Σελίδα 39 από 66 ΠρώτοΠρώτο ... 29343536373839404142434449 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 571 έως 585 από 987

Θέμα: ΠΣΚ ανασυγκρότηση? (25 & 26 Ιούνη)

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
    και σε περίπτωση που αναρωτιέται κανείς ακόμα (καλά λέμε τώρα) τα κατάφερα να φτάσω κατά τις 1 εχθές το βράδυ. Έγραψα τελικά 1.064 ημερησία.

Στην επόμενη εύχομαι να χω κουπόνια και για τη 2η μέρα

Ρε μουρλέ! Εγώ ένα έχω να πω: Ο τύπος που κάνει σχεδόν ολόκληρη την πρώτη μέρα της ΠΣΚ και κολλάει, χωρίς πολύ σκέψη, μια νυχτερινή επιστροφή 500 χιλιομέτρων (προκειμένου να μην την χάσει) ανακηρύσσεται αβλεπτί επίτιμο μέλος της ΠΣΚ!

Όμως! Για λίγα, ελάχιστα, χιλιομετράκια, έχασες ένα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ μικρό διαμάντι! Το κομμάτι από Ελατοχώρι μέχρι Βοβούσα. Δρόμος ΕΝΤΕΛΩΣ κατεστραμμένος για μπόλικα χιλιόμετρα (με διαφορά ο πιο κατεστραμμένος όλης της διαδρομής---άσφαλτος μόνο κατ' όνομα), εντελώς έρημος, να έχει αρχίσει να σουρουπώνει, και η φύση τόσο, μα τόσο, οργιαστική που να αρχίζεις να πιστεύεις ότι "δεν θα την βγάλω καθαρή εδώ που έμπλεξα, κάτι θα βγει να με φάει". Όταν φτάνεις τελικά στο καταφύγιο (ο πρώτος "πολιτισμός" που βλέπεις μετά από ώρα) νομίζεις ότι βρήκες την πιο πολύτιμη όαση.

Η διαδρομή αυτή μάλιστα εισάγει και ένα ενδιαφέρον μοτοσυκλετιστικό πρόβλημα: Από την μια προσπαθείς να φυλάξεις το μηχανάκι σου και αν αποφύγεις όσες λακούβες και χασίματα γίνεται και από την άλλη συνειδητοποιείς ότι αν δεν περάσεις μερικές "γιούργια" από μέσα, θα σε πιάσει νύχτα μες το δάσος. Βέβαια ο Παπ και ο Βύρωνας έδωσαν μια εντελώς σουρεαλιστική λύση στο πρόβλημα:

- Βύρωνας το βράδυ: "Ναι ρε συ, πολύ χάλια ο δρόμος, μετά από κάποιο σημείο έχεις κουραστεί να αποφεύγεις λακούβες. Από ένα σημείο και μετά κάποιες τις περνούσα από μέσα... πάλι καλά που είχαμε ανταλλάξει μηχανάκια με τον Παπ γιατί το δικό μου θα το λυπόμουνα!"

- Παπ, σε άσχετη φάση: "Κουράστηκα να αποφεύγω λακούβες. Στο τέλος τις περνούσα από μέσα. Ευτυχώς είχα πάρει το Τουόνο του Βύρωνα, γιατί αν είχα το δικό μου θα κώλωνα..."

Παράνοια λέμε!

Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
    [....]
    - Βύρωνας το βράδυ: "Ναι σε συ, πολύ χάλια ο δρόμος, μετά από κάποιο σημείο έχεις κουραστεί να αποφεύγεις λακούβες. Από ένα σημείο και μετά κάποιες τις περνούσα από μέσα... πάλι καλά που είχαμε ανταλλάξει μηχανάκια με τον Παπ γιατί το δικό μου θα το λυπόμουνα!"

- Παπ, σε άσχετη φάση: "Κουράστηκα να αποφεύγω λακούβες. Στο τέλος τις περνούσα από μέσα. Ευτυχώς είχα πάρει το Τουόνο του Βύρωνα, γιατί αν είχα το δικό μου θα κώλωνα..."

