Σελίδα 54 από 94 ΠρώτοΠρώτο ... 444495051525354555657585964 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 796 έως 810 από 1402

Θέμα: Περί καπνίσματος σε κοινόχρηστους χώρους.(2 threads σε 1)

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    nai exw plaka apo mikros.....alla pio poly kanw plaka me diaforous pou grafoun oti tous katevei sto kefali

na sikwhtw kai na fugw apo tin kafeteria diladi epidi o allos kapnizei e??

pio logiko mou akougetai na fugei autos pou kapnizei....

en tw metaxu to geloio -asteio tis upothesis einai oti oloi eseis pou antidrate...tha eiste sto tsak na plakwtheite me auto pou tha fusaei iton kapno stin mouri tis kopelas sas..tou paidiou sas....klp klp .....

tote xafnika tha ta vlepete diaforetika ta pragmata..ee???
    Μόνο το "ότι να'ναι" κολλάει στα παραπάνω. Δεν κατάλαβες λέξη από όσα έγραψα.
    Και μην με παρεξηγήσεις, απλά δεν σε καταλαβαίνω.
    Οπότε ας το αφήσουμε εδω.

Χωρίς καμμία διάθεση για αντιπαράθεση.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από DrEvil
    Χωρίς καμμία διάθεση για αντιπαράθεση.
    παρομοίως

Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Σωστό μεν αλλά: Στην Ελλάδα από ρουφιάνους έχουμε χορτάσει. Τρελή παραγωγή λέμε. Το συγκεκριμένο μέτρο, συμφωνώ ότι είναι καθαρά κολπάκι της κυβέρνησης. Αλλά δεν καθίσταται ρουφιάνος όποιος πάρει τηλέφωνο. Σε καμία περίπτωση.

Ας πούμε ότι έχουμε και οι δύο από ένα μαγαζί στην ίδια περιοχή. Εγώ αδιαφορώ για το μέτρο και επτιτρέπω το κάπνισμα στο μαγαζί μου. Εσύ σέβεσαι το μέτρο και το απαγορεύεις. Εγώ λοιπόν έχω 100 πελάτες την ημέρα και εσύ 10. Δεν πρέπει κάποιος να σε προστατέψει από εμένα τον παρανομούντα? Δεν πρέπει να ενημερώσεις την αρμόδια αρχή για την παρανομία που διαπράττω?
    Θα είσαι ρουφιάνος?
    ne 8a ime giati anarotiese?
    den to kserame na ginoume ke antikimena katapolemisis tis antagonistikotitas-isotitas ton katastimaton..
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

poses ales paparies 8a akousoume
    afrotwin
    egkegramenos apo 9/12/2003

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    γιατι

στην περιπτωση του φιλου

τι τον εμποδιζε τον καταστηματαρχη και πριν την γραμμη ρουφιανας
    να παρει μια μπατσο-φωλια να του το κλεισουν του απεναντι? :rotflmao:
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Το τσιγάρο στο δίνει αυτό; :rotflmao:

Ρε σεις, κριμα. Λιγη αξιοπρέπεια
    Απ τη στιγμή που είμαι παγιδευμένος σ αυτό και επιτρέπεται η χρήση του, πληρώνω φόρο για να το αγοράσω. Το να το καπνίζω στο χώρο της δουλειάς μου που εγώ επένδυσα να στηθεί σαφώς είναι δημοκρατία και ελευθερία. Το να μου το απαγορέψουν με το έτσι θέλω δεν είναι..όσο κι αν δε θες να το καταλάβεις.
    To YAMAHA XP500 ABS καλό αλλά έγινε ένα μ ένα αγροτικό..

Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
    Απ τη στιγμή που είμαι παγιδευμένος σ αυτό και επιτρέπεται η χρήση του, πληρώνω φόρο για να το αγοράσω. Το να το καπνίζω στο χώρο της δουλειάς μου που εγώ επένδυσα να στηθεί σαφώς είναι δημοκρατία και ελευθερία. Το να μου το απαγορέψουν με το έτσι θέλω δεν είναι..όσο κι αν δε θες να το καταλάβεις.
    κοιτα, ειναι πανευκολο....

κλειδωνεις το μαγαζι....καθεσαι μεσα...καπνιζεις 2-3-4-5 πακετα..:rotflmao: και το ξαναανοιγεις..

και δεν σου λεει και κανενας τιποτα

Παλαιό μέλος
    κοιτα, ειναι πανευκολο....

κλειδωνεις το μαγαζι....καθεσαι μεσα...καπνιζεις 2-3-4-5 πακετα..:rotflmao: και το ξαναανοιγεις..

και δεν σου λεει και κανενας τιποτα
    Κοίτα βασικά είναι πιο έυκολο..καπνίζω και θα καπνίζω..κι αν θες μπαίνεις αν όχι δε μπαίνεις. Αν θες κάνεις κ ένα τσιγαράκι μαζί μου.

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    φιλε

το μαγαζι

ΕΠΙΠΤΕΙ ΣΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

τι δημοκρατια μου λες και ελευθερια

το κρατος λεει αυτο
    τερμα
    τελιωσε το παραμυθι

τι ιδιωτικος χωρος και φορους μας λες:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Αυτόφορω δε μπορεί να με πάει καν, βασικά ούτε την ταυτότητά μου δεν είμαι υποχρεωμένος να του δείξω.

Κάνεις λάθος... δες το link με τον νόμο που έβαλα.. Οχι μόνο είσαι υποχρεωμένος αλλά πρέπει να διατηρείς και σχετικό βιβλίο παραβάσεων που θα καταγράφει την λίστα παραβάσεων (δες τον νόμο) σου. Και αν αρνηθείς να δείξεις... μέχρι και αυτόφωρο. Αυτά βέβαια απο 1/10/2010.

Και κάτι άλλο ... το 80% πάει στους δήμους απο το πρόστιμο και το 20% στο υπουργείο οπότε περιμένε τους.. θα σκάσουν κάποια στιγμή.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Είχα την εντύπωση οτι οι έννοιες δημοκρατία / ελευθερία πάνε πιο πέρα απο ενα χόρτο 8 εκατοστων

Δε βαριέσαι, όλοι την αμερική και τα αμερικΛανάκια βρίζουμε (όρα προηγούμενα ποστ), αλλα τη Philip Morris κανουμε πλούσια

Στο ονομα της ελευθερίας ρε γαμώτο for the land of the brave and the free :rotflmao:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Κοίτα βασικά είναι πιο έυκολο..καπνίζω και θα καπνίζω..κι αν θες μπαίνεις αν όχι δε μπαίνεις. Αν θες κάνεις κ ένα τσιγαράκι μαζί μου.
    σωστοτατος.....

αλλα μετα φίλε...μην λεμε οτι θελουμε...

ΑΝ...λεω ΑΝ.....σταματησουν να ερχονται στο μαγαζι σου...υπευθυνος εισαι εσυ....οχι το κρατος

Παλαιό μέλος
    δηλαδή με όλη την προαναφρθείσα καφρίλα περιμένει κανείς ότι για πιο σοβαρά ζητήματα δεν θα πέσει ρουφ;
    Ή ότι δεν θα αξιοποιήσει κάθε τεχνολογικό μέσο για ν ασκήσει τη μικροεξουσία του στον διπλανό του; Και μετά αναρωτιέσαι αν η εξουσία θα κάνει το ίδιο απέναντί σου, σε μια στραβή...Ε ρε γέλια....

Τι τηλέφωνα, τι κινητά με κάμερες, τι στυλό με φωτογραφικές, τι βιονικό μάτι...
    Έτσι ρε γερά...Ρουφιανιά παντού ρε, να μάθουν τα μ*^^&(*πανα να κάνουν του κεφαλιού τους...
    Γαμήστε τα όλα λέμε...Και σώστε τον κόσμο....

Παλαιό μέλος
    Μάγε δεν ισχύει ως ώρας πάντως απο 1/10 βλέπουμε.

Ακατανόμαστε χαχ

Ηλία..χάνεις την έννοια ελευθερίας-δημοκρατίας και μόνο με τον τρόπο που το παρουσιάζεις.

Ηλία..χάνεις την έννοια ελευθερίας-δημοκρατίας και μόνο με τον τρόπο που το παρουσιάζεις.
    Πιθανον ρε φιλε. Αλλα δεν την περιορίζω σε ενα τσιγάρο
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος
    σωστοτατος.....

αλλα μετα φίλε...μην λεμε οτι θελουμε...

ΑΝ...λεω ΑΝ.....σταματησουν να ερχονται στο μαγαζι σου...υπευθυνος εισαι εσυ....οχι το κρατος
    7 χρόνια τώρα που καπνίζω..δε σταμάτησε κανείς να έρχεται. Τώρα βέβαια μπορεί να σταματήσει γτ έχει ξυπνήσει μέσα στον Έλληνα το αίσθημα του αντικαπνιστή καταπατώντας κάθε ελευθερία και λογική..σωστά..

Παρόμοια θέματα

1. Περί καπνίσματος μια άποψη.
    από αιγαιοπλόος στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 212
    Τελευταίο μήνυμα: 08/07/2009, 02:36
  2. Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 18/07/2008, 10:16
  3. περι ρεπορταζ αλτερ. αντιγραφι απο ποστ φιλου σε γγιτονικο φορουμ
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2004, 12:29
  4. Γειά σου φίλε Δημήτρη. Σε έζησα λίγο αλλά θα σε θυμάμαι πάντα.
    από Adventure-R στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2003, 09:27

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF