Σελίδα 41 από 94 ΠρώτοΠρώτο ... 3136373839404142434445465191 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 601 έως 615 από 1402

Θέμα: Περί καπνίσματος σε κοινόχρηστους χώρους.(2 threads σε 1)

Παλαιό μέλος
    Το ότι θεωρείς ακριβό τον καφέ και κολομάγαζα τις καφετέριες που τον σερβίρουν, δε σημαίνει οτι δε θα πάθουν ζημιά, δε θα χαθούν θέσεις εργασίας κτλ...εξ αιτίας ενός χαζού νόμου. Θα μπορούσε να χαρακτηρίσει καφετέριες σε καπνιστών και μή..ώστε να μη περιορίσει ούτε τους καπνιστές ούτε τους μη καπνιστές.

Αν και μακροπρόθεσμα όπως προείπα, το κράτος θα έχει κέρδος απ αυτό το νόμο..γιατί κάποιοι θα το κόψουν ή θα το ελατώσουν θέλοντας και μη..
    To YAMAHA XP500 ABS καλό αλλά έγινε ένα μ ένα αγροτικό..

Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
    Το ότι θεωρείς ακριβό τον καφέ και κολομάγαζα τις καφετέριες που τον σερβίρουν, δε σημαίνει οτι δε θα πάθουν ζημιά, δε θα χαθούν θέσεις εργασίας κτλ...εξ αιτίας ενός χαζού νόμου. Θα μπορούσε να χαρακτηρίσει καφετέριες σε καπνιστών και μή..ώστε να μη περιορίσει ούτε τους καπνιστές ούτε τους μη καπνιστές.
    Aντε παλι τα ίδια....

Καλα, δεν κουράζεστε;

Καλά, βαζετε στη ζυγαρια υγεία vs ζημια στις καφετέριες;

Τι να πω

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    όση ζημιά έπαθαν και τα cinema και τα θέατρα δηλαδή;... γιατί κάθε φορά που παίζει μια καλή ταινία, για να βρείς εισητήριο πρέπει να κλείνεις 1-2 εβδομάδες πριν...

Όσο για το ζημιά σε cafe και restaurant... πιο πολύ ζημιά τους/μας κάνει το ΦΠΑ και οι τιμές στο ρετιρέ, παρά η υποχρεωτική απουσία κάπνας απο ενα κλειστό μαγαζί.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος
    Μπορεί και να χεις δίκιο μάγε, θα φανεί στην πορεία..

Καπετάνιε κάποιος που καπνίζει ένα-δύο-τρία (έχουμε και κάποιους με 4) πακέτα που γράφουν "το κάπνισμα προκαλεί το θάνατο" και διάφορα άλλα..σκέψου που την έχει την υγεία και πως τη ζυγίζει..

Καπετάνιε κάποιος που καπνίζει ένα-δύο-τρία (έχουμε και κάποιους με 4) πακέτα που γράφουν "το κάπνισμα προκαλεί το θάνατο" και διάφορα άλλα..σκέψου που την έχει την υγεία και πως τη ζυγίζει..
    Ορθόν. Μακριά απο μενα να ειναι όμως γιατι εγώ την ζυγίζω πιο πολύ
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Το μεγάλο πρόβλημα με την εφαρμογή του (θεωρητικά σωστού) νόμου στην Ελλάδα, είναι το wrong timing.

Για να το θέσω καλύτερα, όταν το ποσοστό των καπνιστών, και ακόμα περισότερο στις νεαρες ηλικίες, είναι τόσο συντριπτικά μεγάλο, τέτοιου τύπου ΚΑΘΟΛΙΚΗ απαγόρευση, και ειδικά στην ελαφρώς 'αναρχική' Ελλάδα, είναι πιθανότατο να αποτύχει.

Στον στενό εργασιακό μου χώρο μετράω 12 άτομα εκ των οποίων τα 10 είναι καπνιστές... Ολοι βγαίνουν έξω για κάπνισμα εκτός από δυο προισταμένους που έχουν δικό τους φραφείο και καπνίζουν εκεί μέσα. Τα ποσοστά ειναι δυστυχώς ακόμα συντριπτικά υπερ των καπνιστών.

Πιθανή αποτυχία ίσως είναι μεγαλύτερο πισωγύρισμα στη μάχη κατα του καπνίσματος από την σταδιακή επιβολή (αλλά και αστυνόμευση) μιας πιο ήπιας πολιτικής συνδυασμένη με εντατικά μέτρα προπαγάνδας κατα του καπνίσματος.

Πιστεύω πώς κάθε πράγμα πρεπει να γίνεται στην ωρα του για να είναι αποδοτικό.

Καπετάνιε και οι γκόμενες καπνίζουν, με τρελλή αυξητική τάση τις τελευταίες δεκαετίες..

Πόσοι πίνουν καφέ χωρίς να καπνίζουν καθημερινά?Ελάχιστοι, σκέψου ζημιά στις καφετέριες..

Όσο για την "συνήθεια" δεν είναι συνήθεια το τσιγάρο αλλά μια παγίδα και ένα απ τα χειρότερα ναρκωτικά, αν ήταν συνήθεια θα κοβόταν έτσι απλά. Πίστεψέ με γι αυτή τη παγίδα έχω να πάω cinema χρόνια (να ναι καλά τα home cinema) και με ζόρια πάω θέατρο..στην καφετέρια που δε θα καπνίζω θα πάω να πιω καφέ χωρίς να καπνίζω?
    na apantiso emperistatomena
    sta @@ mas
    :rotflmao: :rotflmao:
    afrotwin
    egkegramenos apo 9/12/2003

Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosR
    Το μεγάλο πρόβλημα με την εφαρμογή του (θεωρητικά σωστού) νόμου στην Ελλάδα, είναι το wrong timing.

Για να το θέσω καλύτερα, όταν το ποσοστό των καπνιστών, και ακόμα περισότερο στις νεαρες ηλικίες, είναι τόσο συντριπτικά μεγάλο, τέτοιου τύπου ΚΑΘΟΛΙΚΗ απαγόρευση, και ειδικά στην ελαφρώς 'αναρχική' Ελλάδα, είναι πιθανότατο να αποτύχει.

Στον στενό εργασιακό μου χώρο μετράω 12 άτομα εκ των οποίων τα 10 είναι καπνιστές... Ολοι βγαίνουν έξω για κάπνισμα εκτός από δυο προισταμένους που έχουν δικό τους φραφείο και καπνίζουν εκεί μέσα. Τα ποσοστά ειναι δυστυχώς ακόμα συντριπτικά υπερ των καπνιστών.

Πιθανή αποτυχία ίσως είναι μεγαλύτερο πισωγύρισμα στη μάχη κατα του καπνίσματος από την σταδιακή επιβολή (αλλά και αστυνόμευση) μιας πιο ήπιας πολιτικής συνδυασμένη με εντατικά μέτρα προπαγάνδας κατα του καπνίσματος.

Πιστεύω πώς κάθε πράγμα πρεπει να γίνεται στην ωρα του για να είναι αποδοτικό.
    den mas endiaferi pioi kapnizoun ke pioi oxi

poso kolimenoi isaste epitelous

sta apaftaria mas posi kapnizoun posoi den kapnizoun pos kako kani stin igeia tous to kapnisma poso kako kani stous pa8itikous kapnistes

pigenete se kana foroum me giatrous na ta sizitisete afta

edo sizitame gia mia sinenoxi tou politi stin kratiki ispraktiki kompina pou tonka8ista roufiano ke dinontas tou ena komataki eksousias os glifitzouri gia na exi na es8anete energos ke mpla mpla mpla

opios sizitai kati peran aftis tis sferas krinete panivlakas leme
    afrotwin
    egkegramenos apo 9/12/2003

Μια πουταναφεραμε...

Εδώ εαν πάρουμε τηλέφωνο είμαστε ρουφιάνοι ή επειδη αφορά την τσέπη μας, οι ιδεολογικές μπαρουφες πανε περιπατο;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ego_o_idios

Είπε ο σοφός και πήγε στο καρτοτηλέφωνο..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ego_o_idios

edo sizitame gia mia sinenoxi tou politi stin kratiki ispraktiki kompina pou tonka8ista roufiano ke dinontas tou ena komataki eksousias os glifitzouri gia na exi na es8anete energos ke mpla mpla mpla

Σωστό μεν αλλά: Στην Ελλάδα από ρουφιάνους έχουμε χορτάσει. Τρελή παραγωγή λέμε. Το συγκεκριμένο μέτρο, συμφωνώ ότι είναι καθαρά κολπάκι της κυβέρνησης. Αλλά δεν καθίσταται ρουφιάνος όποιος πάρει τηλέφωνο. Σε καμία περίπτωση.

Ας πούμε ότι έχουμε και οι δύο από ένα μαγαζί στην ίδια περιοχή. Εγώ αδιαφορώ για το μέτρο και επτιτρέπω το κάπνισμα στο μαγαζί μου. Εσύ σέβεσαι το μέτρο και το απαγορεύεις. Εγώ λοιπόν έχω 100 πελάτες την ημέρα και εσύ 10. Δεν πρέπει κάποιος να σε προστατέψει από εμένα τον παρανομούντα? Δεν πρέπει να ενημερώσεις την αρμόδια αρχή για την παρανομία που διαπράττω?
    Θα είσαι ρουφιάνος?
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Μια πουταναφεραμε...
    Εδώ εαν πάρουμε τηλέφωνο είμαστε ρουφιάνοι ή επειδη αφορά την τσέπη μας, οι ιδεολογικές μπαρουφες πανε περιπατο;
    Κοίτα τι γίνεται τώρα, υπάρχουν οι καλοί ρουφιάνοι και οι κακοί ρουφιάνοι... μπλα μπλα μπλα

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Aντε παλι τα ίδια....

Καλα, δεν κουράζεστε;

Καλά, βαζετε στη ζυγαρια υγεία vs ζημια στις καφετέριες;

Τι να πω

οτι να ναι!!!

το θεμα καπετανιε μου
    ειναι οτι επειδη θα κλεισουν καφετεριες
    αν εγω μεινω ανεργη εξ αιτιας καποιου νομου
    φταιει αμεσα το κρατος...
    ειναι που ειναι η ανεργια στα κοκκινα
    αν στερησεις το τσιγαρο του ελληνα απ τον καφε του
    γιατι να μην τον πιει σπιτι του?
    αρα.......?

και το vs
    που βαζεις την υγεια
    θα σου πω ενα απλο πραγμα:
    η υγεια μου δεν σε αφορα!!!
    θελω moter 250 για xt του 82

κ manual για rf 400
    με 1η αδεια το 97

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Κοίτα τι γίνεται τώρα, υπάρχουν οι καλοί ρουφιάνοι και οι κακοί ρουφιάνοι... μπλα μπλα μπλα
    Υπαρχουν διαφορετικες περιπτωσεις. Την περιπτωση απλως να μην βαζεις βενζινη απο αυτον που "βαραει" τη τιμη τη σκεφτηκαμε;

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Αρχικά δημιουργήθηκε από dammed_kittin

η υγεια μου δεν σε αφορα!!!
    Βλεπω την απαντηση: Πληρωνω φορους για το συστημα υγειας αρα με αφορα...

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Παρόμοια θέματα

1. Περί καπνίσματος μια άποψη.
    από αιγαιοπλόος στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 212
    Τελευταίο μήνυμα: 08/07/2009, 02:36
  2. Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 18/07/2008, 10:16
  3. περι ρεπορταζ αλτερ. αντιγραφι απο ποστ φιλου σε γγιτονικο φορουμ
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2004, 12:29
  4. Γειά σου φίλε Δημήτρη. Σε έζησα λίγο αλλά θα σε θυμάμαι πάντα.
    από Adventure-R στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2003, 09:27

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF