Προβολή αποτελεσμάτων ψηφοφορίας: ΚΤΜ και αξιοπιστία

Ψηφοφόροι
182. Δεν μπορείτε να ψηφίσετε
  • Είμαι ή ήμουν ιδιοκτήτης KTM και τα KTM είναι αξιόπιστα.

67 36,81%
  • Είμαι ή ήμουν ιδιοκτήτης KTM και τα KTM είναι αναξιόπιστα και ζημιάρικα.

12 6,59%
  • Δεν θα αγόραζα ποτέ KTM γιατί χαλάει.

15 8,24%
  • Θα ήθελα να έχω KTM, γιατί είναι πανέμορφο και βρωμόγκαζο, αλλά φοβάμαι.

35 19,23%
  • Θεωρώ τα KTM τόσο αξιόπιστα που άνετα θα αγόραζα ένα.

28 15,38%
  • Δεν εχω ιδέα απο μηχανάκια κι απλά τρολάρω.

9 4,95%
  • Είχα/εχω/θελω να έχω ΚΤΜ για τις δυνατότητες που έχει, άσχετα αν είμαι κουλός.

16 8,79%
Σελίδα 8 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789101112 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 173

Θέμα: KTM και αξιοπιστία

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος

Και θα συνεχίζεται μέχρι να χαλάσει ένα vstrom.
    Χάλασε όμως ένα χόντα εξαιτίας του "μήτσου του μηχανικού" και κοίτα τι έγινε

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Χάλασε όμως ένα χόντα εξαιτίας του "μήτσου του μηχανικού" και κοίτα τι έγινε
    Για δες κάτι θρεντ που χάνω!
    Sent from me using a computer.

Για δες κάτι θρεντ που χάνω!

Πάντα στις υπηρεσίας σας

The fine art of sliding Το avatar του/της Aνεμος
    LC4 640 2005

70000km

1ος και μοναδικος ιδιοκτητης

λαδια καθε 2500
    βαλβιδες check καθε 5000

all good

over
    there's no such thing as impossible

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Aνεμος Προβολή μηνύματος
    LC4 640 2005

70000km

1ος και μοναδικος ιδιοκτητης

λαδια καθε 2500
    βαλβιδες check καθε 5000

all good

over
    λίγα είναι ...

βαριέμαι να ψάχνω τώρα, αλλά έχω διαβάσει θρεντ σε ξένα φόρουμ με αρκετούς ιδιοκτήτες lc4 να δηλώνουν πάνω απο 100 απροβλημάτιστα ... ένας κοντεύει αισίως τα 200.000.

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από road spirit Προβολή μηνύματος
    λίγα είναι ...

βαριέμαι να ψάχνω τώρα, αλλά έχω διαβάσει θρεντ σε ξένα φόρουμ με αρκετούς ιδιοκτήτες lc4 να δηλώνουν πάνω απο 100 απροβλημάτιστα ... ένας κοντεύει αισίως τα 200.000.
    Και να φανταστείς ότι οι κινητήρες Lc4 καθιέρωσαν την φήμη των κτμ!
    Sent from me using a computer.

Μέλος Το avatar του/της nauagios
    Και να φανταστείς ότι οι κινητήρες Lc4 καθιέρωσαν την φήμη των κτμ!
    στην ελλαδα που ολοι εχουν καβαλησει τα παντα και ειναι γνωστες.

στα ίχνη του καλάντουρα.. Το avatar του/της foogr01
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nauagios Προβολή μηνύματος
    στην ελλαδα που ολοι εχουν καβαλησει τα παντα και ειναι γνωστες.
    Και χωρίς να έχουν καβαλήσει, πάλι γνώστες είναι !!! Και όχι μόνο για τα δίτροχα αλλά για τα πάντα όλα (κρίμας τα πάντα κιόλας, τα αυθεντικά...)

Τι άνθρωποι...
    Φύγαμε...

ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΣΥ.................ΕΝΑ ΚΤΜ

Μπορείς........

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Terens Προβολή μηνύματος

Μπορείς........
    Εσυ παντως ΔΕΝ μπορεις
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Μέλος
    αφου πηραν ενα χωματινο -κυριως-μοτερ υψηλης αποδοσης που θελει σωστη συντηρηση,το ντυσαν με κουστουμι ,το βγαλαν στο δρομο,το πηρε ο χτακιας που αλλαζε λαδια οποτε το θυμοταν,το αποτελεσμα φυσιολογικο...

Παλαιό μέλος
    για εμενα ο παραγοντας αξιοπιστια εχει βαση μονο οταν μιλαμε για μηχανακια αγορασμενα καινουρια. οταν το καινουριο το συντηρεις συμφωνα με το μανουαλ, το χρησιμοποιεις σωστα και ο μαστορας δεν ειναι ο μπαρμπα μητσος και σου βγαλει καποιο προβλημα χοντρο τοτε ειναι αναξιοπιστο. για εμενα δεν ειναι προβλημα οι τρομπες φρενων κτλ, ειναι brembo και ειναι αφτερμαρκετ, αν σου χαλασουν εκει που θα πληρωνες να βαλεις την ιδια βαλε καποια αλλη αφτερμαρκετ ή καποια απο αυτες των ιαπωνικων. δεν μπορει ομως να τα θεωρουμε αναξιοπιστα οταν σβηνουν με νεκρα στο φαναρι. ποσα πρωταθληματα εχουν χαθει επειδη του εσβησε και εχασε την εκκινηση? εμενα με ειχε τρελανει στα σβησιματα αλλα το ηθελα και racing κατασταση τρομαρα μου, του εριξα λιγο τις παραμετρους και απο τοτε ολα καλα.
    επισης ενας μεγαλος παργοντας που υπαρχει αυτη η νοοτροπια απεναντι στην εταιρεια πιστευω ειναι η διαχρονικοτητα των 625, 640 κινητηρων. κακα τα ψεματα οι περισσοτεροι εδω μεσα εχουμε σχηματισει αποψη αυτους τους κινητητηρες και ειναι λογικο γιατι ειναι και τα μεσαια πολιτικα μοντελα της. ακομα και σημερα μετα απο 10 χρονια ειναι οι διαχρονικοτεροι κινητηρες της. τα μοντελα που τους φορανε ειναι σε επιπεδο επιδοσεων και πακετου περιφερειακων πολυ μπροστα απο τα σημερινα μεσαια μονοκυλινδρα παρολο που ειναι 10ετιας. αυτο σαν επακολουθω εχει να πουλιουνται σε πολυ χαμηλη τιμη για αυτο που προσφερουν αλλα δεν ξερεις ποσους κατοχους ειχε πριν το μηχανακι ουτε αν υπαρχει κατι πανω του που ειναι μαμα. σημερα καθε σκελετος 640 σιγουρα εχει δεχθει παραπανω απο ενα μοτερ και εχει αλλαξει πανω απο 3 χερια. αρα 2 κατοχοι duke 640 δηλωνουν οτι ειναι αναξιοπιστα γιατι τους γεμισε προβλητα αλλα δεν ξερουν ουτε μπορουν να βρουν ποσα πραγματικα χλμ εχει και ποσες φορες εχει κατεβει το μοτερ και τι βλαβες ειχε βγαλει. και των 2 το μηχανακι εσταζε λαδι απο οταν το πηραν μεταχειρισμενο, αρα εχουμε 2 κατοχους με αρνητικη ψηφο, το μηχανακι ομως μπορει να ειναι ιδιο και αυτοι να ειναι κατοχοι της ιδιας μηχανης σε διαφορετικο χρονο. πιο λιανα: υπαρχουν σημερα στους ελληνικους δρομους 5000 μηχανακια των 640, 1000 των 625 και 4000 των 990/950. αρα 10.000 μηχανακια επισημα. πλεον με το αγορασε πουλα εδω και 10 χρονια ο ιδιος αριθμος στα μηχανακια εχει βγαλει τους 4πλασιους κατοχους. δεν ειναι παραξενο που ακομα υπαρχουν αυτα τα μηχανακια? κανονικα τα 640 δεν θα επρεπε να υπηρχαν γιατι θα τα ειχε καταπιει το χτχ αλλα υπαρχουν ακομα. αυτη ειναι η αποψη μου, οτι αν το αγορασες μεταχειρισμενο δεν μπορεις να ζητας και πολλα περι αξιοπιστιας, αν το αγορασες καινουριο και σου βγηκε μαπα τοτε κανε μοτο ζωης το καθε τριτη μαστορα.

τετρακυλινδρο μελος Το avatar του/της yiannis172
    για εμενα ο παραγοντας αξιοπιστια εχει βαση μονο οταν μιλαμε για μηχανακια αγορασμενα καινουρια. οταν το καινουριο το συντηρεις συμφωνα με το μανουαλ, το χρησιμοποιεις σωστα και ο μαστορας δεν ειναι ο μπαρμπα μητσος και σου βγαλει καποιο προβλημα χοντρο τοτε ειναι αναξιοπιστο. για εμενα δεν ειναι προβλημα οι τρομπες φρενων κτλ, ειναι brembo και ειναι αφτερμαρκετ, αν σου χαλασουν εκει που θα πληρωνες να βαλεις την ιδια βαλε καποια αλλη αφτερμαρκετ ή καποια απο αυτες των ιαπωνικων. δεν μπορει ομως να τα θεωρουμε αναξιοπιστα οταν σβηνουν με νεκρα στο φαναρι. ποσα πρωταθληματα εχουν χαθει επειδη του εσβησε και εχασε την εκκινηση? εμενα με ειχε τρελανει στα σβησιματα αλλα το ηθελα και racing κατασταση τρομαρα μου, του εριξα λιγο τις παραμετρους και απο τοτε ολα καλα.
    επισης ενας μεγαλος παργοντας που υπαρχει αυτη η νοοτροπια απεναντι στην εταιρεια πιστευω ειναι η διαχρονικοτητα των 625, 640 κινητηρων. κακα τα ψεματα οι περισσοτεροι εδω μεσα εχουμε σχηματισει αποψη αυτους τους κινητητηρες και ειναι λογικο γιατι ειναι και τα μεσαια πολιτικα μοντελα της. ακομα και σημερα μετα απο 10 χρονια ειναι οι διαχρονικοτεροι κινητηρες της. τα μοντελα που τους φορανε ειναι σε επιπεδο επιδοσεων και πακετου περιφερειακων πολυ μπροστα απο τα σημερινα μεσαια μονοκυλινδρα παρολο που ειναι 10ετιας. αυτο σαν επακολουθω εχει να πουλιουνται σε πολυ χαμηλη τιμη για αυτο που προσφερουν αλλα δεν ξερεις ποσους κατοχους ειχε πριν το μηχανακι ουτε αν υπαρχει κατι πανω του που ειναι μαμα. σημερα καθε σκελετος 640 σιγουρα εχει δεχθει παραπανω απο ενα μοτερ και εχει αλλαξει πανω απο 3 χερια. αρα 2 κατοχοι duke 640 δηλωνουν οτι ειναι αναξιοπιστα γιατι τους γεμισε προβλητα αλλα δεν ξερουν ουτε μπορουν να βρουν ποσα πραγματικα χλμ εχει και ποσες φορες εχει κατεβει το μοτερ και τι βλαβες ειχε βγαλει. και των 2 το μηχανακι εσταζε λαδι απο οταν το πηραν μεταχειρισμενο, αρα εχουμε 2 κατοχους με αρνητικη ψηφο, το μηχανακι ομως μπορει να ειναι ιδιο και αυτοι να ειναι κατοχοι της ιδιας μηχανης σε διαφορετικο χρονο. πιο λιανα: υπαρχουν σημερα στους ελληνικους δρομους 5000 μηχανακια των 640, 1000 των 625 και 4000 των 990/950. αρα 10.000 μηχανακια επισημα. πλεον με το αγορασε πουλα εδω και 10 χρονια ο ιδιος αριθμος στα μηχανακια εχει βγαλει τους 4πλασιους κατοχους. δεν ειναι παραξενο που ακομα υπαρχουν αυτα τα μηχανακια? κανονικα τα 640 δεν θα επρεπε να υπηρχαν γιατι θα τα ειχε καταπιει το χτχ αλλα υπαρχουν ακομα. αυτη ειναι η αποψη μου, οτι αν το αγορασες μεταχειρισμενο δεν μπορεις να ζητας και πολλα περι αξιοπιστιας, αν το αγορασες καινουριο και σου βγηκε μαπα τοτε κανε μοτο ζωης το καθε τριτη μαστορα.
    Πολυ σωστος Και να προσθεσω οτι το κλασικο ''αναξιοπιστο'' LC4,που μεχρι σημερα μονο απο τον απογονο του εχει ξεπεραστει σε αποδοση(εξαιρουμενων των Racing 450),εχει σχεδιαστικες ριζες στα τελη του '80.
    Τελευταία τροποποίηση από yiannis172; 28/01/2014 στις 11:00.

στα ίχνη του καλάντουρα.. Το avatar του/της foogr01
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Terens Προβολή μηνύματος

Μπορείς........
    Το παλεύω
    Φύγαμε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από yiannis172 Προβολή μηνύματος
    Πολυ σωστος Και να προσθεσω οτι το κλασικο ''αναξιοπιστο'' LC4,που μεχρι σημερα μονο απο τον απογονο του εχει ξεπεραστει σε αποδοση(εξαιρουμενων των Racing 450),εχει σχεδιαστικες ριζες στα τελη του '80.
    Θα έλεγα ότι τα μονοκύλινδρα τετραβάλβιδα έχουν σχεδιαστικές ρίζες πρίν τον πόλεμο, και το lc4 δεν έχει και καμιά τρελή απόδοση.

Σελίδα 8 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789101112 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. drz400 βελτιωσεις και αξιοπιστια
    από martinacos στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 109
    Τελευταίο μήνυμα: 18/06/2008, 19:11
  2. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2007, 00:43
  3. Scooters ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ
    από kalant στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2006, 02:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