Αν εννοεις την ουρά, ίδια είναι με του f.
καλησπέρα το gs500 καλυπτεται απο το δίπλωμα α2?? επισησ ειναι ευκολη σαν πρωτη μηχανή??
ποια η γνωμη σας για εξοπλισμό απο το ιντερνετ???
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Είναι πολύ εύκολη, δεν σπάει δεν χαλάει. Σαν ποιότητα κατασκευής μην περιμένεις κάτι το εξαιρετικό, οι βαφές στα μεταλλικά μέρη είναι λίγο ψεύτικες. Τα πλαστικά του είναι καλής ποιότητας όμως. Αναρτήσεις πολύ μέτριες (αν είσαι ελαφρύς ίσως δεν θα σου φανεί κακό), το φρένο με μέτρια αίσθηση. Στρίβει όμορφα όμως, ακούγεται λίγο και για το F τουλάχιστον το φέρινγκ είναι πολύ καλά σχεδιασμένο και ταξιδεύεις χωρίς να τρως αέρα.
με καλυψες πληρως!! Απο ταξιδια με συνεπιβάτη πως ειναι?? επισης μπορει να την οδηγησω με διπλωμα α2?![]()
η σέλα είναι άνετη για δύο άτομα. αυτό που σε περιορίζει είναι το μαλακό αμορτισέρ, αν το φορτώσεις πολύ θα σου τερματίζει. ένας στο φόρουμ είχε κάνει ανακατασκευή σε ένα γυμνό και είχε βάλει αμορτισέρ από gsxr στο gs500. Θεωρητικά λοιπόν, βρίσκεις ένα φτηνό μεταχειρισμένο στο car, στο ebay, κάπου τέλος πάντων και είσαι ΟΚ.
Από ότι βλέπω στον γούγλη, το Α2 δίπλωμα λέει όριο τα 35KW. Το GS500, ανάλογα την χρονιά που θα το πάρεις είτε κάνει είτε όχι. Κατάλληλη φαίνεται η ακόλουθη: 1997–2009 47 hp (34.3 kW) at 9200 rpm. Τα παλιότερα είναι πάνω από 35KW. Το θέμα λοιπόν δείχνει εύκολο, αλλά καλύτερα να ρωτήσεις και στην Suzuki για το πως δηλώνεται στην άδεια το μοντέλο από πλευράς ιπποδύναμης, για σιγουριά. 'Η, αν πας να δεις μεταχειρισμένα, ζήτησε στον πωλητή να σου δείξει την άδειά του για να δεις τι γράφει στην ιπποδύναμη.
φιλε μου δεν ξερω τι εχεις κανει με την αγορα,εχει περασει και καποιος χρονος...
η μηχανη ειναι ευκολη και σαν πρωτη και σαν δευτερη και σαν τριτη...
εχω συναντησει στο δρομο 2 ατομα με gs και μου εχουν πει πως εχουν πιο μεγαλες μηχανες αλλα ομως τελικα σχεδον ολο το χρονο καβαλανε το Gs--κατι λεει αυτο, δλδ οχι οτι ειναι καλυτερο τελικα, αλλα οτι καλυπτει τις βασικες τους αναγκες πιο καλα...
Εξοπλισμος απο το internet αξιζει απο θεμα τιμων, αν ξερεις το νουμερο σου, δλδ αν εχεις δοκιμασει κατι απο εδω και το παραγγήλεις απ' εξω, αν ειναι ρουχο παντα. αλλα τελικα εγω δε το κανω αυτο, προτιμω να τα δινω εδω...![]()
Λιγα λογια για τα λαδια στο gs
Λοιπον παιδια βρηκα ορεξη να γραψω τις εμπειριες μου για διαφορα λαδια που εχω βαλει στη μηχανη...
Τα τορκο αρεσουν πολυ στο μηχανακι, κανουν το κιβωτιο βουτυρο αλλα μετα τα 4000χλμ θελουν αλλαγη. Το πολυ μεχρι 5000χλμ πανε.
Τις 4 τελευταιες αλλαγες εχω βαλει bell ray γιατι δεν τα εβρισκα τα καυμενα τα τορκο από τον Λαμπ... Τα bell ray αρεσουν πολυ σε μενα. Το λαδι αυτο κραταει πολυ καλα για πολλα χλμ. Μια φορα τα ειχα κρατησει μεσα για 7000χλμ και ακομα βασταγανε...Καλο το κιβωτιο αλλα οχι σαν τορκο.
Τα motul που αρχικα χρησιμοποιηθηκε ουτε κρυο ουτε ζεστη...
