μαυο τιθεται να θεμα βεβαια.....απο τοτε που καλουπαριστηκε δεν εχει γινει προβα στο μηχανακι.....κατα ποσο ταιριαζει....κιαυτο μανηχυχει.....αλλα .....θα το τσεκαρουμε κιαυτο....και θα δειξει......ως τοτε..........![]()
ride fast stay young!!!
αν μπορεις να μου το κανεις ιδιο θα βρω εγω τροπο να το περασω! το θεμα για μενα ειναι να γινει!αλλα εσυ ξες καλυτερα! μηπως ξες που μπορω να βρω το πλεγμα απο 650 εστω κ καινουργιο κ αν μπορεις να το κανεις σαν κ αυτο? μου αρεσε παρα πολυ γμτ!Αρχικά δημιουργήθηκε από nemes74
telika....τωρα που το βλεπω....δεν ειναι του 650.....ιδιοκατασκετη ειναι.....ο τυπος εχει βρει αυτο το πλαστικο πλεγμα.....τοχει λυγισει.....και τοχει βαλει σφηνωτο αναμεσα στο φερινγκ και τους προβολεις.....εμις....μονο με λθγισμενο συρματινο πλεγμα αν μπορεσουμε και φτιαξουμε κατι τετοιο.....αλλα σκεψου και το αλλο.....εξ αποστασεως.....?αντε και τοφτιαξα.......θελει και καποιον να το βαλει εκει.....εκει ειναι η τεχνη.....χωρις να γινει ζημια.........![]()
![]()
οκ,θατο προσπαθησω,για καινουργιο αστο θασου παρουν το κεφαλι,ξερεις χοντα......το βραδακι θα βρω καποιες φωτο απο φτιαγμενα αφρικα,desert style και θασου στειλω πιστευω θα σαρεσουν.,..ειναι χοντρες συρματινες σιτες,και μαλον κατι τετοιο θα φτιαξουμε...οκ?keeρ ιn tοuch...!!Αρχικά δημιουργήθηκε από sgi
αν μπορεις να μου το κανεις ιδιο θα βρω εγω τροπο να το περασω! το θεμα για μενα ειναι να γινει!αλλα εσυ ξες καλυτερα! μηπως ξες που μπορω να βρω το πλεγμα απο 650 εστω κ καινουργιο κ αν μπορεις να το κανεις σαν κ αυτο? μου αρεσε παρα πολυ γμτ!![]()
![]()
ride fast stay young!!!
περιμενω με αγωνια!! μην με ξεχασεις!Αρχικά δημιουργήθηκε από nemes74
οκ,θατο προσπαθησω,για καινουργιο αστο θασου παρουν το κεφαλι,ξερεις χοντα......το βραδακι θα βρω καποιες φωτο απο φτιαγμενα αφρικα,desert style και θασου στειλω πιστευω θα σαρεσουν.,..ειναι χοντρες συρματινες σιτες,και μαλον κατι τετοιο θα φτιαξουμε...οκ?keeρ ιn tοuch...!!![]()
![]()
καλημερα φιλε μου,δεσε ξεχασα,απλα,αργησα χθες μετη δουλεια και δεν ανοιξα το ρ/c....θασου στειλω φωτο να δεις.....Αρχικά δημιουργήθηκε από sgi
περιμενω με αγωνια!! μην με ξεχασεις!![]()
![]()
ride fast stay young!!!
μπα δεν μαρεσει το θελω να ειναι μπροστα απο τα φαναργια κ πισω απο τη μασκα! σαν αυτο που σου εδειξα!καθαρα για εσθητικο λογο κ μονο!
εχεις τπτ τετοιο κατα νου η να δω ποσο εχει καινουργιο το πλεγμα για το 650 κ αν το βρω...@
δυστυχως πολυεστερικο δεν γινεται να φτιαχτει αυτο...μονο αν καποια στιγκη πεσει στα χερια μου καμια πλαστικη γριλια πιθανως απο κλιματιστικο,και με το καταληλο κοψε ραψε βγει αυτο που θες....αλα για ριξε και καμια ματια στο e-bay....ποτε δεν ξερεις....Αρχικά δημιουργήθηκε από sgi
μπα δεν μαρεσει το θελω να ειναι μπροστα απο τα φαναργια κ πισω απο τη μασκα! σαν αυτο που σου εδειξα!καθαρα για εσθητικο λογο κ μονο!
εχεις τπτ τετοιο κατα νου η να δω ποσο εχει καινουργιο το πλεγμα για το 650 κ αν το βρω...@![]()
ride fast stay young!!!
φίλε nemes74,
πρέπει να αδειάσεις τα pm σου!
![]()
But in the town it was well known when they got home at night their fat psychopathic wives would thrash them within inches of their lives.
ωχ δικιο εχεις...!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από giuzer
φίλε nemes74,
πρέπει να αδειάσεις τα pm σου!
![]()
ride fast stay young!!!