πολυ ωραιες δουλεις φιλε!!
περα απο ενα ομορφο αποτελεσμα , ξερω και την διαδικασια μεχρι να φτασεις σε αυτο , και πραγματικα χαιρομαι το κουραγιο σου....
...το κανεις να δειχνει ευκολο , αλλα εγω και εσυ ξερουμε καλα οτι δεν ειναι...
....(εγω προσωπικα δεν αντεξα να δουλευω πολυεστερες και να μου λενε ''ελα μωρε ενα κοληματακι'' , ''ενα σκατακι'' , '' ενα σπασιματακι'' , ''μια τουμπιτσα'' ....''ποσο θα μας παρεις να το φτιαξεις?...σιγα το πραγμα καλε!''..... (και η μασκα να εχει 580€ αντιπροσωπεια....)![]()
...αν πληρωνεσαι οσο πιστευεις οτι πρεπει για τετοιου ειδους εργασιες , απο εμενα οχι μια , αλλα δυο φορες μπραβο!
keep on the good work!
![]()
πετσα μη συμβατη , bye bye love
καταρχας καλημερα φιλε μου και οφειλω να πω οτι μενω εντυπωσιασμενος απο αυτα που λες!!επιτελους βρεθηκε ενας χριστιανος που γνωριζει τη δουλεια αυτη και τις δυσκολιες της και σου βγαζω το καπελο.....αλλα....μια και ζητας καισυ απαντηση.....θα στην δωσω μονολεκτικα.....ΟΧΙ φιλε μου...!!σχεδον ποτε....σχεδον....δεν εχω πληρωθει γιαυτο που κανω και λεω σχεδον γιατι πολυ λιγοι γνωριζουν τηνδυσκολια αλα καιτο ανθυγιεινο της δουλειας.....υπαρχουν βεβεα και φιλοτιμοι....που γνωριζουν.....με θλιβει βεβεα που το λεω.....κιαν βαλεις κιολη την κατασταση με την κριση και τις δυσκολιες που εχει δημιουργησει σε ολους κανουμε κατι γιανα βοηθηθουμε ολοι μεταξυ μας και να ανασανει λιγο καποιος...ετσι....περνεις και την απαντηση στο δευτερο ερωτημα σου,...το λογο που αναγκαζομαι κιεγω νατο κανω σαν δευτερη δουλεια....εχοντας μια οικογενοια να θρεψω......οι δυσκολιες ειναι παρα πολλες..κηευχαριστω το θεο που μουδωσε αυτην την ικανοτητα στα χερια να μπορω να ζω το σπιτι μου....αυτα τα ολιγα φιλε μου,κιευχομαι ο καινουριος χρονος να σε βρει με οτι καλυτερο....ειλικρινεις ευχαριστιες και παλι γιατα πολυ καλασου λογια...!!!
ride fast stay young!!!
Φιλε μου κατ αρχην καλη χρονια.
Θελω να σου κανω μια ερωτηση.
Εχω ενα honda hornet 600 του 06 και θελω να βαλω εξατμιση χαμηλα.
Ομως η ουρα εχει μια εσοχη απο τη μια μερια (δεξια) για την εξατμιση και βγαζοντας την φαινεται πολυ ασχημα.
Μπορουμε να κανουμε κατι??
Ευχαριστω.
καλησπερα φιλε μου και καλη χρονια!!ναι φυσικα,μπορουμε...θα γεμιστει το κενο με πολυεστερα και θα γινει σαντο αλλο κοματι!!παρε κιενα τηλ μου ανθες να μιλησουμε για λεπτομερειες καινα σου πω καιτι πρεπει να γινει...6973205164 χρηστος....ενοχλησε με οποτε θες....!! Ειμαι στην αλλη μου δουλεια τωρ αλα δεν πειραζει....θαδω το νουμερο σου και θασε παρω κιεγω!!Αρχικά δημιουργήθηκε από FRAGISCOS
Φιλε μου κατ αρχην καλη χρονια.
Θελω να σου κανω μια ερωτηση.
Εχω ενα honda hornet 600 του 06 και θελω να βαλω εξατμιση χαμηλα.
Ομως η ουρα εχει μια εσοχη απο τη μια μερια (δεξια) για την εξατμιση και βγαζοντας την φαινεται πολυ ασχημα.
Μπορουμε να κανουμε κατι??
Ευχαριστω.
ride fast stay young!!!
ναι......τωρα μπορω ναπω.....το ερωτευτηκα ακομα πιο πολυ...!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από giuzer
... τι έκανες!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τελικα.....πετυχαμε!!!καλοβολτη και νατη χερεσαι!!!αστερι.....
![]()
![]()
ride fast stay young!!!