Σελίδα 6 από 13 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 192

Θέμα: κρανος απο lidl...

Και ξαναλεω το βιδακι ειναι στη θεση του ,δεν μιλαω για ελλατωματικο κρανος αλλα για κουμπωμα που δεν ειναι κλειδωμα ,τοσο δυσκολο ειναι να καταλαβετε τη διαφορα?

αμα θες κλειδωμα τοτε παρε οποια κατσαρολα εσυ νομιζεις οτι σου κανει,βαλε 2 λαμακια σε σχημα γαμα εκατερωθεν κ ριξε ενα
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	160EURD.jpg 
Προβολές:	256 
Μέγεθος:	18,3 KB 
ID:	310222
    να ησυχασουμε αμφοτεροι...

Μακρύ μέλος... Το avatar του/της IRA57
    Σορρυ κιολας αλλα εσεις μου τα κανατε τσουρεκια με ειρωνιες και χαζομαρες σαν αυτη.
    Κανονικοτατα και λογικης τιμης κρανη με κανονικο κλειδωμα ,υπαρχουν, και τετοιο πηρα.
    Τις κατσαρολες μονο κουζινα τις χρησιμοποιω...εσυ καντην ο,τι νομιζεις...

Ηρεμήστε ρε 'σεις. Συζήτηση κάνουμε..
    safety doesn't happen by accident

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Takata Dome Προβολή μηνύματος
    Για όποιον αγοράζει κράνος των 100-120 ευρώ,εγώ πιστεύω πως και αυτό απ'το Lidl είναι μια επιλογή. Σε κάθε περίπτωση,απ'το τίποτα,καλύτερο και ένα φθηνό.
    Προσωπικά δεν θα έπαιρνα τόσο φθηνό κράνος,αλλά δεν είναι και πλαστικός κουβάς που το βαφτίσανε έτσι,μη λέμε ο,τι θέλουμε
    Και επειδη αυτο ειναι το θεμα μας,να σας ρωτησω:

Θα αγοραζε κανεις σας λεμονια η τροφιμα ,απο καταστημα που πουλαει εξοπλισμο για μηχανες και αναβατες?

Αυτό το θέμα ανοίγει κάθε δυο χρόνια και οι θέσεις είναι σταθερές:
    1)Αυτοί που ψάχνουν το value for Money σε όλα τα είδη,
    2)Αυτοί που επικαλούνται κλισέ του τύπου: "πληρώνεις για κράνος τόσα όσα αξίζει το κεφάλι σου" και οι ίδιοι προφανώς αξιολογούν το κεφάλι τους 600-1000 ευρώ
    και 3) Αυτοί που ψάχνουν διαβάζουν και άκρη δε βγάζουν. Βλέπουν ότι ανάλογα με την πτώση και το σημείο πρόσκρουσης , άλλοτε προστατεύουν καλλίτερα τα ακριβότερα και άλλοτε τα φτηνότερα που είναι ελαστικότερα.
    Η ενεργητική ασφάλεια και η άνεση ...ό,τι βολέψει τον καθένα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από IRA57 Προβολή μηνύματος
    Που το ειδατε το noname? Οκ, crivit ειναι και λογικα για να ρωταει ο ανθρωπος χρειαζεται ανοιγομενο κρανος (σε πολλους ειναι χρησιμα...δεν καβαλανε ολοι μηχανη μονο για ταξιδι, μπορει να ειναι δουλειας.
    Οσο για το οτι ειναι απο σουπερμαρκετ και οχι απο καταστημα...για ψαχτε ποσα των καταστητων ειναι των 20-40 ευρω απο κινα...και τα ξαναλεμε...
    Οπως προλεχτηκε...αν καποιος εχει εντυπωση οτι αν πεσει και χτυπησει κεφαλι σε λεωφορειο η μπαρα η κολωνα θα χει διαφορα αν φοραει αραι η κριβιτ...γελιεται...
    Προσωπικα ποιο πολυ παιζει ρολο η ενεργητικη ασφαλεια ενος κρανους (να μην θολωνει, να μην κουναει κ να εφαρμοζει σωστα στο εκαστοτε σχημα κεφαλιου, να μην γινεται το κεφαλι καζανι απο ζεστη, να μειωνει αντηλια/υπεριωδεις ,να κλειδωνει η ζελατινα κτλ.) στην επιλογη του.

το εχω δει απο κοντα αλλα δεν το εχω φορεσει.
    Πραγματικά έχεις ιδέα γιατι τα αράι έχουν 5-6 στρώσεις απο προστατευτικά υλικά..
    δες εδώ http://www.youtube.com/watch?v=Me92ffAzoFE (αν και ειναι shoei ίδια ποιότητα στο συγκεκριμένο θέμα με την arai)
    και πες μου το crivit τη κατάληξη θα είχε..
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

με τετοιες αποψεις συντομα θα δουμε τον Πεδροσα να φοραει Κριβιτ...

μαλλον κ αυτο το νημα εκανε τον κυκλο του....

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    καταλήγουμε:

Παγκοσμίως οι αναβάτες είναι λαλάκες που παίρνουν Αραι αφού μπορουν να κάνουν τη δουλειά τους με τα κινέζικα κράνη.

Τα Αράι είναι για τον μπέο (Εδώ διαφωνεί ο Τερενς κι εγώ (παραδόξως συμφωνω με Τερενς) αλλά δεν πειράζει).

Τα Shoei έχουν λεβιέ για να ασφαλιζει η ζελατίνα , ενώ αν γυρισεις πίσω το κεφάλι με 260 σου ανοιγει η ζελατίνα.

Η Sharp εξακολουθεί να κάνει τεστ για κράνη ενώ θα πρέπει να κάνει τεστ Παπ

Και ζήσαμε εμείς καλά κι οι άλλοι περισσότερο...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Μακρύ μέλος... Το avatar του/της IRA57
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billymuse Προβολή μηνύματος
    Πραγματικά έχεις ιδέα γιατι τα αράι έχουν 5-6 στρώσεις απο προστατευτικά υλικά..
    δες εδώ http://www.youtube.com/watch?v=Me92ffAzoFE (αν και ειναι shoei ίδια ποιότητα στο συγκεκριμένο θέμα με την arai)
    και πες μου το crivit τη κατάληξη θα είχε..
    Γιατι ειναι composite οπως λεει και η κατασκευη τους.
    Οπως και το ανθρακονημα ,το υλικο ''παχαινει'' σε στρωσεις.
    Αλλα κρανη που ειναι απο θερμοπλαστικο δεν ειναι σε στρωσεις, και ειναι πολλα μοντελα απο θερμοπλαστικο ,και οχι απο σουπερμαρκετ...
    Δεν μπορω να ξερω το crivit τι καταληξη θα ειχε (που ειναι ανοιγομενο) και δεν κανω προβλεψεις αλλα βασιζομαι σε ο,τι στοιχεια εχω...και για αυτο που ρωτας δεν εχω...εχεις εσυ?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από manianisg Προβολή μηνύματος
    με τετοιες αποψεις συντομα θα δουμε τον Πεδροσα να φοραει Κριβιτ...

μαλλον κ αυτο το νημα εκανε τον κυκλο του....
    αμα εφτιαχνε full-face και τον σπονσοραριζε ο πεντροζα και ο οποιοσδηποτε θα φοραγε και κριβιτ και βεμαρ και αιρο(χ) και μτ και οτιδηποτε...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    καταλήγουμε:

Παγκοσμίως οι αναβάτες είναι λαλάκες που παίρνουν Αραι αφού μπορουν να κάνουν τη δουλειά τους με τα κινέζικα κράνη.

Εσυ εχεις την εντυπωση οτι τα αγοραζουν? Ποιος μιλησε για κινεζικα κρανη χωρις προδιαγραφες?

Τα Αράι είναι για τον μπέο (Εδώ διαφωνεί ο Τερενς κι εγώ (παραδόξως συμφωνω με Τερενς) αλλά δεν πειράζει).

Οποιος θελει ας παρει και αραι και οτιδηποτε...αλλα εγω δεν ξαναδινω 800+ευρω για κρανος που μπορω να παρω και καλυτερο για μενα με μισα λεφτα

Τα Shoei έχουν λεβιέ για να ασφαλιζει η ζελατίνα , ενώ αν γυρισεις πίσω το κεφάλι με 260 σου ανοιγει η ζελατίνα.

Σε τοσα ποστ εγραψα για το κουμπωμα του αραι και συ καταλαβες οτι αναφερομαι σε shoei?φταιω γω μετα...?
    Και για ναχουμε και κανα καλο ερωτημα...
    Ποσοι εδω που κοπτονται για την αραι εχουν αντιστοιχα τα υπολοιπα ρουχα?
    Γιατι εμπειρικα μιλωντας (χωρις αυτο να ειναι νομος) οι συχνοτεροι τραυματισμοι μου σε τουμπες ειναι ποδια μετα χερια κ μετα κεφαλι...
    Για να μην πω ποσους βλεπω στο δρομο με αραι 800 ευρω και αθλητικο παπουτσι και τζινακι...

Και αμα θελει κανεις επεκτεινουμε και την συζητηση στην dainese...προφανως για μερικους ειναι η καλυτερη γτ τις φορανε οι περισσοτεροι στα motogp...(ο ντουχαν φοραγε nankai γτ δεν γουσταρε τα ιταλικα μαλλον...)...τοτε γτ τα γαμωφερμουαρ τους χαλανε καθε τρεις και λιγο?
    Στο ταλος4 που πηρα μολις πρωτοκυκλοφορησε και το χρυσοπληρωσα τοτε 800+ ευρω εχω αλλαξει τουλαχιστον 7-8 φορες φερμουαρ...αν ανοιξει σε τουμπα δεν ειναι βασικο?
    Αλλα στη στολη που πηρα απο αγγλια μεσω ebay μαρκα-μεκαψες στελνωντας τα μετρα μου ,γτ τα φερμουαρ ειναι κλασεις ανωτερα της dainese και η υπολοιπη στολη δεν υστερει σε τιποτα απο dainese εκτος οτι την πηρα στο 1/5 τιμης dainese? (Η φταιει που στο ebay μπορει να παρει καποιος και λεμονια αμα θελει...?)
    Ο,τι ναναι τελικα...
    Τελευταία τροποποίηση από IRA57; 22/02/2014 στις 05:42.

Ξέρεις και ψωνίζεις, απλά.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Από την μιά η arai και η shoei και από την άλλη τα κινέζικα
    Είμαστε καθόλου σοβαροί?
    Καλό κράνος είναι το ισχυρότερο ανετότερο (ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑ ΕΚΑΣΤΟΥ) ελαφρύτερο, πιο αεροδυναμικό, με τα ποιοτικότερα υλικά ,και πολλές άλλες ΑΝΤΙΚΡΟΥΌΜΕΝΕΣ μεταξύ τους παραμέτρους.
    Στην τιμή λοιπόν περιλαμβάνονται όλα τα παραπάνω μαζί με το design το marketing και άλλα που δεν μας χρειάζονται στην τούμπα αλλά τα πληρώνουμε.
    Σίγουρα οι κορυφαίες φίρμες είναι υπερτιμολογημένες ,
    σίγουρα ένα κράνος που κοστίζει όσο ένα μέτρο carbon ΔΕΝ είναι καλό.
    Ανάμεσα υπάρχουν χιλιάδες μοντέλα για την κεφάλα του καθενός που δεν μπορούν να χαρακτηριστούν καλά ή κακά, παρά μόνο κατάλληλα ή οχι για τις ανάγκες μας.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Εάν τελειώσουμε με το παρόν πόνημα να ασχοληθούμε και με το εάν αξίζουν οι μπύρες pils του Lidl...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Εάν τελειώσουμε με το παρόν πόνημα να ασχοληθούμε και με το εάν αξίζουν οι μπύρες pils του Lidl...
    Πίνω νερό καλύτερα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Τη γατοτροφή πάντως ο γάτος μου δε τη ντρώει...
    κι ο αδέσποτος στην Ομόνοια το σκέφτεται.
    + με πήγε σερπαντίνα από τα τορτελίνι και τη γυναίκα
    από ένα "κρασί"
    Αυτό είναι το επίπεδο
    Ελπίζω το κράνος τους να είναι πιο καλό αλλά δεν το βλέπω.
    ανανήψαντας

Σελίδα 6 από 13 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απο Lidl!!!
    από GTZ750 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 13/03/2007, 23:03
  2. κράνος από ευρώπη
    από firefox στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2006, 15:29
  3. Κράνος από Lidl.