Αντρέας
BMW F800 GS (08)
O Γερμανος HEIDENAU βγαζει και ενα λαστιχο πολυ κοντα στο σταμπο του παλιου TOURANCE για οσους ενδιαφερονται ειναι το K 76 .
Τα ασφάλτινα χλμ μέχρι τώρα είναι όλα σε ταξίδι με φορτωμένο μηχανάκι και δικάβαλο. Έτσι, δεν τα έχω πιέσει, είναι με τουριστικούς ρυθμούς. Δεν μπορώ να βγάλω συμπεράσματα για το πόσο θα κρατάνε ή πόσο εμπιστοσύνη θα δίνουν σε "σβέλτη" ασφάλτινη οδήγηση. Το μπροστινό βγάζει μια ταλάντωση στις χαμηλές ταχύτητες ( <30 χαω) αλλά μπορεί να φταίει και το στεφάνι μου που είναι λίγο ... τσαλακωμένο. Sahara και scorpion δεν έχω φορέσει ποτέ και δεν μπορώ να συγκρίνω. Φοβάμαι πως δε σε βοηθάω πολύ ε?
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Κάθε πληροφορία είναι και μια βοήθεια. Όταν θα έχεις άποψη από ικανοποιητική ασφάλτινη χρήση σίγουρα θα μου χρειαστεί. Σ ευχαριστώ.
Γενικά αναζητώ extra πληροφορίες για τα heidenau k60 scout, οπότε όποιος τα έχει χρησιμοποιήσει και θέλει να μοιραστεί την εμπειρία του, θα βοηθήσει πάρα πολύ. Βασικά με ενδιαφέρει η απόδοσή τους σε "σβέλτη" ασφάλτινη οδήγηση και στο βρεγμένο, μιας και για το χώμα έχουμε ήδη ακούσει καλά λόγια.
Έχει κανείς άποψη για τα Shinko E705 ; http://www.shinkotire.co.kr/english/
Γράφονται πολύ καλά λόγια στο advrider. http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=443226
Επίσης οι τιμές τους είναι πολύ super.
Φίλε Antsoar, όποτε μπορέσεις, περιμένω εντυπώσεις για τα heidenau κυρίως για την ασφάλτινη συμπεριφορά τους. thanks
Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett
Λοιπόν αν και είναι πολύ πρώιμο, να πω την πρώτη μου εντύπωση.
Κατ' αρχήν εμπειρία έχω μόνο από τα scorpion μέχρι τώρα. Και μάλιστα το μπροστινό είχε φάει ένα στράβωμα και έδινε βαριά αίσθηση τελευταία.
Τώρα η πρώτη αίσθηση είναι ότι το μηχανάκι ελάφρωσε. Είναι πολύ πρόθυμο να βουτήξει στη στροφή, αλλά και στην εναλλαγή από πλευρά σε πλευρά.
Σου δίνει την εντύπωση πως το πίσω "βιάζετε" να πλαγιάσει περισσότερο από το μπροστά. Γενικά μου φαίνεται αρκετά παιχνιδιάρικο, με το πίσω να είναι έτοιμο να ντριφτάρει
ομαλά. Σε "βαθύ" πλάγιασμα μου έδωσε εμπιστοσύνη όπως και στα φρένα.
Σε πολύ αργές ταχύτητες βγάζει ένα κραδασμό μπροστά, αλλά δεν ενοχλεί.
Υποθέτω πως το μόνο μου θέμα θα είναι σε μεγάλο ταξίδι σε εθνική, όπου μέχρι τώρα δεν με απασχόλησε ποτέ τι νούμερο γράφει το κοντέρ(συντελεστής Τ-190)
Όλα αυτά βέβαια σε άσφαλτο, για χώμα...![]()
Travel, Grow, Share
Thanks Αντώνη για την τόσο γρήγορη ανταπόκριση. Ακόμα και μια τόσο "όψιμη" άποψη με βοηθάει πολύ στην επιλογή μου, η οποία από καιρό ήταν τα k60 scout. Όσο για το γρήγορο ταξίδι στην εθνική, νομίζω ότι θα αντέξω τα 190 χλμ/ώρα αν είναι να πάρω κάτι παραπάνω απ τα scorpion σε πλάγιασμα και χώμα...