Και τελος, ζηταω συγγνωμη απο το μηχανακι. Του εβαλα σε καποια δοση τα Delek. Κρινω τα λαδια απο το πως ''καθονται'' στο δικο μου μηχανακι, γιατι σε καποιο αλλο μπορει να δουλευουν καλυτερα-- λοιπον τα συγκεκριμενα λαδια για τα 1000 πρωτα χλμ ηταν σουπερ. Πωπω λεω,εδω ειμαστε, φοβερο λαδι με φοβερη τιμη. Μετα ομως τα 1000, αρχισε η κατάρρευση. Τα λαδια απο σουπερ γινανε σουπα.Μεχρι τα 2000χλμ χτυπαγε τοσο πολυ το κιβωτιο που δυο φορες κατεβηκα να δω αν εχει λαδι μεσα. Αλλαχτηκαν και ησυχασα και γω και αυτο.
αυτα τα ολιγα...![]()
Και συνεχιζω με
λιγα λογια για τα κρυα πρωινα...
Το μηχανακι καλο χρυσο αλλα εχει και τα θεματακια του... το πιο σημαντικο για μενα ειναι οι εκκινήσεις τα κρυα πρωινα(και βραδυα...).Δυσκολευεται να παρει το ατιμο...
Το ζητημα το εχω λυσει πλεον με 2 κινησεις. Πρωτον εβαλα gel μπαταρια και δευτερον εβαλα διακοπτακι στη μεσαια σκαλα των φωτων που ηταν απο το εργοστασιο μονιμως αναμμενη(για τα τελευταια μοντελα παντα)... Βεβαια πρεπει τα φωτα οταν οδηγαμε να ειναι μονιμως αναμμένα για δικη μας ασφαλεια...![]()
Περηφανος ιδιοκτητης gs500 εδω και δυο βδομαδες..
Ειναι η πρωτη μου μηχανη (αφου το nipponia 125) ουτε ποδηλατο δε το λες. Του 2006 μοντελο 37000 χιλιομετρα καλα συντηρημενο.
Το μονο που μου σπαει τα νευρα ειναι οτι θελει να χεις τον ερμη αναδρομο για να παρει μπροστα οταν ειναι κρυα.
Κατα τ αλλα δουλευει ρολοι
Γεια σου φιλε, καλως ηλθες καλοταξιδος και παντα ορθιος. Το gs δε θα σε απογοητευσει, απο τη στιγμη που ειναι και καλοσυντηρημενο. Το γνωστο θεματακι με τις κρυες εκκινησεις μπορεις να το περιορισεις οπως γραφω πιο πανω.
Μπορεις βεβαια, αν θες να αποφυγεις τα παραπανω, αν δυσκολευεται, να κανεις το εξης-πριν το βαλεις μπροστα και γυρισεις το διακοπτη και αρχισεις να μιζαρεις, βαλτου μια δευτερα ή τριτη και ''κούνα'' το μπρος πισω 2-3 φορες. Μετα,full choke και οταν μιζαρεις θα παρει πιο ευκολα και δε θα ξελιγωσεις την μπαταρια.
![]()
Kαλησπερα παιδια καλη χρονια με υγεια τοχω ακομη, ειμαι στις 80.000 χλμ μαλλον μεχρι τις 100.000 φανταζομαι θα πρεπει να κοιταξω τις....βαλβιδες
χαλαλι τα παπουτσια που εχω χαλασει απο την τσιμουχα του λεβιε ταχυτητων!
χαιρετισμους![]()
"Η επιτυχία είναι κατά 99% αποτυχία." Soichiro Honda ( 1906-1991 , Ιάπων επιχειρηματίας)
Kαλη χρονια με υγεια.
Φιλε η τσιμουχα δε μου εχει βγαλει θεμα, αλλα γιατι δε δοκιμαζεις να βαλεις με την τσιμουχα και καμμια κολλα...? μπορει να ειναι ακυρο αυτο που λεω αλλα ισως και βοηθησει την κατασταση...εγω βαζω γομαλακασε δυο παλια που εχω και εχω δει φως...
και...νομιζω ειναι ωρα να του κανεις εναν ελεγχο βαλβιδων...ειμαι στα 90000 και παω για δευτερο ελεγχο, ο πρωτος στα 45000.
![]()
Ρε παιδια μονο εγω νομιζω οτι το φαναρι βγαζει λιγοτερο φως απο παπι;
Επειδη δεν ξερω αν ο προηγουμενος ειχε βαλει καμια μουφα λαμπα ξερει κανεις ποιο μοντελο λαμπας φοραει μαμα;
Gsman και οι υπολοιποι ειστε ωραιοι μ εχετε σωσει απο αρκετα εξοδα![]()