Είχα τα Tourance,έβγαλαν 18000 χλμ,έβγαζαν άλλα 2000 χλμ.Έμεινα ευχαριστημένος,καλή πρόσφυση ακόμα και στα τελευταία τους.
Έβαλα Continental TKC70,με τοποθέτηση 180Ε. Έχω κάνει μόνο 1000 χλμ και οι πρώτες εντυπώσεις είναι καλές.Το πρώτο που παρατήρησα είναι ότι έχουν μάλλον απότομη κορώνα.Στρίβει σχεδόν μόνο του.Όταν θα έχω καλύτερη εικόνα θα επανέλθω.
Όλα είναι ένα ψέμα μια ανάσα μια πνοή,σαν λουλούδι κάποιο χέρι θα μας κόψει μιαν αυγή,μόλις είναι να μπεις λίγο πριν την επαφή
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Ο λαστιχας μου ισχυριζεται οτι το πιο μαλακο ελαστικο αυτη τη στιγμη ειναι το πιρελλι τραιλ 2..πολυ ακριβο ομως...τωρα να θεωρουμε βαρυ ον οφ το βστρομ και τρανσαλπ το θεωρω αστειο..
Κανε το καλο..ριξτο στο γυαλο...that's the law..
Διαβάστε το πρώτο ποστ του θέματος απτον νταζ και ειδικά την τελευταία παράγραφο..![]()
Επειδή σχετικα συντομα θα πρεπει να αλλαξω και εγω ελαστικα στην χοντρη μου πηρα καποιες πληροφοριες από ένα λάστιχα στην Νικαια και τις διασταυρωσα..
Το μεγαλο σοκ για μενα είναι ότι τα Μετζελερ που τοσο εχω λατρεψει από made in Germany που ξεραμε, είναι πλεον made in china..Απαραδεκτο...εννοείται ότι ουτε καν το σκέφτομαι..ευτυχως δεν την πατησα..
Οποτε οι επιλογες μου είναι δυο: η το Α40 της μπριτζεστον ( made in japan) που το δινει προσφορα 180(!) ευρω τοποθετημένα αλλα ημερομηνια παραγωγης προς το τελος του 2015 η το Pirelli trail2 made in Germany 4μηνου στα 250 ευρω..δυστυχως η μηχανή δεν κανει πλεον ταξίδια και ψαχνω μαλακο λαστιχο για πολη χωρις να με ενδιαφερει τοσο η φθορα και η αντοχή..
Ένα περιεργο πραγμα..ολοι οι λαστιχαδες μου λενε τι καταπληκτικο λαστιχο είναι το Α40 και μου το προτεινουν ενώ ξερουμε ότι τουλάχιστον τα παλια ηταν πολύ σκληρα και αργουσαν να ζεσταθουν..μπορει να εχουν δικιο?
Εxω τα SAHARA made in Brazil....εβγαλαν 15.000 χλμ με τα 2-3. 000 τελευταια απλά ανατριχιαστικά.......το παράξενο ειναι οτι κόπηκε σε μερικά σημεία το εμπρός...εχω βαλει σχετικές φωτό παλιά, παράγγειλα τα Sirak 165 Ευρω το ζευγαρι και μολις τοποθετηθούν θα σας πω εντυπώσεις.
Το μεγαλο σοκ για μενα είναι ότι τα Μετζελερ που τοσο εχω λατρεψει από made in Germany που ξεραμε, είναι πλεον made in china..Απαραδεκτο...εννοείται ότι ουτε καν το σκέφτομαι..ευτυχως δεν την πατησα..
χωρίς να είμαι ειδικός η να ξέρω κάτι δεν νομίζω ότι μια εταιρία του μεγέθους αυτού θα έχει άλλη ποιότητα κατασκευής
Kανονικα θα επρεπε να εχεις δικιο αλλα δυστυχως δεν ισχυει...και η μισελεν βγαζει ελαττωματικες παρτιδες και η ντανλοπ και δυστυχως εδω και καιρο ακουγονται πολλα παραπονα για τα κινεζικα μετζελερ απλα εγω δεν ειχα συνειδητοποιησει οτι τα made in Germany που παντα εβαζα και με βγαζανε ασπροπροσωπο πλεον ΤΕΛΟΣ....
Για 100% άσφαλτο, Michelin Pilot Road 4. Πολύ καλό κράτημα στο στεγνό, ίσως το καλύτερο που κυκλοφορεί για βρεγμένο δρόμο.
Ζεσταίνονται γρήγορα, καλή διάρκεια ζωής (ανάλογα τη χρήση). Αρκετά θορυβώδες.
Αν παίζει και χώμα, Continental TKC80.
Ίσως το καλύτερο τακουνάτο στην άσφαλτο. Πολύ καλά και για το χώμα, πλην βαθιάς λάσπης.
17000 χλμ έκανα πριν αλλάξω το πίσω. Το μπροστά είχε αρκετό ψωμί ακόμα.
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
ερωτηξη:
βρηκα ενα σετ ελαστικων που με αρεσουν κλπ και ειναι με δεικτη "V" δηλαδη 240 χλμ.το μεκανακι τα εχει για πρωινοαλλα δεν ξερω μηπως ιδανικοτερα ειναι με δεικτη "Η" δηλαδη 210 χλμ.μιλαμε για στρωμ 650.
υγ:αν ειναι αυτος ο δεικτης ταχυτητας τοτε και τα προηγουμενα V ειχαν οποτε ειμαι κομπλε... ( ; )
![]()
Διαβαζοντας καποιες χιλιαδες σειρες στα φορουμ για λαστιχα αποκτησα αποψη!!!!...δεν ξερω πιο να βαλω στο στρομ μου....αλλα ευτυχώς (γραφω εδω για να μην ανοίγω αλλο θεμα) μου εκαναν κλικ τα conti-tkc70,οι απαιτησεις μου ειναι:
Ασφαλτος στο 80%
χωματινο πατημενο για να φτασω σε καποιο σημειο και οχι ειδικη διαδρομη (νορμαλ πορεια)
βρεγμενο το αποφευγο,μονο αν με πιασει βροχη σην διαδρομη.
Διαβασα σε προηγουμενες σελιδες απο καποιο παλικαρι οτι ειναι ευχαριστημενος ,
Στο στρομ 650 "καθεται"αυτο το λάστιχο?
τι έχουν ακουστει για αυτα τα λάστιχα?
Ευχαριστω