Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 120

Θέμα: Τι μουσικη ακουτε?

blues,rock,hard rock και παλιό καλό heavy metal....
    ''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
    It'll find you hiding no matter where you stand.
    It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
    When the blues comes calling with it's calling card.''

R o r y G a l l a g h e r

heavy metal μόνο.
    Οι QUEENSRYCHE είναι ΘΕΟΙ
    (34 χρονών κωλόγερος τρομάρα μου)

LOIPON

METAAAALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - kyrios
    Palio rock - Uriah,Zepelin, AC/DC, Sabbath

apo ekei k pera analoga ta kefia k tin peristasi

MAKRIA

apo ta miou mpiou k ta skylia
    Rover,Wanderer,Nomad,Vagabond
    CALL ME WHAT YOU WILL

[a href="http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=fbb563ee8022d43388920a4b8417ab67&threadid=35712" target="_blank"] ΠΩΛΕΙΤΑΙ Ζ750 [/a]

Kouklaki mou omorfo Το avatar του/της johnpagr
    Heavy metal (palaio), epic kai hard rock .......

Καλά τα έγραφε το Manual ...

Twra exoume alou eidous ma8hmata !!!!!!!! Εκπ/ση Γιου σε μαθηματα ισορροπίας σε ποδήλατο

Κίτρινο Mamouni (βάνδαλοι θα σας σκήσω)

Ρόκερ, ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ. Το avatar του/της conkark

Είσαι πολύ ωραίος

Αρχικά δημιουργήθηκε από Alkis
    Εκτός από τσιρκολαϊκά, ντιγκι-ντάγκα, τσιφτετελοϊδή, τραλαλά, σκαρπίνια, γραβάτες, μεγάλα αυτοκίνητα γυαλιστερά, Λαμόγια με μικρόφωνα, heaven, πανηγύρια, εδώ οι καλές καρέκλες, ωχ μάνα μου εδώ στην ξενυτιά, ζήτω το έθνος, κλάψτε τη μοίρα σας και για σου ρε μαγκίτη κατσαρέ.

Αυτά!
    --------------------------------------------------------------------------

συνάδελφε

Τα "λαμόγια με μικρόφωνα" μου άρεσε κάργα. Ό τι δηλαδή μας βομβαρδίζουν απ'τις τηλεοράσεις

Χαστουκοψαριδης Το avatar του/της xastoukopsaro
    αν η μουσικη που υπαρχεισ τον υπολογιστη ειναι αυτη που με αντιπρορωμευει τοτε πρεπει να παω σε ψυχολογο!!!

μεγαλωσα ακουγοντας Παπακωνσταντινου (τα παλια) Σιδηροπουλο, τρυπες, Ασιμο... Και οτιδηποτε υπηρχε σε ροκια... μετα το εριξα στα σκυλαδια... ατιμη ξενυτια....

τωρα δεν ξερω..., οτι μου ερθειιι συμερα ξυπνησα και εβαλα μπιτακια....Bodyrockers - I Like The Way You Move (Original Mix).mp3 πολυ καλο.....

Αλλα υπαρουν κομματια που ακομα και μετα απο τοσα χρονια που τα ακουω μου προκσαλουν οργασμο σε καθε κυτταρο!!!
    paint it black... the passenger.... dyer maker....kiss off.... add it up....summer in the cityy....

αλλα που και που.... σ εχω κανει θεοοοοο μια φορα να σε δωωωωωωωωωωωωωωωωωωω....

ΚΑΤΕΡΙΝΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑ

Να καταθέσω κι εγώ

τις απόψεις μου περί μουσικής, ταπεινά στη συζήτησή σας:

Τα τραγούδια πάντοτε είχαν συμβολικό χαρακτήρα και λόγο ύπαρξης.Τραγούδια ήταν και οι πολεμικοί παιάνες, και τα κλέφτικα, και οι διθύραμβοι του Ρήγα Φερραίου, και της Βέμπω, και ο εθνικός ύμνος, και οι ποδοσφαιρικοί ύμνοι, οι βυζαντινοί ύμνοι, οι θρησκευτικοί ψαλμοί, οι όπερες και οι καντάδες, των τροβαδούρων του Μεσαίωνα, και του κρασιού, το δημοτικό, το νανούρισμα, τα μοιρολόγια, το σατυρικό, το ρεμπέτικο, το παλιό λαϊκό, το ερωτικό, το πολιτικά επαναστατικό κλπ. Όλα τα τραγούδια αυτά κάτι συμβολίζουν, για κάποιο σκοπό υπήρξαν και δημιουργήθηκαν.
    Το τραγούδι υπάγεται στις Καλές Τέχνες εξ'ολοκλήρου, και αποτελεί λογοτεχνικό είδος (ως προς το στιχουργικό μέρος του), σε συνδυασμό με μουσική επιστήμη, και εμπνέεται απ’τον άνθρωπο-καλλιτέχνη, που αντλεί τα ερεθίσματά του από δικά του βιώματα και καταστάσεις, ή από άλλα που συμβαίνουν γύρω του, και τα εντάσει στη θεματολογία του, ενώ χρησιμοποιείται από ανάγκη έκφρασής του, και ως τέτοιο οφείλει να έχει λόγο ύπαρξης. Και για να έχει λόγο ύπαρξης σε μια προβληματική κοινωνία - όπως αυτή που ζούμε - θα πρέπει τα στοιχεία του να αναφέρονται σε ό,τι ο καλλιτέχνης έχει ανάγκη να εκφράσει μέσα απ’αυτό, σαν άνθρωπος και σαν πολίτης αυτής ή άλλης χώρας. ΑΥΤΟ το τραγούδι έχει αξία, λόγο ύπαρξης και διαχρονικότητα - εφόσον υπάρχουν ακόμα οι προβληματισμοί του. Άρα,αποκλείεται να διαπραγματεύεται μόνο το θέμα της αγάπης, (αφού δεν εξαντλείται ο ψυχισμός και ο πνευματισμός του στοιχουργού μόνο με την ερωτική θεματολογία), όπως το 99% των σύγχρονων -σκυλοπόπ- τραγουδιών, που γράφονται κατά παραγγελία για διασκέδαση δήθεν, ενώ για ψυχαγωγία σχεδόν τίποτα. Ανάλογα με τον τρόπο της ευαρέστησης κάποιου, χαρακτηρίζεται και το επίπεδό του. Εγώ πάντως, θα έδινα ένα μικρό ποσοστό στη διασκέδαση - και μάλιστα όχι στη «διασκέδαση» των σκυλάδων, με τις γαρδένιες και το καμάκι στη γκόμενα του άλλου, και το 1.000.000 το μπουκάλι ουίσκυ - και ΟΛΟ το υπόλοιπο στην ψυχαγωγία, μέσω τραγουδιών που έχουν πράγματα να πουν και σημαίνουν κάτι, γιατί έχουν κοινωνικά μηνύματα που αφορούν όλους μας. Ακόμα, και το θέμα της αγάπης δέον είναι να μήν προπηλακίζεται με ευτελείς στοίχους, που υποβιβάζουν και την αγάπη και τους ακροατές, αλλά να σέβονται το αντικείμενο και να το αναβιβάζουν και αυτό και το επίπεδό μας.
    Το θέμα της μουσικής για μένα, είναι πάρα πολύ σημαντικό, διότι δεν θεωρώ ότι είναι απλά μια διασκέδαση κι ένα τσιφτετέλι. Και ενημερώνω ότι κι εγώ ο ίδιος είμαι και μουσικός, και τραγουδοποιός και τραγουδιστής, (υπήρξα και επαγγελματίας). Και συγχίζομαι πραγματικά όταν ακούω ότι ο Πάριος είναι ο τραγουδιστής της αγάπης! Λες και ΤΙΠΟΤΑ άλλο δεν τον απασχολεί αυτόν τον κύριο στη ζωή του. Ενώ ο Νταλάρας τουλάχιστον έχει κατά κόρον τραγουδήσει τραγούδια που εκφράζουν κοινωνικό προβληματισμό κι επαναστατισμό. Αυτό για μένα είναι μια μορφή ροκ. Διότι εκπληροί τις προϋποθέσεις του λόγου ύπαρξής του. Και δε μιλάω για το άτομο, αλλά γι'αυτό που τραγουδάει. Προσοχή!
