Σελίδα 56 από 200 ΠρώτοΠρώτο ... 646515253545556575859606166106156 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 826 έως 840 από 2993

Θέμα: Καλως ορισε το ΔΝΤ τα νεα μας Αφεντικα

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Κύριοι,

ο μέσος Έλληνας :

- ήθελε να μπει στο Δημόσιο για να ξίνει τα @@ του
    - έγλυψε για να μπει στο Δημόσιο
    - φοροδιαφεύγει
    - δίνει ή παίρνει φακελάκι
    - πήρε επιδότηση για να επενδύσει στην επιχείρηση του και τα έφαγε στα τζιπ και τα ουίσκια
    - πήρε δάνεια για να κάνει διακοπές
    - άφησε το διπλανό του να κάνει τεράστιες λαμογιές & αντί να τον καρφώσει, προσπάθησε να κάνει το ίδιο
    - έχτισε παράνομα
    - δε σέβεται τους νόμους και το διπλανό του, συστηματικά
    - πάτησε πάνω σε πτώματα των διπλανών του για να το παίξει μούρη
    - δεν δείχνει καμία αλληλεγγύη

και πολλά πολλά πολλά άλλα.

Οι πολιτικοί μας λοιπόν είναι καθ'εικόνα και καθ'ομοίωση του μέσου Έλληνα, λίγο πιο διογκωμένοι. Αστείο ε? Να γλύφεις για να μπεις στο δημόσιο και τώρα να παίρνεις τα @@ σου... Πόσο γουστάρω..

Ο μέσος Έλληνας είναι ο ηθικός αυτουργός αυτής της δολοφονίας. & ας κόψουμε τις παπαρίτσες να κοιτάμε πάλι τους άλλους, τι θα πάθουν οι άλλοι. Πρέπει να πληρώσουν όλοι, και να γίνει δήμευση περιουσιών, αναλόγως με το μέγεθος της ευθύνης του καθενός.

Ας τον πιούμε τώρα όλοι μαζί!!

ps. Δε πιστεύω ότι οι περισσότεροι θα αλλάξουν...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

2. Έκτακτη φορολόγηση τραπεζικού συστήματος αναλογικά με κερδοφορία τους (σηημειωτέων οτι είναι και οι μόνοι που εν καιρώ κρίσης εισέπραξαν 28 δις που ποτέ δεν αποδόθηκαν στην αγορά)

Gandalf
    Πριν λιγο ακουσα στις ειδησεις της ΝΕΤ οτι το προγραμμα ενισχυσης των τραπεζων επεκτεινεται και θα φτασει μεχρι 50δις. Ελπιζω την Τεταρτη να γινουν οι τραπεζες ΦΛΑΜΠΕ!!!
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ , ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΜΑ ΞΗΓΙΕΣΑΙ ΝΤΡΕΤΑ !

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    τι δεν ακούσαμε - είδαμε...

1. Μείωση αριθμό βουλευτών και σχετικών δαπανών τους.
    2. Έκτακτη φορολόγηση τραπεζικού συστήματος αναλογικά με κερδοφορία τους (σηημειωτέων οτι είναι και οι μόνοι που εν καιρώ κρίσης εισέπραξαν 28 δις που ποτέ δεν αποδόθηκαν στην αγορά)
    3. Απευθείας κίνηση για δικαιοσύνη σε καταχραστές δημοσίου χρήματος ανεξαιρέτως πολιτικής ή/και κοινωνικής θέσης.
    4. ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ. Διότι αν μόνο κόβεις και δεν ενισχύεις είναι λογικό οτι στραγγίζεις ενα στεγνό σφουγγάρι.
    5. ΣΤΟΧΟΥΣ ... ΣΤΟΧΟΥΣ... ΣΤΟΧΟΥΣ... τι στο διάτανο θα καταφέρουμε με αυτά πέρα απο την αναδιάρθρωση χρέους... αν είναι να γαμηθούμε για να δανειστούμε να πληρώσουμε τα χρωστούμενα μόνο... καλύτερα πτώχευση και βλέπουμε.
    6. ΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΣΥΓΝΩΜΗ... οι μισοί και πλέον της κυβέρνησης ανήκαν σε παλαιότερες κυβερνήσεις που έκαναν τις ίδιες σπατάλες και τότε. Είναι οι ίδιοι που υποσχέθηκαν το καλύτερο προ 8μηνίας περίπου..είναι οι ίδιοι σήμερα που λένε πως ουσιαστικά επτωχεύσαμεν και πρέπει ... οχι να πληρώσουμε, αλλά να ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ.

Gandalf
    Επειδη με εκφραζει απολυτα το κανω sticky στην υπογραφη μου...., ελπιζω να μη σε πειραζει Gandalf...
    Καντε το συνθημα οσοι περισσοτεροι γινετε. Αντε να αρχισει να υπαρχει μια δομη και μια ισχυ στον λογο!
    "Στον πατέρα μου οφείλω το ζην, στον δάσκαλό μου το ευ ζην"
    Member of "ΚΑΓΚΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΟΣ" official club

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    οι βουλευτες παντως τα 5000? για ανακαινιση γραφιου θα τα παρουν...

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ιznogood

Καντε το συνθημα οσοι περισσοτεροι γινετε. Αντε να αρχισει να υπαρχει μια δομη και μια ισχυ στον λογο!

REVOLUTION FAIL

(υ.γ.το fail θα ειναι να μεινει μονο στις υπογραφες μας,)
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

τελικα το "που πήγαν τα λεφτα;" θα μείνω ενα αναπάντητο ερωτημα στην ιστορια

α ρε πούστη δεν κανει το μπαμ η κοινώνια να τους γ@μησουμε όλους....
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    REVOLUTION FAIL

(υ.γ.το fail θα ειναι να μεινει μονο στις υπογραφες μας,)
    Εχεις δικιο..., ειναι ομως μια αρχη προς την συγκεντρωση ενος συνεκτικου πυρηνα ανθρωπων που ασχετως πολιτικων πεποιθησεων ολοι συμφωνουμε πως ο gandalf εθεσε ενα μανιφεστο κοινα αποδεκτο!
    "Στον πατέρα μου οφείλω το ζην, στον δάσκαλό μου το ευ ζην"
    Member of "ΚΑΓΚΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΟΣ" official club

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock*
    M' aresei pou epiases to noima toulahiston esy!
    xero ti leo...an den ALAXETE...ego den meno stin Ellada
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    - άφησε το διπλανό του να κάνει τεράστιες λαμογιές & αντί να τον καρφώσει, προσπάθησε να κάνει το ίδιο
    και πολλά πολλά πολλά άλλα.
    ...
    ps. Δε πιστεύω ότι οι περισσότεροι θα αλλάξουν...
    Afise na ton diaftheiroun ta media, oi dimosiokafroi kai oi vrwmofyllades toso, pou na thewrei pws kataggelontas mia paranomia, ginetai roufianos pou 'karfwnei', enw gelase me ton astiko mytho gia to germano astynomiko pou ekopse klisi sto filo tou.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
    Anousio to logopaignio sou. Ti ennoeis diladi? Pws an egw vgw na zisw sto exwteriko tha allaxw nootropia? Pws esy apallahthikes apo tin anagki na 'allaxeis'? Den ezises edw? De tha epistrepseis pote?
    Polla apo ta arnitika ta opoia thewrisa pws mas odigisan s'autin tin katastasi kai anefera sta post mou epi tou thematos, den ta ehw kanei! Par'ola auta hrisimopoiisa prwto proswpo plithyntikou kathws i hrisi tou deuterou proswpou fanerwnei allazoneia kai de syneisferei sti syzitisi, akomi ki an oi apopseis pou ekfrazontai einai swstes!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
    Ualione, stai ancora di la? Mi sa che rivengo pure io!

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock*
    Anousio to logopaignio sou. Ti ennoeis diladi? Pws an egw vgw na zisw sto exwteriko tha allaxw nootropia? Pws esy apallahthikes apo tin anagki na 'allaxeis'? Den ezises edw? De tha epistrepseis pote?
    Polla apo ta arnitika ta opoia thewrisa pws mas odigisan s'autin tin katastasi kai anefera sta post mou epi tou thematos, den ta ehw kanei! Par'ola auta hrisimopoiisa prwto proswpo plithyntikou kathws i hrisi tou deuterou proswpou fanerwnei allazoneia kai de syneisferei sti syzitisi, akomi ki an oi apopseis pou ekfrazontai einai swstes!
    Agapite bannana....

Εαν θελεις το πιστευεις...
    Εχω αλλαξει νοοτροπια,ειμαι αρκετα χρονια εξω,δεν εχω καμμια προθεση να γυρησω στο Ελλαδα (εκτος καμια φορα για διακοπες) και αυτο οφειλεται μονο και μονο οτι εχω αλλαξει νοοτροπια και βλεπω πολλα πραγματα που δεν μου αρεσουν και αυτο γιατι μπορω να κανω συγκριση...αν δεν μπορεις να κανεις συγκρηση πως μπορεις να δεις την διαφορα.
    Αν βγεις στο εξωτερικο ΔΕΝ σημαινει αυτοματα οτι αλλαζεις και νοοτροπια....ξερεις ποσα "ταγαρια' βγηκαν εξω για χρονια και παρεμειναν "ταγαρια"!?

Ειναι θεμα το ποσο δεχεσαι να δεις τα πραγματα και απο αλλη οπτικη.

Εγω βγαζω τον εαυτο μου στην απ'εξω γιατι απλα ΔΕΝ μενω εδω οπως ειπα παραπανω αλλα και δεν εχω προθεση να γυρησω...οποτε ειμαι στην "απέξω".
    Ομως σαν Ελληνας βλεπω τα πραγματα πως ειναι και δεν μπορω να πω οτι χαιρομαι και γιαυτο συμμετεχω γραφωντας σε αυτο το ποστ.

Ομως επειδη εχω γυρησει αρκετα την Ευρωπη (οχι περαστικος εκδρομεας,δεν μιλαω μονο για την Β.ιταλια που ειμαι) εχω δει πραγματα,νοοτροπιες που πιστευω ειναι απλα αδυνατον ο Ελληνας να υιοθετησει.Κυριως καποιας ηλικιας ατομα και απο επαρχια...ειναι μαθημενοι αλλιως.
    Πιστευω ομως και αυτη ειναι η μοναδικη ελπιδα οτι οι νεες γεννεες θα ειναι διαφορετικες.

Και τελος το ΑΛΑΞΕΤΕ ειναι για να δωσω και μια δοση χιουμορ...το ανεκδοτο με τους μαυρους που περνανε το ποταμι, γινονται λευκοι και ενας ξεμενει πισω και αρχηζει να ζηταει βοηθεια ενω ειναι στην μεση του ποταμου...οποτε σε καποια στιγμη γυρνανε οι αλλοι μαυροι που εχουν γινει λευκοι και λενε "ρε δεν μπα να πνιγει ο σκυλαραπας!!"

Ualione, stai ancora di la? Mi sa che rivengo pure io!
    χεχε...ελα να γινουμε πολλοι
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Λένε για 720 μέχρι 1.000.000 δημοσίους.

Στην Ελλάδα των 10.000.000 με εργατικό δυναμικό τα 5.000.000 το δημόσιο απασχολεί το 15-20% του εργατικού δυναμικού της χώρας 15-20% ρε παιδιά ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!
    ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!

Φίλη μου κάνει φροντιστήρια μαθηματικών, κοριτσάκι 1ης Γυμνασίου πριν 3-4 μέρες την ρωτάει"κυρία πόσα λεφτά παίρνετε??" και ξεκινάει μια κουβέντα επαγγελματικού προσανατολισμού με την καθηγήτρια του ιδιαίτερου και της ρίχνει το θεικό η μικρή...
    "Ο μπαμπάς μου, μου λέει να γίνω δημόσιος υπάλληλος για να πληρώνομαι και να μην δουλεύω!!!!!"

Η ^%$^% γενιά των 40-60 αφού πήδηξε τα ΠΑΝΤΑ αποφασίζει να περάσει τις "αρχές" της και στα παιδιά της...

Και αν σας ακούγεται ρατσιστικό, πάρτε το χαμπάρι επιτέλους, όσο λέτε ότι φταίνε οι "άλλοι" για το μπουρδέλο που μας κληροδοτήσατε, τόσο θα σας θεωρούμε ακόμα πιο υπεύθυνους απο τους πολιτικούς....

Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss

Στην Ελλάδα των 10.000.000 με εργατικό δυναμικό τα 5.000.000 το δημόσιο απασχολεί το 15-20% του εργατικού δυναμικού της χώρας 15-20% ρε παιδιά ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!
    ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!

Φίλη μου κάνει φροντιστήρια μαθηματικών, κοριτσάκι 1ης Γυμνασίου πριν 3-4 μέρες την ρωτάει"κυρία πόσα λεφτά παίρνετε??" και ξεκινάει μια κουβέντα επαγγελματικού προσανατολισμού με την καθηγήτρια του ιδιαίτερου και της ρίχνει το θεικό η μικρή...
    "Ο μπαμπάς μου, μου λέει να γίνω δημόσιος υπάλληλος για να πληρώνομαι και να μην δουλεύω!!!!!"

Η ^%$^% γενιά των 40-60 αφού πήδηξε τα ΠΑΝΤΑ αποφασίζει να περάσει τις "αρχές" της και στα παιδιά της...

Και αν σας ακούγεται ρατσιστικό, πάρτε το χαμπάρι επιτέλους, όσο λέτε ότι φταίνε οι "άλλοι" για το μπουρδέλο που μας κληροδοτήσατε, τόσο θα σας θεωρούμε ακόμα πιο υπεύθυνους απο τους πολιτικούς....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss

ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!

Ναι είναι θέμα άσχημης νοοτροπίας
    Μην γίνεις Δημόσιος υπάλληλος γίνε ιδιωτικός υπάλληλος, να δουλεύεις απο το πρωί ώς το βράδυ και να κόβεις δελτίο ώστε να σε διώχνουν χωρίς αποζημίωση όποτε γουστάρουν.
    Γίνε επιχειρηματίας, να έχεις νταβατζήδες τον αστυνόμο το δήμαρχο το νομάρχη τα επιμελητήρια και ένα σωρό άλλους που πρέπει να σου δώσουν άδεια να επενδύσεις χρήμα και να δημιουργήσεις έσοδα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.
    Είναι καποιος που δεν βλέπει το δημόσιο σαν παράδεισο?

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 18/08/2018, 20:10
  2. Απαντήσεις: 45
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2010, 21:41
  3. Έλυσα το ασφαλιστικό πριν κι από τα νέα μέτρα...
    από maeonapii-1100 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2010, 10:21
  4. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2003, 19:15

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