+1 για τα heidenau αλλά όχι για λάσπη.
Karoo 3 ??? Πιο καλά σε χώμα - λάσπη από τα heidenau, πιο καλά στην άσφαλτο από tkc (νομίζω..)
+1 για τα heidenau αλλά όχι για λάσπη.
Karoo 3 ??? Πιο καλά σε χώμα - λάσπη από τα heidenau, πιο καλά στην άσφαλτο από tkc (νομίζω..)
The journey is the reward!
Εγώ θα σου πώ τον αγαπημένο μου συνδιασμό που φορούσα στο ΚΤΜ, Τ63 μπροστά και Dunlop 908RR πίσω. Το 908 είναι ακριβό αλλά βγάζει πολλά πολλά χιλιόμετρα και σε στεγνή άσφαλτο έχει φοβερό κράτημα, στο βρεγμένο θέλει κλασσικά την προσοχή του. Για τα Wild που λέει ο Κώστας πάνω έχω διαβάσει επίσης καλά λόγια αλλά το ύψος των τακουνιών τους δεν μου δίνουν την αίσθηση πως θα δουλεύουν πολύ καλύτερα στο χώμα απο ένα TKC πχ.
Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett
Όντως το Dunlop 908RR είναι πολύ καλό για πίσω σε 1000άρι ΜεΓκλα ΟνΟφφ.
Αλλά είναι πανάκριβο.
Και φορεμένο δείχνει τόσο μεγάλο κ μπαλωνιασμένο στην ζάντα ,λες κ φοράς 180 ένα πράμα.![]()
Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
" the PouroDuro team "
Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett
Καλολάσπωτα![]()
Με το καλό να τα λερώσεις ρε τρου αντβέ!![]()
Sent from me using a computer.
Θα εκπλαγείς ευχάριστα στην άσφαλτο. Καλοφορετα...