    Το ροκ προσωπικά, είναι στάση ζωής. Σε βάζει να σκέφτεσαι και σε προβληματίζει, ενώ ταυτόχρονα σε ψυχαγωγεί. Έχει μήνυμα κοινωνικών προβλημάτων, ενίοτε δίνει λύσεις, σε ωθεί για επανάσταση απέναντι στα κακώς κείμενα, για να αλλάξεις προς το καλύτερο και όχι να μένεις στάσιμος και βολεμένος στη μιζέρια σου. Κι εγώ δεν ήμουν ποτέ με κείνους τους εφησυχασμένους, ανυποψίαστους και φιλοτομαριστές πολίτες, αλλά αντίθετα, με κείνους που λάτρεψαν τις κόντρες με τις θύελλες. Το ροκ είναι το έρεισμα που σε διατηρεί ασυμβίβαστο, ειλικρινή και καθαρό. Και γιαυτό το λόγο ξεκίνησε. Να αλλάξει το συντηρητικό και φαύλο κατεστημένο. Το ροκ-μπλουζ ήταν το δάκρυ των μαύρων δούλων της Αμερικής. Το ροκ ξεκίνησε με τη διαμαρτυρία κατά του πολέμου του Βιετνάμ. Το ροκ είναι κατά του πολέμου και υπέρ της ειρήνης. Το πανκ-ροκ έγινε απ'τους γυούς των απολυμένων στην Αγγλία από αντίδραση, στο νόμο για απολύσεις της Θάτσερ. Το heavy metal για την εκμετάλλευση των εργατών της βιομηχανίας (το χτύπημα των σφυριών). Το ροκ είναι το κατ'ουσίαν λαϊκό τραγούδι, διότι αναφέρεται στη προβληματική του λαού. Κακώς ορίζουν αυταρχικά ότι λαϊκό τραγούδι είναι τα μπουζουκοτράγουδα. Αυτό ίσχυε σε εποχές που ο λαός ήταν αμόρφωτος και δεν είχε ούτε μουσική αγωγή, ούτε φρασεολογία ανεπτυγμένη, και η κουλτούρα του πήγαζε απ'την ανατολή, και οι μουσικοί και ρυθμικοί του δρόμοι είναι εμβαπτισμένοι στα τούρκικα. Πχ, ουσάκ, χιτζάζ, αμπτάλικος, καμηλιέρικος, τσιφτετέλι, ζεϊμπέκικος (απ'τους ζεϊμπέκιδες που ήταν οι μεθυσμένοι). Ελεος! Αν η Ελλάδα θα έπρεπε να διαλέξει μεταξύ Δύσης και Ανατολής - λόγω του ότι βρίσκεται γεωγραφικά σ'αυτό το σταυροδρόμι - ασφαλώς είναι προτιμότερη η "ανεπτυγμένη" Δύση, απ'τη μουσική των ημιβάρβαρων λαών του τρίτου κόσμου! Και πάνε να μας πείσουν ότι ΑΥΤΉ είναι η ελληνική μουσική!
    Το ροκ λοιπόν, είναι ο απλός τρόπος ντυσίματος, οι μηχανές, είναι τα μακρυά μαλλιά σε άντρες και γυναίκες, που συμβολίζουν το ανήσυχο πνεύμα της ελευθερίας, και όχι τα κοντά μαλλιά, που είναι η εικόνα μιας στρατιωτικοποιημένης και υπάκουης κοινωνίας, στους νόμους κάθε φαύλης εξουσίας, με την πρόφαση της μόδας, (και επιβαλλόμενη απ' τις ύπουλες εξουσίες, ταχτική του 20ού αιώνα, διότι πριν, σε ΟΛΕΣ τις εποχές, όλοι είχαν μακρυά μαλλιά). Και τέλος, μου αρέσει η αισθητική του ροκ ως αρμονία, μελωδία και ρυθμό, ως μπαλάντα, ή classic, ή hard, ή μέταλ, αρκεί να έχει κάτι να πει, γιατί το ροκ δεν είναι Ρέμος, Τσαλίκης, Μελάς, Κοκκίνου ή Βανδή, που είναι κατασκευάσματα της show biz, αλλά Παύλος Σιδηρόπουλος, Νικόλας Άσιμος, Jim Morison, Janis joplin, Jimy Hendrix, Rory Galagher και άλλοι υπερευαίσθητοι άνθρωποι, που δεν άντεξαν το ψέμμα, τον φασισμό και τη βρωμιά γύρω τους, και πέταξαν, κι έγιναν άγγελοι στον ουρανό, και τ'αστεράκια έμειναν μόνα, να κλαιν' για τον χαμένο τους αγώνα...
    Aν λοιπόν, ορισμένοι αρέσκονται σε τραγούδια που δεν έχουν τίποτα κοινό με όλα αυτά, τότε έχουν ειλικρινά πρόβλημα! Αλλο θέμα είναι που τα κοράκια των δισκογραφικών “μυρίστηκαν ψωμί” και προσπάθησαν να το κάνουν μόδα, το ροκ, αργότερα. Δεν μ’ενδιαφέρει αυτό.Εγώ κρατάω την ουσία κι ονειρεύομαι...Εκτός, αν οι εξουσίες θέλουν τον Έλληνα να ακούει τη μουσική των Ταλιμπάν! Τότε, οι γυναίκες που γουστάρουν ο,τιδήποτε τους πασάρουν για in -όπως έδιναν στους μαύρους χάντρες και τους έπαιρναν τη χώρα- να φορέσουν όλες τη μπούργκα και να αφήσουν τις προστυχές και τις δήθεν ισότητες παρα πέρα, για να ταιριάξουν μ'αυτά που ακούνε και χορεύουν ξεγυρισμένα, μπας και μερακλώσουν κάνα κορόιδο φραγγάτο να τις παντρευτεί!
    Ευχαριστώ για τη φιλοξενία και την ανοχή σας συνάδελφοι.
    Τα λέμε.
    Εγώ πάντως, μένω μονάχος στο παρόν μου
    να σώσω οτιδήποτε αν σώζεται,
    κι ας έχω τις συνέπειες του νόμου,
    συνένοχο στο φόνο δεν θα μ'έχετε!...

