Σελίδα 11 από 27 ΠρώτοΠρώτο ... 67891011121314151621 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 403

Θέμα: πόσο αδιάβροχο τελικά πρέπει να είναι ένα dainese

Αρχικά δημιουργήθηκε από PanVas
    Καταρχήν ξεκινάμε με το ρητό ότι κανένας τεχνικός εξοπλισμός δεν είναι 100% αδιάβροχος!!

Φίλε rizlaaр θα σε στεναχωρήσω, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν βλέπω κανένα ελάττωμα στον εξοπλισμό που σου πούλησαν.

Μάλλον παρασύρθηκες και έκανες λάθος αγορές. Αυτό που προφανώς χρειαζόσουν ήταν ένα καλό σετ αδιάβροχα και όταν λέμε καλό, εννοούμε αυτά με το διχτάκι από μέσα, με μαλακό ύφασμα, με σύγχρονο και όμορφο ντιζάιν κτλ… Και συνεχίζεις να το σκέφτεσαι εντελώς λάθος το όλο θέμα. Το σπέσιαλ τζινάκι που αναφέρεις δεν έχει καμία σχέση με αυτό που ονειρεύεσαι… Σκέψου το πιο απλό. Στην απίθανη περίπτωση που είναι 100% αδιάβροχο, όλο το νερό από τα πατζάκια που θα καταλήγει; Θα είναι αρκετά φαρδύ κάτω και μακρύ ώστε να αγκαλιάζει την μπότα/μποτάκι και τα νερά να κυλάνε έξω από αυτήν; Ορίμασε λίγο σαν καταναλωτής. Σκέψου, συμβουλέψου.

Ο εξοπλισμός για οδήγηση στην πόλη υπό βροχή έχει πολύ μεγαλύτερες απαιτήσεις από ότι σε ανοιχτό δρόμο. Σημαντικό ρόλο παίζουν και οι προστασίες που σου προσφέρει η μοτοσικλέτα σου. Ανεμοθώρακας, χούφτες κτλ. Όσο πιο πολύ ταχύτητα αναπτύσσεις, τόσο πιο λίγο βρέχεσαι σε μία μηχανή με προστασίες. Σε ένα σταματημένο φανάρι, όλοι οι σχεδιασμοί και τα ντιζάινγκς καταρρέουν… Καλύτερα να ανοίξεις ομπρέλα…

Το μπουφάν σου, είναι 100% αδιάβροχο. Για να το διαπιστώσεις, αν θες, φόρα το κράνος σου, το μπουφάν σου και ένα αδιάβροχο παντελόνι (μέσα από το μπουφάν) και βαλε κάποιον με το λάστιχο να σε καταβρέχει για μία ώρα. Μην φορέσεις γάντια. Κράτα τα χέρια σου προς τα κάτω. Φρόντισε η εσωτερική επένδυση των μανικιών να μην εξέχει από τα μανίκια. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ αυτό. Άσε τα χέρια σου ελεύθερα προς τα κάτω να δεις πως θα τρέχει όλο αυτό το νερό. Οι παλάμες σου θα βραχούν. Σκέψου τι γάντια θα έπρεπε να έχεις για να καταφέρουν να κοντρολάρουν όλο αυτό το νερό… Νομίζω ότι κανένα γάντι δεν θα μπορούσε να ανταπεξέλθει… Μόνο της καθαρίστριας θα κράταγε στεγνά τα χέρια σου… Ας είμαστε λίγο λογικοί.
    Θα μπορούσες να αγοράσεις πάμφθηνο αδιάβροχο γάντι, αλλά όταν θα τα έβγαζες τα χέρια σου θα είχαν μουλιάσει σαν να ήσουν ναυαγός τον τελευταίο μήνα…

Εξυπνάδες του τύπου χειρουργικό γάντι από μέσα ξέχνα τα! Αυτά τα προτείνουν άσχετοι… Το χειρουργικό γάντι σε τέτοιες συνθήκες το μόνο που θα καταφέρει είναι να σε βοηθήσει να κολλήσεις πίσω από κανα αυτοκίνητο… Ο Ιδρώτας που θα εγκλωβιστεί μέσα στο νάιλον, θα παγώσει και θα μουδιάσουν τα δάχτυλά σου με αποτέλεσμα να μην τα ελέγχεις καθόλου….

Ο εξοπλισμός που αγόρασες, είναι τεχνικός εξοπλισμός και έτσι θα πρέπει να τον αντιμετωπίσεις.

