που θα ανακοινωθούν τη Κυριακή !!!
![]()
Εσύ σκέψου την τεράστια ταμπέλα που σου έβαλα, με φόντο το φιόγκο και τα αυτιά γαϊδάρου, την αξίζεις ή όχι; Δε σου ανήκει;
Τιμήστε άλλη μια μέρα κοπρόσκυλα!![]()
Αυτό που προτείνω εγώ είναι εφαρμόσιμο στον εαυτό μου και σε άλλους πολλούς που δε θα τους δεις ποτέ στην πρώτη γραμμή, γιαλαντζί αγωνιστή, να έχει το γάιδαρό του δεμένο και να φωνάζει δήθεν για τους εργάτες! Μ'αυτό που κάνω εγώ, θα αλλάξω μια τρίχα! Εσύ δε θα αλλάξεις ποτέ τίποτα!
Αρχικά δημιουργήθηκε από CBRIDHS
.........εσύ δε τα ασπάζεσαι αυτά απ'ότι καταλάβα,άσε εμάς τα κοπρόσκυλα-κουκουεδες-αριστεροι(δεν είναι ταμπέλα αυτο....ΟΧΙ)![]()
Αν δεν είναι ταμπέλα ο κομματικός προσανατολισμός, τότε μάλλον παρεξήγησα.
Για τι ταμπέλες μιλούσες προηγουμένως, απαγορεύεται η αναστροφή;
Α, ρε γκούλανγκ που σου χρειάζεται!!
και γιατι οχι με την ρωσσια?? Ζητω ο κοκκινος στρατος ,να αναπολησουμε το σταλιγκραντ ,τους τραβαμε και ενα ντου και θα πινουμε φραπεδες στο βερολινο .......Ανγκελα ...ερχομαστε μωρη βρομοκοληΑρχικά δημιουργήθηκε από teneres
H πρόταση μου είναι η εξής :
να ενωθούμε διοικητικά , οικονομικά και πολιτικά με τη Γερμανία . Βασικά δε καταλαβαίνω γιατί τους διώξαμε αρχικά όταν οι άνθρωποι ήρθαν στη χώρα μας το 40.
![]()
Πω πω νευράκια.......κ να ασχολείσαι κ με τρίχες...για πες μας όμως,τι δουλειά κανεις,γιατί εγω δουλεύω κ 10 ώρες την ημέρα σαν ιδιω.υπ. που είμαι....Αρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock*
Εσύ σκέψου την τεράστια ταμπέλα που σου έβαλα, με φόντο το φιόγκο και τα αυτιά γαϊδάρου, την αξίζεις ή όχι; Δε σου ανήκει;
Τιμήστε άλλη μια μέρα κοπρόσκυλα!![]()
Αυτό που προτείνω εγώ είναι εφαρμόσιμο στον εαυτό μου και σε άλλους πολλούς που δε θα τους δεις ποτέ στην πρώτη γραμμή, γιαλαντζί αγωνιστή, να έχει το γάιδαρό του δεμένο και να φωνάζει δήθεν για τους εργάτες! Μ'αυτό που κάνω εγώ, θα αλλάξω μια τρίχα! Εσύ δε θα αλλάξεις ποτέ τίποτα!
