Αρχικά δημιουργήθηκε από Greek_Gares
Άντε σιγά σιγά να ξεκουνάμε και εμείς εδώ είμαστε![]()
.Πάρε την μπέμπα σου και ελάτε γτ με το cbr θα έχεις προβλήματα με τους καρόδρομους που έχουμε επαέ.Εκτός και αν της βάλεις WP
![]()
![]()
![]()
![]()
και περσι με το GS ηρθα! Και ειχα και χωματινα λαστιχα πανω... μια χαρα σου λεω!
Τι δικαβαλα, τι παραλιες "ψαγμενες", τι στροφιλικι...
Ο παραδεισος του δικυλινδρου boxer με τη ροπάκλα!
![]()
μη πει κανεις καμμια μλκια τον δαγκωσα!![]()
![]()
![]()
για τα να θυμηθούμε λίγο..:
http://www.youtube.com/watch?v=387ZDGSKVSg&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=zligio51yP4
![]()
![]()
![]()
και άλλο ένα με την ατάκα από την ταινία full metal jacket...:
http://www.youtube.com/watch?v=DbaFM...eature=related
και άλλο ένα classic, πλέον..:
http://www.youtube.com/watch?v=ThyHAsnGalw
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
![]()
![]()
![]()
και περσι με το GS ηρθα! Και ειχα και χωματινα λαστιχα πανω... μια χαρα σου λεω!
Τι δικαβαλα, τι παραλιες "ψαγμενες", τι στροφιλικι...
Ο παραδεισος του δικυλινδρου boxer με τη ροπάκλα!
μη πει κανεις καμμια μλκια τον δαγκωσα!
Σιγά ρε...:rotflmao:
:rotflmao:
![]()
:rotflmao:
μποξερ ροπάκλα κλπ
:rotflmao: τι παπαριές σκαρφίζεται ο άνθρωπος για να πουλήσει
![]()
επι την ευκαιρια να αφιερωσω ενα στην αφεντομουτσουναρα μου ,ευχαριστω με τις υγειες μου:smilea: http://www.youtube.com/watch?v=9cVIOuvDUGE
όποιος εις την ορθήν του γνώμην περί οποιουδήποτε αντικειμένου προσθέσει την διαφοράν, η οποία το διακρίνει από όλα τα άλλα, αυτός θα έχει αποκτήσει την γνώσιν αυτού, ενώ προηγουμένως δεν είχε παρά απλώς μία γνώμη..
Στον Νίκο(Bavarian) για το αποψινό γκολ τού Σβάινστάϊγκερ.κλικ![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Στο Βαγγέλη64578483934993φτουκαιβγαινω που ζει στο γκέτο! !
![]()
τραγουδάρα![]()
![]()
![]()
και γκολάρα
αλλά δεν γράφω στα αθλητικά γιατί με παρεξηγούνε
![]()
Πολύ ωραίο!!![]()
![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
Μη φοβάσι ρε,καθαρίζω εγώ.:a015: :a015: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian
τραγουδάρα![]()
![]()
![]()
και γκολάρα
αλλά δεν γράφω στα αθλητικά γιατί με παρεξηγούνε
![]()
moto perpetuo
hasta luego.
Άλλο ένα .... τραγουδάκι...Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Μη φοβάσι ρε,καθαρίζω εγώ.:a015: :a015: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Α! Λύνω πλέον Dumbois.... Από Φα μείζοναστη σχετική της...με χρωματικό ημιτόνιο...πέμπτη σε πέμπτη... προσέχωντας μη κάνω παράλληλες...έτσι βαγγέλη? :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Μη φοβάσι ρε,καθαρίζω εγώ.:a015: :a015: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Την αλλη εβδομάδα θα έρθω Αθήνα να κάνω σέρβις στη Yuko...θα κάνω τα αδύνατα δυνατά να κατέβω Πόρο ρε Βαγγέλη...
![]()
![]()
Βέβαια...έτσι και δεν περάσεις απ' αυτές τίς σαχλαμάρες για να καταλάβεις ότι πρέπει να τίς πετ'αξεις στα σκουπίδια,προκοπή δεν βλέπεις:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Άλλο ένα .... τραγουδάκι...
Α! Λύνω πλέον Dumbois.... Από Φα μείζοναστη σχετική της...με χρωματικό ημιτόνιο...πέμπτη σε πέμπτη... προσέχωντας μη κάνω παράλληλες...έτσι βαγγέλη? :rotflmao: :rotflmao:
Το παρακάτω είναι κείμενο προβληματιζόμενου και διαγωνιζόμενου βεβαίως βεβαίως,στίς πανελλήνιες.(Από μουσικό φόρουμ)
εχω κολλησει στην αρχη,
μετα το ελλιπες μετρο π εβαλα πεμπτη με 13,ενω ειμαι σολ ελλασονα,μου πεταει λα!και τεταρτο μαλιστα,αρα εν ειναι ξενος φθογγος!
και υποτιθετε πρεπει να βαλω 1η! Huh?
γουατ δε φακ?:hypnotize :hypnotize![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
hasta luego.
Και μετά από αυτό παίρνεις μια κιθάρα και τραγουδάς το "Ελατο"!:rotflmao:
![]()