Πάμε στο τελείωμα του μπουφάν. Όπως είσαι με το λάστιχο, δες πίσω στον πισινό σου. Δες το σημείο που τελειώνει το μπουφάν, τι ωραία τσουλάει όοολο το νερό από το μπουφάν στο αδιάβροχο… Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Το γεγονός οτι δεν έχει αδιαβροχοποίηση στο συγκεκριμένο σημείο, είναι απλά γιατί δεν χρειάζεται. Ένα σωστό μοτοσυκλετιστικό παντελόνι θα έπρεπε να καλύπτει ακόμα και καθιστός, μέχρι το πάνω μέρος της μέσης σου. Αν παρατηρήσεις και οι επενδύσεις των μπουφάν εκεί τελειώνουν… Γιατί; Γιατί εκεί αναλαμβάνει το παντελόνι και ίσως η ζώνη μέσης…
    Επίσης, με δεδομένο ότι κάθεσαι, αν υπήρχε υλικό αδιαβροχοποίησης θα το κατέστρεφες. Και μετά το σχίσιμο της μεμβράνης θα προχώραγε προς τα πάνω και θα χανόταν η αδιαβροχοποίηση και στο υπόλοιπο μπουφάν.

Εδώ κολλάει η ερώτηση… Το μπουφάν σου είναι στιλ τούρινγκ, ή κοντό; Γιατί αν είναι κοντό, καλά να πάθεις… Πως θες προστασία από όλους τους καιρούς αλλά και ντιζάιν..;

Επίσης. Όσο και κουφό αν ακούγεται, πολλές φορές αυτό που νομίζουμε ότι είναι νερό, είναι ο ίδιος μας ο ιδρώτας και η υγρασία. Δύσκολο να το χωνέψουμε αλλά ναι μετά από και μισή ώρα οδήγησης σε τέτοιες συνθήκες μπορεί και να στύβουμε το βρακί μας.

Γι’ αυτό και πολλοί αγοράζουν ισοθερμικά και μετά παραπονιούνται ότι τα χρυσοπλήρωσαν και ότι δεν είναι καλά… Δεν είναι αρκετά ζεστά λένε. Μπάζουν… Απλά δεν ξέρουν τι ψώνισαν και ποιος ο λόγος ύπαρξής τους… Ένα ισοθερμικό έχει διαφορετικές χρήσεις, για άθληση, για ορειβασία, για οδήγηση μοτοσικλέτας, για για για για…. Είναι ολόκληρη επιστήμη. Το πρώην αλάνι που έκανε την καλύτερη σούζα στην γειτονία και τώρα έγινε πωλητής προφανώς δεν το ξέρει, αλλά και να το ήξερε δύσκολο να χάσει χρόνο να στο εξηγήσει…

Τέλος, αν θεωρητικά ας πούμε, σταματούσε η βροχή και συνέχιζες να οδηγάς με μεγάλη ταχύτητα για κάμποση ώρα, θα έβλεπες ότι όλα θα στέγνωναν, ότι θα ήσουν στεγνός παντού και φρέσκος χωρίς κανένα πρόβλημα. Και αυτό είναι που πληρώνεις. Τεχνολογίες γκόρετξ, ντι-ντράι, Η2Ο άουτ κτλ από διάφορες εταιρείες, αυτό που θέλουν είναι να προσφέρουν άνεση (κόμφορτ). Και αυτό είναι δύσκολο να το καταλάβεις μέσα στην πόλη. Ένα πολυήμερο ταξίδι θα σου έδειχνε ξεκάθαρα τι έχεις πληρώσει.

Το γεγονός ότι έχω παντελόνι και μπουφάν της συγκεκριμένης μάρκας, πίστεψέ με δεν επηρεάζει την κρίση μου. Από κάπου ξεκίνησα και κάπου κατέληξα σε εξοπλισμό. Το μπουφάν το πήρα από Ιταλία το 2004 σε ένα από τα ταξίδια μου. Μέχρι τώρα δεν έχει μπάσει σταγόνα. Η χρήση του είναι χειμώνα καλοκαίρι και πραγματικά δεν θα ήθελες να ξέρεις τι έχει περάσει. Έχει πλυθεί πάνω από 10 φορές, ενώ είναι το μοναδικό μπουφάν που έχω για χρήση σε μηχανή.

Όλα τα παραπάνω τα γράφω μετά από 12 χρόνια οδήγησης μοτό, πάνω από 150 12ωρα/ 16ωρα ή και 20ωρα συνεχόμενης οδήγησης στις πιο απίθανες καιρικές συνθήκες. Πάνω από 100κ κμ αποκλειστικά σε ταξίδια.
    Όλα τα παραπάνω όποιος παρακολουθεί το φόρουμ μπορεί να τα επιβεβαιώσει μέσα από τα γραφόμενα μου κατά καιρούς στα ταξιδιωτικά τα τελευταία 3 χρόνια και όχι από την εμπειρία μου σε κάποια καφετέρια της Πάτρας.

Εν ολίγοις, καταλαβαίνω απόλυτα την απογοήτευση σου για την άτυχη αγορά. Παρ’ όλα αυτά, κάνε όποια προσπάθεια μπορείς να κάνεις μέσω του καταστήματος και πίεσε να πάρεις ένα σετ αδιάβροχα σε καλύτερη τιμή ή ακόμα και δώρο. (πολύ χλωμό για Ελλάδα... ) Αν ήμασταν σε άλλη χώρα ίσως με το μπουφάν και μόνο θα είχες δώρο ένα πανέμορφο σετάκι αδιάβροχα και την προειδοποίηση ότι μόνο με αυτά θα κάνεις την δουλειά σου… Το παραπάνω το αναφέρω μιας και σε παραγγελία μέσω ίντερνετ για φίλη, με το κράνος αποσπάσαμε απίθανο σετ αδιάβροχα της Γκλόβερ και με τις μπότες ένα ζευγάρι γκόρετεξ γάντια…

Κλείνοντας να σου θυμίσω πάλι την ωμή αλήθεια. Μόνο με σετ αδιάβροχα ( κατά προτίμηση ολόσωμο) και δεύτερο ζευγάρι γάντια μπορείς να μείνεις στεγνός και αυτό με δυσκολίες. Αυτό λέει η πείρα, αυτό λένε όλοι οι αναβάτες σε όλο τον κόσμο αλλά και όλα τα σχετικά βιβλία για προετοιμασία εξοπλισμού.

Πάντα φιλικά.
    Παναγιώτης.

''Εμείς τις βόλτες τις κάνουμε ταξίδια..!!

Παλαιό μέλος
    Τι να πώ ρε φίλε MAG/FMX. Για τηλεκατευθηνόμενα ελικόπτερα ρώτα ότι θές. θα σου πώ τα πάντα.

Ομως απο μπουφάν τύπου gordura, έχω πλήρη μεσάνυχτα. Αυτά με τα ισοθερμικά και τα αδιάβροχα απο μέσα, ούτε τα ξέρω ούτε τα κατανοώ. Ισως είναι μια λύση αλλά για μένα ακραία.

Εγώ είχα βλέψεις να φοράω το πουκαμισάκι κυριλέ, και το μπουφανάκι και να είμαι αδιάβροχος.
    Οχι μετά απο μισή ώρα να ποτίζει νερό το μανίκι του πουκαμίσου...

Αν είναι τελικά έτσι, να πάω να ράψω 2 προφυλακτικά για τα χέρια (σαν αυτά που φορούσαν κάποτε οι λογιστές και οι ταμίες) για να μήν μουτζουρώνουν τα μανίκια απο τα πουκαμισά τους, και να τελειώνει εκεί η ιστορία....

Με την ευκαιρία, το μπουφανάκι το βρήκα ποιο είναι..... αυτό όμως που λέει nero-nero-nero.

http://www.dainese.com/ar_en/motorbi...eam-d-dry.html

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MAG/FMX
    Ασε κ ολο μου τρωγεται ενα γραναζι στο airwolve που εχω.
    Anyway αισχος το διαφημιζουν για πολυ αδιαβροχο d-dry + peox, k oxi αδιαβροχο απλο d-dry.
    Παντως εφαγες μαλον παραπανω βροχη απο τοσο{ Laboratory tests show water penetration resistance values equal to over 10,000 mm of water column height}
    Κ το εχει κ στα μπουφαν πολης, που σημαινει οτι δεν παω ταξιδι κ τρεχω κ στεγνωνω.Ειμαι πολη με φαναρια κπαωμε 50κλμ.
    love will save the planet,hate is a good start.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από PanVas
    ..............

Πάντα φιλικά.
    Παναγιώτης.
    +ΟΣΑ!!!!!!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος
    Αγαπητοί φίλοι, επανέρχομαι στην ενεργό δράση..... καλησπέρα καταρχήν.

Ας βάλουμε κάποια πράγματα στην θέση τους, μετά απο κάποια συζήτηση που είχα με το αδερφάκι μου. Οπως είχα πεί σε προηγούμενο post, ο αδερφός μου πρώην μηχανόβιος και έχοντας γυρίσει όλη την Ελλάδα, μου τόνισε και αυτός ότι το μπουφάν είναι απαράδεκτο άν μπάζει απο τα μανίκια.

Η δική του εμπειρία απο τίς διαδρομές και από τίς κατά καιρούς συζητήσεις με άλλους μοτοσυκλετιστές, είναι ότι ένα μπουφάν τύπου gordura ή όπως αλλιώς θέλετε να το πείτε, είναι απαράδεκτο να βάζει νερά. Μιλάμε πάντα για γνωστές μάρκες...

Μέσα στα πολλά που είπαμε, μου είπε δύο χαρακτηριστικά παραδείγματα....

Ταξίδι απο Ηράκλειο Κρήτης έως Σητεία Κρήτης με βροχή τούμπανο, και το μπουφάν του δεν πήρε ούτε σταγόνα. (κυριολεκτικά).

Ταξίδι απο Γαλλία - Ιταλία με καταρρακτώδη βροχή, και το μπουφάν δεν πήρε σταγόνα μέσα.....

Και εγώ κάθομαι και σπάω το κεφάλι μου, γιατι με μισή ώρα νερό, το μπουφάν πήρε νερό....

Πάντα μα πάντα, τα γάντια τα φόραγε απο μέσα απο τα μανίκια. Ποτέ απ' έξω..... Το μπουφάν το είχε πάρει απο ότι θυμάται, γύρω στα 80 χιλιάρικα.

Τά γάντια και αυτά με την σειρά τους, ουδέποτε μπάσανε νερό ούτε για δείγμα. Του ζήτησα να τα βρεί, απλά για να ξέρουμε την μάρκα....

Ολα τα παραπάνω, μαζί με τα post που έχω διαβάσει απο κάποιους φίλους ότι τα μπουφάν τους, δεν έχουν βάλει ούτε σταγόνα, με παραπέμπει στο γεγονός ότι το μπουφανάκι που πήρα, μάλλον είναι ή μαιμού ή δεύτερη ποιότητα. "Αν".......... υπάρχει δεύτερη ποιότητα στην dainese.

Eπίσης απο ότι μου είπε (σε αυτό θα ήθελα μια επιβεβαίωση άν κάποιος ξέρει) γιατί δεν είναι και σίγουρος, ότι ο επίσημος αντιπρόσωπος τής dainese, είναι στην Μιχαλακοπούλου, μετά το hollidey inn. Θά τον επισκεφτώ αύριο, γιαυτό ρωτάω.

Το θέμα όπως σας είπα, έχω όλη την καλή διάθεση να το τραβήξω όσο χρειαστεί, ακόμα και δικαστικά αν παραστεί ανάγκη.

Αν κάποιοι "κύριοι" θέλουν να είναι της αρπαχτής, καλά κάνουν και δικαίωμά τους. Καλώς ή κακώς βρήκαν λάθος πλάτη να πατήσουν.

Οι κινέζοι μάλλον τελικά, είναι καλοί στο να φτιάχνουν ελικόπτερα και όχι μπουφάν..... Και τα γάντια που έχω παραθέσει πιο πάνω, made in kina είναι... Πληροφοριακά...

Επίσης κλείνοντας, δύο φωτό απο το μπουφανάκι του αδερφού...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	eryeqw 002.jpg 
Προβολές:	257 
Μέγεθος:	53,7 KB 
ID:	178830

Παλαιό μέλος
    ..

Όνομα:	erye 01.jpg 
Προβολές:	256 
Μέγεθος:	57,7 KB 
ID:	178831

Παλαιό μέλος
    Και κάτι άλλο παιδιά......

Σήμερα κρέμασα το μπουφάν πάνω απο την μπανιέρα, του έριξα απο το ύψος των ώμων στο μανίκι τεσσεράμισι λίτρα νερό, το οποίο έπεσε σε μια λεκάνη, και αυτό με την σειρά του, το έριξα πάλι πάνω στο μανίκι απο το ύψος του ώμου.

Μετά απο μία ώρα και ίσως λιγότερο, και βάζοντας το χέρι μέσα, υπήρχε αισθητή υγρασία (όχι νερό).

Αρα τα μανίκια μπάζουν του κερατά.... Δηλαδή, άν κάνω μια Γαλλία - Ιταλία, είμαι τελειωμένος.....
    Αντε γειά.... hand made by kina με όλη την σημασία, και τα μυαλά στα κάγκελα.:rotflmao:

Μείνετε συντονισμένοι, γιατί θα έχουμε εξελίξεις......

Παλαιό μέλος
    Φίλε MAG/FMX, καιρός να αλλάξεις ελικόπτερο.....
    Πάρε κανένα σοβαρό...

Re δε μπας να βραχεις λεω εγω ........
    Πλακα κανω εχεις δικιο , αλλα εχω μπλεξει με αλλα εξοδα τωρα , Εχω κ ενα 10εκ για μεσα στο σπιτι πιο πολυ για την πλακα μου..........
    Τα επομενα φραγκα πανε για snowbord , serfing k istioploia k κατι σε enduro k ena χχ για ταξιδια γαμω τα φταλε γαμω...............

Παλαιό μέλος
    Και κάτι άλλο παιδιά, το οποίο δεν ήθελα να το πω, αλλά εδώ που φτάσαμε.......

Οταν έκανα την ερεύνα αγοράς, και αφού είχα περάσει και απο το συγκεκριμένο κατάστημα, όπως σας είχα πεί, μου διαβεβαίωσε ότι το μπουφανάκι είναι παντελώς αδιάβροχο.......

Οταν λοιπόν "κατέληξα" να το πάρω απο το συγκεκριμένο κατάστημα, και "αφού" πλήρωσα και τους ευχαρίστησα κ.λ.π, μού λένε μετά........

Ξέρεις.................όπως σου είπα, το μπουφανάκι είναι αδιάβροχο, αλλά ίσως...............άν φάς πολύ βροχή, υπάρχει περίπτωση να μπάσει απο τα φερμουάρ(ε νοώντας τα φερμουάρ που έχει στα βυζιά).
    Αλλά πρέπει να φάς ποληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηή βροχή για να γίνει αυτό...:rotflmao:

Βέβαια το θέμα είναι, πώς εκλαμβάνει κανείς την "πολλή βροχή".............. Το κατάστημα μάλλον εννοούσε για πάνω - κάτω 5 - 10 λεπτά βροχή.....

Και εγώ ό ηλίθιος λέω..... αντί να ακυρώσω την παραγγελία...:a31: (θεωρώντας ότι πολλή βροχή εννοούνε να πάς κανένα ταξίδι Αθήνα - Λουτράκι.... ).

Ο.κ σιγά το νερό που θα βάλει...

Και αυτό το τόνισα, γιατι το αδέρφι μου είπε, ότι ακόμα και μετά απο πολλούς τόνους νερό, δεν έμπασε ούτε το φερμουάρ που είχε στο βυζί, όπου έβαζε τα τσιγάρα του......

Όνομα:	erye002.jpg 
Προβολές:	247 
Μέγεθος:	60,0 KB 
ID:	178840

Φιλε δε φταις εσυ..... το μαρκετινγ τα κανει ολα κ εμεις που το ιοθετουμε............Ασε που τωρα με την κριση , βλεπω να πεφτουν οι ποιοτητες κ να αρχιζουν τα παρατραγουδα.........

Παλαιό μέλος
    Μπά......... όχι φίλε. Τό μάρκετινκ καλά κρατεί και καλά κάνει..
    Ξέρεις που εντοπίζεται το πρόβλημα γιά μένα....

Σήμερα στην Ελλάδα του 2009, και με την δύναμη που έχει το διαδύκτιο, κακώς "κάποιοι" αισχροκερδούν στην πλάτη μας. Τό έχω βιώσει και στον μοντελισμό.

Ο νέος πάντα την πατάει. Είναι απαράβατος νόμος..... Μέχρι να δικτυωθεί και να ξεστραβωθεί.... Κοινώς να μπεί στο "λούκι".

Καλώς η κακώς όμως, υπάρχουν πολλοί "νέοι", (όπως εγώ), που συντηρούν (άθελά τους) κάποιους, και βεβαίως οι δεύτεροι το εκμεταλλεύονται..... Λογικό το βλέπω...

Το ζητούμενο είναι, ότι κάποια πράγματα (γεγονότα), καλό είναι να βγαίνουν στην επιφάνεια, μήπως...............λέω μήπως (ονειρο απατηλό), κάποια στιγμή ισιώσουμε...

Για εμάς κυρίως.....................................

Πέρα από την προηγούμενη -ίσως- υπερβολή στην ιστορια με το μπουφάν, αυτό που λες είναι απόλυτα σωστό κ συμμετέχουμε, πάρα πολλοί απο εμάς, σ'αυτο το παιχνίδι εντυπώσεων.

Όλοι εντυπωσιαζόμαστε απο τη φωτό του τυπου που κάνει 3 τούμπες με τη μηχανή στον αέρα κ ταυτιζόμαστε μ'αυτόν αλλά κανένας δε σκέφτεται πόσες επεμβάσεις έχει κάνει αυτός από τις πτώσεις.
    Όλοι μοστράρουμε τα μηχανάκια μας γυαλισμένα αλλά κανένας δε λέει οτι ξεφλουδίζει το χρώμα, οτι σκούριαζει, οτι καίει καθε μέρα λάμπες ή δεν ξέρω τι άλλο. Κοροιδευουμε έτσι τον εαυτό μας, παραπλανούμε τον κάθε καινούριο στο χώρο και αφήνουμε τους κατασκευαστές να πουλάνε ελαττωματικά προιόντα.

Είναι η εποχή της εικόνας, της υπερβολής κ της εντύπωσης κ εμείς συμμετέχουμε σ'αυτό, γινόμαστε θύματα κ παρασέρνουμε κ τους άλλους.

Ευτυχώς κάποιοι το συνειδητοποιούμε.

Racefit Growler...τελος!!
    Αρχικά δημιουργήθηκε από rizlaaa
    Ζήτησα απο εχθές να μου πείτε βρε παιδιά πώς θα βρώ που γράφει το μοντέλο του μπουφάν....
    Εγώ που κοίταξα δεν βλέπω τίποτα. Σε ποιο σημείο το έχει....

Οσο για τα γάντια "παπανικολής" σας επισυνάπτω φωτό.....
    λοιπον επειδη το thread εχει ξεχειλωσει εντελως λεμε.....οσον αφορα τα γαντια κ τα μανικια που σου εμπασαν νερο.....φιλε τα συγκεκριμενα γαντια
    1ον)δεν ειναι αδιαβροχα παρα μονο αντεχουν λιγες σταγονιτσες να στο πω απλα
    2ον)κ σημαντικοτερο τα συγκεκριμενα γαντια ειναι κοντα που σημαινει οτι δεν μπορεις να τα βαλεις μεσα απο το μανικι αλλα ουτε απο εξω...ειναι κοντα ρε αδερφε...κ στο κατω κατω οπως λες εχεις αδερφο που εχει γυρισει οοοοολη την ελλαδα κ ξερει να σου πει 5 πραγματα πως να προστατευθεις απο τη βροχη κ απο το κρυο....ποιος ο λογος τωρα εσυ να καθεσαι κ ριχνεις κουβαδες νερο στο καημενο το μπουφανακι που πιστευω οτι αν ηταν καποιος μοτοσυκλετιστης που ηξερε πως φορανε τα ρουχα θα ηταν μιαααα χαρα το μπουφανακι....κ ακουμε κ μεις τις οποιες ενεργειες-τεστ που κανεις στο μπουφαν κ τραβαμε τα μαλλια μας...ελεος ρε συ ελεος....

φιλικα παντα

Παλαιό μέλος
    Καλημέρα παιδιά.... Χαλαρώστε.
    Εγώ σήμεα έχω ρεπουδάκι....

Κατανοώ ότι με βρίσκετε υπερβολικό, αλλά πρέπει να σας πω ότι χωρίς δοκιμές δεν γίνεται τίποτα.

Ισως όλα αυτά σας φαίνονται κάπως, επειδή εσείς κάνατε την σωστή επιλογή και απο το σωστό κατάστημα. Ελάτε λίγο στην θέση μου.....

Στήν απίθανη περίπτωση, όλα αυτά να είναι στην φαντασία μου, θα το τεστάρω στήν επόμενη βρόχα

Πρός το παρών πίνω καφεδάκι, και μετά την κάνω κατά Μιχαλακοπούλου μεριά, να πάρω καμιά γνώμη.

Τελικά εκεί είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος; Ξέρει κανείς....οεοοοοο.

Σελίδα 11 από 27 ΠρώτοΠρώτο ... 67891011121314151621 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πρέπει να είναι παράνομο το να μη φοράς κράνος ?
    από micmic στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 30/08/2005, 16:59
  2. πως πρεπει να ειναι μια μηχανη τουρισμου
    από xifias στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 29/07/2005, 12:14
  3. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2003, 13:19
  4. Μια βολτα μετα απο καιρο πρεπει να ειναι καλη
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 25/11/2003, 13:21

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία