Σελίδα 82 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 3272777879808182838485868792132 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.216 έως 1.230 από 1989

Θέμα: ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ και όχι μονο

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Πήγαινε όμως καλύτερα μόνος σου, δες τι έπαθα εγώ που πήγα με τον μεγάλο μου γιο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από HelenKoR Προβολή μηνύματος
    Δεν είναι αυτό που θα θέλαμε να δούμε.. Όμως έχει κάτι το...twisted
    ναι αλλά δεν είναι twisted τύπου τρώω ανθρώπινα μυαλά ή καίω ανθρώπους για να δω τι χρώμα φλόγα βγάζουν...
    είναι πιο πολύ twisted τύπου ζουλάω το χάμστερ του μεγάλου μου αδερφού όταν λείπει και μετά λέω ότι το σκότωσε η γάτα του γείτονα...

Το 3D ήταν επιεικώς μέτριο, μερικές φορές κούναγα το κεφάλι μου πάνω κάτω μπας και αλλάξει κάτι στην ποιότητα της εικόνας. Τα αντικείμενα ήθελαν να βγουν έξω απο την οθόνη αλλά δεν το κατάφερναν δυστυχώς... Αν το συγκρίνουμε με το 3D έπος που λέγεται αβαταρ, στο οποίο προσπαθούσα να αποφύγω τα φυλα της ζούγκλας μην σκάσουν πάνω μου, ήταν οριακά ερασιτεχνικό....

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Μια ταινία που είναι computer-generated κατά το 80% μπορεί σαφώς ευκολότερα να αποδοθεί σε 3D. Γενικά δε βλέπουμε 3D ταινίες, εκτός αν είναι γυρισμένες ως 3D κι όχι μετα-επεξεργασμένες.
    Life begins at 45°.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	402303_1033835183346063_8995085989107675258_n.jpg 
Προβολές:	181 
Μέγεθος:	48,2 KB 
ID:	349212
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αλλάζω λίγο θέμα, αλλά είδα προχτές το Primer και ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ότι δεν κατάλαβα σχεδόν τίποτα. Ξεπέρασε ακόμα και την πρώτη φορά που είδα το Mulholland Dr. Καλό κατά τ'άλλα. Όσοι γουστάρετε quantum mechanics, time travel, Schrödinger's cat κτλ, δείτε το. Ίσως η πιο "ρεαλιστική" ταινία του είδους.
    Life begins at 45°.

3 γεννιες ερωτα...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	apvoz3p_460s_v1.jpg 
Προβολές:	164 
Μέγεθος:	53,6 KB 
ID:	349311

έπαιζε και ο Daniel Craig στο SW σε κρυφό ρόλο, ινκόγκνιτο.

http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz...ens-movie.html

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Με αυτά και με αυτά, ξεχάσατε το 3 nights event που λέγεται childhood's end.

Να μην το αμελήσετε.

Τελικά δεν κάλυψε τις προσδοκίες μου. Κακό δεν ήταν, απλά το βιβλίο δεν χώρεσε σε 4,5 ώρες και ειδικά στο 3ο μέρος ήταν βιαστικό.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Τελικά δεν κάλυψε τις προσδοκίες μου. Κακό δεν ήταν, απλά το βιβλίο δεν χώρεσε σε 4,5 ώρες και ειδικά στο 3ο μέρος ήταν βιαστικό.
    Ουτε εμένα με καλυψε, το δε τριτο μερος θα το έλεγα και βαρετο (στις σκηνες σαπουνοπερα με τον αγροτη), ενω ειδαμε ελαχιστα τον πλανητη των επικυριαρχων.

Πολυ καλος ο Τσαρλς Ντανς στο ρολο του Καρέλεν παντως
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Λέω να μην τη δω για να μη μού χαλάσει τη μαγεία του βιβλίου.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Ουτε εμένα με καλυψε, το δε τριτο μερος θα το έλεγα και βαρετο (στις σκηνες σαπουνοπερα με τον αγροτη), ενω ειδαμε ελαχιστα τον πλανητη των επικυριαρχων.
    Συμφωνώ και στα 2

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Πολυ καλος ο Τσαρλς Ντανς στο ρολο του Καρέλεν παντως
    Επίσης (δες νέο άβαταρ)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από karellen Προβολή μηνύματος
    Λέω να μην τη δω για να μη μού χαλάσει τη μαγεία του βιβλίου.
    Εντάξει, δεν είναι χάλια.

στα ίχνη του καλάντουρα.. Το avatar του/της foogr01
    Ε λοιπόν, κατάφερα και το είδα κι εγώ. Το Star Wars VII ντε.
    Ωραίο για παραμυθάκι (disney γαρ), κάτι (λίγο, πολύ λίγο) πήγε να κάνει κι ο κακός Ben, μέχρι που έβγαλε τη μάσκα και πήγε όλη η ταινία κατά διαόλου
    Ο Harrison Ford ξεχώρισε για μένα, κρίμα που έπρεπε να πεθάνει. Επίσης πολύ καλός ο διάδοχος του R2D2
    Περίμενα μια πιο εντυπωσιακή κακή δύναμη αλλά συνάντησα τον Snoke (wtf). Επίσης, το νιάνιαρο ο Kylo υποτίθεται είχε μια άλφα, έστω και ανολοκλήρωτη, εκπαίδευση και σκάει μύτη από το πουθενά ένα κοριτσάκι και τον κατατροπώνει; Αμ το άλλο, που ο ex-stormtrooper υπεύθυνος για τις αποχετεύσεις καταφέρνει να τραυματίσει και μάλιστα με φωτόσπαθο έχοντάς το κρατήσει ούτε για 5 λεπτά πιο πριν τον αρχηγό των Ιπποτών του Ren ; Ήταν χτυπημένος από τη βολή του Chewie, αλλά... come on.

Αν δεν υπήρχε η αίγλη των παλιών θα με άφηνε μάλλον αδιάφορο. Εύχομαι τα επόμενα να είναι απείρως καλύτερα και να κρύβουν και καμιά καλή τροπή.
    in the galaxy !
    Φύγαμε...

Πάντως ρε παιδιά...40 χρόνια για τα ίδια πράγματα πληρώνουμε λεφτά...μήπως είμαστε λίγο..,θέλω να πω, μήπως τα θέλουμε και τα παθαίνουμε? Τι άλλο να μας δείξουνε πια...φτάνει. Φαίνεται πως η ικανότητα να βγάζει λεφτά το StarWars, στη μονάδα του χρόνου, είναι αντιστρόφως ανάλογη της πρωτοτυπίας του. Θέλουνε κάθε γενιά να τσοντάρει...εδώ αλλάζουμε κινητά-sorry, σμάρτφόουνς κάθε 3 μήνες, άμα δεν έχουνε το καλό λογισμικό....και τρώμε στη μάπα το ίδιο (κι εγώ στα πρώτα 3 προσκηνούσα δε λέω), εμπορικό φαγητό και κακά τα ψέματα....βασισμένοι σε μια μακρινή ανάμνηση καλής γεύσης?
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

υπάρχει κάποιο λίνκι για το chidhood's end για να το δω χωρίς download, χωρίς torrent κλπ?

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από H.A.Balafoutre Προβολή μηνύματος
    Πάντως ρε παιδιά...40 χρόνια για τα ίδια πράγματα πληρώνουμε λεφτά...μήπως είμαστε λίγο..,θέλω να πω, μήπως τα θέλουμε και τα παθαίνουμε? Τι άλλο να μας δείξουνε πια...φτάνει. Φαίνεται πως η ικανότητα να βγάζει λεφτά το StarWars, στη μονάδα του χρόνου, είναι αντιστρόφως ανάλογη της πρωτοτυπίας του. Θέλουνε κάθε γενιά να τσοντάρει...εδώ αλλάζουμε κινητά-sorry, σμάρτφόουνς κάθε 3 μήνες, άμα δεν έχουνε το καλό λογισμικό....και τρώμε στη μάπα το ίδιο (κι εγώ στα πρώτα 3 προσκηνούσα δε λέω), εμπορικό φαγητό και κακά τα ψέματα....βασισμένοι σε μια μακρινή ανάμνηση καλής γεύσης?
    οχι αδικα!το the Empire strikes back θεωρω οτι ειναι απο τις μεγαλυτερες σκηνες στην ιστορια του σινεμα!
    τωρα το καινουργιο δεν αρχισε καλα!ουτε με τους κακους και ηταν βλακεια που βγαλανε τον Χαρισον Φορντ
    αλλα αν ο Αμπραμς αφουγκραστει το κοινο του θα μιλαμε για ενα ολοκληρο επος κινηματογραφικο!!9 ταινιες θα ειναι
    δεν υπαρχει αντιστοιχο σε επιπεδο blockbuster..Εγω θελω και ο τζακσον να φτιαξει το σισμαριλιον καποια στιγμη!

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2015, 15:16
  2. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 30/05/2005, 13:27
  3. ΟνΟφαδικη και ΟΧΙ μονο ... για την ΚΥ 29/05/05
    από crs-k στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 74
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2005, 23:19
  4. Και ΣυνεΧιζω Με Μπλουζακια Και ΟΧι Μονο....
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 27/05/2005, 11:17
  5. Για στριφτερους και οχι μονο....
    από Runner Ducati στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 26/05/2005, 17:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας