Σελίδα 122 από 200 ΠρώτοΠρώτο ... 2272112117118119120121122123124125126127132172 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.816 έως 1.830 από 2993

Θέμα: Καλως ορισε το ΔΝΤ τα νεα μας Αφεντικα

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackrose
    Δεν ανοιγει,μου βγαζει το παρακατω μηνυμα.

Object not found!

The requested URL was not found on this server. The link on the referring page seems to be wrong or outdated. Please inform the author of that page about the error.

If you think this is a server error, please contact the webmaster.
    Error 404

mea culpa,

http://www.counterpunch.org/hudson05112010.html
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SpineshankD

ελπιζω εσεις που τους ψηφιζατε ολα αυτα τα χρονια να εισατε περηφανοι για την ανεπιστρεπτι πορεια αυτης της χωρας.....you're going down with us boys

Εληφθη & οβερ....

παω να αυτοκτονησω...
    Keep on rocking in a free world !!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    Πώς καταλαβαίνεις ότι η κίνηση στα εμπορικά έχει πέσει?Απλά...βρίσκεις να παρκάρεις σε απίθανα μέρη που ποτέ δεν θα έβρισκες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    εαν δεν στίσουμε μια Ελλάδα, ξεκινώντας απο το σπίτι μας, που να μπορεί να αυτοσυντηρηθεί, δεν θα μπορέσουμε να ορθώσουμε κεφάλι ουτε σε 2 γενεες

Πριν καμία εβδομάδα έπαιξε ένα θέμα εδω μέσα για να προτιμούμε ελληνικά προϊόντα απο τα ξένα...

Ε λοιπόν, ακόμα και τώρα που το ισοζύγιο έχει βουλιάξει άπατο, για μερικούς η διαφορά 5% στην τιμή ελληνικού απο ξένου προϊόντος ήταν ικανό επιχείρημα για να προτιμήσουν πχ το κασέρι Ολλανδίας ή το κατσικάκι Αργεντινής...

μλκ μου δεν σωζόμαστε με τίποτα σκέφτομαι...

Ακόμα ανατριχιάζω όσο σκέφτομαι ότι πέρυσι τέτοια εποχή κατάργησαν τα τέλη ταξινόμησης και έφεραν την απόσυρση για να ενισχύσουν την αγορά... Και μερικοί το θεωρούσαν καλό αυτό...

Βάλτε τα στο κ@λο σας τώρα τα ΙΧ...

Είμαστε χώρα που παρέχει αντί να παράγει... Καταναλώνει και παρέχει, μόνο που η κατανάλωση είναι 12 μήνες το χρόνο και η παροχή(τουρισμός) κανά 3μηνο...

Τον ιουλιο δεν παιρνουμε την δοση που πρεπει σαν κρατος ,γιατι δεν πληρουμε τις προυποθεσεις, και το σεπτεμβριο παμε για αναδιορθωση του χρεους , δηλαδη μερικη πτωχευση , αυτοματα μας κοβονται ολες οι χρηματοδοσεις ,και τον πουλο απο το ευρω, πιθανη ισοτιμια ευρω-δραχμης ,1ευρω -1200δραχμες. Αυτα μου ειπε διευθυντης σε ολη την Ελλαδα γνωστης τραπεζας,παπαριες δεν ξερω αν ειναι ,αλλα το βλεπω σαν πιθανοτητα...
    Οι αληθινοί παράδεισοι είναι οι παράδεισοι που έχουμε χάσει

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el patron
    Τον ιουλιο δεν παιρνουμε την δοση που πρεπει σαν κρατος ,γιατι δεν πληρουμε τις προυποθεσεις, και το σεπτεμβριο παμε για αναδιορθωση του χρεους , δηλαδη μερικη πτωχευση , αυτοματα μας κοβονται ολες οι χρηματοδοσεις ,και τον πουλο απο το ευρω, πιθανη ισοτιμια ευρω-δραχμης ,1ευρω -1200δραχμες. Αυτα μου ειπε διευθυντης σε ολη την Ελλαδα γνωστης τραπεζας,παπαριες δεν ξερω αν ειναι ,αλλα το βλεπω σαν πιθανοτητα...

εντελως απαισιοδοξο και μαλλον εξοπραγματικο σεναριο μου φαινεται αυτο(και ελπιζω κιολας )

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    τον πουλο απο το ευρω, πιθανη ισοτιμια ευρω-δραχμης ,1ευρω -1200δραχμες
    ωραια...την βλεπω την δουλεια... μισθοι 200 χιλιαρικα και ο καφες να παραμενει στα 3 ευρω= 3600 δρχ.

η βενζινη 2000δρχ. το λιτρο? Mad Max καταστασεις..

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    Mad Max καταστασεις..
    Έσω έτοιμος
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

ανηκουμε στους πιστωτες μας ...
    Οι αληθινοί παράδεισοι είναι οι παράδεισοι που έχουμε χάσει

το τι π@π@ριες εχω ακουσει εδω κι 3 χρονια που εχει ξεκινησει γενικα η κριση ..........

γνωστο ατομο που δουλευε σε private banking μου ειπε το 2009 (αρχες)

Τ0 2010 Η ΑΓΟΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΑΜΨΕΙ ΠΛΗΡΩΣ

τεταρτοδεσμιτες

φυσικα μια τετοια λυση θα οδηγησει σε ριζικες ανατροπες παντου (ισως να ειναι κι καλυτερα να ξεφορτωθουμε τη σαρα κι τη μαρα κι να δουλεψουμε εμεις)

να ακριβηνουν τα εισαγωμενα κι να συμφερει να αγοραστουν ελληνικα προιοντα
    μακροχρονια , για τα παιδια μας μαλλον θα ειναι καλυτερα
    σιγουρα δε συμφερει τους δανειστες-τουλαχιστον οχι ακομα-
    τα λαμογια εχουν ηδη προστατεψει τα συμφεροντα τους κι εμεις οι υπολοιποι θα βρασουμε για πολλαααααα χρονια στο ζουμι μας
    πχ συνταξεις γιοκ για 30αρηδες κι πανω
    ticking away the moments that make up a dull day

το κρισιμο διαστημα (δεν ειμαι οικονομολογος) εχω την αισθηση οτι θα ειναι του χρονου μετα τις γιορτες που χωρις δωρα σε μισθους κι συνταξεις πολλα (πραγματικα πολλα) μαγαζια θα βαλουν λουκετο .

η φουσκα των ακινητων θα σκασει αφου πολλοι δε θα εχουν να πληρωσουν τη δοση ποσο μαλλον να ανοιξουν σπιτι

τα εσοδα θα εχουν φοβερη υστερηση κι θα αναγκαστουν να παρουν νεα μετρα μειωσης εξοδων, κι αυξανωντας βεβαια βενζινες κλπ
    (θα εχουν προηγηθει μετρα στον ιδιωτικο τομεα , διαρθρωτικες αλλαγες τα λενε μπας κι επιβιωσει καμμια επιχειρηση, ........αλλα βεβαια θα οι εργαζομενοι)

εκει θα δουμε φαινομενα κραχ κι ισως γινει το σεναριο που περιγραφεται με τις δραχμες

κοιτα ο καφες θα πεσει στην πορεια
    παω γλυφαδα συχνα για δουλεια κι παρατηρω την πτωση κι εκει
    (ειναι κι η βενζινη-συντηρηση στη μεση πηγαινελα απο πειραια πχ διπλασιαζει το κοστος)
    οι καφετεριες στις γειτονιες δεν εχουν ακομα προβλημα ιδιαιτερο γιατι ειναι η πιο ''φθηνη'' διασκεδαση για τους ντοπιους
    μπαρ εστιατορια εχουν μεγαλη πτωση

πανε οι εποχες που βγαιναμε αντροπαρεα σε ροκ μπακουρομαγαζα κι πιναμε 5-6

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Έσω έτοιμος
    εβαλες ηδη εξτρα τεποζιτο ; αλλαξες τη βενζινα με νερακι ;;

όπου γης Το avatar του/της iosif
    ταχουμε πει απειρες φορες

η μονη σωτηρια ειναι : μονομερη σταση πληρωμων προς του ςπιστωτες, πιθανη εξοδος απο ευρω (δεν ΤΟΥΣ συμφερει), πιθανη εθνικοποιηση τραπεζων , απαραιτητες δομικες αλλαγες (αναδιαταξη παραγωγικης βασης κλπ κλπ). η επιστροφη στην δραχμη δεν ειναι τρομος, ειναι σωτηρια. θα θυμισω οτι υποτιμηση εχει γινει δεκαδες φορες και εγινε και μολις πριν την εισοδο στην ονε (ακριβως για να μπουμε στην ονε)
    οσο για αυτους που λενε "δεν θα μας ξαναδανεισουν" απαντω: 1. ο προυπολογισμος λειτουργικα μπορει να ειναι και πλεονασματικος 2. σε δυο τρια χρονια επιστρεφουν ολα τα φαντς για δανεισμο διοτι το κινητρο του κερδους σε περιβαλλον πιο σταθερο ειναι ανικητο

θα υπαρξει ζορισμα για κανα χρονο αλλα υπαρχει βασιμη ελπιδα

αλλιως παμε για ελεγχομενη χρεωκοπια (καταστροφικο σεναριο για ΕΜΑΣ, τελειο για ΑΥΤΟΥΣ)
    μαθηματικα σχεδον βεβαιο

τωρα που αρχισαν να δημοσιευονται παρομοιες αποψεις απο "καθεστωτικους" αναγνωρισμενους οικονομολογους, τραπεζιτες , ερευνες κλπ δεν την θεωρουν πλεον γραφικη αποψη. οσο τα ελεγαν οι καζακης, βεργοπουλος, βαρουχακης, λαπαβιτσας και καμια 40αρια αλλοι ελληνες ηταν γραφικοι, "αυτα τα δεν πληρωνω ειναι μονο για θεατρο" (γ.παπα/νου στην ελευθεροτυπια ) ....
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif

αλλιως παμε για ελεγχομενη χρεωκοπια (καταστροφικο σεναριο για ΕΜΑΣ, τελειο για ΑΥΤΟΥΣ)
    μαθηματικα σχεδον βεβαιο
    +1000
    Εμεις απλα κοιταμε..., αντε λεμε και καμια μαλακια να περναει η ωρα μεταξυ μας!
    "Στον πατέρα μου οφείλω το ζην, στον δάσκαλό μου το ευ ζην"
    Member of "ΚΑΓΚΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΟΣ" official club

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 18/08/2018, 20:10
  2. Απαντήσεις: 45
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2010, 21:41
  3. Έλυσα το ασφαλιστικό πριν κι από τα νέα μέτρα...
    από maeonapii-1100 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2010, 10:21
  4. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2003, 19:15

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