Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Περναω καλυτερα οταν τραγουδαω μονος μου κανει ωραιο ηχειο το κρανος[/B]
![]()
![]()
και εγω το κανω
![]()
![]()
Περναω καλυτερα οταν τραγουδαω μονος μου κανει ωραιο ηχειο το κρανος[/B]
![]()
![]()
και εγω το κανω
![]()
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Περναω καλυτερα οταν τραγουδαω μονος μου κανει ωραιο ηχειο το κρανος
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
![]()
![]()
και εγω το κανω
![]()
![]()
τελικά δεν είμαι η μόνη... χαχαχαχα!!!![]()
Όλα άλλαξαν
"..δεν είναι απίστευτα... αλλά πιστευτά... γι'αυτο γίνονται."
H Ελληνική γλώσσα είναι τόσο πλούσια με μοναδικότητα σε κά-θε μία λέξη, η σύγχρονη αργκό επίσης με άλλες τόσες ερμηνίες, αλλά ταυτόχρονα είναι τόσο φτωχή και με τόσα κενά, που δεν υπάρχει συνδυασμός και σειρά γραμμάτων για να εκφράσουν κάποια πράγματα. Keyboards, monitors, βιβλία, ομιλία... κάποια πράγματα εκφράζονται μόνο με ένα βλέμα... έστω και αν δεν μπορεί να αποδώσει στο 100% την βαρύτητα και την σημαντικότητά τους.
μουσική και προστατευτικός εξοπλισμός .... οκ ...
πάμε γενικές![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
σορρυ![]()
![]()
τι τραβανε και τα κρανοι ομως ε?απο την μια ο ανεμος απο την αλλη ο αναβατης που τραγουδαει...τα λυπαμαι καταβαθος...![]()
Here she comes a ridin,Well burning down the street.
με ηχεια, με ποτα, με πουτανες, με οτι γουσταρεις αδερφε !!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Hillbilly
...υπαρχουν κρανοι με ηχεια και ετσι ωστε μην αναγκαζεσαι να εχεις ακουστικα??...
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
φιλε το trooper ουτε το ακουει ουτε το βλεπει!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Hillbilly
...ι ειναι λιγο δυσκολο εκει που ακους το trooper να πας και να ακους κατι ανουσιο(για μενα μην παρεξηγιθουμε)...
του φευγει μπροστα και απλα το κυνηγαει![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
με ηχεια, με ποτα, με πουτανες, με οτι γουσταρεις αδερφε !!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πνίγηκα με τον μλκ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
...το trooper...
το κοπη το πιτα????
Η κρίση της μέσης ηλικίας ξεκινά στα 35.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Hillbilly
κανεις stoner rock?γενικως αμερικανιες που να σ βγαζουν την αισθηση οτι η τελικη ειναι πολι σιγα...
http://www.youtube.com/watch?v=9OYq2Kdurss
κατι τετοιο πχ![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=Fc-7FXzbeA0
http://www.youtube.com/watch?v=cyjmd00s-_Q
http://www.youtube.com/watch?v=-IYCzbtYQBc&feature=related
βρε... ακους και τετοια....
απαπαπαπαα![]()
![]()
![]()
Ένα απ' τούς λόγους που λατρεύω την οδήγηση τής μοτοσυκλέτας,είναι η συγκέντρωση που σε αναγκάζει να έχεις.
Δεν σκέφτεσαι αν έκλεισες το θερμοσίφωνα,αν τσακώθηκες με το φίλο,πόσο θα σού έρθει το ρεύμα...οι σκέψεις εξαφανίζονται,μένουν πίσω απ' τη στροφή που έρχεται.
Δοκίμασα μια φορά ν' ακούσω μουσική και το παράτησα αμέσως.Χάθηκε η αμεσότητα τού "εγώ κι ο δρόμος".
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
παιδια μια φορα προσπάθησα να το κάνω να παραλιγο να χαθει η αμεσοτητα μεταξυ της μηχανης και του σωματος μου...
Βαγγελη έχεις απολυτο δικιο
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Ένα απ' τούς λόγους που λατρεύω την οδήγηση τής μοτοσυκλέτας,είναι η συγκέντρωση που σε αναγκάζει να έχεις.
Δεν σκέφτεσαι αν έκλεισες το θερμοσίφωνα,αν τσακώθηκες με το φίλο,πόσο θα σού έρθει το ρεύμα...οι σκέψεις εξαφανίζονται,μένουν πίσω απ' τη στροφή που έρχεται.
Δοκίμασα μια φορά ν' ακούσω μουσική και το παράτησα αμέσως.Χάθηκε η αμεσότητα τού "εγώ κι ο δρόμος".
Αντιθέτως εγώ σκέφτομαι συνέχεια, δουλεύει η φαντασία, έχω έμπνευση... οι καλύτερες ιδέες έχουν έρθει εκεί πάνω.
όχι την ΔΕΗ ή έννοιες, είμαι εγώ και ο εαυτός μου, εξού και το τραγούδι.
![]()
![]()
Όλα άλλαξαν
"..δεν είναι απίστευτα... αλλά πιστευτά... γι'αυτο γίνονται."
H Ελληνική γλώσσα είναι τόσο πλούσια με μοναδικότητα σε κά-θε μία λέξη, η σύγχρονη αργκό επίσης με άλλες τόσες ερμηνίες, αλλά ταυτόχρονα είναι τόσο φτωχή και με τόσα κενά, που δεν υπάρχει συνδυασμός και σειρά γραμμάτων για να εκφράσουν κάποια πράγματα. Keyboards, monitors, βιβλία, ομιλία... κάποια πράγματα εκφράζονται μόνο με ένα βλέμα... έστω και αν δεν μπορεί να αποδώσει στο 100% την βαρύτητα και την σημαντικότητά τους.
Είναι στον άνθρωπο.Στα παιδιά μου,ας πούμε,έβαζα ν' ακούνε κλασσική μουσική όλο το 24ωρο όταν ήταν μωρά.Αρχικά δημιουργήθηκε από xrlantz
Αντιθέτως εγώ σκέφτομαι συνέχεια, δουλεύει η φαντασία, έχω έμπνευση... οι καλύτερες ιδέες έχουν έρθει εκεί πάνω.
όχι την ΔΕΗ ή έννοιες, είμαι εγώ και ο εαυτός μου, εξού και το τραγούδι.
![]()
![]()
Μια φορά που το δοκίμασα σε μένα και τον ύπνο έχασα και τ' αυγά και τα πασχάλια.![]()
Τραγουδάτε μανδάμ;![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Αρχικά δημιουργήθηκε από nightstalker
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=Fc-7FXzbeA0
http://www.youtube.com/watch?v=cyjmd00s-_Q
ετσι ετσι..με νιωθεις...
παντως πιστευω οτι ολες οι καλες στιγμες θα ηταν τελειες υπο την συνοδεια καλης μουσικης..(οτι εκφραζει τον καθενα)...να πας μια βολτιτσα στο route 66 και να μην ακους απο τα ακουστικα/ηχεια
get your kicks
on the route 66??
προσοπικα χανεται η μαγεια...![]()
![]()
Here she comes a ridin,Well burning down the street.