χρειαζεσαι υδραυλικο...σπασαν τα νερα φιλεΑρχικά δημιουργήθηκε από vaska
![]()
![]()
![]()
πλοπ πλοπ
![]()
![]()
![]()
άκου πλοπ πλοπ.
Και δε με λε ρε Γιώργη αν εγώ ας πούμε ακούω φςςς φλιτσ φςς φλιτς έχω πρόβλημα?????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
χρειαζεσαι υδραυλικο...σπασαν τα νερα φιλεΑρχικά δημιουργήθηκε από vaska
![]()
![]()
![]()
πλοπ πλοπ
![]()
![]()
![]()
άκου πλοπ πλοπ.
Και δε με λε ρε Γιώργη αν εγώ ας πούμε ακούω φςςς φλιτσ φςς φλιτς έχω πρόβλημα?????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Βασίλη, "φςςς φλιτσ φςς" κάνουν οι φουσκωτές κούκλες....Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
![]()
![]()
![]()
πλοπ πλοπ
![]()
![]()
![]()
άκου πλοπ πλοπ.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
φαντάζομαι έχει να κάνει με το αν είναι 500αρα ή 1000άρα η κορντούρα.....Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
![]()
![]()
![]()
πλοπ πλοπ
![]()
![]()
![]()
άκου πλοπ πλοπ.
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε μ@λακες κλαιω![]()
![]()
![]()
το παλιο καλο moto.gr:rotflmao:
επι παντως επιστητού, τα πιο άσχετα ατομα λένε της πιο σωστές κουβέντες![]()
ΥΓ Μαρτυριάρη sniper, αν μου ξανα διώξεις ατομο απο το ιγκλού σε έγδαρα:a29:
ρε gixxerakia μια ερώτηση, μηπως εχεις μεσα στο σπίτι ενυδρείο??![]()
θελω να μου πεις τα εξεις.
λογο του οτι δεν ανοιξα ολες τις σελιδες να διαβασω....
το σπιτι ειναι καινουριο? δηλαδη νεοκτιστο?
πως ειναι μονοκατικια διαμερισμα κλπ.
αν ειναι μονοκατικια εχει μονοσεις στην ταρατσα?
τι ειδους θερμανση εχει η ειχε?
πες μου αυτα και αν εχω αλλη απορια θα σε ρωτησω η παρε με στο 6977 290 361 γιωργος
ποτε ξανα σκουπιδια της BMW. καλυτερα κινεζικο παπι....
Όχι δεν έχω ενυδρείο μέσα στο σπίτι.Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
ρε gixxerakia μια ερώτηση, μηπως εχεις μεσα στο σπίτι ενυδρείο??![]()
![]()
Το σπίτι είναι 7 ετών,δεν το λές και κούτας.Ότι υγρασία ήταν να ξεράσει από οικοδομή την έχει ξεράσει.Αρχικά δημιουργήθηκε από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
θελω να μου πεις τα εξεις.
λογο του οτι δεν ανοιξα ολες τις σελιδες να διαβασω....
το σπιτι ειναι καινουριο? δηλαδη νεοκτιστο?
πως ειναι μονοκατικια διαμερισμα κλπ.
αν ειναι μονοκατικια εχει μονοσεις στην ταρατσα?
τι ειδους θερμανση εχει η ειχε?
πες μου αυτα και αν εχω αλλη απορια θα σε ρωτησω η παρε με στο 6977 290 361 γιωργος![]()
Είναι στον δεύτερο όροφο εξαόροφης πολυκατοικίας και είναι γενικά ζεστό σπίτι στο σαλόνι μίας και από κάτω και από πάνω είναι διαμερίσματα,η υγρασία και η διαφορά θερμοκρασίας συναντάται μόνο αργά το βράδυ στο υπνοδωμάτιο και στο μπάνιο μιάς και τα δύο βλέπουν σε εξωτερικούς τοίχους και έχουν πιό χαμηλή θερμοκρασία απο του σαλονιού.(για την ιστορία,εχθές το σαλόνι μετρήθηκε στους 22.5 βαθμούς κελσίου με τον θερμοστάτη στους 20c και το υπνοδωμάτιο ήταν στους 17.5 βαθμους).Αυτόνομη καλοριφέρ είναι η θέρμανση.![]()
Keep spamming!!!:a13:
Ξέχασες να πεις ότι κοιμάστε με κορντούρες.Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Το σπίτι είναι 7 ετών,δεν το λές και κούτας.Ότι υγρασία ήταν να ξεράσει από οικοδομή την έχει ξεράσει.![]()
Είναι στον δεύτερο όροφο εξαόροφης πολυκατοικίας και είναι γενικά ζεστό σπίτι στο σαλόνι μίας και από κάτω και από πάνω είναι διαμερίσματα,η υγρασία και η διαφορά θερμοκρασίας συναντάται μόνο αργά το βράδυ στο υπνοδωμάτιο και στο μπάνιο μιάς και τα δύο βλέπουν σε εξωτερικούς τοίχους και έχουν πιό χαμηλή θερμοκρασία απο του σαλονιού.(για την ιστορία,εχθές το σαλόνι μετρήθηκε στους 22.5 βαθμούς κελσίου με τον θερμοστάτη στους 20c και το υπνοδωμάτιο ήταν στους 17.5 βαθμους).Αυτόνομη καλοριφέρ είναι η θέρμανση.![]()
![]()
Dura lex, sed lex.
Η ωραιότερη δουλειά στο κόσμο πρέπει να είναι,να αποφασίζεις τι είδους βασανιστήρια θα κάνουνε σ'αυτούς τους δίσμοιρους που πάνε και παίζουνε στο Black out.
ενυδρείο μπορεί να μην έχει ,αλλά με τέτοια υγρασία μπορεί και να αποκτήσει,όπως λέει και το ανέκδοτο του φίλου στην αρχή...
![]()
Aυτό κάποιος κακεντρεχής με όρεξη για πλάκα το ανέφερε κάπου εδω μέσα.Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Ξέχασες να πεις ότι κοιμάστε με κορντούρες.![]()
Τέλος πάντων η λύση βρέθηκε.Ελπίζω πραγματικά όσοι κάνουν πλάκα και δεν το παίρνουν στα σοβαρά ["Έλα μωρέ δεν είναι και τίποτα πως κάνεις έτσι ας μιλήσουμε για οτιδήποτε άλλο να πούμε και κάμμια μαλακία μέσα στο θέμα να περάσει η ώρα."] να μήν το πάθουν ποτέ και ειδικά με μικρό παιδί μέσα στο σπίτι.
Από εμένα θεωρήται λήξαν το θέμα,άλλωστε το άνοιξα στις γενικές γιατί εδώ πρέπει να είναι κάτι που συζητάμε για οτιδήποτε και όχι μόνο για τις μοτοσυκλέτες.Καλή καρδιά και καλούς δρόμους χωρίς υγρασία να έχουμε.![]()
![]()
Παρών!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Aυτό κάποιος κακεντρεχής με όρεξη για πλάκα το ανέφερε κάπου εδω μέσα.
Τέλος πάντων η λύση βρέθηκε.![]()
![]()
Εγώ πρέπει να είμαι ο κακεντρεχής που έχει όρεξη για πλάκα. Η αλήθεια είναι ότι όρεξη για πλάκα πάντα είχα, έχω κι ελπίζω να με αφήσουν να έχω. Κακεντρεχής όμως ουδέποτε υπήρξα. Να με συγχωρείς λοιπόν που έκανα πλάκα με το πρόβλημά σου, αλλά ήταν μόνο "πλάκα" χωρίς να υπάρχει διάθεση να διακωμωδήσω το πρόβλημά σου.
Πάντως αν με "στόλισες" με ευχές του τύπου "Ρε καριόλη τα ίδια και χειρότερα να πάθεις", μάθε ότι οι ευχές έπιασαν. Χθες το βράδυ άρχισε να δακρύζει μία σωλήνα μέσα στον τοίχο του μπάνιου και μέχρι σήμερα το πρωί το δάκρυσμα έχει γίνει κανονική ροή, οπότε πάμε για υδραυλικό και ότι υατό συνεπάγεται.
Τες πα χάρηκα που βρήκες λύση στο πρόβλημά σου κι εύχομαι όλα καλά από δω και στο εξής. Εγώ να με δω πως θα καθαρίσω.
![]()
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
οχι ρε σεις, μη το γ@μ@με!![]()
Γιαννη, ΣΙΓΟΥΡΑ δεν εκανε κανεις κακεντρεχη πλακα μαζι σου ρε συ!
Ποιος θελει για τον αλλο κακο? (εκτος ισως απο μενα για ενα μ00νοπ@νο) Κανεις!
Ξεκολλατε, ολα καλα!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε Μπίλη δεν το εγραψα με κακία και ούτε στόλισα κανέναν.Ουδέποτε θα έκανα κάτι τέτοιο.Το κακεντρεχής απλά λάθος διατύπωση γιατί και γώ είχα άλλα θέματα το βράδυ.Ελπίζω να είναι κάτι εύκολα επισκευάσιμο.Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Παρών!!!!
Εγώ πρέπει να είμαι ο κακεντρεχής που έχει όρεξη για πλάκα. Η αλήθεια είναι ότι όρεξη για πλάκα πάντα είχα, έχω κι ελπίζω να με αφήσουν να έχω. Κακεντρεχής όμως ουδέποτε υπήρξα. Να με συγχωρείς λοιπόν που έκανα πλάκα με το πρόβλημά σου, αλλά ήταν μόνο "πλάκα" χωρίς να υπάρχει διάθεση να διακωμωδήσω το πρόβλημά σου.
Πάντως αν με "στόλισες" με ευχές του τύπου "Ρε καριόλη τα ίδια και χειρότερα να πάθεις", μάθε ότι οι ευχές έπιασαν. Χθες το βράδυ άρχισε να δακρύζει μία σωλήνα μέσα στον τοίχο του μπάνιου και μέχρι σήμερα το πρωί το δάκρυσμα έχει γίνει κανονική ροή, οπότε πάμε για υδραυλικό και ότι υατό συνεπάγεται.
Τες πα χάρηκα που βρήκες λύση στο πρόβλημά σου κι εύχομαι όλα καλά από δω και στο εξής. Εγώ να με δω πως θα καθαρίσω.
![]()
![]()
![]()
![]()
ps:όσοι με ξέρουν από εδώ μέσα,ξερουν ότι δεν είμαι έτσι.
Δεν τρέχει μία όπως γράφω και πιό πάνω Dim.Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
οχι ρε σεις, μη το γ@μ@με!![]()
Γιαννη, ΣΙΓΟΥΡΑ δεν εκανε κανεις κακεντρεχη πλακα μαζι σου ρε συ!
Ποιος θελει για τον αλλο κακο? (εκτος ισως απο μενα για ενα μ00νοπ@νο) Κανεις!
Ξεκολλατε, ολα καλα!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ναι βρε όλα καλά κι από μένα,εκτός από τον σωλήνα του μπάνιου μου![]()
![]()
![]()
, αλλά το σταματώ εδώ γιατί θα βγει ο Άγγλος ο μπαρμπέρης και θα το ξουρίσει.
![]()
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
εγώ πιστεύω οτι ο γκιξεράκιας "παίρνει το αίμα" του πίσω με έναν πολύύύύύύ όμορφο τρόπο.....
ελάτε παραδεχτείτε το.... ολονών μας τρώει ο κώλος να μάθουμε πως το έλυσε το θέμα (σσ: ευτυχώς & επιτέλους) και δεν μας λέει.....
σπαμ....
ρε σεις..... τώρα που το ξανασκέφτομαι, λετε η λύση να ήταν η ΓΚΟΡΝΤΟΥΡΑ και να ντρέπεται να το πει????![]()