Πίνετε αρκετά στο Gdansk, εεε ...???Αρχικά δημιουργήθηκε από Todi
τι γελατε ρε ειχε ακουσει και το παλικαρι για κινητηρες υδρογονου και εναλακτικα καυσιμα και σου λεει αυτο ειναι .. νερακι ειναι λυση.
ακριβαινουν και τα πετρελαια γαμωτο![]()
Πίνετε αρκετά στο Gdansk, εεε ...???Αρχικά δημιουργήθηκε από Todi
τι γελατε ρε ειχε ακουσει και το παλικαρι για κινητηρες υδρογονου και εναλακτικα καυσιμα και σου λεει αυτο ειναι .. νερακι ειναι λυση.
ακριβαινουν και τα πετρελαια γαμωτο![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
πετρελαια??Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Πίνετε αρκετά στο Gdansk, εεε ...???![]()
ε κατι λιγα τα κατεβαζουμε..
το κρυο ρε το κρυο φταιει
και ειδον εκ του στοματος δρακοντος και εκ του στοματος του θηριου και εκ του στοματος του αντιχριστου, πνευματα τρια, ακαθαρτα ως βατραχοι,
πνευματα τεσσερα ακαθαρτα ως μπατσοι
εκει που η φαντασια ξεπερναει την πραγματικοτητα
![]()
KALΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ
ΟΛΑ ΟΚ
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠ[ΕΡΑΝΤΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΗΡΕ ΜΠΡΟΣΤΑ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ
ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΣΤΑΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΓΕΛΑΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΝΑΩ ΝΤΟΛΜΑΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΕΣ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ
Επι του σοβαρου λοιπον ... εκανα ολα τα απαραιτητα και σας ευχαριστω αληθινα ..περα απο την πλακα ....
αφου εβγαλα εξατμησεις ανοιξα μια μπυρα ...
μετα προσπαθησα μια ωρα να βγαλω το μουζι αλλα δεν τα καταφερα ... δεν εχα το καταληλο σωληνοτω
ανοιξα αλλη μια μπυρα
καλα μιλαμε για πολυ νερο οι εξατμησεις ....ΜΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΜΑΙ ΟΜΩΣ ... ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ,
καθαριζω στεγνωνω μπαινει σεσουαρ ...
ανοιγω μια μπυρα ακομη ..
δεν γαμιεται λεω .. βαζω εξατμισεισ προχειρε ... ανευ βιδεσ παταω μιζια σπιρτο το εργαλειο
βιδωνο σφιγκο κλπ μιζια σουπερ
κανω μια βολτιτσα μικρη ...... οκ ολα βεβαια εκανα τους απο πισω μου μεσ στην μπιχλα και μαυριλα μεχρι να στεγνωση εντελως η εξατμιση
κατι θορυβους κανει βεβαια περιεργους που δεν εκανε ευελπιστω ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΠΙΕΛΑ να ειναι λαδακια και θεμα λυπανσησ .... αυριο θα τα αλλαξω
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΜΑ HONDA ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΩ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΛΠ ΦΛΩΡΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΦΛΩΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΠΟΛΛΑ ΣΒΟΥΡΙΧΤΑ ΚΑΙ ΥΓΡΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ...
:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
το 'χα πει εγω παιδι μου.... εσυ δεν εισαι για χωμα, εσυ εισαι στρητας γεννημένος...Αρχικά δημιουργήθηκε από orizontas
... ΚΑΙ ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΠΟΛΛΑ ΣΒΟΥΡΙΧΤΑ ΚΑΙ ΥΓΡΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ...
μαζί τους να συναντηθεις πρώτα![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
λάδια και μπουζι μη τα αμελησεις...![]()
poly φοβαμαι τους θορυβους αλλα θα δειξει αυριο .. δεν χτυπαει\ οταν γκαζωνω στο ανοιγμα η οταν εχω σταθερο το γκαζι .. στο κατεβασμα περισοτερο ..
πως χτυπαν οι βαλβιδες σε xlr μονιμα ε ενας τετοιοσ ηχως αλλα οποτε γουσταρει .. λες να .....
την κατσαμε??
Αρχικά δημιουργήθηκε από orizontas
poly φοβαμαι τους θορυβους αλλα θα δειξει αυριο .. δεν χτυπαει\ οταν γκαζωνω στο ανοιγμα η οταν εχω σταθερο το γκαζι .. στο κατεβασμα περισοτερο ..
πως χτυπαν οι βαλβιδες σε xlr μονιμα ε ενας τετοιοσ ηχως αλλα οποτε γουσταρει .. λες να .....
την κατσαμε??
διαβαζοντας αυτο:
λεω τωρα....τις βιδες τις εσφιξες?δεν γαμιεται λεω .. βαζω εξατμισεισ προχειρε ... ανευ βιδεσ παταω μιζια σπιρτο το εργαλειο
και επισης διαβαζοντας αυτο:
αφου εβγαλα εξατμησεις ανοιξα μια μπυρα ...
...να σου πω την αληθεια τρομαξα προς στιγμη ...περιμενα να ακουσω κατι σε
''ανοιξα μια μπυρα και εριξα 150ml στο τεποζιτο , και το υπολοιπο κατευθειαν στον κυλινδρο ...''
![]()
![]()
περα απο την πλακα ..
νομιζω οτι τα αποτελεσματα της υδραυλικης συμπιεσης θα τα καταλαβαινες πολυ περισσοτερο απο το απλως κανει εναν θορυβο...
επισης εικαζω(sic) πως αν και εφ΄οσων το μηχανακι δεν δουλεψε ουτε για 1'' αφου ειχες κανει τις εξατμισεις ενυδρειο , δεν πιστευω να παιζει κατι στραβο...
τωρα βαση της περιγραφης που δινεις , οτι ακους κατα διαστηματα κατι σαν να βαρανε βαλβιδες , ισως ειναι καταλοιπα του νερου που σου κανουν την καυση μπου_ _ _λο και βαραει πιρακια...μια υποθεση κανω τσεκαρε το σε μηχανικο οπωσδηποτε...
υ.γ. με δυσκολια προσπαθω να συγκρατηθω...ειδικα ετσι χυμα οπως τα γραφεις..:rotflmao:
σ΄ωραιος..![]()
![]()
![]()
ολες βιδες οκ εδω εκανα βολτα και κατεχακι για να φυγουν τα νερα απο τα τελικα
δεν εκανες βολτα ...αεροψεκασμο εκανες...Αρχικά δημιουργήθηκε από orizontas
ολες βιδες οκ εδω εκανα βολτα και κατεχακι για να φυγουν τα νερα απο τα τελικα
λαδια + μπουζι πρεπει να τ΄αλλαξεις...εχθες!!
ακουγες παλι θορυβους?
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
διαβαζοντας αυτο:
λεω τωρα....τις βιδες τις εσφιξες?
και επισης διαβαζοντας αυτο:
...να σου πω την αληθεια τρομαξα προς στιγμη ...περιμενα να ακουσω κατι σε
''ανοιξα μια μπυρα και εριξα 150ml στο τεποζιτο , και το υπολοιπο κατευθειαν στον κυλινδρο ...''
![]()
![]()
ρε το λαλακα....![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
orizontas...........και αλλη φορα με προσοχη....
![]()
να τον γεμισεις ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΥΛΙΝΔΡΟ......![]()
![]()
Don'tand drive just :a44: and fly
ο καγκουρας...![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από orizontas
ΟΛΑ ΟΚ
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠ[ΕΡΑΝΤΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΗΡΕ ΜΠΡΟΣΤΑ
Ε τώρα που έστρωσε το μηχανάκι, δε του ρίχνεις κι ένα πλυσιματάκι??!!!![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
Ρε orizontas πραγματικά με όλη την καλή διάθεση που έχω γέλασα πολύ σήμερα. Να 'σαι καλά και να προσέχεις σε ποιες τρύπες βάζεις πράγματα που καταβρέχουν![]()
Γελάστε και το ΣΚ και από Δευτέρα ...
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Φίλε ορίζοντα....
Τωρα κατάλαβες τι μπορεί να κάνει στιγμιαία ανοησία (δεχόμενοι ότι τις υπόλοιπες στιγμές της ζωής σου είσαι λογικός - άλλωστε πήρες Honda, κάτι είναι κι αυτό), τώρα δεν θα ξαναβάλλεις το λάστιχο με το νερό στις εξατμίσεις....
Αν θες ντε και καλά να τις πλύνεις, τότε πας σε βενζινάδικο και βάζεις 100 αμόλυβδη με το μαρκουτσι της αντλίας κατ' ευθείαν μέσα στα τελικά....
Αποτέλεσμα 100% εγγυημένο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΧΤΥΠΟΥΣΕ .....
ΜΑΛΛΟΝ ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΜΗΠΩς ΕΦΤΑΙΓΕ ΟΤΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΛΑΔΙΑ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΤΙ ΣΕ ......
ΣΟΥΦΛΕ ΣΟΚΟΛΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ....
ΠΡΑΣΙΝΟΛΕΥΚΟ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ ΣΑΝ......:a14: :a14: :a011:
ΒΕΒΑΙΑ ΑΚΟΜΕ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ .... ΕΛΑΧΙΣΤΑ .. ΛΕΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΝΑ ΒΟΥΝΑΛΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡ;ΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΝΡΓΕΙΟ ,...
ΑΥΤΑ .....
ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ ΤΟΥ GRAND RESORT ...
![]()
![]()
ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΖΗΤΥΣΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΥΑΚΟΣΑΡΙΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ ΞΑΝΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΙΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΑΝ ΞΕΡΟΥΤΕ ... ....
![]()
kati isos asxeto...
min fovase gia skouries stin ejatmisi logo ojidwsis...
i kausi twn idrogonathrakwn (benzinis dld) dimiourgei nero...
isos to exeis dei kapoia kria proina na trexei apo tis ejatmiseis twn autokinitwn...
kanonika den prepei na exeis provlima me diavrwsi...
twra to ida to apo panw...
ALAJE LADIA TWRAAA!!!