υγ:ελπιζω τουλαχιστον να νικας στο παιχνιδι ε?![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
ναι αμέ ....και αυτό παίζει !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
και γιατι οχι με την ρωσσια?? Ζητω ο κοκκινος στρατος ,να αναπολησουμε το σταλιγκραντ ,τους τραβαμε και ενα ντου και θα πινουμε φραπεδες στο βερολινο .......Ανγκελα ...ερχομαστε μωρη βρομοκολη![]()
![]()
![]()
Το ρίξαμε στο χαβαλέ CBRίδη; Έτσι είναι... Όταν στομώνει η τρύπα, τότε έχει δίκιο αυτός που σε προσωπικό επίπεδο είναι περισσότερο τυραννισμένος. Έξοχη λογική! Κουμουνιστική! Φοβάμαι να σου πω γιατί αν αποδειχτεί πως είμαι πιο βιοπαλαιστής, μετά θα μου πεις να πάμε να τις μετρήσουμε, να δούμε ποιος την έχει πιο μικρή..Αρχικά δημιουργήθηκε από CBRIDHS
Πω πω νευράκια.......κ να ασχολείσαι κ με τρίχες...για πες μας όμως,τι δουλειά κανεις,γιατί εγω δουλεύω κ 10 ώρες την ημέρα σαν ιδιω.υπ. που είμαι....
υγ:ελπιζω τουλαχιστον να νικας στο παιχνιδι ε?![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
Ψυχραιμίαααα...![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δανεικά είναι όλα (κι όχι μόνο τα λεφτά που χρωστάμε) σε αυτή την ζωή!!!!! Για την ακρίβεια είμαστε μια ψείρα στα μαλλιά της γης... και παρόλα αυτά νομίζουμε ότι είμαστε το κέντρο του σύμπαντος. Περιχαρακωνόμαστε πίσω από ταμπέλες, ιδεολογίες και συμφέροντα για να κρατήσουμε ή και να αυξήσουμε ανούσιες υλικές μπούρδες ξεπουλώντας καθημερινά κομμάτι του εαυτού μας.
Το σχέδιο venus που αναφέρθηκε σε προηγούμενες σελίδες όχι μόνο είναι ουτοπικό και άπιαστο αλλά δεν μας αξίζει κιόλας κάτι τέτοιο, καθώς είμαστε ένα άχρηστος ιος στα σωθικά της γης που ελπίζω σύντομα να μας καταπολεμήσει.
Έχουμε φτάσει ένα κλικ πριν την χρεωκοπία (κι ότι συνεπάγεται αυτό) και παρόλα αυτά είμαστε ακόμη χωρισμένοι σε κλίκες και ρίχνουμε ο ένας στον άλλον την ευθύνη αντί να εξαφανίσουμε από τον χάρτη καθετί σάπιο που καπηλεύεται δεκαετίες τώρα αυτή την χώρα.
Σε παράφραση του: Δε "μαμας" που δεν "μαμας" δεν "μαμιέσαι" να μαμήσουμε";
Αφού δεν είμαστε ικανοί να διεκδικήσουμε μια αξιοπρεπή ζωή, ας σκύψουμε λοιπόν να υπηρετήσουμε αυτούς που κυβερνάνε για να έχουν μια πιο πλούσια ζωή.....
Μετά την Ελλάδα υπάρχουν και παράπλευρες απώλειες...
Βουλγαρία, Ρουμανία, Σκόπια και Αλβανία έχουν πλέον σοβαρό πρόβλημα καθώς 20-25% του τραπεζικού και επενδυτικού συστήματος που έχουν , βασίζεται στην οικονομία της Ελλάδος.
ήδη σήμερα Βούλγαροι και Σκοπιανοί πολιτικοί βγήκαν να σπεύσουν να υποστηρίξουν οτι δεν θα έχουν πρόβλημα λόγω των Ελληνικών προβλήματων στην οικονομία... .διότι είναι πιο ελκυστικοί τοποι για επενδύσεις.
Πέρα απο το οικονομικό δείχνει πως μια Ελλάδα θα μπορούσε να κάνει και εξωτερική πολιτική παλιότερα έχοντας ώς μοχλό πίεσης το παραπάνω.
Βλέπεις η Ελλάδα εδώ και 15-20 έτη ήταν ο "Αμερικανικός Παράδεισος" των Βαλκανίων. Πλέον ετοιμαστείτε να δείτε πως αδειάζει η Ελλάδα και απο λαθρομετανάστες.
Είναι τα παρελκόμενα της κρίσης.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.