Μα τι κάνει ο ανόητος?!!?Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
η λυση
Βάζει να οδηγήσει σκύλος και δεν φτάνει κάν τα ποδοστήρια??
Τι να πει κανείς!?!
![]()
Μα τι κάνει ο ανόητος?!!?Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
η λυση
Βάζει να οδηγήσει σκύλος και δεν φτάνει κάν τα ποδοστήρια??
Τι να πει κανείς!?!
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=GO0pxaHKjWU&feature=channel
http://www.youtube.com/watch?v=iQ3JLDhsMaM&feature=digest
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ρίχνε ζαμπονάκια στο καπό του γείτονα![]()
![]()
τι μλκς!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
![]()
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
"Χταπόδια" για να μην μένει κενό μεταξύ μηχανής και κουκούλας.Αρχικά δημιουργήθηκε από idomeneas
Ακόμα και με την κουκούλα επάνω, πέντε μηχανάκια είναι στην αυλή,
αυτά τρυπώνουν από κάτω και αράζουν στη δικιά μου...
Σε ανοιχτό χώρο όσο σπρέυ και να ρίξεις δύσκολα θα βρεις λύση.
Βάλε ένα ορθογώνιο κομμάτι ξύλου (με γυαλιστερή τουλάχιστον τη 1 επιφάνεια) πάνω στη μηχανή να καλύπτει σέλα και ρεζερβουάρ.
Συνήθως ο συναγερμός βαράει όταν πηδάνε (κόψτε τα υπονοούμενα) πάνω στη μηχανή, οπότε τα σπρέυ δεν κάνουν τπτ σε αυτή την περίπτωση.
Παθών![]()
ONLY THE GOOD DIE YOUNG
Πρόπερσυ τέτοιο καιρό εμφανίστηκε στη πολυκατοικία ένα γατάκι ΗΜΕΡΩΝ. Περπάταγε σε στυλ «εδώ θα πέσει εκεί θα πέσει … όπα πιάστο» και έτσι. Τρίχωμα δεν είχε, φαινόταν ότι ανα πάσα στιγμή θα μας αποχαιρετούσε.
Χωρίς να μακρηγορώ μέσα σε ένα μήνα όλη η πολυκατοικία είχε δεθεί με το Γατί όσο δε φαντάζεστε. Πέρα από τα παιδιά της πολυκατοικίας ακόμα και εμείς οι μαντράχαλοι το φροντίζαμε.
Μετά από 3 μήνες είχε μεγαλώσει σε ένα από τα πιο όμορφα γατιά που έχω δει. Του είχαμε αγοράσει και σπιτάκι στην είσοδο.
Πέρα από το τρελό παιχνίδι που έκανε με το ερχόταν κάποιος από την πολυκατοικία είχαμε ξενοιάσει από όλα τα είδη των ερπετών που πιστέψτε με στο κέντρο της Αθήνας είναι πάρα πολλά.
Μετά από κανα εξάμηνο κατάλαβε ότι η σέλα των μηχανών είναι πιο αναπαυτική από το σπιτι της. Κάθε πρωι γεμάτη πατημασιές η σέλα. Δώστου νεύρα και τσαντίλα και φωνές εγώ. Ρε πια αγάπη για τα ζώα μου λες εσύ τώρα και βλακείες φώναζα στην γυναίκα μου. Εδώ μας λερώνει τη σέλα δε βλέπεις τις πατημασιές?
Ώσπου μετα από λίγες μέρες κάποιος π@υστης που έτρεχε με όσα μέσα στο μικρό μας το στενάκι το πάτησε.
Τέτοια στεναχώρια για το μαλακισμένο δε την περίμενα. Καμια φορά ακομα και τώρα μετα από τόσους μήνες νομίζω ότι την ώρα που μπαίνω στη πολυκατοικία θα εμφανιστεί για χάδια και παιχνίδια…
Αν το ξερά ότι θα πέρναγα τέτοια στεναχώρια θα του στρωνα και ένα χαλάκι στη σέλα για να είναι και πιο ζεστά ή θα του είχα πάρει μια μεταχειρισμένη από κανα παλιατζίδικο για να κάθετε να αράζει για πάρτη του…
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
Αν το ξερά ότι θα πέρναγα τέτοια στεναχώρια θα του στρωνα και ένα χαλάκι στη σέλα για να είναι και πιο ζεστά ή θα του είχα πάρει μια μεταχειρισμένη από κανα παλιατζίδικο για να κάθετε να αράζει για πάρτη του…![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
[...]![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
![]()
![]()
![]()
![]()
Made in Greece...
Ντρεπομαι που θα το πω ,αλλα εγω ειχα κανει το αλλο.
Βεβαια , βολευε και η θεση και ηταν μονο ενα συγκεκριμενο γατι.
Ανεβαινε πανω στη σελλα και "ζυμωνε" με τα νυχια της.
Ειχα αλλαξει 2 καλλυματα.
Οποτε και γω απο τον τεταρτο...στοχευω με ενα ποτηρι νερο , και το αδειαζω πανω της.
Ημουν ομως και τυχερος και το νερο την πετυχε ακριβως απο τοσο υψος , και την εκανε μουσκεμα.
Συν το σοκ , απο την ψυχρολουσια , δεν την ξαναειδα ποτε
![]()
Να μεταφερθεί στο θρεντ με την κακοποίηση ζώων αμέσως!Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Ντρεπομαι που θα το πω ,αλλα εγω ειχα κανει το αλλο.
Βεβαια , βολευε και η θεση και ηταν μονο ενα συγκεκριμενο γατι.
Ανεβαινε πανω στη σελλα και "ζυμωνε" με τα νυχια της.
Ειχα αλλαξει 2 καλλυματα.
Οποτε και γω απο τον τεταρτο...στοχευω με ενα ποτηρι νερο , και το αδειαζω πανω της.
Ημουν ομως και τυχερος και το νερο την πετυχε ακριβως απο τοσο υψος , και την εκανε μουσκεμα.
Συν το σοκ , απο την ψυχρολουσια , δεν την ξαναειδα ποτε
![]()
:rotflmao:
Τώρα που ξέρουμε και τον ένοχο....
Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ...Μάζεψε ένα γατί ο από πάνω και στην αρχή το είχε στο σπίτι...
Έλα όμως που ο γάτος μεγάλωσε,άρχισε να πηδάει από τον 4ο στον 3ο και να νιαουρίζει στο μπαλκόνι στις 3 το πρωί...Έλα που ο γάτος μεγάλωσε και άλλο,οπότε τον κατέβασε στην πυλωτή ...'Ελα που μεγάλωσε ακόμα πιο πολύ και εκτός από μπαλκόνια πηδάει και γάτες...Γκάστρωσε και μια,του πήρε και το γατόσπιτο για διατροφή,μεγάλωσαν και τα άλλα τα γατάκια και γίνεται της Πόπης..Ειδικά αν βρέχει ξέρω πως το πρωί θα είναι κώλος μια από τις 2 μηχανές....
Αρχικά δημιουργήθηκε από bocaros
εκει που παρκαρεις τη μηχανη , ψεκασε γυρω γυρω υγρη αμμωνια.
![]()
Δεν λες που δεν σου κάνει αυτό να έχει να γουστάρεις ??
http://www.youtube.com/watch?v=-4lm5Y_n7hw
Δεν παίζει το λινκ..
Το χειρότερο πάντως που μου έκαναν είναι διάρροια/εμετό στη σέλα του CBF250...Μιλάμε ούτε άνθρωπος δεν βγάζει τόσο πράγμα...