Ρε μουρλέ! Εγώ ένα έχω να πω: Ο τύπος που κάνει σχεδόν ολόκληρη την πρώτη μέρα της ΠΣΚ και κολλάει, χωρίς πολύ σκέψη, μια νυχτερινή επιστροφή 500 χιλιομέτρων (προκειμένου να μην την χάσει) ανακηρύσσεται αβλεπτί επίτιμο μέλος της ΠΣΚ!Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
και σε περίπτωση που αναρωτιέται κανείς ακόμα (καλά λέμε τώρα) τα κατάφερα να φτάσω κατά τις 1 εχθές το βράδυ. Έγραψα τελικά 1.064 ημερησία.
Στην επόμενη εύχομαι να χω κουπόνια και για τη 2η μέρα![]()
![]()
Όμως! Για λίγα, ελάχιστα, χιλιομετράκια, έχασες ένα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ μικρό διαμάντι! Το κομμάτι από Ελατοχώρι μέχρι Βοβούσα. Δρόμος ΕΝΤΕΛΩΣ κατεστραμμένος για μπόλικα χιλιόμετρα (με διαφορά ο πιο κατεστραμμένος όλης της διαδρομής---άσφαλτος μόνο κατ' όνομα), εντελώς έρημος, να έχει αρχίσει να σουρουπώνει, και η φύση τόσο, μα τόσο, οργιαστική που να αρχίζεις να πιστεύεις ότι "δεν θα την βγάλω καθαρή εδώ που έμπλεξα, κάτι θα βγει να με φάει". Όταν φτάνεις τελικά στο καταφύγιο (ο πρώτος "πολιτισμός" που βλέπεις μετά από ώρα) νομίζεις ότι βρήκες την πιο πολύτιμη όαση.
Η διαδρομή αυτή μάλιστα εισάγει και ένα ενδιαφέρον μοτοσυκλετιστικό πρόβλημα: Από την μια προσπαθείς να φυλάξεις το μηχανάκι σου και αν αποφύγεις όσες λακούβες και χασίματα γίνεται και από την άλλη συνειδητοποιείς ότι αν δεν περάσεις μερικές "γιούργια" από μέσα, θα σε πιάσει νύχτα μες το δάσος. Βέβαια ο Παπ και ο Βύρωνας έδωσαν μια εντελώς σουρεαλιστική λύση στο πρόβλημα:
- Βύρωνας το βράδυ: "Ναι ρε συ, πολύ χάλια ο δρόμος, μετά από κάποιο σημείο έχεις κουραστεί να αποφεύγεις λακούβες. Από ένα σημείο και μετά κάποιες τις περνούσα από μέσα... πάλι καλά που είχαμε ανταλλάξει μηχανάκια με τον Παπ γιατί το δικό μου θα το λυπόμουνα!"
- Παπ, σε άσχετη φάση: "Κουράστηκα να αποφεύγω λακούβες. Στο τέλος τις περνούσα από μέσα. Ευτυχώς είχα πάρει το Τουόνο του Βύρωνα, γιατί αν είχα το δικό μου θα κώλωνα..."
Παράνοια λέμε!
![]()
![]()