Συναδελφικά,
    Κωνσταντίνος.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	μουσική δημιουργία στο υπνοδωμάτιό μου.jpg 
Προβολές:	200 
Μέγεθος:	49,6 KB 
ID:	52959

Παλαιό μέλος
    Ακουω τα παντα..απλα η διαθεση διαφερει και...το ποσοστο της αλκοολης

Το Classic rock ειναι αυτο που ακουω οταν ειμαι μονος και με χαλαρωνει καθως και καποιες επιλογες Latin.
    Υπάρχουν και καποια κομματια απο κλασσικη μουσικη που μπορουν να με απογειωσουν αλλα ειναι λιγα.

Οταν ειμαι με παρεα προσπαθω να προσαρμοστω (αν και δεν τα καταφερνω παντα) και δυστυχως οι περισσοτεροι γνωστοι μου και φιλοι ειναι σκυλαδες.

Εψαχνα 2 μηνες να βρω ατομο να παμε παρεα σε ενα μπαρακι στα Ιλισσια που επαιζε ο Tασος καλατζης dj και δεν εβρισκα!!!
    και τωρα ψαχνω παρεα για κανα ποτο στο Radio Gold (στη Μ Αλεξανδρου στο Μεταξουργειο) γιατι εχω ακουσει οτι ειναι αρκετα καλο και δεν.....

Σε αρκετα πραγματα με καλυψε ο Κωνσταντινος.
    -Εγω σε αυτό το ΓΑΙΔΟΥΡΙ δεν ανεβαινω

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    system of a down κυριως αλλα κ παλιο metal,delerium,παλια των dj tiesto-paul van dyk-armin van buuren
    πολλα που δεν κολλανε μεταξυ τους.ακομα κ ayumi hamasaki γιαπωνεζικα.απο ελληνικα παντως μονο σιδηροπουλο.

Συνάδελφε,είναι παρήγορο

Αρχικά δημιουργήθηκε από beholder
    Το Classic rock ειναι αυτο που ακουω οταν ειμαι μονος και με χαλαρωνει καθως και καποιες επιλογες Latin.
    Υπάρχουν και καποια κομματια απο κλασσικη μουσικη που μπορουν να με απογειωσουν αλλα ειναι λιγα.

Οταν ειμαι με παρεα προσπαθω να προσαρμοστω (αν και δεν τα καταφερνω παντα) και δυστυχως οι περισσοτεροι γνωστοι μου και φιλοι ειναι σκυλαδες.

Εψαχνα 2 μηνες να βρω ατομο να παμε παρεα σε ενα μπαρακι στα Ιλισσια που επαιζε ο Tασος καλατζης dj και δεν εβρισκα!!!
    και τωρα ψαχνω παρεα για κανα ποτο στο Radio Gold (στη Μ Αλεξανδρου στο Μεταξουργειο) γιατι εχω ακουσει οτι ειναι αρκετα καλο και δεν.....

Σε αρκετα πραγματα με καλυψε ο Κωνσταντινος.

-----------------------------------------------------------------------------
    το ότι σε κάλυψα σε αρκετά πράγματα. Θα ήθελα όμως να συζητούσαμε σε τί δεν κατάφερα να σε καλύψω. Τις ενστάσεις σου τέλος πάντων. Αν θα ήθελες κι εσύ βέβαια.
    Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Πολλή κλασσικξή μουσική με ιδιαίτερη προτίμηση στα κοντσέρτα για βιολί,jazz από Django Reinhardt μέχρι Aziza Moustafa, Paco de Lucia το παλιό καλό ροκ,η βραζιλιάνικη μουσική(όχι αυτή που ακούμε στα καρναβάλια!)και βέβαια soul,funk....τέτοια.

