Κάτσε να δω, που είναι εκείνο το κουμπί που εξαφανίζει τα ποστ συγκεκριμένων μελών.....
....α, νάτο.
Καπιτέν, ρέντιο σάιλενς μέχρι να το δω. Σι γιου ον δε αδερ σάιντ![]()
Κάτσε να δω, που είναι εκείνο το κουμπί που εξαφανίζει τα ποστ συγκεκριμένων μελών.....
....α, νάτο.
Καπιτέν, ρέντιο σάιλενς μέχρι να το δω. Σι γιου ον δε αδερ σάιντ![]()
:a39::a39::a39:
Teaser
Θελετε εντυπώσεις;![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Μας τα πρόλαβαν... μπλοκ ο.κάπτεν για 8 μέρες.
Βλέπω κάτι άδεια μηνύματα, μιλάει κάποιος;
Εγω δεν έγραψα τίποτα. Μη μου βάζετε λόγια.
Παντως, χωρις σπόιλερ, η ταινια τα σπάει. Ειναι ο,τι θα περιμενες απο JJ Abrams, τρελος ρυθμος, φοβερά πλάνα, λιγα CG και παράλληλα ειναι μια ταινια Star Wars με ο,τι θα περιμέναμε.
Ο Χαρισον Φόρντ ειναι επιτέλους ο Χαν Σόλο, περισσότερο απ' ο,τι ήταν σε ολες τις άλλες ταινιες. Με πολύ καλο και έξυπνο χιούμορ.
Υπομονη και δε θα κλαίτε τα λεφτά σας και την ώρα σας (οπως έγινε με τα 1, 2 και 3)
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Προφανώς ο Abrams έχει περίπου 20πλάσιες ικανότητες από τον Lucas, οπότε δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο.
Κατά τ'άλλα, δε νομίζω ότι κάποιος έκλαιγε τα λεφτά του και την ώρα του με τα prequels, εκτός ίσως από τους κλαψιάρηδες, δεν-έγινε-έτσι-στο-βιβλίο, φανμπόιδες νερντς. Πέρα από το cult της υπόθεσης, η original τριλογία δε διεκδικεί σεναριακές, υποκριτικές δάφνες. Mη γελιέστε![]()
Life begins at 45°.
Συνηθως μου τα προλαβαινει ενας φιλος ιερεας
Αλλα μια μερα δε μπαινεις και χανεις τα μισα :-Ρ
Νικουλάκ απολαυσε
α στα υπόψειν δεν εχω δει ουτε star wars ουτε star trek οπότε και εγω δεν εχω ιδέα για τις ταινίες