Παράνοια λέμε!

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Ωραίοι!

Περιμένουμε φωτογραφίες και περιγραφή!

[...]
    - Βύρωνας το βράδυ: "Ναι σε συ, πολύ χάλια ο δρόμος, μετά από κάποιο σημείο έχεις κουραστεί να αποφεύγεις λακούβες. Από ένα σημείο και μετά κάποιες τις περνούσα από μέσα... πάλι καλά που είχαμε ανταλλάξει μηχανάκια με τον Παπ γιατί το δικό μου θα το λυπόμουνα!"

Παράνοια λέμε!

ride it like you stole it ε; :rotflmao: :rotflmao:
    "Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

Ρε μουρλέ! Εγώ ένα έχω να πω: Ο τύπος που κάνει σχεδόν ολόκληρη την πρώτη μέρα της ΠΣΚ και κολλάει, χωρίς πολύ σκέψη, μια νυχτερινή επιστροφή 500 χιλιομέτρων (προκειμένου να μην την χάσει) ανακηρύσσεται αβλεπτί επίτιμο μέλος της ΠΣΚ!

Όμως! Για λίγα, ελάχιστα, χιλιομετράκια, έχασες ένα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ μικρό διαμάντι! Το κομμάτι από Ελατοχώρι μέχρι Βοβούσα. Δρόμος ΕΝΤΕΛΩΣ κατεστραμμένος για μπόλικα χιλιόμετρα (με διαφορά ο πιο κατεστραμμένος όλης της διαδρομής---άσφαλτος μόνο κατ' όνομα), εντελώς έρημος, να έχει αρχίσει να σουρουπώνει, και η φύση τόσο, μα τόσο, οργιαστική που να αρχίζεις να πιστεύεις ότι "δεν θα την βγάλω καθαρή εδώ που έμπλεξα, κάτι θα βγει να με φάει". Όταν φτάνεις τελικά στο καταφύγιο (ο πρώτος "πολιτισμός" που βλέπεις μετά από ώρα) νομίζεις ότι βρήκες την πιο πολύτιμη όαση.

Η διαδρομή αυτή μάλιστα εισάγει και ένα ενδιαφέρον μοτοσυκλετιστικό πρόβλημα: Από την μια προσπαθείς να φυλάξεις το μηχανάκι σου και αν αποφύγεις όσες λακούβες και χασίματα γίνεται και από την άλλη συνειδητοποιείς ότι αν δεν περάσεις μερικές "γιούργια" από μέσα, θα σε πιάσει νύχτα μες το δάσος. Βέβαια ο Παπ και ο Βύρωνας έδωσαν μια εντελώς σουρεαλιστική λύση στο πρόβλημα:

Παράνοια λέμε!

ρε Ψεύταρχε, είπα εγω τέτοια κουβέντα? Βύρωνα μην τον ακούς, είναι ακόμα ζαλισμένος και λέει ό, τι του κατέβει ...

εγώ πάντως να ξέρεις, ότι δεν πιστεύω ότι είπες τέτοιο πράγμα ... αν το είπες κιαρατά, να μου φύγει το tuono απ΄τα χέρια ...
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    αλήθεια, αυτός ο ηλικιωμένος κύριος με το tuono, ξερετε αυτός με το μεγάλο μέτωπο, γύρισε σπίτι του, ή τον αφήσατε σε κανα βουνό και στρίβει ακόμα ο λυσασμένος?
    Τελευταία εθεάθη λίγο έξω απ' τη Θήβα, σε βενζινάδικο, να κάνει τσιγάρο παραμιλώντας για τους παλαβούς που πήγε κι έμπλεξε, οικογενειάρχης άνθρωπος... Έσβησε το τσιγάρο, καβάλησε το μπουρδέλο του και χάθηκε την κίνηση. Έκτοτε τα ίχνη του αγνοούνται... Νομίζω θα το ξεπεράσει...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της antsoar
    Θα τολμήσω να το πω

Αν στο ΜΟΤΟ διοργανώνονται τέτοιες βόλτες τότε.............

Ποιος χρειάζεται 36ωρο

Ιεροσυλία ? Δεν νομίζω Τάκη
    Travel, Grow, Share

Αρχικά δημιουργήθηκε από antsoar
    Θα τολμήσω να το πω
    [...]

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	217-8324-centerstand-1.jpg 
Προβολές:	307 
Μέγεθος:	60,2 KB 
ID:	230018
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    μνοπανα...

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    τα ΄χουμε ξαναπεράσει, δεν πειράζει, να ΄μαστε καλά να ξαναπάμε! Άσε να μείνει και λίγο λάστιχο για άλλη εκδρομή ...τα ΄φαγα στο στρώσιμο ρε γμτ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

και που να ΄ξερες που είναι το άλλο το μουρλοκομείο με το SV ...

o nikolasfazer ήπιε καφέ στη Λάρισα και τώρα γυρνάει απο Γλύφα με καράβι ....

και το ανέκδοτο της ημέρας: με περιμένει λέει για μπύρα στη Χαλκίδα ...

Το ξέρω το ξέρω...αφού εγώ του κούνησα το μαντήλι στη διαστύρωση για Λάρ'σα

Εδώ ο κύριος κάπου σε ένα γιοφύρι στον Ασπροπόταμο

Όνομα:	100_2065 [640x480].jpg 
Προβολές:	306 
Μέγεθος:	115,7 KB 
ID:	230019
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Παλαιό μέλος Το avatar του/της antsoar
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

Όνομα:	imagescaz3e0nd.jpg 
Προβολές:	300 
Μέγεθος:	11,2 KB 
ID:	230020
    Travel, Grow, Share

ποιοί δεν έχουν δώσει αναφορά, ότι φτάσανε?

ο Βύρωνας έφτασε, μιλήσαμε
    ο νικόλας κάνει το γύρο της Ελλάδας, θα καθυστερήσει λίγο
    το varadero που έμεινε, έχουμε κανα νέο? τον άφησε ο Βύρωνας σε έναν γνωστό του στο Δομοκό
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
    Εδώ ο κύριος κάπου σε ένα γιοφύρι στον Ασπροπόταμο
    μόλις μίλησα με τον κύριο ΣΤΟΠ είναι αγ.ιωάννη ρόσσι κι έρχεται ΣΤΟΠ θα πάμε για μπύρα ΣΤΟΠ αλχημεία μάλλον ΣΤΟΠ όποιος έχει κουράγιο ακόμα έρχεται ΣΤΟΠ για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μου ΣΤΟΠ ΣΤΟΠ
    "I feel like dining with hitchock every time that we fuck"

Moderator
    ποιοί δεν έχουν δώσει αναφορά, ότι φτάσανε?

ο Βύρωνας έφτασε, μιλήσαμε
    ο νικόλας κάνει το γύρο της Ελλάδας, θα καθυστερήσει λίγο
    το varadero που έμεινε, έχουμε κανα νέο? τον άφησε ο Βύρωνας σε έναν γνωστό του στο Δομοκό
    Για το Varadero δεν ξέρω κάτι νέο, μαζί ήμασταν όταν τον αφήσαμε στον γνωστό του. Το πιο πιθανό είναι ότι απλά έμεινε από βενζίνη, μπορεί βέβαια να παίζει και άλλη βλάβη, δεν ξέρω...

Τον φίλο του Βύρωνα (Σπύρο) τον είδα τελευταία φορά στην Εθνική, κάπου κοντά στην Αταλάντη.

Οι υπόλοιποι έχουν αναφέρει εδώ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από antsoar
    Κάτσε μαστορα να βάλουμε την αυθεντική

(ήταν και σκουριασμένο το γ@μημένο )

Όνομα:	p1010599_1.jpg 
Προβολές:	295 
Μέγεθος:	201,5 KB 
ID:	230022
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παρόμοια θέματα

1. css 25-26 serres
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 11/02/2013, 09:28