Από την σύγχρονη ελληνική σκηνή μού αρέσουν πολύ οι Παπάζογλου,Περίδης,Θηβαίος και γενικά εκτιμώ βαθύτατα όλους τούς δημιουργούς που προσπαθούν,με την αγάπη τους για τη μουσική,να βάλουν λίγη ποιότητα στη ζωή μας.
    Μού αρέσει επίσης πολύ το ρεμπέτικο(Μαρκος,Παπαϊωάνου,Χατζηχρήστος κ.ά.)λατρεύω τον μεγάλο Γιώργο Ζαμπέτα και προσκυνώ στη μεγαλοφυία που λέγεται Μανώλης Χιώτης.

Φίλε Κωνσταντίνε καλά την ξεκίνησες τηην κουβέντα σου περί ψυχαγωγίας και διασκέδασης,αλλά μετά τα μπέρδεψες τα πράγματα.
    Από πού κι ως πού το ουσάκ και το χιτζάζ,το ζεϊμπέκικο και το απτάλικο έρχονται εξ ανατολών,βαρβαρόθεν όπως αφήνεις να εννοηθεί?Ξέρεις για τι πράγματα μιλάς?

Τ ο ουσάκ λοιπόν και το χιτζάζ και το νιαβέντ και τα υπόλοιπα,είναι στην κυριολεξία δρόμοι τής Κωνσταντινούπολης ή τής Σμύρνης-δεν θυμάμαι-που οδηγούν στην πλατεία Taqsim(ταξίμι που λέμε)
    Αυτοί οι "δρόμοι" λοιπόν είναι αρχαιοελληνικοί και ονομάζονται Δώρειος,Φρύγιος,Λύδιος κλπ.
    Οσο για το ζεϊμπέκικο είναι ελληνικός πολεμικός χορός και οι ζεϊμπέκηδες ήταν βέβαια πολεμιστές και όχι μεθυσμένοι!!!
    Η λέξη δε ετυμολογείται από το Ζεύς και μπέκος=ψωμί.
    Είμαι κι εγώ μουσικός και κιθαρίστας σαν κι εσένα ,Βαγγέλης το όνομα,και δεν σού κρύβω πως με πείραξε η κουβέντα σου για τα "μπουζουκοτράγουδα τής αμορφωσιάς".
    Σού στέλνω λοιπόν μια εικόνατού σχεδόν τελειόφοιτου δημοτικού και εκδορέως το επάγγελμα Μάρκου Βαμβακάρη με πολλή αγάπη.

"Τα ματόκλαδά σου γέρνεις
    νου και λογισμό μού παίρνεις"
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Nomizo oti tha itan pio dokimo na vazoume playlists imeras, gia na pairnei kai o kosmos idees...

Simera loipon to katastima exei:

1) Astral Projection - Let there be Light
    2) Kode IV - Fearless (Live Version)
    3) Infinity Project - Alien Airport
    4) Ethnica - Intense Visualisation
    5) Trancewave - The Rezwalker
    6) Har-el - Wild Hunt
    8) Section-X - Sector X
    9) SubDivision - Come On
    10) Ascedens - Internal Synch
    11) Astral Projection - Mahadeva
    12) Goa Gill - Near to the Divine

Auta....
    I wait and I wait
    and what i really hate
    is the panic that stops me from breathing
    my knees hit the floor
    and I panic more

πρωην μελος Το avatar του/της idi

Re: Πολλά...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Alkis
    Εκτός από τσιρκολαϊκά, ντιγκι-ντάγκα, τσιφτετελοϊδή, τραλαλά, σκαρπίνια, γραβάτες, μεγάλα αυτοκίνητα γυαλιστερά, Λαμόγια με μικρόφωνα, heaven, πανηγύρια, εδώ οι καλές καρέκλες, ωχ μάνα μου εδώ στην ξενυτιά, ζήτω το έθνος, κλάψτε τη μοίρα σας και για σου ρε μαγκίτη κατσαρέ.
    Αυτά!
    υπαρχει και τιποτα αλλο ???

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    ενα εχω να πω...

οοοοουυυυυυ χεβιμεταλιστες σατανιστες μαλλιαδες αλητες απλυτοι βρωμοποδαροι σιξ σιξ σιξ φτου φτου!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 70
    Τελευταίο μήνυμα: 25/12/2009, 17:34
  2. Τι μουσική ¨ακούτε¨ όταν ¨ταξιδεύετε¨; [Part 2][Dj Mix Set Download]
    από Innersense στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 17/08/2006, 20:38
  3. ΑΚΟΥΤΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΗ ΜΟΤΟ?
    από bloody_angel στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 11/08/2006, 17:09