Μακαρι να υπηρχε μια υπηρεσια που να μπορει να ελεγχει αν ο πωλητης (ειτε ηλεκτρονικα ειτε φυσικα) εχει να νομιμα παραστατικα για να πουλαει μεταχειρισμένα ανταλλακτικα......
oh wait.....
και σιγά μη μπεις στη διαδικασία να με ελεγξεις (με την κρίση που υπάρχει) όταν θα σου δίνω κάτι στη μισή τιμή από αυτή που βρίσκεις στην αντιπροσωπεία....
πουτσ@@@@@@@@@
για να εξιχνιαστούν αυτοί είναι πανέκολο τους "ψαρεύεις" πανέυκολα αφου έχουν προσωπικά στοιχεία και όπως έχει φανεί απο το θράσος τους δεν τους έχει πειράξει κανείς για να προφυλαχθούν..
δε μπορώ να καταλάβω πόσες κλοπές απαιτούνται να καταχωρηθούν για να δουλέψει ο κρατικός μηχανισμός, δηλαδη ελασ και πολιτικοί δεν ασχολούνται επειδή δε επαρκούν και δίνουν αλλού προτεραιότητες ή επειδή είναι άχρηστοι να οργανώσουν τον τρόπο εξιχνίασης..?
you rise you fall you're down then you rise again
Πριν κάποιους μήνες στο θρεντ με τις περίεργες αγγελίες νόμιζα ο νοτακος έβαλε μια< περίεργη > για αντ / κα ΧΤ
έτυχε να το δω live.
Έχω ανοιχτό το pc είμαι στο μότο, και έχω ανοίξει και την αγγελία στο car.
Και πάνω που το συζητάμε η αγγελία απ το car κατεβαίνει!!!!
1να ήταν τυχαίο?
2 ο ποντικός ήταν ( είναι) εδώ μέσα και έβλεπε?
3 κάτι άλλο???
Και να επισημάνω ότι απ όσο γνωρίζω το ηλεκτρονικών εγκλημάτων τα ανιχνεύει και ενημερώνει τις ανάλογες υπηρεσίες.
Αλλά δεν απαρτίζεται από 100 άτομα ούτε καν 50 και έχουν να δουν από απάτες, από παιδοφιλους, από αυτοκτονίες ανηλίκων μέχρι ότι μπορείτε να φανταστείτε.
Η προσωπική μου άποψη είναι ότι, δεν υπάρχει περίπτωση να μην διαβάζουν/βλέπουν/μπανίζουν/τσεκάρουν τις μοτοσυκλέτες, μέσω του (οποιουδήποτε) φόρουμ και ότι τις συνδέουν, μέσω των φωτό που ανεβάζουμε από βόλτες/εκδρομές/βελτιώσεις, με τα πρόσωπα των ιδιοκτητών που απεικονίζονται.
Θα μπορούσε π.χ. κάποιος να έχει τσεκάρει σε φωτό τη ρένα του Τόλη, με ότι μπιχλιμπίδια αυτή κουβαλάει, να γνωρίζει μέσω των φωτό και το πώς είναι φυσιογνωμικά ο Τόλης (συμπάθαμε Τολάκο που αναφέρομαι σε εσένα, για καλό το κάνω) και έτσι να γίνει μιά συστηματική παρακολούθηση του, με σκοπό το σήκωμα της μοτό. Άν το πάω και παραπέρα, αυτός ο κάποιος, θα μπορούσε να μάθει και την περιοχή που μένει ο Τόλης μόνο με ένα πάτημα του κουμπιού του mouse, επάνω στο nickname και έτσι να προσδιορίσει/οριοθετήσει την περιοχή παρακολούθησης ή ψαξίματος.
Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό, αλλά άν το σκεφτούμε καλά, είναι πιθανό.
Πάντως μετά και το σήκωμα της ρένας, καλού-κακού θα αποφεύγω να ποστάρω δημόσια, φωτό των μοτό μαζί με τους ιδιοκτήτες τους και να τους ονομάζω, μετά από βόλτες που τυχόν κάνουμε.
Τελευταία τροποποίηση από Eversman; 14/05/2015 στις 10:09.
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
Παναγιώτη καλά τα λες. Στο μέλλον θα μαζευτω γιατί ποτέ δε ξέρεις.
Σε παρόμοιο θέμα λέγανε πώς, και με τι<ασφαλιζουν> τα μηχανάκια.
π.χ πέταλο abus ,συναγερμός Gemini, τηλεειδοποιηση κλπ.
Αφου δεν αφήνουν ευχετηριες κάρτες οι ποντικοί, είναι απορίας άξιον.
οχι ρε. οχι ρε. μολις σκοτωσατε ονειρα χιλιαδων λαϊκ στο "βιβλιο", εκατομμυριων χιτΖ στη "σωληνα" και αναγνωρισιμοτητος του μικροκαγκουρου της γειτονιας και της πλατειας. αντισταση λαε μην σκυβεις το κεφαλι, ξανα θα γινεις ινδαλμα και οχι σκετο χαλι.
Δεν έχω φατσοβιβλίο ωρε. Τουιτερ το οποίο δε το λέω δεξα κ αριστερά.
Μόλις έμαθα οτι σήκωσαν το Versys γνωστού μου από Πετρούπολη πριν περίπου 15-20 ημέρες. Η μηχανή ήταν παρκαρισμένη στην αυλή του μπροστά ακριβώς από τη μπαλκονόπορτα του δωματίου του.
Τα μέτρα προστασίας μου 2πλασιάστηκαν από σήμερα και αύριο πάω να τσιμπήσω και ip camera με motion detection και προβολέα led.
Η ατσάλινη σιδεριά του dection είναι πλέον δίπλα στη πόρτα
ΨΟΦΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΟΓΙΑ!