Σελίδα 80 από 94 ΠρώτοΠρώτο ... 3070757677787980818283848590 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.186 έως 1.200 από 1402

Θέμα: Περί καπνίσματος σε κοινόχρηστους χώρους.(2 threads σε 1)

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Οι εμμονές ειναι κακό πραγμα...
    Όχι πάντα. Και αν δεν είναι αντικοινωνικές, εγώ τις αντιμετωπίζω με συμπάθεια, γιατί όλοι έχουμε από δαύτες, φανερές ή κρυφές. Τό θέμα είναι να τις ξέρουμε.

Κατά τ' άλλα το "υποχρεωτική" γυμναστική για το καλό σου, θα έπρεπε να σου θυμίζει 50s, όχι και πολύ προχώ δηλαδή

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    tadi... ο σεβασμός που μπορεί να έχεις εσύ .. αίντε και άλλοι 10-100-1000 δεν καλύπτει το σύνολο που απλά γράφει στα @@ του , τα θέλω και τις επιθυμίες άλλων που δεν δέχονται το κάπνισμα ώς παθητικοί δέκτες. Οπότε όταν δεν υπάρχει ίδια αντιμετώπιση , είναι λογικό να υπάρχει νομοθετική απαγόρευση.

Τώρα το αν θα ισχύει , θα συνεχιστεί κοκ... είναι άλλου παππά ευαγγέλιο.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από alres
    Όχι πάντα. Και αν δεν είναι αντικοινωνικές, εγώ τις αντιμετωπίζω με συμπάθεια, γιατί όλοι έχουμε από δαύτες, φανερές ή κρυφές. Τό θέμα είναι να τις ξέρουμε.

Κατά τ' άλλα το "υποχρεωτική" γυμναστική για το καλό σου, θα έπρεπε να σου θυμίζει 50s, όχι και πολύ προχώ δηλαδή
    Τα πάντα ειναι θεμα οπτικής γωνιας. Εσυ θεωρεις εξ' ορισμου οτι οτιδηποτε προέρχεται απο καποιας μορφης "αρχη" εχει καποιο απώτερο κακο σκοπο, σε οτι αφορά την ελευθερία μας, την προσωπικότητά μας και λοιπά.

Σε όλα σου τα ποστ, αυτο δειχνεις, το κακό κράτος που ψαχνει να βρει τρόπους να μας υποτάσει συνέχεια.

Τη μια το καπνισμα
    Μετα το κρανος
    Τωρα το πρωϊνο

Εμμονή το λέω εγω και μονοπλευρη αποψη
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από alres
    spam mode on

Κάθε τι που βρωμάει ύφος στυγνού διδασκαλισμού και "πρέπει" και "υποχρεούστε" είναι συνήθως @@ μυρωλέικα και κόκκινο γαρύφαλο.
    Όμως, είναι αλήθεια ότι οι μύες είναι (εκ κατασκευής) άρρικτα διασυνδεδεμένοι με το νευρικό σύστημα καθώς αποτελούν τα εκτελεστικά του όργανα. Ατροφούν τα νευρικά κύτταρα, πλαδαρεύουν και οι μύες. Και τούμπαλιν.
    Δεν είναι κακή ιδέα η ισομετρική εξάσκηση των μυών καθότι και ευεξία αποφέρει και περιέργως επιδρά θετικά και στο νευρικό μα σύστημα (εξασκεί, ηρεμεί, παροχετεύει πίεση και άγχος). Η υπερβολή στην άσκηση είναι που δεν κάνει καλό.

spam mode off

Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

το κακό κράτος που ψαχνει να βρει τρόπους να μας υποτάσει συνέχεια.
    α) το κράτος είναι καλό; (όχι θεωρητικά, στην πράξη ντε)
    β) δεν ψάχνει; Συμφέρον του δεν είναι από τη στιγμή που δε μετέχουν ΟΛΟΙ ενεργα στη δομή του;

(εγώ να δεις εμμονές, ώρες-ώρες νομίζω ότι με λένε Στέλιο και ζω 2500 χρόνια μετά την εποχή μου...)
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    α) το κράτος είναι καλό; (όχι θεωρητικά, στην πράξη ντε)
    β) δεν ψάχνει; Συμφέρον του δεν είναι από τη στιγμή που δε μετέχουν ΟΛΟΙ ενεργα στη δομή του;

Ορισέ μου το "κράτος"
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ορισέ μου το "κράτος"
    Ο Αισχύλος το κάνει καλλίτερα.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Εχετλαίος.. νομίζω το αποκαλούν ενδορφίνη... αυτό που σε κάνει να νιώθεις κάπως λέω...χαχαχαχαχα. Όντως το συναίσθημα μετά την εξάσκηση και δή έντονη, είναι απίστευτα απολαυστικό, αν εξαιρέσεις τις κράμπες βέβαια απο το γαλακτικό οξύ.

Και κάπου εκεί βλέπεις βέβαια κάποιους και κάνουν τσιγάρο , με "ανοιχτούς" πνεύμονες και μεγάλη πρόσληψη οξυγόνου... οτι καλύτερο λέμε...

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος
    Τα πάντα ειναι θεμα οπτικής γωνιας. Εσυ θεωρεις εξ' ορισμου οτι οτιδηποτε προέρχεται απο καποιας μορφης "αρχη" εχει καποιο απώτερο κακο σκοπο, σε οτι αφορά την ελευθερία μας, την προσωπικότητά μας και λοιπά.

Σε όλα σου τα ποστ, αυτο δειχνεις, το κακό κράτος που ψαχνει να βρει τρόπους να μας υποτάσει συνέχεια.

Τη μια το καπνισμα
    Μετα το κρανος
    Τωρα το πρωϊνο

Εμμονή το λέω εγω και μονοπλευρη αποψη
    Σαφώς. Είμαι καχύποπτος και ιδιαιτέρως μονόπλευρος όταν μου βάζουν χέρι στα γούστα μου, τις ανωμαλίες μου, τις παραξενιές μου, τις ιδιαιτερότητές μου, πράγμα καθόλου διακριτικό απ' τη μεριά του κατά τ' άλλα ευγενέστατου κράτους.

Το "υποτάσσει" είναι κοντά αλλά δεν είναι ακριβές. Το πιο σωστό είναι το "φτιάχνει πρότυπα υποχρεωτικής μαζικής συμπεριφοράς", αλλά δεν υπάρχει σε μια λέξη. Και επειδή η πόρνη η ιστορία τα έχει καταγράψει, ναι το ομολογώ δεν θέλω άλλη τελειότητα, καθαρότητα και άριες φυλές ή συμπεριφορές.

Το ανησυχητικό είναι που βρέχει και μεις λέμε ότι μας φτύνουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Ο Αισχύλος το κάνει καλλίτερα.
    Πιθανον, αλλα αφ' ενος δε λέει και πολλα εκει που εννοείς , αφ' ετέρου έχουν αλλαξει οι εποχες και τα δεδομένα.

Τεσπα, δε βγαζουμε ακρη (ειδικα έτσι)

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Τα μαγαζιά έχουν αρχίσει να τα βάφουν μαύρα !

Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
    Αφού δεν τον εφαρμόζουν το νομο πουθενα ρε Κώστα, πως τα βαφουν μαυρα;

Μηπως ψαχνουν αφορμή;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

... αφ' ετέρου έχουν αλλαξει οι εποχες και τα δεδομένα.
    Λοιπόν ρε Καπετάνιο, ξέρεις κάτι...
    Εγώ, ειδικά τελευταία, αν και έχουν αλλάξει οι εποχές, μονάχα ομοιότητες βλέπω και τα δεδομένα να μη διαφέρουν ουσιαστικά σε τίποτε!
    Τα ονόματα αλλάζουν μονάχα. Ο τρόπος χρήσης της Δύναμης είναι βασικά αναλλίωτος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
    ειναι επειδη το πλειστον του κοσμου συμφωνει με το μετρο...

τα φαγαδικα ειναι 40% κατω σε τζιρο τον πρωτο μηνα εφαρμοφης του μετρου...μονο να σκεφτει κανεις τι θα συμβει σε μπαρ και καφε...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Το (μη) τσιγάρο φταίει για την αναδουλειά; Εγώ νόμιζα ότι ξεμείναμε από παράδες...

Παρόμοια θέματα

1. Περί καπνίσματος μια άποψη.
    από αιγαιοπλόος στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 212
    Τελευταίο μήνυμα: 08/07/2009, 02:36
  2. Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 18/07/2008, 10:16
  3. περι ρεπορταζ αλτερ. αντιγραφι απο ποστ φιλου σε γγιτονικο φορουμ
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2004, 12:29
  4. Γειά σου φίλε Δημήτρη. Σε έζησα λίγο αλλά θα σε θυμάμαι πάντα.
    από Adventure-R στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2003, 09:27

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF